Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 11.07.2022, 10:45 11.07.2022, 17:15
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

11 – 17 Temmuz haftalık burç yorumların detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, bu hafta uzak yerlerden alınacak önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Dolunay sizin kariyer alanınızda gerçekleşiyor. Hem kariyerinizde hem mesleğinizde önemli bazı konuları ele alabilirsiniz. Bazı durumlarla karşılaşabilir ve bu durumları iyi manipüle etmeniz gerekebilir. Aile ortamlarında kararsızlıklar yaşamaya meyilli olacaksınız. Anne, babanız arasındaki çekişmeler, aile ortamınız ve iş ortamınız arasındaki bazı meselelerde ortayı bulamama gibi etkiler söz konusu olacak. Kariyerle ilgili konular, projeleriniz, hedeflerinizle ilgili konu ve olaylar bu dolunayın önemli konuları arasında yer alacak.

Venüs Neptün karesi yakın çevre alanlarınızı oluşuyor. Yakın çevrenizdeki insanların özel hayatları ve kariyerleri ile ilgili konularda bazı hayal kırıklıkları devreye girebilir ya da yakın çevrenizdeki insanlardan bir beklentiniz varsa bu dönem bu beklentilerin ilişkilerle çok da karşılanmadığını görebilirsiniz. Yakın çevre beklentileriniz böyle olurken aynı zamanda yakın çevrenizin uzak çevresiyle olan işlerinizde güzel sonuçlar ve kalıcı adımlar devreye girebilir.

Bu aralar eviniz, aileniz, yuvanız çok önemli. Bazı noktalarda iyi karar vermeniz gereken bir dönem. Özellikle dolunayın bu konuları hareketlendirdiğini göreceksiniz. Ticari faaliyetleriniz hızlanıyor, evinizde doğru plan ve program yaparak ticari ve parasal konularda neler yapabileceğinizi iyi hesaplamanız gerekiyor. Bunu yaparsanız bir sonraki hafta bu noktalarda güzel şanslar ve fırsatlar yakalarsınız.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, bayram sonrasında parasal işlerinizi halledebilirsiniz. Çarşamba günü bir dolunay gerçekleşecek bu dolunay uzak çevre alanlarınızda oluşacak. Seyahatle ilgili konu ve olaylar hız kazanırken eğitimle ilgili beklediğiniz bazı haberler varsa bu haberlerin 15 gün içerisinde karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla olan bağlantılarınız ve çalışmalarınız bu dolunay daha da önemli olacak. Dış ortamlarda daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılara dikkat etmeniz gerekecek. Fikirsel olarak bazı anlaşmazlıklara da açık olabilirsiniz. Bu dönem yakın çevrenizle uğraşmak isterken daha büyük konular içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. İşte burada kararsızlıklarınız devreye girecek, bu kararsızlıklar devreye girdiğinde arkadaşlarınızdan ve çevrenizden faydalanmak ve onların fikirlerini almak isteyebilirsiniz ama bu fikirleri alacaksanız bazı noktalarda yanıltıcı etkiler altında da olabilirsiniz.

Maddi konularda bu hafta gayet keyifli, uzun vadeli atacağınız adımlarda kalıcı bazı fırsatların karşınıza geldiğini görebilirsiniz ama arkadaşlarınız ve çevrenizle yapılacak iş konuşmalarında ya da para ile ilgili konuşmalarda yanıltıcı etkilere karşı dikkat edin.

Hafta sonu aklınıza önemli fikirler gelecek ve bu fikirlerinizi yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşacaksınız. Bu ara her şeyi ve sorumluluklarınızı gözünüzde fazlasıyla büyütebilir ve gereksiz insanların sorunlarıyla uğraşıyor olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru bu gereksiz uğraşıların hayatınıza hizmet etmediğini çok net göreceksiniz.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, ilişkilerle dolu bir hafta başlıyor sizin için. İlişkilerinize daha fazla kendinizi vereceksiniz ve daha çok diğer insanların söylediklerine, yaptıklarına odaklı olacaksınız. Çarşamba günü bir dolunay gerçekleşecek bu dolunayı müşterek para alanınızda yaşayacaksınız. Bu dolunay elinize bir para geçmesini umut ediyor olabilirsiniz ya da daha önceden geçmiş olabilir ama bu paranın gitmesi gereken yerler olduğunu göreceksiniz. Ödemeler dengesi, banka, krediler, faizlerle ilgili konu ve olaylar önem kazanıyor. Parayla ilgili konularda kararsızlıklarınız yüksek olacak. Bu dolunay zamanı bu gitgelleri dengeye oturtmak sizin işiniz. Diğer taraftan iş hayatınızda bir beklentiniz olabilir bu hafta bu beklentilerin çok da karşılanmadığını görebilirsiniz Perşembe günü bu etki devrede olacak.

