Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 29.08.2022, 11:17 29.08.2022, 16:59
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

29 Ağustos – 04 Eylül haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, yapılması gereken işleriniz, gündelik hayatınız ve çalışma koşullarınız ön planda olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Çok rahat bir hafta sonu geçirmemiş olabilirsiniz. Biraz daha yapılması gerekenleri ele aldığınız, evinizdeyseniz düzenlenmesi gereken konularla ilgilendiğiniz, iş hayatınızda yapılması gerekenleri gözden geçirdiğiniz bir zaman dilimi olabilir. Daha öncesinden bıraktığınız, tamamlamanız gereken işler hafta sonu devreye girdiyse pazartesi öğle saatlerine kadar bütün bu konularla hala dolu olacaksınız. Ama pazartesi öğleden sonra vakitleriyle çarşamba gece saatlerine kadar ilişkiler hayatınızda görünür olacak.

Pazartesi öğleden sonra saatlerinde sevdiğiniz insanla yapacağınız keyifli bir plan devreye girebilir, akşam saatleri itibariyle bazı konuşmalar sizi mutlu edebilir, ilişkilerde sıkıntı ve problemleriniz varsa sevdiğinizle bu sıkıntı ve problemleri orta yolu bularak çok da güzel çözümler üreterek çok net şekilde ele alabilirsiniz. Çarşamba, perşembe günü çok keyifli. İletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama ve yakın çevre alanlarınızda kendi gücünüzü ve rekabet gücünüzü ortaya koyacağınız ve konuşmanızla etrafınızdaki insanları etkileyeceğiniz bir döngü içindesiniz. Burada yaptığınız konuşmalar, attığınız adımlar size güzel bir artı olarak dönebilir. Güzel, şanslı etkileşimler altında olacaksınız az önce saydığım konularda. Güzel fırsatlar perşembe günü karşınıza gelebilir.

Cumartesi günü ikili ilişkiler ve özel hayatınızda tutamayacağınız sözler vermeyin çünkü bazı noktalarda ne kadar iyi niyetli olursanız olun konu ve olayları biraz abartabilirsiniz ya da sevdiğiniz insanın size böyle bir abartıyla yaklaştığını görebilirsiniz. Keyfiniz yerinde olacak ama bu sözler ileride başınıza dert açmasın.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, hafta sonundan almış olduğunuz etkilerle keyifli, aşk hayatınıza daha fazla vakit ayırmak istediğiniz bir hafta başlıyor. Hafta sonu o yaşadığınız keyifli etkileri aslında bütün haftaya yaymak istiyor olabilirsiniz ama pazartesi öğle saatleri itibariyle şartlar değişiyor. Çarşamba akşam saatlerine kadar daha çok gündelik hayatın akışına kendinizi kaptıracak ve beraber çalıştığınız insanlarla orta yolu bulmak isteyecek, iş hayatınızda kararsızlıkları deneyimleyeceksiniz. Pazartesi akşam saatleri işle ilgili mevzuları, yapılması gerekenleri ele almak ve burada çözüm üretmek anlamında size göz kırpacak, pazartesi akşamını bu anlamda değerlendirin. Aile ilişkilerinizde, aile hayatınızda gerginlikleriniz ya da ilişkilerle ilgili konuda kendinizi yalnız hissetme, değersiz görme, özgüven eksikliği gibi duygular devrede olacak. Kendinizi bir konuda yalnız hissedebilirsiniz üzerinize çok fazla yükümlülük binmiş olabilir bu hafta bu etkilerin de devam ettiğini görebilirsiniz.

Cuma, cumartesi, pazar günleri ikili ilişkiler ve özel hayatınız daha fazla hayatınızda görünür olacak ama cumartesi günü özellikle bir işinizde, bir koşturmanızda ya da sağlıkla ilgili bir konuda abartılı hareket etmeyin. Bir konuda vereceğiniz sözler hem sizi hem karşıdaki insanı yanıltabilir. Çünkü tutamayacağınız sözler altına girebilir abartılı bir coşkuyla hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma, cumartesi bir anlaşma, sözleşme yapacaksınız en çok bu etkiye dikkat edin. Olay ve durumları, yediğinizi içtiğinizi de çok fazla abartmayın.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, ailevi konular ve yeni aydan aldığınız etkilerle evinize, yuvanıza, ailenize daha fazla vakit ayırmanız gerektiğini, aynı zamanda ev hayatınızda bir rekabetin ve bir tartışmanın da gündeme geldiğini görebilirsiniz.

