Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 07.11.2022, 12:05 08.11.2022, 16:00
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

07 – 13 Kasım haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar bu hafta önemli gelişmeleri karşınıza getirecek. Maddi konular önem kazanıyor, para ile ilgili konu ve olaylar hayatınızın merkezinde. Harcamalarınız yüksek olabilir, bir borçla uğraşıyor olabilirsiniz, ödemeler dengesini kurmaya ya da bu alanda istikrarı sağlamaya çalışıyor olabilirsiniz. 8 Kasım’daki Ay tutulması hızlı, ani, beklenmedik para konularını karşınıza getirecek. Bu para konuları sosyal çevrenizdeki insanlarla bağlantılı olabilir. Mesela arkadaşlarınızla bir işe kalkışmış olabilirsiniz ya da aktiviteler, davetler, organizasyonlar varsa ve bu alanda bir işle meşgulseniz beklediğiniz bazı primler, ödemeler varsa eğer bunlarla ilgili hızlı ani beklenmedik olaylara açık olmanız gerekecek. Belki bazı insanlara iyilik yapacaksınız bu dönemde ama o iyiliğin size çok da yaramadığını görebilirsiniz. O yüzden bir şirketiniz varsa vergi ile ilgili konuları aksatmayın ve bu dönem her şeyi vergilendirmeye özen gösterin. Büyük harcamalardan uzak durun ve yatırımlarınızı doğru yere yapacağınızdan emin olun. Arkadaşlarınızdan, çevrenizden alacağınız bilgiler konusunda çok da destekli olmayacaksınız. Onlardan beklediğiniz önemli bir fayda ya da bir destek varsa bu dönem bu destekler hemen karşınıza gelmeyecek. Olumsuz bakabilirsiniz hayata ama olumsuzluklardan, fikir anlaşmazlıklarından mümkün olduğunca uzak durun. Bu tutulma hem cebinize parayı sokabilir aynı zamanda gelen paranın aniden farklı bir yere harcanmasına da neden olabilir.

