Nur Sürer "41 Kere Maşallah" dedirtti

YAŞAM 11.04.2021, 20:34 12.04.2021, 12:40
Nur Sürer "41 Kere Maşallah" dedirtti

Nur Sürer sanat hayatıın 41 yılı geride bırakırken Retouch Mah dergisi için Oscar Morris kreatif direktörlüğünde, Baran Altındağ’ın objektifinin karşısına geçerek ikonik bir çekim gerçekleştirdi.

Şu anda Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘’Camdaki Kız’’ dizisinde Feride karakterine hayat veren Sürer röportajında ‘’Setlerde kendimi çok iyi hissediyorum. Bir de iyi bir ekiple, iyi bir hikaye içindeysem kendimi harika hissediyorum’’ diyor.

İYİ BİR SENARYO GELSE YİNE SOYUNURUM

‘’İyi ki oyuncu olmuşum ve iyi ki senelerimi bu meslekte geçirmişim’’ diyerek işine olan tutkusunu dile getiren Sürer; bundan sonraki 40 yıl nasıl geçecektir sorusuna da, ezberini yapabildiği sürece oyunculuğa devam edeceğini belirterek ‘’Ve hatta, iyi bir senaryo gelse ve gerçekten çıplak görünmem gerekiyorsa, yine soyunurum’’ cevabını verdi. Nur Sürer röportajda "Kadın olduğum için çok mutluyum. Hayatımın hiçbir döneminde ‘Keşke erkek olsaydım’ dediğim bir an bile olmadı. Kadın olmak zor ama eğer mücadeleciyseniz hayatı kendinize kolaylaştırıyorsunuz’’ diye belirtti.

Birçok efsane sinema filminde rol alan ve meslek hayatında sayısız ödüle sahip olan Sürer, geçtiğimiz aylarda Adana Altın Koza Film Festivali’nde aldığı Yaşam Boyu Onur Ödülü’nün ardından son olarak 53. SiYAD Emek ve Onur Ödülü'nün ve 24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Onur ve Başarı Ödülü’nü de aldı.

Yorumlar (0)