Türkiye’nin ilk ve tek kadın kanalı Woman TV döndü

TV 02.02.2022, 15:46
Türkiye’nin ilk ve tek kadın kanalı Woman TV döndü

Kadın eksenli çağdaş bir yaşam kanalı olan “Woman TV”, 2 Şubat 2022 öğlen 2’de (14:00’da) yayın hayatına başlıyor…

Woman TV, Hayata dair sağlık, kültür-sanat, bilim, tarih, spor, edebiyat ve sinema konuları başta olmak üzere, yaşamın her köşesine dokunan programlar üretiyor. Kadının toplumsal yaşamdaki üretim gücünü ortaya çıkarmak için yola çıkan “Woman TV” kadının temsil edildiği tüm platform ile ulusal ve uluslararası alanlardaki etkinlikleri ekrana taşımayı hedefliyor.

Woman TV sadece Türkiye’nin değil Dünya’nın her coğrafyasından ağırlıklı olarak kadınların ürettiği içerikleri, programları, filmleri ve belgeselleri izleyiciler ile buluşturuyor; kadın istihdamını önemseyen bir kadro yapılanması ile kurum içi cinsiyet eşitliği ilkesini benimsiyor.

Woman TV’de kimler var?

Okay Karacan yönetiminde, Ebru Güngör, Ekin Olcayto, İnci Bekarlı, Zekiye Özbay, Serap Koç, Didar Üstün, Zeliha Sunal, Ebru Çanak, Ali Can Sabunsoy, Doç. Dr. Birnur Yılmaz, Merve Belen gibi sevilen ve deneyimli isimlerin yanı sıra dijital çağı da yakalayan donanımlı program üreticileri de Woman TV’de izleyicilerle buluşuyor. Televizyona farklı bir anlayış ve kalite getirmeyi amaçlayan programları ile özellikle kadının öncü olduğu bir izleme deneyimi sunmayı hedefliyor.

İç yapımların dışında, çizgi film kuşakları, kadın ve yaşam belgeselleri, uluslararası ödüllü gezi, seyahat ve yemek belgeselleri, dekorasyon, mutfak, bina yenileme konulu projeler de kanalın yayın prototipinde yer alacak.

Woman TV “Bugün ne izlesem?” sorusuna, özenle seçilmiş içerikleriyle oluşturduğu aileye uygun yayın akışıyla cevap veriyor; farklı bakış açısı ile güçlü, üreten kadın olgusuna yardımcı olmak için yola çıkıyor.

Yorumlar (0)