Güzel gelişmeler de var. Bu aralar gördüğünüz rüyalar önemli olabilir aynı zamanda beklenmedik yerlerden önemli destekler de görebilirsiniz. Yatağa olumsuz girseniz bile sabahleyin yenilenmiş olarak kalkma potansiyeliniz yüksek olacak. İlişkileri çok fazla zorlamayın ve sevdiğiniz insanla bazı şeyleri konuşmak için bir araya geldiğinizde kendi haklılığınızı bir parça da olsa aşağıya çekmeye özen gösterin. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılar bu aralar istediğiniz gibi akmıyor. Sosyal medya alanlarınız, dijital platformlarda yaşadığınız aksilikler ya da araba kullanırken yaşadığınız bazı öfke problemlerini bu hafta daha az yaşayacaksınız. Ne olursa olsun sağlığınıza gereken özeni de göstermeyi ihmal etmeyin.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar sizin için önemli haftalardan bir tanesi başlıyor. Sizin burcunuzda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Hayatınıza dair 30 Nisan civarı almış olduğunuz önemli kararlar, başlattığınız işler, girişimleriniz, fikirleriniz varsa bütün bunların sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. Fiziki görüntünüz, hayata bakış açınız, hareket etmek istediğiniz alanlarda sizi sınırlayan konu ve olaylar ve geleceğinizi ilgilendirecek her türlü işinizde önemli bazı sonuçlarla karşılaşacağınız bir tutulma olacak bu. Ailenizden, kariyerinizde bazı zorlanmalar varsa bu hafta her şeyi bırakıp gitmek, uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Diğer taraftan ikili ilişkiler ve özel hayatınızda da işler istediğiniz gibi gitmiyor olabilir. Sevdiğiniz insanla bakış açınız, ondan güven arayışınız yüksek olurken aynı şekilde o güveni karşı taraftan göremeyebilirsiniz ya da sevdiğiniz insanın bu dönem ailevi problemlerle çok fazla uğraştığına şahitlik edebilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda ve özel hayatınızla ilgili vereceğiniz kararlarda bu hafta dikkatli olun ve kendinizi riske atacak seçimler yapmayın. Bu dönem sakin durun ve sağlığınıza gereken özeni gösterin. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı çok fazla verici olabilirsiniz ama ondan beklediklerinizi almak çok da kolay olmayacak. Bu hafta bolca sosyalleşin, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden göreceğiniz desteklerle ilişkinizi ve moralinizi istediğiniz noktalara çekebilirsiniz. İlişkinizi sonlandırdıysanız, hayatınıza dair önemli kararlar aldıysanız sosyal çevrenizdeki insanların bu dönem size ne kadar yardım ettiğini görecek ve bundan mutluluk duyacaksınız.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, geri plandan yürütülen her tür iş önem kazanıyor ve bu Ay tutulması maalesef kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bu da beklenmedik olaylara açık olacağınız bir döngü içinde olduğunuzu söylüyor o yüzden dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. 30 Nisan civarı yurtdışı bağlantılı işler, bir davayla alakalı bir konu, annenizin akrabalarıyla ya da partnerinizin işi ve sağlığı ile ilgili konularda önemli kararlar aldıysanız ya da 30 Nisan civarı hem spiritüel alanda hem ruhsal alanda kendi gelişiminize destek sağlayacak alanlarda adımlar attıysanız 8 Kasım’daki Ay tutulması ile beraber bu işlerin sonuçları ile karşılaşacaksınız. Bazen sizi zorlayacak olaylar da devrede olacak. Bu dönem ruh sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın çünkü önemli bir mevzu karşınıza gelebilir çok uzun zamandır bir şeyin neden böyle olduğuna dair bazı şüpheleriniz olabilir. İşte bu şüphelerin sonuçlarını alacağınız ama bunların sizi üzdüğünü ya da bu sonuçların sizi biraz zorladığını da fark edeceğiniz bir tutulma altındasınız. Mars da geri hareketinde, bu dönem söylediklerinize, yaptıklarınıza, konuştuklarınıza ekstra dikkat edin. Kimsenin hakkında dedikodu yapmayın ve her ne kadar sinirlenseniz öfkelenseniz de kimseye karşı savaş başlatmayın. İş hayatınızda koşturmalarınız devam ediyor ama ayağınıza takılanlar da gündeminize yerleşecek. Beraber çalıştığınız bir insanla takışma ya da ayrılma potansiyeliniz yüksek görünüyor. Gerçekler ve yaşadıklarınız teker teker önünüze gelebilir bu dönem içerisinde. Bir seyahate gidecekseniz, eğitimle ilgili bir konuda önemli bir karar alacaksınız acele etmeyin. Sizi koruyan manevi bir gücün olduğunu göreceksiniz. İlişkilerle ilgili konularda ve iş ilişkilerinde aslında ne kadar şanslı ve bereketli olduğunuzu da fark edeceğiniz bazı olayların karşınıza gelme potansiyeli de var. Bu dönem çenenizi tuttuğunuz müddetçe olaylar sizin önünüze gelecek ve bu da sizde önemli farkındalıklar yaratacak. O yüzden kendinizi kontrol etmeye özen gösterin.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, sosyal çevre ilişkileri, arkadaş ortamlarınızda bazı konu ve olayların hızlandığı bir hafta başlıyor. Özel hayatınıza, çocuğunuza, sevdiklerinize ya da hobilerinize, öğrenim hayatınıza daha fazla vakit ayırmak isterken aslında sosyal çevrenizde oluşacak olaylara daha fazla kendinizi vereceğiniz, göz önünde olmak durumunda kalacağınız, organizasyonlar, aktiviteler ve davetlerin ön plana çıkacağı bir tutulma altındasınız. Bu tutulmada ani, hızlı, beklenmedik çevre değişimlerine ya da arkadaşlarınızın hayatında oluşacak bazı değişimlere hazır olacaksınız. Çevrenizdeki insanların, arkadaşlarınızın kariyer hayatında, parasal konularda yaşanacak önemli değişimler bu tutulmayla beraber karşınıza gelebilir. Bu dönem riskli yatırımlardan mümkün olduğunca uzak durun. Aşka, keyfe, mutluluğa, hobilere ya da çocuğunuza yapacağınız yatırımlarda elinizi attığınız işin elinizde kalma potansiyeli var. Biraz hayata olumsuz gözlerle bakacaksınız ama bu dönem mümkün olduğunca borcunuza borç eklemeyin ya da herhangi bir borcun altına girmeyin. Ödemeleriniz varsa bu dönem ödemelerinizi gözden geçirerek adımlar atmaya özen gösterin ve tam da tutulma zamanı önemli kararlar almayın.

