“Yenilenmenin Adresi” her zaman olduğu gibi TLC!

TV 14.04.2023, 11:20 14.04.2023, 11:34
“Yenilenmenin Adresi” her zaman olduğu gibi TLC!

Yaşam tarzı eğlence kanalı TLC, bu baharda da gerçek hayattan dikkate değer hikayeleri yargılamadan, sıcaklık, mizah ve umutla aktarmaya devam edecek. Yeni ve tanıdık yüzler ilk kez evlerimize konuk olacak, hayatın her anında güzel şeylerin olabileceğini hatırlatırken, bizi farklı ve renkli yolculuklara çıkarıp, umut ve heyecanı aynı anda yaşatacaklar.

Nisan’da efsane ikili Chip ve Joanna, Teksas’ta bulunan ünlü bir şatoya yeni bir soluk getirmeye çalışacak. Hayalimdeki Ev: Şato, yeni bölümleriyle her Pazartesi 15.30’da izleyicilerle buluşacak. Mahallenin Ustaları, yeni sezonuyla her Perşembe 15.30’da kıyasıya ev yenileme yarışını ekrana getirirken hemen ardındansa izleyicileri El Moussalar karşılayacak! Milyonların merakla beklediği yeni program El Moussalar ile Evini Yenile’de Tarek ve Heather, bir yandan evliliklerinin ilk yılını kutlarken bir yandan da Heather, Tarek'ın tadilat imparatorluğuna dair her şeyi öğrenmenin peşinde olacak. El Moussalar ile Evini Yenile, her Perşembe 16.30’da TLC’de.

Mayıs’ta ise Kendra Wilkinson, Los Angeles'ın önde gelen gayrimenkul firmalarından birinde yeni bir kariyer yaratmak ve gayrimenkul piyasasını öğrenmek için kolları sıvıyor. Kendra’nın Lüks Evleri, her Pazartesi 15.30’da izleyicilerle buluşacak. Hemen ardından ise her Pazartesi 16.30’da Erin ve Ben Napier çifti, Eski Semt Yeni Ev'de mahallenin unutulmuş, tarihi evlerini alarak eski malzemeleri yeniden değerlendirecek ve harika dönüşümlere imza atacak.

Yorumlar (0)