Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 17.10.2022, 12:15 18.10.2022, 12:00
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

17 – 23 Ekim haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya ev, aile ve yuva konularına odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Bu alanlarda hızlı duygusal kararlar ve gelişmeler devreye girebilir. Bu hafta genelinde ikili ilişkiler ve özel hayatınızda güzel etkileşimler var. Yakın çevrenizden alacağınız desteklerle ortaklaşa işleriniz ve özel hayatınızda istediğiniz sonuçları alabilecek, eyleme geçmekte geç kalmayacaksınız. Ama göz önünde olacağınız ortamlarda, sevdiğiniz insanın ailesiyle ilgili konularda güç çekişmelerinden uzak durmaya özen gösterin. Partnerinizin veya ortağınızın ailevi konuları bu dönem gündeminize yerleşebilir.

Hafta sonu Güneş Akrep burcuna geçiyor. Bu da parayla ilgili konulara daha fazla ilgi duymanızı sağlayacak. Banka işlemleri, krediler, vergiler, faizler, promosyonlar ya da mirasla, nafakayla ilgili konular 1 ay boyunca gündeminize yerleşebilir. Burası aynı zamanda hayatı biraz daha gizemli taraflarla okuma alanıdır. Kült tarzında biraz daha mistik konulara yer vermek isteyebilirsiniz. Pazar gününden sonraki süreçte yeni bir insanla tanışmak ve bu insanın hayatınıza mucizevi bir şekilde dokunması gibi bir etki devreye girebilir. Cinsellikle ilgili konu ve olaylar öne çıkabilir.

Aynı gün Satürn düzeliyor. Satürn sizin arkadaşlık alanlarınızda hareket etmekteydi. Bu alanlarda düzeliyor olması sosyal çevrenizi, arkadaşlık ilişkilerinizi bu alanlarda gözden geçirdiğiniz konularda yapmanız gerekenleri yeniden devreye sokacağınız anlamına geliyor. Satürn burada size kimlerin yanınızda yürüyüp yürümeyeceğine dair önemli bilgiler sunacak. Satürn’ün düzelmesiyle beraber organizasyonel işlerinizde diğer insanlarla atacağınız adımlarda daha sorumlu bir şekilde hareket edeceksiniz. Güneş’in Venüs ile kavuşumu pazar günü devrede. İkili ilişkiler ve özel hayat alanında bu kavuşumun gerçekleşmesi ilişkilere dair güzel sonuçlar alacağınızı gösteriyor. Evlenmek, sözlenmek, nişanlanmak veya sevginizi haykırmak için pazar gününü kullanın.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, yakın çevrenizle girişeceğiniz iletişimsel işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı anaç tavrınız ön planda olurken duyduklarınız karşısında çok hızlı duygusal kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda güzel gelişmeler var. Parayla ilgili yapılması gerekenleri çok rahat bir şekilde ele alırken beklediğiniz haberler, daha büyük projelerde devreye girmesi gereken konularda birtakım sıkıntılar yaşanabilir. Bu anlamda çarşamba ve perşembe dikkat edin. Bir iş seyahati ya da işle ilgili bir konuda beraber çalıştığınız insanlarla ego sürtüşmeleri ve çekişmelere açık olabilirsiniz. Eğitimle ilgili bir konuda, eğitmeninizin veya öğretmeninizin hayatında zorlanmalar ya da onlarla olan ilişkinizde sıkıntılar yaşanabilir. Bu dönem bir davanız varsa kimseyle kafa kafaya gelmemeye özen gösterin.

Pazar günü Güneş ve Venüs Akrep burcuna geçiyor. Vaktinizi ikili ilişkiler ve özel hayatınıza harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla bütünleşme, bir araya gelme ya da ilişkinize dair önemli kararlar alma konusunda destekli bir dönem başlıyor. 1 ay boyunca karşı tarafa bağımlı olacak, ilişkilerle beslenmek isteyecek, hayatınızda bir ilişki yoksa ilişkinin ne kadar önemli olduğunu fark edeceğiniz bir dönem olacak ve kendinizi ilişki içinde görmek isteyeceksiniz. Ortaklı işler, anlaşmalar bu dönemin önemli konularından olacak. Birinden danışmanlık almak istiyorsanız bu dönem bu danışmanlıklardan çok güzel faydalanabilirsiniz.

