Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 22.08.2022, 12:19 23.08.2022, 10:34
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

22 – 28 Ağustos haftalık burç yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya ailevi konularınız ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Ağustos ayı içerisinde gezdiniz, dolaştınız, eğlendiniz yeri geldi aşka, keyfe, mutluluğa ya da çocuğunuza vakit ayırdınız. Sizi ilgilendirecek oyunlar, sanatsal faaliyetler bütün bunların içerisinde yer aldınız ama artık bu hafta itibariyle işe güce koyulma zamanı gelmiş bulunuyor. Salı günü itibariyle önünüzdeki bir ay boyunca işinize daha fazla vakit ayıracak başka insanlara hizmet etmekten mutluluk duyacak, gündelik hayatınızın ritminde koşturmalarınızı hızlandıracaksınız. Oldukça verimli bir dönem olacak o yüzden kafanızda işinizle ilgili bir değişiklik yapma planlarınız varsa cumartesi günü oluşacak yeni ay ve sonrası bu planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Onun öncesinde bazı planları gözden geçirmek ufak tefek konuşmalar yapmak ama nihai karara varmamak da aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Diğer taraftan Çarşamba günü itibariyle Uranüs geri hareketine başlıyor. Uranüs sizin para alanlarınızda hareket etmekteydi. Parayla ilgili konularda şimdiye kadar değişmesi gereken konuları nasıl ele almanız gerektiğini öğrendiniz ama şimdi bütün bu öğrendiklerinizle ilgili konularda birtakım hatalarınız, görmediğiniz alanlar varsa işte bunları göreceğiniz de bir süreç başlıyor. Arkadaşlarınızla iş yapıyorsanız zaman zaman parasal konularda arkadaşlarınızla aranızda çekişmeler de gündeme gelebilir.

Merkür’ün Terazi burcuna geçişi perşembe gününden sonra ilişkilere dikkat çekiyor. Sevdiğiniz insanla aranızdaki ilişkiyi kuvvetlendirmek anlamında ilişkiye kendinizi kaptırmak, yeni bir ilişkiye başlamak adına bu dönem gayet eğlenceli ve faydalı olabilir çünkü bu hafta aynı zamanda ilişkilerden yana da biraz yaralı olabilirsiniz.

Sosyal çevrenizdeki insanlar onlarla olan bağlantılar ilişkilerinize olumsuz yansıyabilir ya da parasal konularda çevrenizden kaynaklı olarak sevdiğiniz insana çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. O yüzden de tam bu yeni ay zamanı cumartesi günü ilişkilere pür dikkat edin. Problem yaşarsanız Merkür’ün oraları gayet güzel onarması için uygun zamanlara giriş yapıyorsunuz. Sıkıntı ve problemlerinizi yine konuşarak, çözümler üreterek dengeyi bulmayı sağlayarak atlatabilirsiniz. Cumartesi günü bir yeni ay var. İşle ilgili her tür konu, sağlıkla ilgili verecek her tür karar bu yeni ayın konusu olacak, bütün bunları ele almak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla girişeceğiniz işlerinizde zaman zaman rekabetçi zaman zaman harekete geçirici tavırlarla bu yeni ay karşınıza gelecek.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, iletişime dayalı işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Salı gününden sonraki süreç 1 ay boyunca aşkla ilgili konularda sizi destekleyecek, hayata aşkla bakacaksınız. Aynı zamanda aşk ilişkilerinizde biraz eleştirel olacaksınız. Her şeyi mükemmel isteyebilirsiniz ve sevdiğiniz insanı mükemmeliyetçi gözlerle görmeniz ilişkinizde biraz seçici olmanıza neden olabilir. Sportif faaliyetler, hobiler, çocuklarla ilgili alanlar hayatınızda hareketlenmeye başlıyor.

Çarşamba itibariyle Uranüs geri hareketine hazırlanıyor. Hayatınızda gerçekten çok hızlı değişimler ve dönüşümler yaşadınız. Özellikle nisan ve mayıs ayları ve ağustos başında çeşitli olaylarla hayatınızdaki konuların tetiklenmesi ile yaşadığınız bu sıkıntı ve sorunlarda şimdi biraz daha yavaşlama, bu alanda atılan adımlarda engeller ve sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Hayatınızı yeniden yapılandırdığınız bir dönem, kariyer ve meslek hayatınızdaki konu ve olayları yeniden ele alacak ve burada değişmesi gerekenleri çok net bir şekilde fark edecek ya da fark ettiyseniz şimdi bunları sindirecek, kararınızı verecek ve Uranüs düzeldikten sonra bunları uygulamaya başlayacaksınız.

Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçecek, çalışma hayatınız önemli olacak. Beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılar artarken iş konuşmaları ve görüşmeleri yapmak anlamında şanslı bir süreç. Sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırmanın da tam zamanı. Bel bölgesi, böbrekler, dolaşım sistemi sıkıntıları, baş ağrıları ya da insülinle bağlantılı insülin direnci ile bağlantılı konularda doktora gitmek ya da bu alandaki kontrollerinizi yaptırmak anlamında da gayet şanslı bir dönem, 10 Eylül’e kadar vaktiniz var. 10 Eylül’de buralarda Merkür gerileyecek.

Ev, aile ve yuva ile ilgili konularda bu hafta ciddi sıkıntı çekebilirsiniz çünkü ailenizde beraber vakit geçirdiğiniz insanların sizi bir türlü işinizle ilgili konularda anlamadığını düşüneceksiniz. Zaman zaman kendinizi yalnız hissedecek zaman zaman verdiğiniz tepkilerle etrafınızdaki insanları da şaşırtacaksınız.

Cumartesi günü oluşacak yeni ay aşk hayatınızda önemli kararları da karşınıza getirecek. Aşka, keyfe, mutluluğa, çocuklara daha fazla para harcamaya başlayacağınız bu dönem, rekabetçi ortamlar sizi çok çabuk gaza getirebilir. Bu yüzden para ile ilgili işlerinizde her şeye atlamamaya özen gösterin.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, parasal konularda neler yapabileceğinizi görerek haftanıza giriş yapıyorsunuz ve bu hafta önemli çünkü Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle salı gününden sonraki dönem evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Evinize bu süreçte ilginizi artıracaksınız. Aile büyüklerinizle bir araya gelmek, evinize misafir ağırlamak, ev hayatınız için yapılması gereken değişiklikleri ele almak ya da emlakla alakalı ev değiştirme, yer değiştirme ile ilgili konuların hızlanması anlamında bu bir ay gerçekten önemli olacak.

Çarşamba günü Uranüs geri hareketine başlıyor. Uranüs, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler alanlarınızı yönetiyor ve bu alanlarda geri hareketine başlayacak. Seyahat, ticari faaliyetler, eğitim, annenizin kardeş veya akrabaları alanlarınızda yaşanılanların sonuçlarını, hayatınız üzerine yansımalarını ve burada yaşadığınız değişiklikleri yeniden ele alacağınız bir dönem olacak. Bazı şeyleri fark ettiniz ya da fark etmediniz işe şimdi bu fark edişleri kendi içinize çevireceksiniz. Çoğu şey şimdiye kadar dışarıdan gelmiş olabilir ama bu ara kendi içinizdeki değişimlerle daha fazla ilgili olacaksınız.

Cuma günü Merkür’ün Terazi burcuna geçişiyle aşkı hayatınıza davet edeceksiniz. Aşkı konuşmak, flörtleşmek yeni bir insanla tanışmak ya da çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminizi kuvvetlendirmek öne çıkmaya başlıyor ve önünüzdeki iki hafta boyunca daha çok bu konularla ilgili olacaksınız. Sanatsal ve kreatif işlerinizde önemli konuşmalar, çocuğunuzla ilgili konularda önemli kararlar devreye girerken elinizi çabuk tutmaya çalışın. 10 Eylül’de Merkür de bu alanlarınızda geri hareketine başlayacak.

Cumartesi günü Başak burcunda bir yeni ay var ve bu Yeni ayla beraber ailevi konular alanlar ve evinizle alakalı her tür konuda kafanızdaki planları harekete geçirmek bu yeni ayın konusu. Bu planlar öyle rahat planlar olmayabilir biraz mücadele etmeniz, uğraşmanız, başkalarını ikna etmeniz gereken planlar olabilir. İşte bu Yeni ayla beraber bu planlar devreye giriyor. Aile büyükleriniz arasındaki sürtüşmeler, kavgalar tam da bu yeni ay zamanı iyice hareketlenecek ve bu hareketlilikten kaynaklı olarak yeni kararlar almak durumunda da kalabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınıza bu hafta dikkat edin çünkü duyduğunuz haberler karşısında çok çabuk yelkenleri suya indirecek ve gündelik hayatınızdaki işlerinizi yaparken zaman zaman vereceğiniz tepkilerle yakın çevrenizdeki insanları çok çabuk şoke edeceksiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz ve bu hafta Güneş Başak burcuna geçiyor. Maddi konulara ilginiz, para ile ilgili alanlar, kendinizi geliştirdiğiniz alanlardı. Salı günü itibariyle yakın çevre, iletişim, akrabalar, kardeşler ya da daha çok bilgisayar, sosyal medya, eğitim ya da kısa yolculuklarda alakalı konularda kendinizi ortaya koyacağınız bir süreç başlıyor. 1 ay boyunca daha fazla yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylarla ilgili olacaksınız. Akrabalar, komşular, onlarla beraber bir arada olmak önemli olabilir.