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler de var. Sevdiğiniz insanla bu dönem aranızda bazı git geller, çevreden kaynaklı bazı çekişmeler oluştuysa, sevdiğiniz insanla alıp başınızı gitmek bir yerlere kaçmak belki bir tatil ya da seyahat planı yapmak üzere harekete geçebilirsiniz. Daha az tanıdığınız insanlardan göreceğiniz destekler bu hafta yüzünüzü güldürebilir. Boğa burcunda olan bu Ay tutulması hepimizi bir noktada sıkıştırıyor sizi de sıkıştırdığı noktalar aşk, tutkular ve para alanları ama yine de bu noktada çok da zor bir tutulma olmayacak sizin için o yüzden tadını çıkarın, güzel kaçamaklarla verilecek önemli kararlarla hayatınızı neşelendirebilirsiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, kariyer hayatınız, iş alanlarınız ve toplum önündeki duruşunuzla alakalı önemli bir tutulma yaşayacaksınız. 30 Nisan civarı kariyerinizde değiştirmek istediğiniz konularda önemli adımlar attıysanız bazı önemli kariyer değişikliklerine yer verdiyseniz şimdi bunların sonuçlarını alma zamanı. Önemli adımlar, hızlı beklenmedik ani olaylar karşınıza gelebilir ve bunların sonucunda aslında nerede neyi hatalı yaptığınızı ya da nerede neyi başaramadığınızı ya da başardığınızı çok net bir şekilde göreceksiniz. İlişkilerden yana beklediklerinizi almak bu dönem çok da mümkün olmayacak. Ev, aile ve yuva alanlarınızda sevdiğiniz insandan beklentiniz kuvvetli olabilir ya da aile büyüklerinizin hayatında yaşanacak bir dizi olay bazı konuları olumsuz görmenize neden olabilir. Evinizde boya, badana, tadilat gibi işler varsa bu işlerde de bir kırılma noktası bir sıkıntı ya da problemle karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Bu dönem partnerinizin kariyeri ile ilgili konularda bir beklentisi varsa bu alanda da bazı sıkıntılar karşınıza gelebilir. Sağlığınızı mümkün olduğunca kuvvetli tutmaya özen gösterin. Özellikle baba tarafından alacağınız haberler bu noktada biraz sizi zorlayacak, annenizin hayatında da önemli, ani, hiç beklenmedik çıkışlarla hızlı kararlar aldığını göreceksiniz ama bu dönem hızlı kararlar konusunda çok da destekli değil o yüzden bu konuda onları da uyarmayı ihmal etmeyin.

Her ne kadar bazı huzursuzluklarınız olsa bile toplum önü çıkışlarınız, toplum önü konuşmalarınız ya da iş hayatınızda ev ortamlarınızdan bazı güvenceler almasını başaracaksınız. Mesela evinizde güzel vakit geçirmek, misafir ağırlamak, hayal kurmak, kitap okumak, evinizi güzelleştirmek adına da adımlarınız olacak bu hafta. Uzaklarda değil de daha çok kendi halinizde olmak ve eviniz için yapacağınız harcamalara önem vermek sizi rahatlatabilir. Hafta sonuna doğru daha fazla kendi halinizde olacak ve dinlenmeye vakit ayıracaksınız.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, dışarıdan gelecek hızlı haberler bu haftanın konusu. Bu haberler eğitimle, ticari faaliyetlerle, hukukla, seyahatle, yabancı insanlarla bağlantılı olabilir. Bir yerden bir yere gitmeyi düşünüyorsanız pasaportunuzla alakalı, seyahatlerinizle alakalı ya da eğitime dair verilecek önemli hızlı ani bir olay devreye girebilir. Sizin dışınızda gelişen olayların sizin hayatınızı da etkilemesi söz konusu olacak. İş ortamlarınızda bir iş seyahatine çıkmayı düşünüyorsanız bu seyahatte ertelenmeler, sıkıntılar, engellerle karşılaşabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanların hayatında yaşanacak sıkıntı ve problemler ya da onlardan yana gelecek sıkıntı ve problemler sizin hayatınızı duraksatabilir. Düşüncelerinizde iniş çıkışlarınız çok yüksek, eğitimle ilgili konularda başarmak istediğiniz çok önemli şeyler var ama burada bir iniş bir çıkış yaşıyorsunuz. Bir tarafınız o eğitimi tamamlamak istiyor ama bir tarafınız da aynı zamanda birçok cephede savaşmaktan gerçekten yorulmuş durumda. O yüzden her işin bir sırası var, hangi iş sizi bu dönem memnun ve mutlu ediyorsa o işin peşinden gitmeye çalışın. Evliyseniz eşinizin akrabaları, kardeşleri alanında yaşanacak hızlı beklenmedik durum ve olaylar yine eşinizin arabayla giderken yaşayabileceği bazı olumsuzluklara karşı bu tutulma zamanları dikkat edin.