Geleceğe yönelik başka bir işiniz varsa ve buradan da bir haber bekliyorsanız güzel sonuçlar karşınıza gelebilir. Ama iş yerinden bir insanın beklentilerinizi karşılaması konusunda bu hafta çok da destekli değilsiniz. Kafanızda önemli projeler, para ile ilgili konuşmalar olabilir, hafta sonu bu konuların hareketlendiğini göreceksiniz. Bir yandan gelecek sorumluluklar diğer yandan kazanmanız gereken paralar, bunlar üzerinizde streslere neden oluyor. Bu streslerin hayatınızı yönlendirmesine ve yönetmesine izin vermeyin, ilişkilere odaklanın, ilişkilerle büyümeyi deneyin.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, haftalık düzeniniz ve gündelik işlerinizle bu hafta başlıyor ve bu hafta sizin için önemli haftalardan bir tanesi. Çünkü Çarşamba günü bir dolunay gerçekleşecek ve siz bu dolunay da ilişkilere daha fazla odaklı olacaksınız. İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları bu Dolunay zamanı odaklanmanız gereken konuların başında yer alıyor. İlişkilerde idare etmeniz aynı zamanda ilişkilerde daha kontrollü olmanız gereken bir dönem olurken sevdiğiniz insanla zaman zaman aranızda bazı anlaşmazlıklar da devreye girebilir. Venüs’ün Neptün’le dik açısıyla bazı konularda ne kadar fedakarlık yaptığınızı göreceksiniz. Perşembe günü önemli girişimleriniz, geleceğe yönelik adımlarınız varsa buradaki beklentinizi biraz aşağıya çekmeniz çok daha doğru olacak. En azından fedakarlıklarınızı, geçmiş dönemde yaptıklarınızı sorgulamanıza da neden olacak bütün bunlar. Ama parayla ilgili konularda yapabileceklerinizi de çok net göreceğiniz ve bu alanda da güzel şanslar ve fırsatlarla karşılaşacağınız da bir hafta olacak.

Hayatınızla ilgili kafanızda bir sürü plan ve proje olabilir ve hayatınıza dair bütün bunları başlatmak istiyor olabilirsiniz. Bu noktada hem sevdiğiniz insandan hem ailenizden destek de arıyor olabilirsiniz ama bu destekleri en çok para yönünden arayacaksınız. Bir borcun altına girdiyseniz uzun dönemde bir kredi ödüyorsanız bir yandan kendi yapmak istedikleriniz diğer taraftan hayatın gerçekleri işte bütün bunlar üzerinizde stres yaratabilir. Çok fazla stres yapmayın, yapmak istedikleriniz konusunda önünüzdeki dönem güzel seçenekleriniz olacak.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, keyif dolu haftalardan bir tanesi başlıyor. Bu hafta olaylar üzerinize geliyor gibi hissedebilirsiniz ama yine de bayramdan çıkarken birkaç gün boyunca sevdiklerinizle, çocuğunuzla, etrafınızdaki insanlarla vakit geçirmek size iyi gelecek.

Çarşamba günkü dolunay, gündelik hayatınızın ritmini etkileyen bir dolunay olacak. Yapmanız gerekenler, koşturmalarınız, angarya işleriniz ve sağlıkla ilgili konularda kontrol etmeniz gereken bazı durumlar dolunayın konularından olabilir. İş hayatınızda daha istikrarlı daha disiplinli hareket etmek durumunda kalabilirsiniz ama zaman zaman güç çekişmelerinin, kararsızlıkların, anlaşmazlıkların karşınıza geldiğini göreceksiniz. Hatta bazı konularla çok fazla uğraşmak istemediğiniz için de salladığınız durumların üzerinizde stres yarattığını görebilirsiniz. Konu ne olursa olsun bu dolunay zamanı kemiklerinize, cildinize, dizlerinize ve dişlerinize ekstra özen gösterin. Romatizmal bazı ağrılarınız olursa kemiklerinizin ağrıdığını hissederseniz bilin ki bazı konularda kendinizi fazlasıyla zorluyorsunuz.