Bu hafta başı öğlene kadar bu konular hareketli olacak ama öğleden sonra ve çarşamba akşam saatlerine kadar daha fazla kendinize vakit ayırmak isteyecek, özelinize dönecek, çocuğunuz varsa onunla ilgileneceksiniz. Hayatınızdaki insanla baş başa konuşmalarınızı hızlandırmak ve özel hayatınızda denge kurmak isteyeceksiniz. Pazartesi akşam saatleri bu anlamda çok keyifli o yüzden sevdiğiniz insanla herhangi bir aktiviteye gitmek istiyorsanız bu planlarınızı hareketlendirin çünkü keyifli planlar olacak.

Hafta ortası itibariyle perşembe, cuma günü iş hayatınız, gündelik hayatınızın ritmi ön plana çıkarken birkaç gün boyunca iş hayatınızda birtakım stresler hissetmeniz söz konusu. Hafta sonuysa ikili ilişkiler ve özel hayatınız daha fazla önemli olacak. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlarda abartılı davranabilirsiniz. Ne çocuğunuza karşı ne aşk hayatınızdaki insana karşı tutamayacağınız sözler altına girmeyin. Çünkü geleceğe yönelik umutla baktığınız için bol keseden atmaya meyilli olabilirsiniz ama diğer taraftan oyunlar, partiler bir yerlere gitme sosyalleşmek anlamında da hayatın sizi desteklediğini görebilirsiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, yeni aydan almış olduğunuz etkilerle iletişimsel işleriniz çok aktif ve bu alanda hızlı gelişmeler var. Ama enerjinizi nasıl kontrol etmeniz gerektiğini de bilemiyor olabilirsiniz. O yüzden beklenmedik durum ve olaylara açık olabilirsiniz. Diğer taraftan kızgınlıklarınızı ve öfkenizi yakın çevrenizdeki insanlara da çok rahat aktarabilirsiniz. Araba kullanırken biraz daha sakinleşmeye özen gösterin bu haftaya da bu etkilerle giriş yapıyorsunuz. Parayla ilgili konularda canınızı sıkan durumlar olabilir, kendinizi yalnız hissetmiş olabilirsiniz. Çünkü bu dönem iyi para kazançlarınız olabilir ama bir ödemenin sorumluluğu, bir banka işi ya da fatura gibi bir durum, alacak verecek dengesinde kendinizi yalnız ve umutsuz görmenize neden olabilir. Siz ekonomik bir burçsunuz aslında haftaya bu etkilerle başlıyorsunuz ama birkaç gün içerisinde çok daha rahat bir şekilde durum ve olayları toparlayabileceksiniz.

Çarşamba akşam saatlerine kadar ailevi konular hayatınızda önemli olacak. Dengeyi orada kurmak isteyeceksiniz ve pazartesi akşam saatleri aile büyüklerinizle, sevdiklerinizle oturup bir konuyu konuşmak ve o konuda hemfikir olmak anlamında size göz kırpıyor.

