Zincirleme Reaksiyon’da yeni haftanın ünlü konuğu Özgün

TV 12.10.2023, 22:12 13.10.2023, 10:40
Zincirleme Reaksiyon’da yeni haftanın ünlü konuğu Özgün

Televizyon ekranlarının deneyimli ismi Seda Öğretir ile Zincirleme Reaksiyon her Cuma NTV ekranlarında. Ünlü konuklarla ufuk açan sorular eşliğinde keyif veren sohbetler için yola çıkılan programda gündeme ve hayata dair tüm konular bir zincirin halkası oluyor.

Zincirleme Reaksiyon’da yeni haftanın ünlü konuğu Özgün. Yeni bölümde, Selçuk Eracun'la birlikte savaş tarihi, Sosyolog Doç. Dr. Alper Bilgili ile Anadolu'nun hoşgörülü yapısı konuları ele alınacak.

Marmara Üniversitesi İletişim Başkanı Ali Murat Kırık ve Alper Bilgili ile birlikte ise sosyal medyadaki 90'lar akımı ve akımın tehlikeleri masaya yatırılacak. Prof. Dr. Özgür Öner, çocukların yapay zeka kullanarak ödev yapmasını "Mavi Çocuklar ve Tablet" başlığı altında Zincirleme Reaksiyon'un yeni bölümünde anlatacak.

Elif Korkmazer ve Özgün'le birlikte kış sebzeleri ve modacı Hande Can ile yazlık ve kışlık kıyafetler konuları da yeni bölümde.

Diğer yandan Halikarnas Balıkçısı, ölüm yıldönümünde Zincirleme Reaksiyon'da anılacak.

Yapımcılığını BBO Yapım Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar'ın üstlendiği Zincirleme Reaksiyon, Seda Öğretir'in sunumuyla her cuma saat 21.00'de NTV ekranlarında.

Yorumlar (0)