TRT Radyoları yeni içeriklerini dinleyicisinin beğenisine sunuyor

TV 25.09.2023, 13:53 25.09.2023, 14:50
TRT Radyoları yeni içeriklerini dinleyicisinin beğenisine sunuyor

Farklı formattaki yayınlarıyla tüm dinleyicilere hitap eden TRT Radyoları, özenle hazırlanan yeni içeriklerini dinleyicileriyle buluşturuyor.

96 yıl önce başladığı yayın hayatına çok sesli ve çok kanalla devam eden TRT Radyoları, özenle hazırladığı yeni içeriklerini dinleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Türkiye'nin sesi olma hedefiyle yayın hayatını sürdüren TRT radyoları, hali hazırda devam eden 449 içeriğine 18 yeni program daha ekleyerek birbirinden güzel programları dinleyicilerle buluşturuyor.

TRT Radyoları, 449 programa ek olarak 18 yeni programıyla radyo yayıncılığında öncü

Eğitim, kültür, haber, popüler müzik, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği temalarıyla yayınlarını sürdüren TRT Radyo kanallarının dinleyicilerde alışkanlık yapmış yapımlarının yanı sıra, yeni içerikler ve sesler de yayın akışında yerini almaya başladı.

Yapay zeka, bioteknoloji, dijitalleşen hayatlar gibi kavramlar hakkında bilgi veren “Aklın Gözü”, dünyanın her köşesinden hem güncel hem de arka planda kalan haberleri sunan “Dünyanın Haberi”, ülkemizde yüksek öğrenim gören uluslararası öğrencilerin başarı hikayelerini ve ülkemize karşı duydukları sevgi ve dostluğu konu alan “Misafir Ol Gel Bize” programı dinleyicilerle buluşuyor.

Türk müziğinin köklü geçmişinin izinin sürüleceği “Albümlerden”, “Dede Makamı”, “Başka Türkü” ve “Zamane Türküler” ve “Majörden Nihavende” gibi yeni programların yanı sıra klasik müzik ve dünya müzik tarihine ışık tutacak olan “Ay Işığı”, “Dinleti”, “Dünden Bugüne”, “Müziğin Evrensel Serüveni”, “Müzikal İzler”, “Ve Perde” programları da operadan rock müziğine kadar geniş bir çerçevede dinleti sunacak. “Metin Şentürk ile Gönülden Gönüle”, “Buluşma Noktası”, “Son Durak Günü” ve “Akustik Performans” programları ise müzisyenlerle canlı müzikler, eğlenceli sohbetler ve keyifli yayınlar eşliğinde dinleyicilerle buluşacak.

Yorumlar (0)