Pazar günü Satürn düzeliyor. Kariyer ve meslek alanlarınızda geriliyordu. Bu alanlarda sıkıntılar yaşamış ve nerede neyi yanlış yaptığınızı görmüş olabilirsiniz. Satürn’ün düzelmesiyle beraber düzeltmek istediğiniz konuları devreye sokmanın tam zamanı. Kariyerinizde neler yapabileceğinizi çok net görecek, sorumluluklarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Pazar günü iş alanlarınız ve ilişkiler anlamında çok keyifli, dilediğinize ve sevdiğiniz insana yaptıklarınıza dikkat edin. Ağzınızdan çıkanlar, dilekleriniz, bir anda gerçek olabilir.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, parayla ilgili işlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Para alacak verecek dengesi önemli ve bu ara aileniz için önemli harcamalar yapmak istiyor olabilirsiniz. Evinize, yuvanıza daha fazla alışveriş yapmak istiyor olabilirsiniz. Duygusal gel-gitleriniz çok yüksek olacak ve aniden vereceğiniz duygusal kararlarla pazartesi ve salı günleri bu alanların hareketli olduğunu göreceksiniz. Aşk hayatınız ön planda. Aşk hayatınızda kafanızdaki planları teker teker gerçekleştirebilirsiniz. Bir flörtünüz varsa, çocuğunuz varsa onlarla olmaktan büyük mutluluk duyabilir, aranızdaki bağın kuvvetlendiğini görebilirsiniz. Ancak uzun zamandır beraber olduğunuz kişilerle bu dönem tutkulardan kaynaklı olarak güç çekişmelerine, ego sürtüşmelerine dikkat edin. Borsada yatırım yapıyorsanız, spekülatif alanda işleriniz varsa bu dönem doğru bir şekilde hareket etmek çok kolay olmayabilir, yanlış yönlendirebilir ve istenmeyen sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe bu etkilere dikkat edin.

Pazar günü Güneş ve Venüs Akrep burcuna geçiyor. İş, hizmet ve sağlıkla ilgili konular 1 ay boyunca gündeminize yerleşecek. İşinizde gücünüzde, gündelik hayatın ritminde değiştirici, dönüştürücü krizlerle dolu ama bir anlamda sizi büyütecek ve daha da ileri noktaya gitmenizi sağlayacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Burası sağlık alanı olduğu için cinsel organ problemleri, üreme ve üriner sistem sıkıntıları, boğaz bölgesi problemlerine açık olabilirsiniz. Şeker hastalığınız varsa nüksetmeler devreye girebilir. İşinize gücünüze sağlığınıza gereken özeni gösterin.

Pazar günü Satürn düzeliyor. Seyahat, eğitim ve yabancı insanlarla olan işleriniz, ticari alanlarınızda gerilemekteydi. Bu alanlardan yana size güzel şanslar vermekteydi. Şimdi sıkıntıların geride kalacağı bir dönem. Hayatla ilgili konularda desteklenecek, geleceğinizi ilgilendirecek önemli kararlarınızda sorumluluklarınızı bilerek yolunuzda ilerleyeceksiniz. Eğitim alanında da önemli sorumluluklar devreye girebilir. İş ve özel hayatınızda dilekleriniz varsa, sağlığınızla ilgili konularda aklınızdan güzel şeyler geçiriyorsanız bu dilekleriniz pazar günü gerçekleşebilir.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, oldukça hareketli, duygu iniş çıkışlarıyla etrafınızdaki insanları zaman zaman şaşırtacağınız, ailenizdeki insanlarla anlaşmakta zorlanacağınız haftalardan biri başlıyor. Bu hafta biraz da kendinizi düşünmek ve buna göre hareket etmek isteyeceksiniz. Ailevi konular ve aile hayatınızda yapılması gerekenler sizin için önemli olacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmak çok kolay olmayabilir. Ego sürtüşmelerine, manipülasyona, yönlendirmeye, yönlendirilmeye açık olacaksınız. Sevdiğiniz insanın, eşinizin ya da partnerinizin kariyerinde bazı güç çekişmeleri karşınıza gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri kendi aileniz veya sevdiğiniz insanın ailesiyle çekişmelere girmemeye özen gösterin. Aile hayatınız için yapılması gerekenler konusunda destekli olacaksınız.