İletişiminiz kuvvetli akıyor yakın çevrenizdeki insanlarla aranızda zaman zaman bir taraf güzel ama bir taraftan da sıkıntı yaratacak durumlar söz konusu olabilir. Yine de yakın çevrenizdeki insanları işin içerisine katarak yapacağınız plan ve programlar ikili ilişkiler ve özel hayatınızda huzur ve mutluluğu bulmanızı sağlayabilir.

Jüpiter Ocak ayına kadar ilişkiler alanınıza geçti bu da şu anlama geliyor eğer hala birilerini bulamadıysanız, aşkı arıyorsanız ve sevginin peşinden gitmek istiyorsanız bu dönem tutulmadan sonra hafta sonuna doğru yakın çevrenizden bir insan sizi birileriyle tanıştırabilir, güzel bir organizasyonla hoşlandığınız insan ya da tanıştırılacağınız kişiyle bir araya gelebilirsiniz.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, tutulma müşterek para konuları, alacak verecek, ödemeler dengesi alanlarından geliyor, para ile ilgili konular önemli olacak. 25 Ekim’deki tutulmada para ile ilgili konularda yapılması gerekenler, önemli adımlar devreye girmişti. Hatta para ile ilgili bir konu ya da para ile ilgili bir girişim karşınıza gelmiş olabilir. 8 Kasım’daki Ay tutulması ise aniden çıkacak bir ödeme ya da bir borçla alakalı olabilir. Bu borcu belki keyfi olarak yaptınız eğlence için harcadınız ya da daha teknolojik konularda işinizi geliştirmek istediğiniz alanlarda yapmış olabilirsiniz. Çocuğunuza bir bilgisayar laptop ya da cep telefonu da almış olabilirsiniz. Bu dönem bir elektronik cihaz ya da alet, edevat bunlarla alakalı konularda hızlı, ani beklenmedik bir harcama yapma olasılığınız var. Çocuğunuzun hayatında oluşacak ani, hızlı beklenmedik gelişmeler bu tutulmanın ana konularından olacak. Evliyseniz, sevdiğiniz insanın ya da eşinizin parasal konularında da hızlı ani bazı para girişleri gündeme gelebilir. Bir yandan para gelebilir, aynı zamanda bu para sizin ödemelerinize harcanabilir. Bu dönem para ile ilgili yatırımlar konusunda destekli değilsiniz. Mart ayına kadar Yükselen Teraziler olarak borsada yatırım yapmak konusunda çok da destekli olmayabilirsiniz. Hisse alıp satıyorsanız, başka alanda yatırımlarınız varsa bu hafta bu alanlardan yana kayıplarınız olabilir. O yüzden her duyduğunuza inanmayın ya da panik olup ani kararlarla alım satım yapmayın.