Perşembe ve cuma günleri aşka ve keyfe daha fazla yer verebilirsiniz. Sportif faaliyetleriniz bu dönemde hızlanabilir. Perşembe ve Cuma günleri hayata daha yaratıcı gözlerle bakacaksınız ve özelinize daha fazla yer vereceksiniz. Hafta sonuysa biraz koşturmalı bir hafta sonu olacak hem sağlığınıza hem de yapılması gereken işlere dikkat edin. Hayat sizi aslında hiç beklemediğiniz yerlerden destekliyor. Perşembe günü güzel bir iş fırsatının karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Cumartesi günüyse ev ve aile ortamlarınızda bazı konuşmalar devreye girecek. Bu konuşmalarda söyleyeceğiniz sözlere dikkat edin. Tutamayacağınız sözler altına girmeyin çünkü çok çabuk bol keseden atmaya meyilli olabilirsiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, geçmiş haftadan almış olduğunuz etkilerle haftanıza parasal konularla giriş yapıyorsunuz. 27 Ağustos’ta bu alanda bir yeni ay vardı ve para ile ilgili konularda hızlı gelişmeler, önemli adımlar atmak istediğiniz bir zaman dilimi. Arkadaşlarınız ve çevrenizle beraber giriştiğiniz işlerinizde rekabetçi ruhunuzu ya da aktif yönlerinizi ön plana çıkarmak ve kendi yapacaklarınızı size meydan okuyan insanlara göstermek istediğiniz bir dönem olacak. Ama kızgınlıklarınızı mümkün olduğunca aza indirmeye özen gösterin çünkü parasal konularda çok çabuk tepkiler vermeye de meyilli olacaksınız. Bu etkiler hafta başı ve özellikle bu haftaya damgasını vurabilir. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda her ne kadar kendinizi güzelleştirmek, kendinizi ön plana çıkarmak isteseniz de sevdiğiniz insanın bu aralar sizinle hiç alakası olmadığını fark edebilirsiniz. Onun için yaptığınız bazı düzenlemeleri karşı tarafın görmemesi, aradığınızı bulamama, istediğiniz davranışların olmaması, kendinizi zaman zaman mutsuz, umutsuz zaman zaman da yalnız hissetmenize neden olabilir. Aslında sorumluluklarınızdan kaçmadığınız ve hayatı biraz daha güzel ve keyifle kucaklamak istediğiniz bir dönem o yüzden sevdiğiniz insanın neden böyle yaptığına dair herhangi bir bilginiz olmayabilir.

Bu hafta en çok bundan muzdarip olacaksınız, ilişkilerinizi çok fazla zorlamayın. Pazartesi akşam saatleri itibariyle yakın çevrenizdeki insanlarla yapılacak güzel planlar gecenizi hareketli kılacak. Pazartesi akşam saatleri ve gece saatleri çok iyi geçecek ve hafta ortasına kadar iletişimi yüksek birkaç gün sizi bekliyor, kısa vadeli planlarınızı hareketlendirebilirsiniz.

Perşembe ve cuma günleri ailevi konular ön planda olacak. Evinizde yuvanızda olmak size daha fazla huzur verebilir. Perşembe günü de uzak yerlerden alacağınız haberlerle güzel bir seyahat gündeme gelebilir ya da önemli bazı işlerinizi devreye sokabilirsiniz. Hızlı gelişmeler altında olacak, kendinizi mutlu ve iyimser göreceksiniz. Cumartesi günü fikirsel olarak oldukça hareketli bir dönem olacak ama bu dönem içerisinde aklınıza gelen fikirler, attığınız adımlar, görüşmeler, konuşmalar karşısında çok abartmayın aşırı coşkulu olmayın, kendinizi kontrol etmeye özen gösterin çünkü tutamayacağınız sözler altına girme olasılığınız var.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, bu hafta sizin için önemli haftalardan bir tanesi. Geçtiğimiz hafta da sizin burcunuzda bir yeni ay gerçekleşmişti 27 Ağustos’ta oradan almış olduğunuz enerjiyle bu hafta oldukça hareketli bir hafta geçireceksiniz. Diğer taraftan kariyerinizde hızlanan bazı konular olabilir, rekabetin arttığını düşünüyor olabilirsiniz bu dönem girdiğiniz ortamlarda. Hem o rekabet gücünüzü ortaya koymak isteyecek hem de kendinizi ön plana çıkarmak, kendi gücünüze dayalı işlere yönelmek isteyebilirsiniz ama zaman zaman bu alanda da anlaşmazlıklar, tartışmalar da devreye girebilir. Bu aralar dilinizin kemiği olsun, sağlığınıza da gereken özeni gösterin çünkü hafta başında bu etkileri alıyor olacaksınız.