Pazar günü Güneş ve Venüs Akrep burcuna geçecek. Aşk hayatınız hareketleniyor. 1 ay boyunca aşka, keyfe, çocuklarla ilgili konulara, sanatsal ve kreatif işlere, hobilerinize, eğitim alanlarınıza daha fazla vaktinizi harcayacak, bu alanlarda değişecek, dönüşecek, zaman zaman krizlerle karşılaşacaksınız. Ama burada edindiğiniz bilgilerle yolunuzda ilerleyeceksiniz. Hayata aşk ve keyifle bakacağınız bir dönem olacak.

Pazar günü Satürn düzeliyor. Ortak para alanlarınızda gerilemekteydi. Şimdi ortak para alanlarınızı yeniden düzene koymak, burada almanız gereken önemli sorumlulukların altına girmek anlamında destekli olacaksınız. Para ile ilgili konularda çok daha sorumlu, anlayışlı ve kalıcı bir şekilde ilerleyecek, buna göre önemli planlar yapacaksınız. Aşk hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz konular varsa, pazar günü bu alanlarda ve evinizle ilgili konularda güzel gelişmeler karşınıza gelebilir. Huzuru, mutluluğu, dengeyi aile hayatınızda bulabilirsiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, geri planda duracağınız haftalardan biri başlıyor. Güne adapte olmak çok kolay olmayacak. Kendinizi geri plana çekmek, önemli işlerle uğraşmak istemeyeceksiniz. Salı itibariyle bu etkiler geride kalıyor. Salı Çarşamba sizin için hareketli olabilir. Duyduğunuz her şeyden çok etkileneceksiniz pazartesi ve salı günleri. İletişimsel işleriniz ve yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlar önemli olurken yakın çevrenizdeki insanların bazı noktalarda sizi desteklemediğini ya da size gereken özeni ve sevgiyi göstermediklerini düşünebilirsiniz.

Bu hafta Güneş’in Marsla olumlu açısı, sosyal çevrenizdeki insanlardan güzel destekler alacağınızı gösteriyor. İletişimsel işlerinizde çevrenizi kullanmayı ihmal etmeyin. Bu hafta bu noktalarda destekli olacaksınız. Beraber çalıştığınız insanlarla güç çekişmelerine de açık görünüyorsunuz. İş hayatınızda yanınızdaymış gibi görünen insanların iç yüzü ortaya çıkabilir. Konu ne olursa olsun sürtüşmeyi başlatmamaya özen gösterin.

Pazar günü Güneş Akrep burcuna geçiyor. Ev, aile ve yuva alanlarınız ön plana çıkıyor. Yuvanızda olmak, ailevi konuları önemsemek, ailenizle vakit geçirmek, evinizde boya, badana, tadilat gibi işleriniz varsa bunları ele almak ya da suyla, kanalizasyonla ilgili birtakım sıkıntınız varsa bunlarla ilgilenmek anlamında şanslı bir süreç. Emlak alım satım, kiralama gibi işleriniz de 1 ay boyunca gündeminize yerleşebilir.

Pazar günü Satürn düzeliyor, ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda gerilemekteydi. İlişkilerde, ortaklı işlerde ve diğer insanlarla olan bağlantılarınızda neyi yanlış yapıp yapmadığınızı gördüğünüz bir süreci tamamlıyorsunuz. Şimdi artık düzeltmeniz gereken konuları ele almanız ve ilişkilerinize daha sorumlu yaklaşmanızın zamanı gelmiş bulunuyor. O yüzden özel hayatınızda sevdiğiniz insan için ya da ilişkiniz için almanız gereken sorumlulukları ihmal etmeyin. Pazar günü ve sonrası ayrıca eviniz, aileniz, yuvanız için hayal ettiğiniz, yapmak istediğiniz işler varsa dilekleriniz kabul olabilir. Yine yakın çevrenizdeki insanlardan güzel haberler alabilirsiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınız aktif olarak ve burada korumacı kollayıcı tavırlarınızı öne plana çıkararak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Ama evdeki hesap çarşıya uymuyor. Sosyal çevrenizle yapacağınız planlar varsa burada parasal meselelerin su yüzüne çıktığını, bazı konuların konuşulması gerektiğini fark edeceksiniz. Bu da ağzınızın tadını bozabilir.