Arkadaşlarınızla parasal konulara dikkat edin bu hafta bulunacağınız çevrelerde para ile ilgili konularda bazı yanılgılar bazı sıkıntılı durumlar karşınıza gelebilir. Ama ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insan ve onun çevresi, onun hayatı ile ilgili konularda istediğiniz sonuçları çok rahat alabilirsiniz. Geri planda durma isteğiniz ama diğer taraftan başka insanların hayatı için yapacaklarınız arasında arada kalacağınız durumlar hafta sonuna doğru devrede olacak. Sevdiğiniz insanın bu dönem aslında çok uğraştığını, işle ilgili konulara kendini kaptırdığını bu yüzden sağlığı ile ilgili bazı sıkıntılar yaşadığını fark edebilirsiniz.

Başak Burcu:

Başak yükselen Başaklar, ailevi konu ve olaylar ve burada özgür geçirecek zamanlarla bayramı tamamlıyorsunuz. Hemen bayram sonrası oluşacak Dolunay aşk evinizde gerçekleşiyor. Bu Dolunay zamanı aşk hayatınıza dair önemli kararlar, sorumluluklar devreye girebilir. Eğer çocuğunuz varsa onun hayatını organize etme, kontrol etme konularında kendinizi daha disipline olmuş ya da duygulardan biraz arınmış hissedebilirsiniz. Sporla ya da hobileriniz ile ilgili konu ve olaylarda yapılması gerekenler bu Dolunay zamanı karşınıza gelecek. Arkadaş çevrenizle bazı sıkıntı ve problemler yaşama ihtimaliniz var. Onların fikirleri, söyledikleri ya da onlarla konuştuklarınız özel hayatınızda bazı gerilimlere ya da özel hayatınızdaki insanla bazı anlaşmazlıklara neden olabilir. Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi kurmanız, iyi korumanız gereken bir Dolunay yaşayacaksınız.

Göz önünde olacağınız ortamlarda, kalabalık yerlerde, evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili konularda yanılgılara düşme ya da beklentinizin yüksek olması bunların karşılanmaması gibi durumlara karşı bu hafta dikkat edin. İş hayatınızda ise tam tersi ilişkilerden yana fayda sağlayacak uzun soluklu, kalıcı bazı görevlerin peşinde koşacaksınız ve bunların size yapacaklarınıza ve hayatınıza iyi geldiğini göreceksiniz. Arkadaşlarınızla aranızda bir mevzu varsa ve bu mevzuyu çözmek üzere hafta sonu bir araya gelebilirsiniz ya da önemli konuşmaların içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. İş sorumluluklarınızın, gelecekle ilgili bazı organizasyonlarınız üzerinde stres yaratmasına izin vermeyin. Hafta sonuna doğru hem sağlığınız hem iş sorumlulukları sizi aşağıya çekebilir.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, bayramın son günleri yakın çevrenizle olan bağlantılar kuvvetli olacak. Hızlı bir telefon trafiği ile haftanıza giriş yapabilirsiniz. Çarşamba günü Oğlak burcunda yaşanacak dolunay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Ailevi konularda ele alınması gerekenler, organize olmanız gereken konular önem kazanırken yine ailenizin önemli bir mevzusuyla uğraşabilirsiniz. Bir yanda kariyeriniz, yapmanız gereken işler, koşturmalarınız diğer yanda aile hayatınız… Bu dolunay da iki taraf arasındaki dengeyi kurmamız gerekiyor. Anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları, bazı noktalarda karşı karşıya gelme ya da kararsızlık etkileri devrede olabilir.