Diğer taraftan işle ilgili konular ya da geleceğe yönelik atacağız adımlarda parayla ilgili konular da olabilir, kendinizi zaman zaman halsiz, umutsuz ve tükenmiş hissedebilirsiniz. Çünkü bir sürü iş yapıyor olabilirsiniz ama iş yükünüz gerçekten de çok ama çok fazla olabilir ya da işinizin karşılığında ne almayı istediğinizi bildiğiniz için sizi hiçbir şey kolay kolay tatmin etmiyor olabilir. Çarşamba akşam saatlerine kadar para ile ilgili mevzular gündeminize yerleşecek. Pazartesi akşam saatleri önemli bir para mevzusunda ailenizden bir insanla ya da sevdiğiniz bir kişiyle bir fikir birliği devreye girebilir ya da bir para anlaşması yapabilirsiniz.

Perşembe ve cuma günleri kısa vadeli planlarınızı hareketlendirecek, yakın çevrenizdeki insanlarla daha fazla irtibata geçeceksiniz. Perşembe günü çok güzel gelişmeler var bu gelişmeler kariyer ve meslek hayatınızda hızlı ilerlemeleri karşınıza getirecek. İş insanıysanız, iş bağlantıları kurmak istiyorsanız ve bu dönem önemli yerlerden haber bekliyorsanız Perşembe civarı güzel haberler karşınıza gelebilir.

Hafta sonu da ondan daha keyifli. Hafta sonu ise parayla ilgili konularda abartıya kaçma olasılığınız yüksek. Bir yandan güzel para gelecek ama para harcamasını da çok net bir şekilde seveceksiniz. Anlaşmalar konusunda önemli bir para meseleniz varsa hafta sonuna denk getirmeye çalışın onun dışında para harcamalarınıza dikkat edin.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, haftanıza isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz. Kaldı ki geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleşen Yeniaydan almış olduğunuz etkilerle harekete geçmemeniz gereken bir dönem içindesiniz. Büyük girişimler ve yer değiştirmeler konusunda çok da destekli değilsiniz ve bu haftaya da yansıyacak bu etkiler. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bu dönem bu konuların çok daha hareketli olduğunu görebilirsiniz. Bu aralar özel hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız ile aranızdaki ilişkilerde sıkıntı ve problemler oluşabilir. Bazı organizasyonlarınızdaki aksamalar hayattan aldığınız keyfi aşağıya çekebilir. Bu dönem özel hayatınız ve özel arkadaşlıklarınız arasındaki dengesizlikler sizi yoracak. Diğer taraftan pazartesi öğle saatleri itibariyle artık hayatınızda bir hızlanma devreye girecek çarşamba akşam saatlerine kadar yerinizde duramayabilirsiniz. Aslında önemli bir konuda karar vermek, harekete geçmek anlamında pazartesi akşam saatleri sizi destekliyor ve bu alanda bir araya geleceğiz insanlarla fikir birlikleriniz sizi mutlu edebilir.

Perşembe günü önemli çünkü ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız bir plan ya da onun size yapacağı bir sürpriz sizi çok mutlu edecek. Yine sevdiğiniz insanın akrabalarıyla bu dönem aranızdaki bağlantı çok kuvvetlenebilir. Onlardan gelecek bir iş fırsatını güzel bir ortaklığa dönüştürebilirsiniz. Bu dönem önemli anlaşma ve konuşmalara da açıksınız.

Cumartesi günü ikili ilişkiler ve özel hayatınızda şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Kafanızdaki fikirleri sevdiğiniz insana aktarabilir, ondan destek görmek isteyebilirsiniz onun size vereceği cevaplar, sözler ya da sizin ona vereceğiniz sözler konusunda dikkatli olun çünkü bu sözlerin yarısı gerçekleşmeyebilir.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlar bu haftanızı oldukça hareketli kılabilir ama bu planlar aslında geçtiğimiz hafta cumartesi gününden getirdiğiniz planlar. Hatta kafanızda bazı önemli girişimler olabilir. Bu girişimler sizi çok daha ileri noktalara taşıyacak olabilir ama bazı girişimlerinizin parasal konularda sizi sınırladığını ve çok kolay bir şekilde sizi mutsuz ettiğini de görebilirsiniz. Yeni aydan aldığınız etkiler böyle. Rekabete dayalı işler hareketleniyor ama bu işlerin birçoğunun da paraya ya da para engeline takıldığını fark edebilirsiniz. Toplum önünde yaptığınız işlerde bu dönem çok da anlaşılmadığınızı ya da gereken desteği üzerinize çekemediğinizi de görme potansiyeliniz var.

