TLC “Hayatın Kendisi” olmaya devam ediyor

TV 28.08.2021, 18:07
TLC “Hayatın Kendisi” olmaya devam ediyor

TLC, yeni yayın döneminde de ilham veren gerçek yaşam hikayeleriyle şaşırtmaya ve kalpleri ısıtan anlara şahitlik ettirmeye devam edecek. Sıradan insanların, ilham veren ve şaşırtan sıradışı hayatları TLC’de izleyicilerle buluşacak. Yeni yayın döneminde; Pazartesi “Emlak Avı”, Salı “Salı Sineması”, Çarşamba “TLC Klinik”, Perşembe “Yenilenen Evler” ve Cuma “Çılgın Cuma”yla TLC, izleyicilere her güne özel farklı içerikler sunacak.

TLC’nin yeni yayın döneminde, hafta içi her gün “Eski Semt Yeni Ev”, “Emlakçı Kardeşler”, “Ya Sev Ya Sat”, “Güneşli Evler” ve “Adada Yeni Hayat” yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşurken aynı zamanda her güne özel farklı temalar da ekranda olacak.

PAZARTESİ – EMLAK AVI

Dünyanın en seçkin sahillerindeki evlerin ekrana geldiği “Kumsal Evi Avcıları”, Emlakçı Kardeşler’in Hollywood'un ünlü isimleriyle güçlerini birleştirerek evleri baştan aşağıya renove ettiği “Cömert Ünlüler” ve bir ay içinde tadilat projelerini bitirmek zorunda olan “Mahallenin Ustaları” izleyiciyle buluşacak.

SALI – SALI SİNEMASI

“Salı Sineması” kuşağı, yeni yayın döneminde Sandra Bullock filmleriyle başlayıp, Ekim’de gelmiş geçmiş en iyi romantik komediler arasında yer alan Bridget Jones Serisi’yle devam edecek.

ÇARŞAMBA – TLC KLİNİK

Birbirinden gizemli hastalıkların teşhis edildiği, yanlış teşhisin ise nelere sebep olduğunu gösteren “Gizemli Teşhis” ve en inanılmaz acil servis hikayelerinin anlatıldığı “Acil Servis Hikayeleri” izleyicilerle buluşacak. Ekim’de ise aynı gece Doktor Cathy Davies’in Dönüşüm Kliniği” adlı programda, estetik ameliyatlara getirdiği yenilikçi yaklaşımlarla hastaların hayatlarını değiştirmesi ekrana gelecek.

PERŞEMBE – YENİLENEN EVLER

Christina Haack, “Rüya Gibi Evler Sahilde” ile modası geçmiş evleri birer birer son teknolojiye uygun, muhteşem evler haline getirirken Dave ve Jenny Marrs da “Bu Ev Benim Mi?” ile eski evleri yenileyerek ihtişamlı günlerine geri döndürecek. Yenilenen Evler kuşağında Tarek olmadan olmaz! Tarek El Moussa ise Ekim ayında “Tarek ile Evini Yenile”de emlak piyasasına yeni girmeye çalışanlara tecrübelerini anlatmaya devam edecek.

CUMA – ÇILGIN CUMA

Para biriktirmeye ve mümkün olduğunca ucuza yaşamaya takıntılı dört ailenin hikayesi yeni bölümleriyle “Pintiler Ailesi”nde ekrana gelirken yeni program “Acil Temizlik Ekibi”nde ise uzman temizlik ekibi, en kirli ve en dağınık evleri temizleyecek.

HAFTA SONU

14 çocuklu Derrico ailesinin sıradışı hikayesini anlatan “Ailemiz Büyüyor”, annesiyle aralarına sınır koyamayan erkeklerin ilişkilerini mercek altına alan “Anasının Kuzusu” ve Ekim ayında en sıra dışı, en fantastik saç tasarımlarının ekrana geldiği “Kuaför Savaşları” hafta sonunuza renk katacak.

Yorumlar (0)