Bu hafta geneline baktığımızda parayla ilgili güzel sonuçlar elde edeceğiniz de görünüyor. Kariyerinizde vermiş olduğunuz uğraşların karşılığını maddi yönden alacaksınız. Borsada yatırım yapıyorsanız, spekülatif alanda işiniz varsa, çarşamba ve perşembe çok destekli olmayacaksınız. Çok çabuk yönlendirilebilir ve manipülatif etkilerin devreye girdiğini görebilirsiniz. Çocuğunuz varsa bu dönem onunla anlaşmak da çok kolay olmayacak. Eğlence için yaptığınız harcamaların üzerinizde bir sinir yarattığını da görebilirsiniz.

Pazar günü Güneş Akrep burcuna geçiyor. İletişimsel işleriniz ön plana çıkarken satış, reklam, tanıtım, pazarlama, dijital platformlar, online seminerler, yakın çevrenizle yapacağınız bazı işler, kısa vadeli planlar ve seyahatler gündeminize yerleşebilir. Bu alanlarda hem krizler hem de değişim, dönüşümler yaşayabilir, aynı zamanda önemli duyguları yakın çevrenizdekilerle paylaşmanın huzurunu bulabilirsiniz.

Pazar günü Satürn düzeliyor. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekteydi. 5 ay boyunca bu alanlarda nelerin yanlış olduğunu, neleri isteyip istemediğinizi çok net bir şekilde gördünüz. Eğer bu gördüklerinizin sonucunda almış olduğunuz önemli kararlar varsa şimdi bu kararları Pazar günü ve sonrasında uygulamanın tam zamanı. Çünkü işinizde gücünüzde sağlığınızda sorumlu bir şekilde ilerlemeye özen gösterecek ve bu sorumlulukların sizi ne kadar mutlu edip etmediğini göreceksiniz. İletişimsel işleriniz olabilir, yakın çevrenizle vereceğiniz önemli kararlarınız olabilir. Bütün bunlara dair ne istediğinize neyi dile getirdiğinize Pazar günü dikkat edin. Evrenin kapıları açık olacak. Maddi konularda güzel gelişmeler ve haberler alınabilir.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, kariyeriniz ve meslek hayatınızda verilecek önemli kararlarla, hassas duygusal adımlarla haftanıza giriş yapıyorsunuz. İş hayatınızda bu hafta başında hızlı, ani beklenmedik haberler alma olasılığınız var. Kendinize, görüntünüze yatırım yaptığınız, kendinizi daha da özel hissettiğiniz bu dönem iş hayatınızda yaşanacak ufak bir olumsuzluk ya da sıkıntı sizi zorlayabilir. Seyahatler, eğitimler, uzaktan gelecek önemli haberlerde hızlı girişimlerin, hızlı uğraşıların ve mücadelelerin işinize yaradığını göreceksiniz. Eğer buralardan beklediğiniz haberler varsa bu hafta bu haberleri almak hiç de zor olmayacak, salı günü karşınıza bu haberlerin geldiğini görebilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinde de dengeyi sağlayacaksınız. Karşı cinsi çekici bulabilir ve karşı cinsle iyi anlaştığınızı görebilirsiniz. Mesela sevdiğiniz insanla gelecek planları yapmak ya da seyahate gitmek anlamında gayet olumlu olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ev, aile ve yuva alanlarınıza güç çekişmelerine, ego sürtüşmelerine mümkün olduğunca dikkat edin. Emlak alım satım kiralama gibi işleriniz varsa bununla ilgili bir olaya soyunduysanız ya da aile alanlarınızda üzerinizde etkin olan, gücünü gösteren insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayabilir, sürtüşmelere açık olacaksınız. Evinizde bazı eşyaların bozulduğunu da görebilirsiniz, çarşamba ve perşembe günü bu anlamda dikkatli olun. Ailenizdeki insanlarla tartışmalara girmeyin.

