Tivibu eylülde aksiyon dolu

TV 08.09.2020, 12:21
Tivibu eylülde aksiyon dolu

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu dramdan komediye, animasyondan aksiyona farklı türde zengin içerikleri eylülde sunmaya devam ediyor.

Türk Telekom’un, yenilikçi hizmet anlayışıyla hayata geçirdiği dijital televizyon platformu Tivibu, heyecan veren yapımlara devam ediyor. Tivibu’nun Kırmızı Halı ve Seç İzle Film klasörlerindeki güncel içeriklerin yanı sıra Sinema TV, Sinema 1001, Sinema Aile, Sinema Aksiyon, Sinema Komedi ve Sinema Yerli kanallarındaki filmler, eylülde sinemaseverleri bekliyor.

Yeniler kuşağı Kırmızı Halı’da

Tivibu’nun Kırmızı Halı klasöründe sinemalardan hemen sonra yayınlanan filmler yer alıyor. Süpermen: Yarının Adamları’nda (Superman: Man of Tomorrow), Kripton gezegeninden gelen Clark henüz genç bir gazeteciyken güçlerini tanımaya başlıyor ve bu süreçte Metropolis kentinde özel güçleri kopyalayabilen dünya dışı bir varlıkla savaşıyor. 10 Eylül’de platformda yayınlanacak Muhteşem Oak’ta (Mighty Oak) bir müzik grubunun menajeri olan Gina, grubun vokali olan kız kardeşini kaybettikten yıllar sonra, kardeşinin reenkarnasyonu olduğunu düşündüğü 10 yaşında bir müzik dahisiyle tanışıyor ve müzik grubunu yeniden bir araya getiriyor.

Bu defa Parker değil Morales anlatılıyor

Farklı türlerde önemli yapımların sıralandığı Seç İzle klasöründe 13 Eylül’de yayınlanacak Oscar ödüllü Bir Yıldız Doğuyor’un (A Star Is Born) başrollerinde Bradley Cooper ile Lady Gaga var. Filmde iki yetenekli müzisyenin aşkı, sanat tutkusu ve ışıltılı bir dünyadaki adımları anlatılıyor. 19 Eylül’de klasörde yer alacak Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde (Spider-Man: Into the Spider-Verse) animasyonunda, bu defa Örümcek Adam olarak Peter Parker’ın değil de Miles Morales’in kahramana dönüşme öyküsü ekranlara geliyor. Platformda ayrıca; ilk kurdun evcilleştirilme süreci ve ilkel insanın vahşi doğa karşısında nasıl hayatta kaldığı Alfa Kurt’ta (Alpha) anlatılıyor. Genç Titanlar Filmi (Teen Titans Go! To the Movies), dünyayı ele geçirmeye çalışan kötülere karşı savaşan genç süper kahramanların mücadelesini konu ediniyor. Lanetin etkisiyle hafızasını kaybeden fil Jumbo’nun öyküsü ise aynı isimli yapımla izleyiciyle buluşuyor.

Hayatta kalmanın efsanevi mücadelesi…

Sinema 1001 kanalında, Will Smith’in, yeryüzünde hayatta kalan tek insan olduğunu sanan bir karakteri canlandırdığı unutulmaz filmi Ben Efsaneyim, 16 Eylül’de yer alacak. 23 Eylül’de başrolünde Brad Pitt’in olduğu, ikiye ayrılan dünyayı kurtarmak için zamanla yarışılan Dünya Savaşı Z yayınlanacak. Sinema Aksiyon kanalında ise 27 Eylül saat: 22.00’de senaryosunda komplo teorileri ile aksiyonu iç içe geçiren Ayın Karanlık Yüzü: Hitler'in Çocukları (Iron Sky: The Coming Race) ekranlarda olacak.

Yorumlar (0)