Yalı Çapkını’nda anlatılan aile terapiyle güzel yerlere geldi"

TV 23.12.2022, 15:16 24.12.2022, 14:10
Yalı Çapkını’nda anlatılan aile terapiyle güzel yerlere geldi"

Eserleri 'Camdaki Kız’, ‘Kırmızı Oda’, ‘Masumlar Apartmanı’, ‘İstanbullu Gelin’ gibi ses getiren yapımlara dönüşen Gülseren Budayıcıoğlu yeni kitabı ‘Kırmızı Pelerin’i anlattı. 

Gülseren Budayıcıoğlu:” Konuşulmayanı konuşturdum, gösterilmeyeni gösterdim. Bugüne kadar üstü kapalı kalmış, konuşulmamış konuları artık görelim istedim. Kol kırılıp yen içinde kalmasın.  Mesela ‘Yalı Çapkını’nda anlatılan aile terapilerle çok güzel yerlere geldi. Her bir karakter bundan çok etkilendi. Bunu dizide de göreceğiz. Acıların insanları tedavi edici bir yönü var. Hastalarım benden şifa bulurken onların hikâyeleri ve aydınlığa yürümeleriyle bütün terapilerden ben de geçiyorum.”

Eserlerini canlandıran oyuncuların seçiminde söz sahibi olduğunu anlatan Budayıcıoğlu “Benim de uygun gördüğüm ve önerdiğim oyuncular oluyor. Mesela ‘Kırmızı Oda’daki rol için ‘Binnur Kaya komedi oyuncusu, olmaz’ dediler. Ama ne güzel bir doktor oldu” diyor.

Yorumlar (1)
Ece 1 yıl önce
Gülseren Hanım kitaplarınızı severek okudum çok güzel kitaplar.Fakat dizileri izlerken bazılarının gerçek olup olmadığı konusunda şüpheye düşüyorum.