Pazar günü itibariyle Güneş Akrep burcuna geçiyor para alanlarınızla dolaşmaya başlayacak. 1 ay boyunca maddi konular hayatınızda görünür olabilir. Para ile ilgili konuların ön plana çıktığını daha fazla para kazançlarınıza odaklandığınızı ve cebinize giren para ile ilgili olduğunuzu bu dönemde fark edebilirsiniz. Kazançlarınız kadar harcamalarınız da gündeminize yerleşecek ama pazar günü itibariyle en çok attığınız adımların karşılığını bu ay görmek isteyeceksiniz.

Aynı gün Satürn düzeliyor, Satürn sizin aşk ve çocuk evinizde gerilemekteydi. Son birkaç aydır hem aşk hayatınız hem hayatın eğlencesi, eğlenceli aktiviteler, sanatsal faaliyetler çocuklarla ilgili konularda hangi noktalarda zorlandığınızı ve hangi noktaların doğru akmadığını görmüş olmalısınız. Pazar gününden sonraki dönem artık burada önemli sorumluluklarla ve düzeltmelerle yolunuzda ilerleyeceksiniz. Bu dönemden sonraki süreçte hayata bakış açınız da güçlenmiş ve sağlamlaşmış olacak önemli sorumluluklar da bu alanlardan karşınıza gelecek. Güneş ve Venüs kavuşumu pazar günü devreye girerken para ile ilgili bir beklentiniz varsa, parasal konularda bir güç sahibi olmak ya da geleceğe yönelik kendinizi garanti altına almak istiyorsanız, paraya dayalı hayalleriniz varsa pazar günü bu hayallerinizi, dileklerinizi içinizden geçirmeyi, dua etmeyi ihmal etmeyin. Çünkü bunların gerçek olduğunu görebilirsiniz. Hayatınızdaki gelişmeler sizi çok mutlu edebilir.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, uzak yerlerden alacağınız önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Eğitime, seyahate, ticari konulara dair konularda bu hafta başında hızlı iniş çıkışlar yaşayabilir ya da duygularınızı daha az tanıdığınız insanların yanında göstermekte hem zorlanabilir hem de verdiğiniz tepkilerle o insanları şaşırtabilir ve tepkileri üzerine çekebilirsiniz. Bu hafta bu anlamda pazartesi ve salı günleri biraz havada, hareketli geçecek. Diğer taraftan kendi halinizde olduğunuz bir dönem ve kendi halinizde olmak, önemli işlere kalkışmamak, dinlenmek, hayal kurmak, yazmak, çizmek, gelecek planlarınızı oluşturmak anlamında güzel de bir süreç içerisindesiniz. Para ile ilgili işleriniz ve değerlendirmeleriniz varsa salı günü bu anlamda size göz kırpacak.

Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizde üzerinizde güç sahibi olan bir insanla çekişmelere, kavgalara dikkat etmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizden akrabalarınız ya da çok yakın arkadaşlarınızın bazı noktalarda sizi yönlendirdiğini ve manipüle ettiğini görebilir, ego sürtüşmeleri içerisine girebilirsiniz. Araba kullanıyorsanız çarşamba ve perşembe günleri trafik esnasında arabayı kullanırken kimseyle takışmamaya özen gösterin.

Pazar günü Güneş Akrep burcuna geçiyor hemen akabinde Venüs Akrep burcuna geçecek rahatlayacaksınız Güneş sizin için parlamaya başlıyor. Hayata daha olumlu gözlerle bakacak, kendinize olan güveninizin tazelendiğini, sağlığınızın da çok iyi bir şekilde iyileştiğini göreceksiniz. Güzelleşmek, kendinize bakmak, alışveriş yapmak anlamında da güzel bir dönem, bu 1 aylık bu süreci iyi değerlendirin.

Pazar günü Satürn düzeliyor. Ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemekteydi. Davranışlarınız, alışkanlıklarınız, ailevi düzeniniz, aile alanlarınızda yaşadığınız bazı sıkıntı ve sorunların geride kaldığını göreceksiniz. Bu alanlarda önemli sorumluluklarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Bu gerileme zamanı fark ettiğiniz konu ve olayları değiştirmek için Satürn’ün düzelmesi ile bu konuları hareketlendirebilirsiniz. Ailevi, evle ilgili konularda harekete geçme etkisi devrede olabilir.