Çarşamba günü Uranüs geri hareketine başlıyor, parayla ilgili konularda keşfettiğiniz ve aynı zamanda sosyal çevrenize yansıyan bazı hızlı gelişen olaylar şimdi artık yavaşlayacak. Arkadaşlarınızın ya da çevrenizin hayatındaki değişimlere daha fazla tepki verdiyseniz şimdi Uranüs gerilemesiyle bazı konuları çok daha rahat sindireceksiniz. Aynı zamanda arkadaş değişimleri, çevre değişimlerinde bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var ama unutmayın böyle bir durumla karşılaştığınızda aslında neyin nasıl değişmesi gerektiğine dair önemli bilgileri cımbızlamanız gerekebilir.

Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçiyor ev, aile yuva ile ilgili konular önem kazanmaya başlıyor. Aile ortamlarınızda iletişiminizi hızlandıracaksınız. Dengeyi, kararsızlığı, sosyalliği daha çok aile ortamlarında yaşayacaksınız. Aile büyüklerinizden fikir almak, eve dair birtakım konuşmalar yapmak anlamında Merkür sizi destekleyecek. Emlak alım satım, kiralama gibi işleriniz varsa şimdi bunları yapabilecek gücünüz var ama bunları 10 Eylül’e kadar tamamlamanızı tavsiye ederim çünkü 10 Eylül’de bu noktalarda Merkür gerilemesi başlayacak.

Cumartesi günü yakın çevre alanlarınızda bir Yeni ay gerçekleşiyor. Yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında oluşacak olaylar ve tabii ki sizin onlara dair vereceğiniz kararlar bu Yeni ayla beraber hayatınızda yer edebilir. Onun dışında iletişime dayalı işler, pazarlama, reklamcılık, satış, dijital platformlar, web tasarımcılığı, eğitimle ilgili konular, radyo televizyon, her tür iletişim alanlarında da hızlı kararlarınız varsa bütün bunları cumartesi günü oluşacak Başak burcundaki yeni ay ve sonrası yapmanız çok daha doğru olacaktır. Para ile ilgili konulara dikkat edin, hafta sonuna doğru maddi konularda kendinizi birçok yükün altında görebilir, kendinizi yalnız ve umutsuz hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla girişeceğiniz bir rekabet, çekişme ya da bir sürtüşme bazı parasal sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir ya da bu alanlarda hızlı tepkiler vermenize neden olabilir.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, haftanıza biraz isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz ve bu hafta Güneş’in Başak burcuna geçişiyle beraber Salı gününden sonraki süreç para ile ilgili konuları hayatınızda hızlandıracak. Para kazançlarınızı artırmanın derdinde olacaksınız. Vaktinizi daha fazla parasal konulara, maddi alana ayırmak söz konusu olurken yediğinize içtiğinize hayatın tadını çıkarmaya önem vereceksiniz. Geçtiğimiz ay atmış olduğunuz adımların karşılığını Güneşin geçişi ile beraber hayatınızda görmek isteyeceksiniz. Parayla ilgili konularda önemli kararlarınız varsa, bir yere yatırım yapmayı düşünüyorsanız, para ile ilgili bir işinizi başlayacaksınız, ticari bir faaliyetiniz olacaksa 27 Ağustos Cumartesi günü oluşacak Başak burcundaki yeni ay ile beraber bu alanda önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.

