Timeless Dizi Channel erişimini genişletti

TV 21.05.2022, 11:59 23.05.2022, 09:31
Timeless Dizi Channel erişimini genişletti

Timeless Dizi Channel (TDC), MENA'da büyümeye devam ediyor. SPI International/FilmBox bünyesinde hizmet veren kanal, Digital Virgo bünyesindeki DV Content'in kataloğuna dahil oluyor. Böylece Fas, Mısır, Tunus, Kuveyt, Bahreyn, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Irak ve Umman'da PlayVOD, Veedz ve Unlimited Streaming (Sınırsız Yayın) üzerinden erişilebilir olacak. 

SPI ve Digital Virgo, geçen sene FilmBox Africa, FilmBox Arthouse, Gametoon ve FightBox'ın Afrika'daki birçok ülkede ekrana gelmesi için bir anlaşmaya imza atmıştı. Timeless Dizi Channel yakın zaman önce Azerbaycan, Belarus, Ermenistan, Gürcistan, Hollanda, Estonya, Litvanya, Kırgızistan, Moldova, Seyşeller, Tacikistan ve Türkmenistan dahil pek çok ülkede daha yayına girdi.

Türk dizileri üzerine yayın yapan kanalın 600 saati aşkın portföyünde Kara Sevda (Endless Love), İçerde (Insider), Ufak Tefek Cinayetler (Stiletto Vendetta), Kara Para Aşk (Black Money Love), Karadayı, Kurt Seyit & Şura, Son (The End), 20 Dakika (20 Minutes), Alın Yazım (Red Scarf), Analar ve Anneler (Moms and Mothers), Bana Sevmeyi Anlat (Wings of Love), Al Yazmalım (Red Scarf), 8. Gün (The 8th Day) ve Kuzgun gibi yapımlar bulunuyor.

Yorumlar (0)