Bu pazar önemli, Güneş ve Venüs kavuşum halinde olacak, o yüzden hayata, yapacaklarınıza geleceğinize dair, ne istiyorsanız bunları dilemeyi, evrene yollamayı, dua etmeyi, güzel dileklerde bulunmayı ihmal etmeyin çünkü bunların gerçekleşme potansiyeli yüksek olacak. Kendinizi mutlu göreceksiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, para alacak verecek dengesi ve ödemelerle haftanızı başlatıyorsunuz. Ödemeleri son dakikaya bıraktıysanız bunlarla uğraşmak da sizi yorabilir. Arkadaşlarınıza verilecek, onlardan gelecek bir para varsa pazartesi ve salı günleri bu paranın gecikmesi, gelmemesi ilişkilerde bazı sıkıntıları karşınıza getirebileceği gibi aslında arkadaşlık ilişkilerinizden fayda sağlayacağınız, işten elde edilen gelirlerinizi de artıracağınız bir süreç olacak. O yüzden çok da olumsuz olmayın. Hem sevdiğiniz insan hem çevrenizdeki arkadaşlarınız bu aralar sizin için adeta çalışıyorlar ama diğer taraftan para ile ilgili konularda bastırmak istediğiniz güç elde etmek istediğiniz konular da var gibi görünüyor. Önemli işler organizasyonlar, aktiviteler, davetlerde parasal konularda dediğim dedik davranma ihtimaliniz de yüksek. Bu da sosyal çevrenizdeki insanlarla, iş arkadaşlarınızla yaptığınız işlerde bazı çekişmeleri ve sürtüşmeleri karşınıza getirebilir. Gelirleriniz konusunda bazı çekişmeler yaşayabilirsiniz bu hafta genelinde ama onun dışında olay ve durumları çok fazla büyütmezseniz her şeyin çok daha rahat aktığını görebilirsiniz.

Pazar günü Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle beraber elinizi ayağınızı önemli işlerden çekeceksiniz. Sosyal çevre ilişkileriniz, iş hayatınız ve bununla ilgili konularda biraz daha geri planda olmak, kendi halinizde olmak, düşünmek, tefekkür etmek, yalnız kalmak, kendinize yatırım yapmak bu dönem önemli olacak. Bu dönemi bir plan yapma dönemi olarak görmelisiniz. Maneviyatınızı kuvvetlendirmelisiniz. Bu süreç kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için çok güzel olabilir ya da yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bu işlerinizin hareketlendiğini görebilirsiniz. Yine sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızda güzel sonuçlar ve haberler alabilirsiniz.

Yine aynı gün Satürn düzeliyor, Satürn iletişim ve yakın çevre alanlarınızda gerilemekteydi. İletişimsel konularda birtakım sıkıntı ve problemlerle karşılaşmış ya da yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızda bazı zorlanmalarla karşılaşmış olabilirsiniz. Şimdi pazar günü itibariyle Satürn düzelir düzelmez hem yakın çevre sorumluluklarınızı yeniden ele alacak hem de bu değişmesi gereken konuları değiştirmek için harekete geçeceksiniz. Pazar günü çok önemli, maneviyatınız da çok kuvvetli olacak. Bilinç dışı kurduğunuz hayallerin ya da bilinç dışı bazı isteklerinizin devreye girdiğini fark edebilirsiniz. Hem yurtdışı bağlantılı işler hem de hayatınızın geri kalan alanında önemli dilekleriniz, arzularınız ve istekleriniz varsa bunları istemekten gerçekleştirmek için sosyal becerilerinizi kullanmaktan geri kalmayın. Yine sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızda güzel sonuçlar ve haberler alabilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, ikili ilişkileriniz ve özel hayatınızda verilmesi gereken duygusal kararlar, sevdiğiniz insanla yaşayacaklarınız özellikle toplum içerisinde yaşayacaklarınız bu hafta önemli olacak. Pazartesi ve salı günleri ailevi konularda ya da kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insanla aynı düşünceleri paylaşmak çok da kolay olmayabilir. Amaç ve hedeflerinizin önem kazandığı bir hafta ve bu hedeflerinize ulaşmak için yapamayacağınız hiçbir şey yok. İş hayatınızda attığınız adımlarda verdiğiniz uğraşıların karşılığını çok net bir şekilde alabilirsiniz ama hala bazı noktalarda gücü üzerinizde yeteri kadar hissedemeyebilirsiniz. Ailevi konularda, patronlarınızla olan ilişkilerinizde ve göz önünde olacağınız ortamlarda kimseyle durduk yere çekişmelere, sürtüşmelere girmeyin. Egonuz yüksek olacağı için ev ve aile hayatınızda bir eşyanızın, bir düzenin bozulması gibi etkiler de devreye girebilir. Çarşamba ve perşembe günleri bu anlamda dikkatli olun. Ama iş hayatınızda karşı cinsle olan bağlantılar ve işler bu hafta gayet rahat bir şekilde akacak ve istediğiniz sonuçları yakalayabileceksiniz.