Para ile ilgili konularda tam da bu tutulma zamanı bazı inişler çıkışlar olsa bile karşınıza güzel bir iş fırsatı gelebilir. Daha önceden yardım ettiğiniz bir insan size bir iş fırsatı sunabilir, bunun paraya dönüşmesi hafta sonuna doğru sizi çok ama çok mutlu edebilir. Keyfinizin yerine geldiğini göreceksiniz, önemli kararlar hafta sonuna doğru alınacak.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda yaşanacak ani olaylarla haftanız başlıyor. Kendinize yönelik kararların devrede olduğu bir dönem ama 8 Kasım’daki Ay tutulması ile beraber ilişkilere dair vereceğiniz çok önemli kararlar öne çıkacak. 30 Nisan civarı evlenmeye, ilişkinizi ileri bir seviyeye taşımaya karar verdiyseniz, yeni biriyle tanıştıysanız bunlarla ilgili konuların finalize olacağı bir tutulmaya gidiyoruz. Sizin de bu alanlarınızda olacak bu tutulma ortaklı işleri de kapsayacak. Sizin dışınızda gelişen olaylara açık olmanız gereken bir dönem. Sevdiğiniz insanın bu dönem alacağı kararlar çok önemli olacak ki bu kararlar hem aile hayatı hem kariyeriyle bağlantılı olabilir. Burada hızlı, beklenmedik olaylara da açık olacak sevdiğiniz kişi o yüzden bu dönem ona destek vermeye özen gösterin. Kaldı ki hem sizin hem karşı tarafın sağlığı ile ilgili konu ve olaylar da önemli olacak bu tutulma zamanı. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeye özen gösterin.

Ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli sorumluluklar var, bu sorumlulukları artık yerine getirmek istemiyor olabilirsiniz. Her şey gözünüzde fazlasıyla büyüyor olabilir ve bu dönem krizlerle boğuşmak ve uğraşmak hiç istemiyor olabilirsiniz. 25 Ekim’deki tutulma bu konuları çok tetiklemiş olabilir ama artık bir konunun sonuna geliyorsunuz. O yüzden 8 Kasım’daki Ay tutulması civarı hızlı, ani kararlar almayın. Hem ilişkiler hem ortaklıklar hem iş birlikleri hem taşınma ile ilgili konularda destekli olmayacaksınız. Ailenizden bir insanı sağlığı ile ilgili konu ve olaylarla da uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Gökyüzü aşk ve olasılıklar konusunda karşınıza çeşitli seçenekleri getirebilir. Sevdiğiniz insanla bazı bağlantılar zorlanabilir bu dönem içerisinde ama siz hayata olumlu taraftan da bakabilirsiniz. Sinemaya, tiyatroya, oyunlara gidin bu konulardan yana desteklisiniz. Spor yapmıyorsanız yürüyüşlere çıkın sporunuzu ihmal etmeyin. Kendinizi iyi hissettirecek hareketler, spor ya da birtakım girişimlerle istediğiniz sonuçları çok rahat bir şekilde yaratabileceksiniz bunun için özellikle hafta sonuna doğru desteklisiniz ve hafta sonu kısa vadeli bir plan, bir yerlere gitme, alıp başınızı seyahat etme gibi konular da gündeminize yerleşecek.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, gündelik hayatınızın ritmi, çalışma koşulları, verimli olma ve sağlık alanlarınızda oluşacak bir Ay tutulmasıyla haftanız başlıyor. Bu dönem isteksizliğiniz yüksek olabilir, geri plandan yürüttüğünüz işlerin peşine düşüyor olabilirsiniz ya da elinizi attığınız bazı işlerin istediğiniz şartlara dönüşmemesi gibi etkiler devrede olabilir. Tam da tutulma dönemindeyiz o yüzden dikkatli olun. Bu hafta iş hayatınızda hızlı, ani, beklenmedik olaylara açık olacaksınız. Beraber çalıştığınız insanların hayatında çok hızlı gelişmeler olabilir bu gelişmeler parayla bağlantılı olabilir ya da bu insanların özellikle kariyerlerinde verdiği bazı kararlara bağlı olabilir. Mesela siz bir yerle bir anlaşma yapmışsınızdır ama orada beraber görüştüğünüz ve çalıştığınız insan işten çıkarılır ve siz her şeye en baştan başlamak durumunda kalabilirsiniz. Bu tarz aksiliklere hazır olmanız gereken bir dönem. Yakın çevrenizdeki insanların sorumluluklarını da üstlendiğiniz ve aslında yakın çevrenizdeki insanlarla aranızda biraz mesafe koymak istediğinizde bir dönem ama bu süreçte hem akrabalar hem kardeşler hem yakın çevrenizdeki insanların sağlığında bazı zorlanmalar devrede olacak.