Pazartesi öğle saatlerinden sonra kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz. Çok önemli işlerle uğraşmak yerine tamamlanması, bitirilmesi gereken konu ve olayları ele almak sizi daha çok keyiflendirecek. Yazıyorsanız, çiziyorsanız, ilham arıyorsanız, sanatsal bir işle uğraşıyorsanız Pazartesi akşam saatlerini iyi değerlendirin çünkü bu noktada bu alanlar tetikleniyor olacak.

Perşembe ve cuma günleri sizin için oldukça hareketli zamanlar. Ay sizin burcunuza geçiyor yerinizde duramayacaksınız, birkaç günün acısını hızlı bir şekilde çıkartmak isteyebilirsiniz ve yine perşembe günü parayla bağlantılı bir iş devreye girecek ve size çok güzel fırsatlar sunacak. İş hayatınızda halletmeniz gereken bir kredi ya da vergi konusunu çok rahat bir şekilde halledebilirsiniz. Devlet dairesinden beklediğiniz haberler varsa, parayla ilgili konularda ilgilenmeniz gereken kağıtlar, imzalar vs. varsa bunları çok rahat bir şekilde halledebilirsiniz.

Hafta sonu oldukça keyifli geçecek işle ilgili konularda gelen bir haber karşısında mantığınız ve duygularınız arasında kalma potansiyeliniz var. Hangi tarafı daha çok harekete geçirmeniz gerektiğini bilemeyebilirsiniz bu yüzden işle ilgili konularda bir şeyleri halledeceğim derken büyük sözler altına girmeyin çünkü bu sözlerin birçoğunu tutamama potansiyeliniz yüksek görünüyor.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, iş dünyası, koşturmalarınızla haftanız başlıyor ve yeni ayı da bu alanda yaşadınız. Kariyer, meslek, amaçlar, hedefler, anne, aile tarafında önemli kararlarınız olabilir ve siz bu kararları birebir uygulamak istiyorsunuz. Bunun için çok aceleci ve sabırsız da davranıyor olabilirsiniz. Diğer taraftan rekabetçi yönünüz çok ön planda o yüzden sevdiğiniz insanla bu aralar her şeye takışabilir, her şeyden bir tartışma ortamı yaratabilirsiniz çünkü kafanızda bazı planlar var bu planlara karşı çıkanlar ya da sizinle aynı görüşte olmayan insanlara karşı tepkiniz yüksek olabilir. Sevdiğiniz insanın bu dönem sağlığına ekstra dikkat etmesi gerekiyor. Bu da sizi çok çabuk sinirlendiriyor olabilir haftaya da bu etkilerin yansımalarını görerek başlayacaksınız.

Pazartesi akşam saatleri arkadaşlarınızla bir araya gelmek, onlarla bir mevzuyu konuşmak bir anlaşmaya varmak ya da güzel keyifli zamanlar geçirmek anlamında şahane. Yine sevdiğiniz insanla da güzel planlar yapabilirsiniz. Pazartesi akşamı gerçekten hayattan keyif aldığınızı göreceksiniz. Perşembe ve cuma günleri biraz daha kendi halinizde olmak ve biraz dinlenmek kendi özelinize çekilmek isteyebilirsiniz.