Çarşamba günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor. Uranüs uzun zamandan beri kariyer alanlarınızda bazı değişiklikleri hızlı bir şekilde hayatınıza getirmiş olabilir ya da partnerinizin ailesi ya da işiyle ilgili konularda bazı zorlanmalar yaşanmış olabilir ve bunları fark etmeniz ve kendi içinizde değerlendirme yapmamız adına bu Uranüs gerilemesinde algınızı daha çok içinize yönlendireceksiniz. Hızlı değişikliklere şimdiye kadar çok hızlı tepkiler verdiyseniz şimdi Uranüs’ün gerilemesiyle beraber bu tepkilere eskisi gibi hızlı tepkiler veremeyebilirsiniz ve bazı konuları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçiyor iletişimsel işleriniz önem kazanmaya başlıyor. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız her tür iş devreye girerken satış, tanıtım, reklam, pazarlama, bilgisayar, dijital platformlar, eğitim, kısa yolculuklar, radyo televizyon kısacası iletişimin her tür alanında kendinizi göstereceğiniz, konuşmalarınızı bu alanlarda artıracağız, önemli görüşmeleri devreye sokacağız bir dönem olacak ve 10 Eylül’e kadar devam edecek. Bu alandaki işlerinizi ve fırsatlarınızı yakalamak adına o zamana kadar vaktiniz var. Çünkü 10 Eylül’de Merkür bu alanlarınızda gerileyecek.

Cumartesi günü yeni ay, parayla ilgili konularda önemli adımlarınızı bu yeni ayda devreye sokacaksınız ama bu yeni ay aynı zamanda gerilimli ve tartışmalı durum ve olayları da karşınıza getirecek. İkili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekiyor. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanın sizi anlamadığını, aranızdaki bir bağın bazı noktalarda koptuğunu düşünebilirsiniz. Bu dönem işinizdeki olaylar, özel hayatınızdaki konular hepsi birden birleşebilir bu da arkadaşlarınız ve çevrenizdeki insanlarla bazı savaşları ve çekişmeleri karşınıza getirebilir. Bu tartışmacı ve rekabetçi ortamları işinizde ortaya koyun, o zaman yapamayacağınız halledemeyeceğiniz hiçbir şey olmayacak.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, sosyal çevre, arkadaşlık ilişkileriniz ve buradan gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Salı günü itibariyle 1 ay boyunca Güneş sizin için parlayacak. Kendinizi şanslı, mutlu, iyimser ve güvenli hissedeceksiniz. Hayatınız için harekete geçmek, kendiniz için bir şeyler yapmak, sosyalliğinizi hızlandırmak önce kendinizi düşünmek ön plana çıkacak. Hayatınızın yularını adeta elinize almış gibi hissedeceksiniz. Önemli erkek figürlerinden, otorite figürlerinden bu dönem fayda ve şans görme olasılığınız da yüksek.

Çarşamba günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor. Eğitim, seyahat, ticari faaliyetler alanında Uranüs’ün 2018 yılından beri hareket ediyor olması bu alanlarda hızlı olayları, değişiklikleri karşınıza getirmiş olabilir. Şimdi Uranüs’ün bu alanlarınızda gerilemesi ile beraber yabancı insanlarla yapılacak işlerinizde, seyahatlerde, ticari faaliyetlerde, hukuki meselelerde zaman zaman bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçiyor, para ile ilgili konular hayatınızda önemli olacak. Önünüzdeki iki hafta boyunca parasal konularda dengeyi kurmak isteyeceksiniz. Güzel eşyalara olan ilginiz artarken aynı zamanda arabuluculuk görevi görüyorsanız, kendi işlettiğiniz bir yeriniz varsa bu dönem önemli alımlar ve satımlar yapmak için çeşitli fırsatları karşınıza getirecek. Para ile ilgili her tür işiniz için harekete geçebilirsiniz ama bunun için 10 Eylül’e kadar vaktiniz var unutmayın çünkü 10 Eylül’de Merkür bu alanlarınızda geri hareketini yapmaya başlayacak.

Cumartesi günü Başak burcunda bir yeni ay var ve bu yeni ay sizin yeni ayınız. Hayatınıza dair aldığınız kararları uygulayabilirsiniz ama bu yeni ay aynı zamanda sizi harekete geçiren, toplumsal konularda, iş hayatınızda oluşacak bazı hareketliliklere tepki verdiğiniz de bir Yeni ay olacak. Bir yandan kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz ama diğer taraftan olur olmadık yerlerde insanlarla kendinizi sürtüşmeler içerisinde bulacaksınız. O yüzden bu yeni ay zamanı enerjinizi daha doğru kullanmak adına spor yapmayı ihmal etmeyin. Karşınıza gelecek fırsatları iyi değerlendirin. İş hayatınızda oluşacak olumsuzlukları kafanıza takmayın, bu dönem her şeyi gözünüzde büyütmeye meyilli olabilirsiniz.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, kariyer ve meslek alanlarınızda önemli gelişmeler var bu hafta ve bu haberleri alarak haftanıza başlıyorsunuz. Salı günü Güneş Başak burcuna geçiyor, sizin için dinlenme zamanı başlıyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkiler, aktiviteler, davetler, organizasyonlar ya da işle ilgili konularda elinizi ayağınızı önemli görevlerden geriye çekmek, kendi başınıza olmak ve kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Yalnızlığı seveceğiniz bir dönem olacak aynı zamanda büyük işlere girişmek anlamında çok da destekli değilsiniz.

Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçer geçmez kafanızdaki planları etrafınızdaki insanlarla konuşmak için de uygun bir sürece gireceksiniz. Yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bu işlerin hareketlenmesi de önemli olacak. Kafanızda ne tür plan varsa bu dönem hareketlendirmeyin diyeceğim ama kafanızda ufak tefek yapmak istediğiniz plan ve projeler olabilir. Bütün bunları 10 Eylül’e kadar büyük değişiklikler şeklinde değil tamamlanmasını istediğiniz şekilde halledebilirsiniz. 10 Eylül’de Merkür sizin burcunuzda geri hareketine başlayacak ve önemli pozisyonlarda harekete geçmeniz için imkanınız olmayacak.

Çarşamba günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor, hayatınızda para ile ilgili konularda önemli değişimler oluşmuş olabilir. Bu değişimlerin sizi değiştirdiğini ve dönüştürdüğünü görmüş olabilirsiniz. Eşinizin parasal alanda yaşadığı bu hızlı gelişmelerin yavaşladığını, bazı konuları sindirmek üzere yeniden ele almamız gerektiğini de net bir şekilde göreceksiniz.

Cumartesi günü bir yeni ay var ki bu yeni ay hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Bu yeni ayla beraber önünüzdeki on beş gün boyunca yeni adımlar için destekli olmayacaksınız. Aynı zamanda uzak yerlerden alacağınız haberler çok çabuk sinirlerinizi gelebilir, sosyal çevre ilişkilerinizin bu dönemi istediğiniz gibi akmadığını, bazı arkadaşlarınızla aranızda sıkıntı ve problemler yaşandığını ya da özel hayatınızdaki insanla sosyal çevreniz arasındaki dengesizliğin devrede olduğunu görebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda hem parasal konular hem de daha önceden yaşanmış bazı sıkıntı ve problemler gün yüzüne çıkabilir. Bu yeni ay zamanı uzak yerlerden gelecek haberler sizi çok ama çok sinirlendirebilir ama bunun aslında kendi planlarınız adına sizi harekete geçirmesine izin verin. Bazen duyduklarımıza sinirleniriz ya da böyle hemen öfkelenebiliriz, rekabet içine girmek isteyebiliriz ama bu rekabet size çok da yakışmayacak. Tam tersi kendinizle mücadele etmek, kendinizle rekabet etmek ve buna göre adımlar atmak işinize yarayabilir.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, dış ortamlardan alınacak önemli haberlerle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Bu hafta önemli Güneşin Başak burcuna geçişini kutluyoruz. Salı günü itibariyle sosyal çevreniz ve arkadaşlık alanlarınız önem kazanıyor. 1 ay boyunca aktiviteler, davetler, organizasyonlar öne çıkarken işten elde edilen gelirlerinizi artırabilir, aynı zamanda sosyal çevrenizdeki insanlarla bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Gireceğiniz çevrelerde yeni tanışacağınız insanlar size önemli kapılar arayabilir. Yeni tanışacağınız insanlardan faydalanmasını bileceksiniz.

Diğer taraftan bu hafta Uranüs geri hareketine hazırlanıyor. Sosyal çevre, ilişkiler, özel hayatınız da geri hareketine başlayacak. Şimdiye kadar ilişkinizde değişmesi gerekenleri ele alabildiyseniz ya da hızlı değişimler yaşadıysanız ve bu değişimlere bir şekilde ayak da uydurabildiyseniz şimdi artık Uranüs’ün geri hareketiyle beraber bu alandaki değişimlerde bir yavaşlama söz konusu olabilir ya da ele almanız gereken konuların tekrar tekrar karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Şimdiye kadar Uranüs’ün buradaki hareketinden kaynaklı olarak ilişkilerde bir dikiş tutturamadıysanız şimdi Uranüs’ün bu geri hareketi aslında ufak ufak değişikleri de karşınıza getirecek ve belki de istediğiniz sonuçlara çok daha rahat ulaşacaksınız.

