“Tülin Şahin ile Moda” dopdolu bir içerikle ekranda

TV 18.06.2022, 16:35
“Tülin Şahin ile Moda” dopdolu bir içerikle ekranda

Ekranların kaliteli, şık ve bilgi dolu moda programı “Tülin Şahin ile Moda”, bu hafta da dopdolu bir içerikle ekranda olacak. 

Bu yaza kokusuyla iz bırakacak parfümler... Bir davete giderken kıyafet seçimi nasıl olmalı? Davetiyelerin üzerindeki şifreleri çözerek gecenin en doğru giyineni siz olabilirsiniz!

Kıyafet odasında elbisesine uygun mücevher, saat ve çanta seçen, ardından da banyosunda makyajını yapan Tülin’i adım adım takipteydik..  Tüm dünya bu cilt bakımını konuşuyor, Tülin sizin için deniyor! Etkisini anında gösteren formül ve özel masaj tekniği sayesinde yıllara meydan okuyan cilt görünümü!

Tülin, arkadaşının romantik gelinlik hikayesini ekrana taşıyor... Erkekler için doğru mayo seçimi nasıl olmalı? Yazın en gözde mayolarını, bikinilerini ve elbiselerini çok özel bir mekanda sunuyoruz!

Bir kalemde, kalem eteğin ilginç hikayesini anlatıyoruz! Dünyaca ünlü Fransız moda devi, İspanya’nın Sevilla şehrinde muhteşem bir defileye imzasını attı... 40 ülkeden 5 bin kişinin akın ettiği Antalya’daki moda etkinliğinden çok özel görüntüler... Hepsi ve daha fazlası, saat 12.00'de Star ekranında. 

Yorumlar (0)