Bu dönem gizli saklı bazı konular ortaya çıkabilir aynı zamanda büyük girişimlerden mümkün olduğunca uzak durun çünkü hala plan yapma, planlarınızı oluşturma dönemindesiniz o yüzden tam da bu tutulma zamanı sağlığınıza gereken özeni gösterin. Özellikle boyun tutulmaları, boğaz ağrıları, vertigo gibi baş dönmeleri, tansiyon iniş çıkışları, öksürme, tıksırma, faranjit, geniz akıntısı, diş ve çene problemleri gibi konular özellikle bu tutulmanın ana konularından olacak. Mars ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde geriliyor, sevdiğiniz insanla bu dönem en ufak bir meseleyi büyütme ihtimaliniz var. Bazı girişimlerinizin ortaklı işlerinizin yavaşladığını ve sakinlediğini görebilirsiniz. Bu haftayı geçirdikten sonra hafta sonuna doğru işlerin ve koşulların sizin için daha aktif olacağını anlayacaksınız. Evinizde, ailenizle geçirilecek vakitler sizi mutlu edecek ve daha fazla pilinizi şarj etmenizi sağlayacak.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, tutulmayı aşk evinden alıyorsunuz. 8 Kasım’daki Ay tutulmasında aşk hayatınızda hızlı ani beklenmedik oluşumlar ya da sevdiğiniz insanla beraber vereceğiniz ani kararlar devrede olacak. Hobilerinize, sanatsal işlerinize yönelik hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Çocuğunuzun hayatında da önemli gelişmeler bu tutulma zamanı karşınıza gelebilir. Aniden hızlı beklenmedik bir çocuk haberi gündeminize bomba gibi düşebilir. Sosyal çevrenizin çok aktif olduğu bir dönem ve bu dönem kalbiniz boşsa gireceğiniz çevrelerde bir insanla tanışma potansiyeliniz de var. 30 Nisan civarı neyi başlattınız hangi işinizde girişimde bulundunuz özel hayatınızda hangi önemli adımları attınız işte bunların sonuçlarıyla da karşılaşacağınız bir tutulma olacak. Para ile ilgili konularda dikkatli adımlar, dikkatli harcamalar yapmanız gerektiğini de ekleyelim. Arkadaşlarınızla gezmek dolaşmak, sevdiğiniz insana vakit ayırmak isteyecek ama para ile ilgili konularda sıkışıklığı da üzerinize hissedeceksiniz. Bu hafta en çok yatırımlarınıza ve girişimlerinize dikkat edin. Borsada yatırım yapıyorsanız diğer konulara yatırımlarınız varsa bu alanda çok da destekli olmayacaksınız. Elinizi attığınız işler elinizde kalabilir, dikkat edin.

Önemli uzun zamandır beklediğiniz, yakın çevrenizden bir insanın devreye girmesiyle sizi yönlendirecek güzel bir iş özellikle Cuma ve Cumartesi günleri karşınıza gelebilir. Sevdiklerinizden, yakın çevrenizden göreceğiniz destekler size işle, para ile ilgili konularda fayda sağlarken harcamalarınıza getirilerinize ve yatırımlarınıza bu hafta ekstra dikkat edin. Mars iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda geriliyor. Ağustos sonu itibariyle çok çalıştığınız bir dönemdi şimdi bu alanlarda biraz yavaşlamalar, engellerle karşılaşma ihtimaliniz var. Böyle bir durum olursa hayatın size söylemek istediği tek bir mesaj var sakinleşin. Gözden kaçırdığınız konuları görmek, aynı zamanda tutulma zamanları önemli kararlar almamak adına bu haftayı pas geçmeye özen gösterin. Hayatınızda bir insan varsa da hafta sonu sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlar ruhunuzu rahatlatacak.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, eviniz, aileniz, yuvanız burada verilecek önemli kararlarla haftanız başlıyor. Ay tutulmasını yuva, aile, baba alanlarınızda yaşayacaksınız. 30 Nisan civarı evinize, yuvanıza dair önemli kararlar aldıysanız, bir işlem başlattıysanız, ev sahibi olmak adına girişimde bulunduysanız, yer değiştirdiyseniz, fikirleriniz varsa bu fikirleri hareketlendirdiyseniz şimdi bunların sonuçları ile karşılaşacağınız bir tutulma olacak. Diğer taraftan tam da bu dönem göz önünde olmak, kariyerinize dair verilecek önemli kararlar, kariyer ortamlarınızda yaşadığınız, sizi aşağıya çeken durumlarla da uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Aslında bu tutulma davranışlarınıza ve ileriki dönemde yapacaklarınıza dair vereceğiniz önemli kararları barındıracak. Yuva kurmak, ev değiştirmek istiyorsanız hızlı, ani beklenmedik koşullar altında olacaksınız. Ev ortamlarınızda, yuva ve baba alanlarınızda istikrarı sağlamak çok da kolay olmayacak. Hızlı, ani, beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz. Evinizde bir elektrik, elektronik aletin bozulma potansiyeli var aynı zamanda beklenmedik gıdalarla bağlantılı alanda birtakım sıkıntılar yaşama potansiyeliniz var. Mesela mutfağınızda, kilerinizde buralarda yaşanacak bir böceklenme ya da elektrikten kaynaklı birtakım sıkıntı ve problem bu tutulmanın konularından olabilir.