Perşembe günü Merkür Terazi burcuna geçiyor, önemli planlarınızı diğer insanlarla konuşmak adına çok da uygun bir dönem olmayacak. Arkadaşlarınızın arkanızdan konuşma olasılığı var. Parayla ilgili konularda bazı durum ve olayları idare edemeyebilirsiniz, o yüzden bilmediğiniz ortamlarda para ile ilgili konuları konuşmaktan kaçınmaya çalışın. Bu süreci kendinize zaman ayırma, çalışma dönemi olarak kullanmaya bu gösterin.

Cumartesi günü Başak burcunda bir yeni ay var. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin yenilenmesi, organizasyon ve yeni aktiviteler içerisinde önemli işlere soyunmak anlamında bu Yeni ayı kullanabilirsiniz. Neye dikkat edin? Sosyal çevre ilişkilerinden ziyade toplumsal ilişkilere dikkat edin. Göz önünde olacağınız ortamlarda zaman zaman kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Aile ilişkilerinizde ailenizdeki bireylerin sizi baskıladığını ya da sevgilerini yeteri kadar size göstermediklerini düşünebilirsiniz. Bu dönem hem sevdiğiniz insanla hem ailenizdeki insanlarla aranızdaki ilişkileri mümkün olduğunca kuvvetli tutmaya özen gösterin ve iş hayatınızda başlatacağınız yeni adımların parasal olarak rekabetçi koşulları karşınıza getireceğini de unutmayın.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, para ödemeleriniz ya da halledilmesi gereken önemli işlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Sizin zamanınız geldi, kariyerinizde ve meslek hayatınızda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Çalışmıyorsanız 1 ay boyunca toplumsal konularla çok ilgili olacaksınız. Çalışıyorsanız da patronlarınızla bağlantıya geçmek, kendinizi işinizde göstermek, diğer insanlardan destek almak, önemli ve güçlü kişilerle bir araya gelmek anlamında şahane bir dönem. Yaptığınız işle ünlenebilirsiniz, herkesin gözü sizin üzerinizde olabilir. Zaman zaman bazı insanların sizinle gereksiz yere mücadele içerisine girdiğini, rekabet yaptıklarını, sizi kıskandıklarını, bazı konuşmalarıyla sizi zor durumda bıraktıklarını da fark edebilirsiniz ama olsun bu tam da kendinizi göstermek için uygun bir zaman dilimi.

Çarşamba günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor iş, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda değişmesi gerekenler karşınıza gelmişti. Şimdi bu alanlarda bazı işlerin yavaşlaması söz konusu olabilir. Hızlı akan bir ajandanız varsa bu ara işle ilgili konularda biraz daha gecikmelerin ve yavaşlamaların devreye girdiğinde görebilirsiniz ya da tam tersi şimdiye kadar çok hızlı gelişmeler altında bazı değişimler yaşadıysanız şimdi bu değişimlerin artık duraklaması ve bu değişimleri kendi içinizde değerlendirme zamanı da başlamış olabilir.

Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçiyor sosyal çevre alanlarınız önemli, arkadaşlarınızla daha fazla bağlantı kuracağınız iletişim haline geçeceğiniz ve iş yapacağınız bir dönem başlıyor ama bütün bu işlerinizde yapılması gerekenleri hemen hareketlendirin çünkü 10 Eylül’de Merkür bu alanlarınızda gerileyecek. Kararsızlıklarınız yüksek olabilir ama dengeyi arayışınızla, ilişkilerdeki naif ve zarif duruşunuzla arkadaşlık ortamlarında çok aranacaksınız.

Cumartesi günü bir yeni ay var bu kariyeriniz ve meslek hayatınızda önemli değişimleri ya da vereceğiniz kararları hareketlendireceğiniz bir Yeni ay. Aynı zamanda rekabetçi koşulların karşınıza geldiğini göreceksiniz ama bu durum sizi yıldırmayacak tam tersi sizi hareketlendirecek. Partnerinizin özellikle ailesi ile olan ilişkileri önemli olacak. Burada alınacak kararlarda onun yanında olmaya çalışın. Seyahatlerde bir ertelenmeden kaynaklı olarak iş hayatınızda ya da ajandanızda bazı değişikliklerin devreye girmesi hafta sonuna doğru söz konusu olacak. Yine bu dönem hayata olumsuz bakmamaya özen göstermelisiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, ikili ilişkilerinize, özel hayatınıza daha fazla önem vererek haftanızı başlatıyorsunuz. Salı günü itibariyle seyahatlerinizi, gelecek planlarınızı hızlandıracaksınız ticari faaliyetleriniz artacak yabancı insanlarla yapacağınız her tür iş, değişik kültürler, farklı yerler gezmek, tozmak, kendinizi geliştirmek anlamında, eğitim işleri anlamında da gayet şanslı ve güzel bir dönem başlıyor. Tam da bu ara seyahat planlarınızda oluşacak ufak bir sıkıntı ya da birine bir şey devrederek bir yerlere gitmeyi düşünüyorsanız o insanın hayatında oluşan bazı olaylardan kaynaklı olarak sizin elinizin kolunuzun bağlanması ya da bazı hukuki meselelerde önemli olayların devreye girmesi söz konusu olacak.