Hafta sonuysa oldukça hareketli çünkü cumartesi ve pazar yerinizde duramayacaksınız. Perşembe günü güzel fırsatlarınız var siz bu fırsatları ikili ilişkiler ve özel hayat alanında yaşıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar hareketlenebilir. Onun çevresi ile olan bir etkinlikte konuştuğunuz, tanıştığınız bir insan işle ilgili bir konuda size fayda sağlayabilir. Bu dönem ortaklıklardan, sanatsal işlerden yana şanslı olabilirsiniz. Cumartesi günü önemli çünkü sosyal ortamlarda, çevrelerde kendinizi gerçekten şanslı, mutlu, iyimser görme potansiyeliniz yüksek. Konuştuğunuz her şeyin çalıştığını, karşınıza geldiğini bir anlamda gerçekleştiğini de görebilirsiniz ama durum ve olayları çok da fazla abartmamaya özen gösterin. Kalabalık ortamlarda söylediklerinize, verdiğiniz sözlere dikkat edin, onun dışında bu hafta sizin için keyifli haftalardan bir tanesi.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, uzaklardan alacağınız önemli haberler ya da dış ortamlarda yapılacak önemli işlerinizle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Kaldı ki geçtiğimiz cumartesi günü oluşan yeni ay sizin seyahat, eğitim, ticari faaliyetler, yurtdışı bağlantılı işler, medya alanlarınız aynı zamanda televizyon, radyo, sosyal medya alanlarınızda gerçekleştiği için bu konularda hızlı olaylar hızlı, işler devreye girecek. Siz bu işlere oradan oraya koştururken zaman zaman sinirli, agresif olabilir, zaman zaman rekabetçi yönlerinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Kafanızda çok iş, çok plan var bu işleri yaparken sizi yavaşlatmak isteyen insanlara karşı tavrınız da önemli olacak.

Diğer taraftan para ile ilgili konulara dikkat edin, ortaya çıkmış parasal bir konu sizin hafta başında kendinizi olumsuz hissetmenize ya da parayı çok da idare edemiyor muyum diye düşünmenize neden olabilir ya da sevdiğiniz insanın parasal konularda fütursuz davrandığını fark edebilirsiniz. Pazartesi akşam saatleri çok güzel bir anlaşma, konuşma, kariyerle alakalı bir konuda verilecek önemli bir karar devreye girecek. Yine pazartesi akşam saatleri kendinizi gerçekten umutlu hissedeceksiniz.

Perşembe ve cuma günleri sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkileriniz devrede olurken hafta sonu diğer insanların aksine bir anlamda kendi kabuğunuzda olmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Bu haftanın en şanslı ve en girişken günü perşembe. Siz bu fırsatları aile ortamlarınız ve burada yapılması gereken işlerden yana alacaksınız. Ailenizdeki insanların yapılması gereken işleriyle uğraşabilirsiniz. Emlakla ilgili konularda da güzel fırsatlar elde edebilirsiniz bu alandan yana da şansınız ve fırsatlarınız yüksek olacak. Cumartesi günü göz önünde olacağınız ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir. Önemli konuşmalarda kendinizi ön plana çıkarmak isterken aile ortaklarınıza sevdiklerinize karşı tutamayacağınız sözler altına girmeyin.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, müşterek parasal işler, ödemeler, vergiler, krediler, faizler ya da borçlar ya da partnerin parası ile ilgili konularda aktif bir şekilde haftaya giriş yapıyorsunuz. Kaldı ki cumartesi günü oluşan yeni ay da bu alanda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Para ile ilgili işleri halletmenin tam zamanı ama bu alanda hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Çabuk sıkılacak çabuk tepki verecek zaman zaman harcamalarınız konusunda sevdiğiniz insana ya da varsa çocuğunuza tepki gösterecek ama diğer taraftan da rekabetçi yönünüzü para kazançlarınız konusunda ön plana çıkartmak isteyeceksiniz. Ne olursa olsun gerginlikten, tartışmalardan mümkün olduğunca uzak durun.

Hareketli bir dönem, bu dönemi iyi geçirmeniz gerekiyor o yüzden bir yandan harcamak isteyip bir yandan kendinizi tutmaya çalıştığınızda kendinizi çatışmaların ortasında buluveriyorsunuz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda kendinizi yalnız, umutsuz, yorgun ve mutsuz hissetme potansiyeliniz var ya da sevdiğiniz insan böyle hissediyor olabilir. İlişkilerden yana haftaya çok destekli başlamıyorsunuz çünkü karşı cinsle aranıza mesafe koyabilirsiniz. O yüzden sevdiğiniz insanın bu dönem sizi anlaması çok da kolay değil. Bunu aşmaya özen göstermeniz gerekiyor. Pazartesi akşamı tanımadığınız insanlarla belki de daha az samimi olduğunuz iş ortamlarınızda insanlarla bir araya gelerek onlarla güzel vakit geçirebilirsiniz. Bu size çok iyi gelecek çünkü burada bir konunun netleştiğini de göreceksiniz ve önünüzdeki döneme dair içiniz rahat edecek.

