"Yılbaşı Gecesi" filminin fragmanı seyirci ile buluştu

TV 06.12.2022, 09:16 06.12.2022, 13:44
"Yılbaşı Gecesi" filminin fragmanı seyirci ile buluştu

The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+, çok konuşulan yerli içeriklerine bir yenisini daha ekliyor. Yapımını BKM’nin üstlendiği, Gülse Birsel’in güçlü ve eğlenceli kaleminin, Ozan Açıktan rejisi ile buluştuğu ‘Yılbaşı Gecesi’ filminin merakla beklenen fragmanı seyirci ile buluştu. 

Dev oyuncu kadrosunun eğlenceli bir hikayeyle buluştuğu filmin fragmanı seyirciye bol kahkaha vadediyor. Film, pandeminin sonlarına yaklaştığını umarak uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada Yılbaşı Gecesi’nde buluşmaya hazırlanan Didem’in yılbaşı sabahında aldığı sokağa çıkma yasağı haberiyle başlar. Ozan, pandemi süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı yılbaşı gecesini kötü geçirmemesi adına, çareyi sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırmakta bulur. Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların yanlışlıkla çağırıldığı bu komşu partisinin neye yol açacağı ve nasıl bir ‘Yılbaşı Gecesi’ geçirecekleri ise büyük bir merak konusudur. 

Filmin ses getirecek kadrosunda (alfabetik sırayla) Alican Yücesoy, Alina Boz, Ayta Sözeri, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Emir Benderlioğlu, Fatih Artman, Gülse Birsel, İrem Sak, Kubilay Tunçer, Nazmi Sinan Mıhçı, Serkan Keskin, Şebnem Bozoklu, Zeynep Güngör yer alıyor.

Başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesiyle seyircinin heyecanla beklediği orijinal film ‘Yılbaşı Gecesi’ 30 Aralık’ta sadece Disney+’da izleyicisiyle buluşacak! 

Yorumlar (0)