Uranüs geri hareketine hazırlanıyor çarşamba gününden sonraki dönem aşk hayatınızda önemli değişimleri, olayları karşınıza getirmiş olabilir. Bu çocukla ilgili konuları da kapsayabilir. İşte burada zaman zaman eskisinden daha farklı hareket etme ya da bazı konuların yavaşlaması gibi özellikler devrede olacak.

Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçiyor, kariyer ve meslek hayatımızda önemli konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırıyorsunuz. 10 Eylül’e kadar iş anlaşmaları görüşmeleri bakımından şanslı etkiler altındasınız. 10 Eylül’e kadar işlerinizi tamamlayın imzalarımızı atın, önemli konularda kararlarınızı verin çünkü 10 Eylül itibariyle Merkür kariyer alanlarınızda gerilemesine başlayacak ondan sonra yapmanız çok da doğru ve mantıklı olmayabilir.

Cumartesi günü bir Yeni ay var Başak burcunda gerçekleşiyor ve bu yeni ay, sizin seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda oluşacak. Geleceğe yönelik bir alandır burası. İşte burada geleceğe yönelik işlerinizde önemli adımlarınızı devreye koyabilirsiniz. Mücadeleci bir yeni ay ama bu mücadeleler sizi fazlasıyla harekete geçirecek. Bir yerden bir yere giderken bazı engellerle karşılaşabilirsiniz bu yeni ay zamanı ama bunu başardığınızda size hissettirdiği duygu gerçekten de çok güzel olacak. Para ile ilgili konulara dikkat edin. Beklediğiniz bir para gelmeyebilir kendinizi parasal yönden yetersiz hissedebilirsiniz ya da başka insanların özellikle paranızı ödememesi, kendi değerinizi, özgüvensizliğinizi ön plana çıkaracak. O yüzden bunları çok fazla aldırış etmeyin, harcamalarınızı da kontrol altında tutun.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, işiniz gücünüz ya da sağlıkla ilgili konularla haftanız başlıyor. Bu hafta en çok ilişkilere dikkat etmeniz gerekecek. Bu dönem sevdiğiniz insanla vakit harcama isteğiniz, onunla beraber daha fazla vakit geçirme arzunuzun yüksek olması ama bir türlü bunu gerçekleşmemesi ya da sizin sorumluluklarınızın yüksek olması ve ona yeteri kadar zaman ayıramamanız ilişkilerde yaşanacak problemlerin temelini oluşturabilir. Hafta sonuna doğru bunun etkilerini çok daha fazla göreceksiniz. Ev, aile ve yuva alanlarınızda gerginliklerinizi, sinirinizi iyi kontrol etmeye özen gösterin.

Salı günü itibariyle Güneş Başak burcuna geçiyor. 1 ay boyunca ortak parasal konuların önem kazandığını göreceksiniz. Eşinizin, partnerinizin, beraber iş yaptığınız insanların parası ile alakalı konu ve olaylar hayatınızda önem kazanırken bu dönem bir borcun altına girmek, banka işlemlerinizi halletmek ya da daha spiritüel alanlara kaymak hatta bu alanlara daha fazla mantığınızı ele alarak yaklaşmak da önemli olabilir.

Çarşamba günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli değişimler, önemli aydınlanmalar bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşmış olabilirsiniz. Şimdi bu alanlarda ve hızlı giden konuların yavaşlaması, bazı olayları yeniden gözden geçirme olasılığınızın artması ocak 2023 yılına kadar devam edecek. İçsel olarak bazı konuları sindirmeniz ve üzerinden bir kez daha geçmeniz söz konusu olabilir.