Çarşamba akşam saatlerine kadar seyahatler, eğitim, ticari faaliyetler, hukuk gibi konular ya da medya, öğrenme alanlarınız aktif olurken perşembe ve cuma günleri kariyer ve mesleğinize daha fazla önem verecek toplum önünde olmaktan mutluluk duyacak, hafta sonu ise vaktinizin çoğunu arkadaşlarınızla geçireceksiniz. Bu haftanın en önemli günü perşembe. Perşembe günü yakın çevrenizdeki insanlarla girişeceğiniz sanatsal ve kreatif işlerinizde büyük fırsatlar karşınıza gelebilir. Hamileyseniz, bu süreçte doğumuz gerçekleşecekse kaslarınızın esnekliği sizi çok rahat, acısız bir doğum yapmanızı sağlayabilir. Spor yapıyorsanız kendinizi geliştirecek alanlar sizi mutlu edecek.

Cumartesi günü önemli, fikirsel olarak kendinizi uçlarda görme potansiyeliniz var. Çok çabuk harekete geçip çok çabuk gaza gelmek isteyeceksiniz. Bu gaza geldiğiniz konularda iş yaptığınız insanlarla zaman zaman çekişmeleri karşınıza getirebilir, oldukça iyimser bir durum ama tutamayacağınız sözler altına girmeyin.

Balık Burcu:

İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanıza giriş yapıyorsunuz. Bu hafta ilişkiler hayatınızda görünür, kaldı ki geçtiğimiz hafta cumartesi günü itibariyle oluşan Yeniay ilişkilere dair verilecek yeni kararları karşınıza getirecek sevgili Balıklar. Önünüzde 15 gün var bunların hareketlenmesi için ev, aile ve yuva ortamlarınızda ve sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızda sabırsızlıktan, tartışmalardan, kavgalardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız. Sevdiğiniz insanın ya da ailenizdeki insanların bu dönem size rekabetçi davrandığını düşünebilirsiniz ya da her söylediğinizin karşısındaymış gibi hissedebilirsiniz. Evle, taşınma ile ilgili konularda hayat çok hızlı akacak. Taşınma gibi işleriniz varsa eşyalarınızı taşıyacağınız şeyleri iyi sarın çünkü bu hızlılık, oradan oraya geçme isteği, çabucak işleri halletme arzusu bazı eşya kayıplarını, kırılmaları karşınıza getirebilir.

İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanların özellikle ikili ilişkiler ve özel hayatında yaşadığı olumsuzluklar sizin de zaman zaman işle ilgili konularda olumsuzluklar yaşamanıza neden olabilir. Pazartesi öğleden sonra ve çarşamba akşam saatlerine kadar parayla ilgili konularda güzel gelişmeler altında olacaksınız ki pazartesi akşam saatleri parasal bir mevzuda kafanız çözüme yönelik çalışacak. Aradığınız bir desteği çok rahat bulacaksınız ve yine bir paranın gelme olasılığı söz konusu olabilir. Perşembe ve cuma günleri alıp başınızı gitmek, dış ortamlarda daha fazla vakit geçirmek isteyecek hafta sonuysa kalabalık yerlerde olmayı tercih edecek ya da çalışıyorsanız işinize vakit ayırmak arzusunda olacaksınız.

Perşembe günü ev, aile ve yuva alanlarınızdan yana şansınız kuvvetli. Bir emlak alım satım, kiralama işinizde büyük fırsatlar karşınıza gelecek. Bir arazi alımı toprakla ilgili bir girişiminiz varsa bu perşembe’yi iyi değerlendirin. Cumartesi günü ise para ile ilgili konularda çok abartmayın, güzel getirirler var kazançlarınız var ama aynı oranda harcamalar da söz konusu olabilir. Bu sizi sinirli kılacak ama bir yandan da yapmadan da duramayacaksınız.

Yorumlar (0)