Seyahat ya da eğitime dayalı işlerinizde, iş organizasyonlarınızda bazı hayal kırıklıklarına açık görüyorsunuz. Perşembe günü en çok bu noktada zorlanacak ve fedakarlıklarınızın ne kadar yüksek olduğunu çok net bir şekilde göreceksiniz. Belki yanınızda çalıştırdığınız, belki beraber çalıştığınız insanlara karşı yumuşak karnınızın ön planda olması, onlara çok fazla müsamaha göstermeniz bu hayal kırıklıklarının sebebi olabilir.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda güzel gelişmeler var. Bu hafta sevdiğiniz insandan göreceğiniz güzel desteklerle gelecek planlarınızı hızlandırmanın da keyfini yaşayacaksınız. Hafta sonuna doğru önemli bir iş mevzusu, göz önünde olacağınız ortamlarda önemli bir konuşma devreye girerken aşk mı, keyif mi yoksa iş mi ikilemi sizi hafta sonu zorlayabilir. Hayatın tadını çıkarmak istediğiniz bir dönem ama diğer taraftan işle ilgili konuların ve sorumlulukların elinizi belinizi bağladığı bir dönem olacak. Her koşulda size ne iyi geliyorsa onu yapmalısınız.

Akrep Burcu:

Akrep yükselen Akrepler, bayramın son günleri daha çok para ile ilgili konu ve olaylar hayatınızın merkezinde olacak. Haftanız da gezdiğiniz, dolaştığınız yerlerde para harcamanın etkisiyle başlayacak. Bayram sonrası bir dolunay gerçekleşiyor bu dolunay sizin yakın çevre alanlarınızda oluşacak. Yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında vereceği bazı duygusal kararlar önemli olabilir ya da onlarla olan ilişkinizde sizin vermeniz gereken önemli kararların devreye girdiğini görebilirsiniz. Düşüncelerinizdeki gitgellerin yüksek olduğu bir dönem olacak. Uzak yerlere gitmek, yolculuklar yapmak, tatil yapmak, dinlenmek arzusunda olabilirsiniz ama diğer taraftan yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylar bunları rahatça yapmanıza engel olabilir. Kararsızlıklarınız, anlaşmazlıklarınız yüksek görünüyor ama bütün bunları belki de sözlü bir şekilde yaşayacaksınız ama en çok beyniniz yaşayacak. Yani bu dolunay huzursuzluklar karşınıza gelebilir.

Para ile ilgili konulara dikkat edin, özel hayatınızda yapacağınız harcamaların yüksek olduğu bir dönem olabilir ya da sevdiğiniz insanın bazı noktalarda sizi suiistimal ettiğini fark edebilirsiniz. Her hâlükârda Perşembe günü borsada yatırım yapıyorsanız, spekülatif alanda birtakım işleriniz varsa ve özel hayatınızda kararlar almak istiyorsanız yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Ailevi konularda parasal yönden ne yapmanız gerektiği bu hafta çok net görecek ve bütün bunları da çok rahat bir şekilde disipline olarak ele almanın tadını çıkaracaksınız. Önemli konuşmalar, görüşmeler, gelecek planları var seyahatler ile ilgili konuşmalar var. Hafta sonuna doğru bütün bunlar devreye girerken ailevi sorumluluklarınız ve gezme dolaşma, tatil yapma arasındaki git gelleriniz sizi fazlasıyla yorabilir. Kendinizi ikilemde görebilirsiniz. Bu ikilemi rahat bir şekilde aşmanız dileğiyle.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, bu hafta sizin için önemli haftalardan. Kendinizi hareketli göreceksiniz ve bayramın son günleri gerçekten oldukça hareketli olacak. Şıkır şıkır koşturmalı, keyifli geçecek ama Çarşamba günkü dolunay sizin para evinizde gerçekleşiyor. Para ile ilgili gündeminiz gerçekten bu dolunay da hareketli olacak. Elinize bir para geçebilir fakat bu para geçerken bazı anlaşmazlıklar, tartışmalar, fikir ayrılıklarına da açık olacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz bir para varsa bu para ile ilgili konuşmaların tam da bu dolunay zamanında hızlanması önemli olacak ama bir şekilde o para size gelecek, cebinize de girecek.

Bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızı çok fazla zorlamayın. Bazı hayal kırıklıkları, problemler devreye girebilir ya da o kişinin aslında sizinle hiçbir sıkıntısı olmayabilir kendi hayatında yaşadığı bazı sorunları kendisine fazla dert ediyor olabilir. Konu ne olursa olsun bu hafta ilişkilerden yana beklentilerinizi yüksek tutmayın. Diğer taraftan yakın çevrenizde bazı sorumlulukların devreye girdiğini göreceksiniz. Yine bu sorumlulukları özel hayatınızdaki insanla konuşmak, beraber planlar yapmak ya da seyahatle ilgili birtakım konuların hızlanması alanında önemli kararlar da devrede olacak. Bu kararlar tarafında destekli olacaksınız ama ilişkiden beklentiniz konusunda çok da destekli değilsiniz. Eğer biriyle tanışacaksanız bu hafta yakın çevrenizdeki insanlar buna ön ayak olabilir ama beklentiyi yükseltmeden bu kişiyi hayatınıza almaya çalışın.

Para ile ilgili konular çok önemli, hafta sonu bununla ilgili önemli bir konuşma devrede olacak. Bu dönem yakın çevrenizde bir sürü sorumluluğunuz var işinizde, iletişimsel işinizde bir sürü önemli detayla uğraşmak durumundasınız ve bu detayların çoğu paraya bağlı olabilir. İşte bunlar arasındaki ikilem ve bunlar arasında kalma dürtüsü bu hafta sonu sizi üzmesin. Onun dışında size keyif veren konu ve olayları odaklanın.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, haftanıza geri planda durarak isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz ama Çarşamba günü itibariyle bir dolunay gerçekleşecek ki bu dolunay sizin dolunayınız. Bayramın son günü eğer bir yerden bir yere seyahat yaptıysanız, uzaklara gidip geldiyseniz, çok yorulduysanız sağlığınıza dikkat edin. Dizler, dişler, cildiniz, kemikleriniz, romatizmal durumlara açık olabilirsiniz. Aynı zamanda hayatınızla ilgili önemli kararlar da alabilirsiniz. Önünüzdeki döneme dair yapacaklarınızı kafanızda belirlemek ya da bunun kontrolünü elinize almak önemli olacak. Hayatınızdaki insana söylemediğiniz bir detaydan dolayı karşı karşıya gelme ihtimaliniz de var. Bu dolunay , bazı anlaşmazlıkları, fikir ayrılıklarını, belki de ilişkiye dair verilecek önemli kararları ve yolunuzda yalnız devam etme isteğinizi fazlasıyla hareketlendirebilir. Kendi kafanıza buyruk olmanız, kendinize göre hareket etmeniz ya da kendi hayatınızı yönlendirmek isteyişiniz özel hayatınızdaki insanın çok da hoşuna gitmeyecek, bu yüzden buralarda dengeyi iyi sağlayın. Eğer hayatınızda bir insan varsa ve ilişkinizden memnunsanız bu dolunay zamanı yaşayacağınız dengesizliklerin ilişkinize gölge düşürmesine izin vermeyin.

İşle ilgili konularda hayal kırıklıkları devreye girebilir. Aslında güzel işler karşınıza gelecek ama bir işinizde beraber çalıştığınız insanın yaşadığı bir sıkıntı ya da bir sorundan kaynaklı olarak hayal kırıklığı devreye girebilir. Daha önceden başlattığınız, bazı işlerden haber bekliyorsanız çarşamba günü bu haberler karşınıza gelebilir. Bir yandan çok olumlu diğer yandan beklentilerin yüksek olmasından kaynaklı olumsuzluklar da yaşama ihtimaliniz var.

