TOD, aralık ayı boyunca dopdolu içeriklere ev sahipliği yapacak

TV 01.12.2023, 10:18 01.12.2023, 12:35
TOD, aralık ayı boyunca dopdolu içeriklere ev sahipliği yapacak

TOD’un aralık ayı takviminde yer alacak yepyeni orijinal içerikleri, merak uyandıran dizileri ve Türkiye’de ilk kez gösterilecek filmleri keşfetme zamanı!

TOD, aralık ayı boyunca izleyicileri ekranlara bağlayacak dopdolu içeriklere ev sahipliği yapacak. 2023 yapımı eğlenceli romantik-komedi filmi ‘‘Maybe I Do (Belki Evet Belki Hayır)”, sosyolog-yazar Dr. Deniz Bağrıaçık’ın sürdürülebilir hayata odaklandığı originals programı “Sürdürülebilir Biz” ile gerilim ve heyecan dolu “Dr. Death” dizisinin ikinci sezonu ve çok daha fazlası, aralık ayında TOD ekranlarında olacak. 

Dünya sinemasından ses getiren filmler ilk kez TOD’da 

Evlilik kararlarını ailelerine açıklamaya karar verdiklerinde beklenmedik durumlarla karşılaşan bir çiftin hikâyesini konu eden, Richard Gere, Diane Keaton, Susan Sarandon gibi yıldızlarla dolu kadrosuyla öne çıkan 2023 yapımı eğlenceli romantik-komedi filmi ‘‘Maybe I Do (Belki Evet Belki Hayır)” TV’de ilk kez 1 Aralık Cuma,

House M.D. dizisiyle tanınan Hugh Laurie, Game of Thrones’un yıldızı Emilia Clarke gibi isimlerin kahramanlara ses verdiği, usta yazar Terry Pratchett’ın ünlü eserinden uyarlanan “The Amazing Maurice (Muhteşem Kedi Maurice)”, serseri bir şehir kedisi olan Maurice’in maceralarını ele alıyor. Yılbaşı döneminde ailecek izlenebilecek başarılı animasyon filmi “The Amazing Maurice (Muhteşem Kedi Maurice)” televizyonda ilk kez 1 Aralık Cuma, 

1930’larda Fransa’da geçen, Fransız yönetmen François Ozon’un büyük ilgi gören ve eleştirmenlerden övgü toplayan 2023 yapımı filmi “The Crime Is Mine (Suç Bende)”, cinayetle suçlanırken en yakın arkadaşının da yardımıyla bambaşka bir hayata dahil olan bir oyuncunun hikâyesini konu ediyor. “The Crime Is Mine (Suç Bende)”, TV’de ilk kez 5 Aralık Salı,

İtalya’daki büyükannesinin suç imparatorluğu kendisine miras kalan ABD’li bir annenin eğlenceli ve sürükleyici hikâyesinin anlatıldığı, başrollerini Toni Collette ve Monica Bellucci gibi yıldızların paylaştığı  2023 yapımı suç komedisi “Mafia Mamma (Mafya Anası)” Türkiye’de ilk kez 2 Aralık Cumartesi günü TOD ekranlarında olacak.

Gerilim dolu Dr. Death ikinci sezonuyla dönüyor

Aynı adlı podcast’e dayanan dizi Dr. Death’in yeni sezonu, yenilikçi operasyonlarıyla tanınan cerrah Paolo Macchiarini'ye odaklanıyor. Benita Alexander adlı bir gazeteci başlangıçta bir cerrahi deha olarak görülen "Mucize Adam"ın çalışmalarına hayranlık duysa da kısa süre sonra rahatsız edici gerçekleri ortaya çıkarıyor. Kadrosunda Mandy Moore, Edgar Ramirez, Luke Kirby, Ashley Madekwe, Gustaf Hammarsten gibi isimlerin yer aldığı Amerikan suç draması “Dr. Death”, ikinci sezonuyla 22 Aralık’tan itibaren her Cuma TOD’da diziseverlerle buluşacak.

Ayrıca sürükleyici hikâyesiyle büyük ilgi gören, oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu ve Onur Tuna’nın yanı sıra Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı’nın yer aldığı, yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği TOD Originals dizisi “Sarmaşık Zamanı” da kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için tüm bölümleriyle TOD’da yer alıyor.

Yeni Originals içerikleriyle farklı hikayelere yolculuk 

Yeni TOD ORIGINLAS içeriği “Şehirli Köylüler” şehirden köye göçen birbirinden ilgi çekici beş karakterin gerçek zamanlı hayatlarına odaklanıyor. Eski dağ rehberi olan ödüllü yönetmen Hasan Serin’in yönettiği belgeselde, Fırtına Vadisi’nde küçük bir köyde yaşayan beş karakterin doğayla verdikleri yaşam mücadeleleri ve kimi zaman düştükleri komik durumlar, farklı kamera çekim teknikleri ve paralel kurgu eşliğinde tüm gerçekliğiyle izleyiciye sunulacak. ‘‘Şehirli Köylüler’’ belgesel serisi 6 Aralık’tan itibaren her Çarşamba TOD’da yayınlanacak.

Deniz Bağrıaçık’ın yeni programı, sürdürülebilir hayata odaklanıyor 

Sosyolog-yazar Dr. Deniz Bağrıaçık yeni TOD ORIGINLAS programı “Sürdürülebilir Biz” ile su, yenilenebilir enerji, gıda, kentler, giyim, kozmetik gibi başlıklar çevresinde, insanlığın doğal hayatla kurduğu ilişkiye uzman yorumlar eşliğinde ışık tutuyor. Altı bölümlük “Sürdürülebilir Biz”, 18 Aralık’tan itibaren her pazartesi izleyiciyi TOD ekranlarında farklı bir sürdürülebilirlik yolcuğuna çıkaracak. 

Yorumlar (0)