Tülin Şahin ile Moda, yeni sezonun ilk bölümüyle Star’da

TV 16.09.2023, 15:09
Tülin Şahin ile Moda, yeni sezonun ilk bölümüyle Star’da

Ekranların en kaliteli, en şık ve bilgi dolu programı Tülin Şahin ile Moda, yeni sezonun ilk bölümüyle pazar günü Star’da başlıyor.

Tülin Şahin ile Moda’nın 410. bölümünde öne çıkanlar şöyle; Yaz boyu hiç ara vermeden çekimlere devam eden Tülin Şahin, yaz tatilini doğup büyüdüğü Danimarka’da, ailesinin yanında geçirdi.

Mankenler için “olimpiyatlar” gibi geçen moda haftalarında önemli anlar yeni sezonun ilk bölümünde. “En cool ve yalın” olarak yorumlanan Kopenhag Moda Haftası’nda ve “Dinamik, genç” olarak tanımlanan Amsterdam Moda Haftası’nda podyuma çıkan Tülin Şahin, ülkemizi bu etkinliklerde gururla temsil etti.

Tülin’in bu çok önemli iki moda haftasına nasıl hazırlandığının ipuçları yeni bölümde... Tülin’in Danimarka’dan Hollanda’ya uzanan yolculuğunda İskandinav ülkelerinin en iyi cilt bakım uzmanlarından biri olan Sultana Iqbal’a çok özel bir cilt bakımı yaptırması büyük ilgi toplayacak.

Tülin Danimarka tatilinde nasıl bir alışveriş yaptı? Kendisine neler aldı? Çok şaşıracaksınız!  Diğer yandan göz kamaştırıcı ve ışıl ışıl abiyeleriyle kamera karşısına geçen Tülin, bir düğün davetinde elbise seçiminin nasıl olması gerektiğini de anlattı. Peki düğün davetine beyaz elbiseyle gidilir mi, gidilmez mi?

Tüm bunlar ve çok daha fazlası, kadınların vazgeçilmez adresi Tülin Şahin ile Moda’da…

Yorumlar (0)