Hafta sonuna doğru ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla konuşmak, onunla sıkıntı ve problem yaşadıysanız bu sorunlarınızı duygusal yönden ele almak anlamında şanslı olacak. İlişkilerinize, yapacaklarınıza, ortaklı adımlarınıza odaklandığınız bu süreçte parasal konularla bu kadar uğraşmanız üzerinizde gerginlik yaratabilir.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, sosyal çevrenizin hareketliliğiyle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Aynı zamanda bayramın son günlerinde daha fazla çevresel koşullara bağlı olacaksınız. Arkadaşlarınızdan gelecek haberlere göre gününüzü şekillendirebilirsiniz. Çarşamba günü itibariyle bir dolunay gerçekleşecek, bu dolunay bir olayın iç yüzü ile karşılaşmanıza neden olacak. Bazı olayların gün yüzüne çıkması, bazı olaylarla karşılaşma, arkanızdan işlerin dönmesi, iş hayatınızda stres ve gerginliklerin karşınıza gelmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. İşlerinizi sıkı tutun, bu dönem herkese her yerde konuşmayın, bir şeyler söylemeyin. Karşılığı beklediğiniz gibi olmayabilir. Hayatın akışına kendinizi bırakmanız gereken bir Dolunay . Her şeyi kontrol edemeyeceğinizi göreceksiniz o yüzden uykusuzluğunuz, sinirsel gerginliğiniz yüksek olursa aslında hepsi Dolunay dan kaynaklı. Bu dönem kemiklerinizi sağlam tutmaya da özen gösterin.

Bu hafta para ile ilgili konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Spekülatif alanda herhangi bir işe kalkışmayın. Bir yere bir para ödenecektir, kredi çekeceksinizdir, dolar ya da altın alacaksınızdır bu gibi işler için çok da destekli olmayacaksınız. Kendi ihtiyacınızın dışındaki konulara daha çok harcama yapacaksınız. Özel hayatınıza dair güzel gelişmeler altındasınız. Hayatınızda bir insan yoksa ve bir insanla tanıştırıldıysanız bu süreçte bu insanla uzun soluklu ve kalıcı ilişkiye adım atabilirsiniz. Hafta sonu işle ilgili bazı konuları tekrar tekrar gözden geçireceksiniz. Yanında çalıştırdığınız, size yardım eden insanlarla olan konuşmalarınız artacak. Hayatın üzerinizde oluşturduğu baskının çok fazla olduğu bir dönem, işte bu baskıların sağlığınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin. İşlerinizi bir yoluna koyun ve düzeni oturtun. Bu düzene oturttuğunuz zaman işlerin çok daha rahat aktığını görebilirsiniz.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar hem hareketli bir hafta olacak hem de göz önünde olacağınız ortamlarda bayramın son iki gününü geçireceksiniz. Salı öğle saatlere kadar eğlenceli, keyifli dış ortamlarda geçirilecek zamanlar devrede. Çarşamba günü bir dolunay gerçekleşiyor bu dolunay arkadaşlık ve sosyal çevre alanınızda oluşacak. Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz önem kazanıyor. Bu Dolunay da onlarla olan konuları idare etmek aynı zamanda yönlendirmek ya da bu konular üzerinde kontrol sahibi olmak isteyebilirsiniz. Bu da bazı arkadaşlarınızla aranızda gerilimlere neden olabilir ya da arkadaşlarınızın yardımına koşmak, onların hayatı için bir şeyler yapmak istiyor olabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa özel hayatınızdaki insanla çevreniz arasında kalabilirsiniz. Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanla yapacağınız bazı konuşmalar arkadaşlarınızın hoşuna gitmeyebilir ya da arkadaşlarınız özel hayatınızdaki insanla ya da çocuğunuzla ilgili konularda beklemediğiniz bazı konuşmalar yapabilirler. Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve özel hayatınız arasında dengeyi iyi kurun.

Ev ortamlarınızda dikkatli olun, evinizde bir boya badana, tadilat tamirat gibi bir işe girişecekseniz, bir misafir ağırlayacaksanız enerjiniz düşük çalışabilir. Bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz karşı tarafın sizden beklentisi çok yüksek olabilir, siz bu beklentileri karşılamayabilirsiniz ya da beklentiniz yüksekse diğer insanların sizin beklentinizi karşılayamaması söz konusu olabilir.

Hafta sonuna doğru aşk, keyif evinizde çok önemli konuşmalar var. Sevdiğiniz insanla durum ve olayları düzeltmek bu anlaşmazlıkları minimuma indirmek anlamında gökyüzü sizi destekleyecek. Korkularınız, endişeleriniz, üzerinize yapışan bazı tedirginliklerinizi atmaya çalışın. Aşka, keyfe ve mutluluğa yer vermeniz gereken bir dönem ama bu tedirginlikler sizin hayattan keyif almanızı engelliyor, bunu yaparsanız bu haftayı güzel geçireceksiniz.

Yorumlar (0)