Pazar günü Güneş Akrep burcuna geçiyor, sosyal çevre alanlarınız hızlanmaya başlıyor, arkadaşlarınıza daha fazla vakit harcayacaksınız. Sosyal ortamlara girip çıkacaksınız. Yeni ortamlara girmekten mutluluk duyacaksınız. Aktiviteler, davetler, organizasyonlar size göz kırpacak ve buraların aranılan ismi olacaksınız. Pazar günü Satürn düzeliyor, para alanlarınızla gerilemekteydi. Para ile ilgili konularda neyi yanlış yapıp yapmadığınızı gördüğünüz bir 4-5 ay geçirdiniz, hangi noktalarda parasal yönden sıkıntı çektiğinizi fark ettiniz. Şimdi Satürn’ün düzelmesi ile ayaklarınızı yorganınıza göre uzatmayı daha kolay bir şekilde başaracak, daha ekonomik olacak ve değişmesi gerekenleri hayatınıza katacaksınız. Yine pazar günü çok önemli, kariyeriniz ve iş hayatınızda, aile ilişkilerinizde doğru ve güzel bağlantılar devrede olacak. Önümüzdeki günlerde sosyal çevre ve gelecek alanlarınızda yine güzel ilişkiler kurabilirsiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, gündelik hayatınızın ritmi, koşturmalarınız, sağlıkla ilgili konular bu haftaya damgasını vuracak. Cilt problemleri, mide ağrıları gündeminize yerleşebilir çünkü olayları biraz fazla sorunlu bir şekilde ele alıyorsunuz ya da olaylara biraz fazla korumacı şekilde yaklaşıyor olabilirsiniz. Pazartesi Salı bu anlamda sizi biraz yorabilir. Anlık verilecek kararlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Salı günü seyahat, eğitim ve yabancı insanlarla yapılacak işlerinizde hayatın keyifli bazı girişimlerle sizi desteklediğini görebilirsiniz. Bu dönem eğitimden, öğrenmekten, gezmekten, dolaşmaktan, hayatı daha farklı gözlerle görmekten mutluluk duyabilirsiniz. Aslında bir sonraki sürece hazırlanıyorsunuz o yüzden bu dönemde öğrendiklerinizi yabana atmayın. Medyayla uğraşıyorsanız, sosyal medyayı kullanıyorsanız, eğitimle ilgili işleriniz varsa bu hafta bu alanlardan yana şanslısınız.

Davalarınız varsa ya da eğitimle ilgili bir konuda zaman zaman çekişmelere zaman zaman diğer insanlarla olan ilişkilerinizde sürtüşmelere açık olacaksınız. Çarşamba ve perşembe günleri bu etkiye dikkat edin. Mesela bir konuyu çok fazla gereksiz yere uzatmamaya özen gösterin. Kariyerinizde, iş hayatınızda sizinle uğraşan insanlar olabilir ama bu sizinle uğraşan insanlara sizin de onlar gibi tepki vermenizi gerektirmez. O yüzden bu hafta sürtüşmelerden, ego çekişmelerinden mümkün olduğunca uzak durun. Annenizin kardeşleri ve onların iş hayatlarında bazı çekişmelerin de devreye girdiğini görmeniz söz konusu.

