Vodafone TV'de film şöleni devam ediyor!

TV 11.09.2021, 13:38
Vodafone TV'de film şöleni devam ediyor!

Vodafone’un dijital TV servisi Vodafone TV, Ağustos ayında da diziden filme, spordan belgesele, her zevke ve yaşa uygun zengin içerikleriyle izleyicilerin tercihi oldu.

Her ay 1 milyonu aşkın abone tarafından kullanılan Vodafone TV’de ağustos ayında en çok izlenen filmler arasında “Jumanji: Vahşi Orman”, “Marslı”, “Yarından Sonra”, “İnanılmaz Örümcek Adam 2”, “Shazam! 6 Güç”, “Mutluluk Zamanı” ve “Prometheus” yer aldı. Ağustos’ta en çok izlenen kanallar ise TV8, Fox, Kanal D, TRT Spor ve Show TV olarak sıralandı.

Vodafone TV, eylül ayında da müşterileri için birbirinden keyifli içerikler sunuyor. Vodafone TV kullanıcıları, 2019 yapımı, Will Smith'li aksiyon-drama filmi “İkizler Projesi”ni; Elton John'ın biyografisini konu alan, Oscar ödüllü müzikal “Roket Adam”ı; Michael Dougherty yönetiminde efsane bilim kurgu serisinin devam filmi “Godzilla: Canavarlar Kralı”nı; Tom Cruise ve Henry Cavill’in başrollerini paylaştığı, Christopher McQuarrie imzalı, serinin 6. filmi “Görevimiz Tehlike: Yansımalar”ı izleyebilecek.

Yorumlar (0)