Cumartesi günü Başak burcunda bir Yeni ay gerçekleşiyor bu Yeni ay para ile ilgili konularda hızlı gelişmeleri karşınıza getirecek. Bir yandan getirileriniz, ödemeler olacak ama diğer taraftan kendinize daha fazla vakit ayırmak harcamalar da yapmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla sosyal çevrenizin aktif olduğu yerlerde bir arada kalabalık ortamlarda arkadaşlarınızın ortasında para ile ilgili konularda münakaşaya, tartışmalara girmemeye özen gösterin. Bir sonraki hafta başı ve cuma günü başta olmak üzere spekülatif yatırımlardan ve duyduğunuza hemen inanarak kafanızın dikine giderek hemen harekete geçmekten mümkün olduğunca uzak durun çünkü burada bazı kayıplar da yaşama olasılığınız var. Çocuğunuz varsa bu dönem onun sinirli ve gergin olduğunu görebilirsiniz yine onunla olan uğraşılarınızda sinirsel gerginlikler de yüksek olabilir. Bu hafta en çok ilişkilere dikkat etmeniz gerekecek. Para ile ilgili konularda başlattığınız önemli işler var ama ilişkiler gerçekten de bu hafta sizi biraz yorabilir.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, keyif dolu etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz aynı zamanda salı günü Güneşin Başak burcuna geçişiyle beraber ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayıracaksınız. Önünüzdeki 1 ay boyunca sevdiğiniz insanla beraber olmak, gezmek dolaşmak, ilişkilere vakit ayırmak ya da ilişkiniz yoksa bir ilişkinin varlığını hayatınızda hissetmek önemli olacak. Hem iş birliğine hem ilişkilere hem de diğer insanların sizi onaylamasına ve size destek atmasına ihtiyacınız var gibi görünüyor. Yaptığınız işte de popüler olacaksınız. Yalnız kalmak istemeyeceksiniz, daha fazla insanlarla bir arada olmak önemli olacak. İlişkiler hayatınızda öne çıkarken diğer taraftan eşinizin ya da partnerinizin ailesi kariyerinde bazı mücadeleler de devrede olacak ya da bazı noktalarda aileniz ve sevdiğiniz insan arasındaki çekişmelerin de devreye girdiğini görebilirsiniz.

Çarşamba günü Uranüs geri hareketine hazırlanıyor, Uranüs yakın çevre alanlarınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirmiş olabilir. Şimdi yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda ilişkilerinizde ve işlerinizde 2023 yılına kadar bazı konuları yeniden ele almak ve gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı işlerinizde yavaşlamalar devreye girebilir aynı zamanda yurtdışı bağlantılı işlerinizde de bazı sıkıntı ve sorunlarla da karşılaşabilirsiniz.

Cuma günü Merkür Terazi burcuna geçiyor para ile ilgili konulara kendinizi kaptıracaksınız. 10 Eylül’e kadarki dönem para alacak verecek meselesi üzerine düşmeniz için gayet güzel bir dönem olacak. Yine bu dönemde borcunuz varsa borcunuzu nasıl kapatacağınızı bulmak parayla ilgili konularda sıkıntılarınız varsa bunlara çözüm üretmek önem kazanırken önemli bazı anlaşmalar da devreye girebilir. Ama bütün bunları 10 Eylül’e kadar yapmaya özen gösterin çünkü 10 Eylül’de Merkür bu alanlarınızda gerileyecek.

Cumartesi günü itibarıyla ilişkilere, ortaklı işlere, iş birliklerine, yer değiştirmeye, taşınmaya dair verilecek kararlar bu yeni ayla devrede olacak. Partnerinizin ailevi konuları, partnerinizin işi ile ilgili konuları ya da aileniz partneriniz arasındaki çekişmeler bu yeni ayla beraber ortaya iyice çıkabilir ya da taşınıyorsanız bu Yeni ay zamanı bazı gerginliklere ve sürtüşmelere kavgalara da açık olabilirsiniz. Önünüzde 15 gün var. 27 Ağustos’tan sonra yeni bir adım atmak yeni bir başlangıç yapmak anlamında sizi destekleyecek ama bu öyle çok tatlı tatlı adım atabileceğiniz bir zaman dilimi olmayacak. Rekabetçi, sizi harekete geçiren, mücadeleci koşulların devrede olduğunu fark edeceksiniz ama yine de hiçbir şey sizi durduramaz. İş hayatınızda kendinizi yalnız hissetmeyin çünkü yakın çevrenizdeki insanlara vereceğiniz tepkiler onlardan gelen bazı haberler kendinizi çok çabuk izole etmenize de neden olabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın.

Yorumlar (0)