Pazar günü Güneş Akrep burcuna geçecek kariyer alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Mesleğiniz, iş hayatınız, kariyeriniz, amaç ve hedefleriniz 1 ay boyunca gündeminize yerleşirken kendinizi işinizde göstermekten büyük mutluluk duyabilirsiniz. Bu dönem toplumsal konularla uğraşabilir aynı zamanda kendinizi patronlarınızın karşısında çok daha iyi bir noktaya taşıyabilirsiniz. Gökyüzünde kariyer ve işle ilgili konularda şans ve fırsatlar sizin için doğmaya başlıyor.

Aynı gün Satürn düzeliyor, Satürn sizin birinci ev dediğimiz hayat alanınızda gerilemekteydi. Son 5 aydır hayatınızda hangi konularda sorumlu davrandığınız hangi konularda sorumsuz davrandınız fark ettiğiniz bir dönemdi şimdi bu fark ettiğiniz ve değiştirmek istediğiniz konuları hareketlendireceksiniz. Hayata daha farklı bir şekilde asılacaksınız daha ciddi ve sorumlu algılayacaksınız ama attığınız adımların karşılığını da çok daha net bir şekilde göreceksiniz.

Pazar günü çok önemli kariyer, meslek, aile, işinizle ilgili konularda, gelecek adımlarınızda doğru ve size yarayan ilişkiler ve güzellikler devreye girecek.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, aşk hayatınızın ya da çocuğunuzla ilgili konuların aktif olduğu haftalardan bir tanesi başlıyor. Bu alanlarda hızlı gelişmeler yaşayabilir ama haftaya bir o kadar da keyifli etkilerle başlayabilirsiniz. Bu hafta para ile ilgili konularda neler yapacağınızı çok net göreceksiniz. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar, alışverişler gündeminize yerleşirken aile büyüklerinize verdiğiniz sözleri tutmak çok da kolay olacak ama diğer taraftan arkadaşlarınız ya da organizasyonlara verdiğiniz sözler konusunda aynı istekli yapıyı gösteremeyeceksiniz.

Hayatınız üzerinde etkin olan, size yardım eden güçlü arkadaşlarınız, sosyal çevrenizdeki insanlarla bu dönem parasal konular yüzünden papaz olma ihtimaliniz var. Sürtüşmeler, ego savaşlarına açık görünüyorsunuz o yüzden arkadaşlarınızın hayatında yaşanacak bazı zorlanmalara karşı sizin vereceğiniz tepkiler bu hafta önemli olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri tepkilerinizi iyi kontrol edin. Diğer taraftan ikili ilişkiler ve özel hayatınızda şartlar ve durumlar sizi fazlasıyla destekliyor. Sevdiğiniz insana olan düşkünlüğünüzün de arttığını görüyorsunuz.

Bu hafta sonu Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle beraber kendinizi seyahatlere vuracağınız, eğitimsel konularda aktif olacağınız bir döngü içerisinde bulacaksınız. Değişik yerlere gitmek, değişik insanlarla tanışmak önemli olurken eğitimle ilgili konu ve olaylarla da kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Önemli uzun bir seyahat gündeme gelebilir. Buralarda birtakım krizler yaşayacak ama bu krizleri de bir şekilde fırsata döndürmesini bileceksiniz.

Satürn Pazar günü düzeliyor sizin kadersel alanınızda gerilemekteydi. Bazı noktalarda işler yavaşlamış, durmuş, engellerle karşılaşmış olabilirsiniz. Maneviyatınızla ilgili konularda zayıflamalar olmuş olabilir. Şimdi Satürn’ün düzelmesi ile beraber aslında neler yapabileceğinizi çok daha net göreceğiniz, hayatınızdaki elemelere ve temizlenmelere devam edeceğiniz bir döngü içerisine gireceksiniz.

Pazar günü Güneş ve Venüs kavuşumu ortak para alanlarınızda güzel sonuçları ve haberleri karşınıza getirebilir. Ayrıca seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, hukuki alanda, sosyal medya ve medya alanlarınızda da güzel sonuçlar alabilirsiniz.

Yorumlar (0)