Diğer taraftan kariyer hayatınızda güzel destekleriniz de olacak, para kazançlarınızın arttığını görebilirsiniz. Hiç beklenmedik yerlerden göreceğiniz desteklerin ve arkanızda duran insanların sizi mutlu ettiğini de fark edeceksiniz ve bu gördüğünüz desteği hiçbir şekilde unutmayacaksınız.

Bu hafta sadece ve sadece evinizde, ailenizde yuvanızda kavgalara, tartışmalara ani beklenmedik kopuşlara izin vermeyin hem kariyerinizde hem ev hayatınızda dengeyi iyi sağlayın. Büyük kararlar almayın ailenizdeki insanlarla tartışmalara girmeyin ve sağlığınıza ekstra özen göstermeyi ihmal etmeyin.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, yakın çevrenizden gelecek önemli haberler hızlı, ani, beklenmedik sürpriz olaylarla haftanızı başlatıyorsunuz. Yakın çevrenizde olup biten ne varsa tutulmayı da bu alanda alıyorsunuz. Akrabalar, kardeşler çok yakın dostlarınız iletişim halinde olduğunuz insanlar ya da iş yaptığınız insanlar, girişimcilik alanlarınızda hızlı olaylar bekleyebilirsiniz. Bu dönem hem yakın çevrenizin kariyeri hem yakın çevrenizin aile ortamlarında bazı zorlanmalar engeller aksilikler ve sıkıntılar karşınıza gelebilir. Daha çok seyahate çıkmak, daha fazla dış ortamlarda vakit harcamak, diğer insanlarla olmak istediğiniz bu dönem içerisinde hayat sizi çok da bırakmayacak ve yakın çevrenizdeki olayların içerisinde kendinizi bulacaksınız. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında hızlı değişimler olabilir. Mesela daha fazla irtibat halinde olduğunuz insanların hayatınızdan çıktığını yeni insanların hayatınıza dahil olduğunu görebilirsiniz ya da iletişim halinde olduğunuz insanların hayatında yaşanacak olaylar sizin hayatınızı etkileyebilir. Bu dönem eğitimle ilgili konular, kısa vadeli yolculuklar, planlar, satış, reklam, tanıtım, pazarlama alanlarında hızlı açılımlar ve sonuçlarla da karşılaşabilirsiniz. Fikirsel olarak iniş çıkışlarınız yüksek olabilir, aldığınız haberlerden kaynaklı olarak dış ortamlarda, yabancı ülkelerde akrabalarınız varsa onlardan gelecek haberler hemen moralinizi aşağıya çekebilir ya da beklentinizi yüksek tutuyorsanız bu dönemde bu beklentilerin karşılanmaması kendinizi değersiz hissetmenize neden olabilir. Eğitim, hukuk, ticari faaliyetlerde acele etmemeniz gereken bir dönem çünkü çok da destekli olmayacaksınız.

Yine de bu hafta önemli bir telefon ya da önemli bir haber kendinizi iyimser ve mutlu görmenizi sağlayacak. Tutulmadan sonraki süreç, hafta sonuna doğru çok daha güzel kapıların aralandığını göreceksiniz. Ocak başına kadarki dönem hayatınızı yenileme anlamında size güzel fırsatlar sunacak.

Bu dönem hayata bakış açınızı kuvvetli tutmanız, maneviyatınızı daha da kuvvetlendirmeniz gerekiyor. O zaman bu tutulmanın etkilerini üzerinizden çok daha rahat atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru aşk hayatınız hareketleniyor size keyif veren konularla uğraşmak size iyi gelecek.

Yorumlar (0)