Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 05.12.2022, 12:00 06.12.2022, 09:47
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

05 – 11 Aralık Haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya para ile ilgili konular ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Maddi konularda kendinizi güvene almak isteyebilirsiniz. Parayla ilgili bir bağlantınız varsa, haber bekliyorsanız ya da para ile ilgili çözümlemek istediğiniz konu ve olaylar varsa bunlara çözüm üretmesini de çok net bir şekilde başarabilirsiniz. Bu hafta girdiğiniz ortamlarda, bulunduğunuz yerlerde daha az tanıdığınız insanların yanında fikirsel olarak o insanları etkilemeye çalışabilirsiniz. Eğer kendinizi kontrol edebilirseniz, daha ılımlı bir yaklaşım sergileyebilirseniz bu hafta işlerinizden ve işbirliklerinizden güzel kazanç kapıları aralanabilir. Çünkü çarşamba günü Merkür kariyer ve iş alanlarınıza giriş yapıyor. Önünüzdeki 2 hafta boyunca kariyerinizde, iş hayatınızda çok konuşulacak, aynı zamanda bu alanlarda kendi gücünüzü ortaya koymak isteyecek, fikir ve düşüncelerinizle insanları etkilemek isteyeceksiniz. Patronlarınızla konuşmak görüşlerinizi bildirmek birden fazla işle uğraşmak anlamında oldukça hareketli bir dönem. Uzun zamandır iş arıyorsanız ve işle ilgili bir beklentiniz varsa, bir haber bekliyorsanız önümüzdeki hafta itibariyle bu işle ilgili önemli sonuçlar da karşınıza gelebilir.

Perşembe günü önemli bir dolunay gerçekleşecek bu dolunayı yakın çevre alanlarınızda yaşayacaksınız. Akraba, kardeşler yakın çevrenizde kim varsa iletişim halinde olduğunuz insanlarla aranızda gerilimlere açık olmanız gerekebilir. Kavgalar, sürtüşmeler, rekabet hız kazanacak. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama alanında birtakım işleriniz varsa lojistik, ulaşım aynı zamanda teknoloji, bilgisayar, radyo, televizyon iletişime dair her türlü işinizde dilinizin kemiği olsun. Duygularınızın çok fazla kontrol edememekten kaynaklı olarak kazalara sebebiyet verecek oluşumlardan da mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Araba kullanırken dikkat edin bu dolunay zamanı kendinizi çok fazla riske atmayın. Bir tarafınız cesur çalışacak ama riske atmazsanız eğer biraz daha ölçülü biraz daha ağırbaşlı davranırsanız iş hayatınızdaki potansiyelleri hayatınıza çok rahat bir şekilde geçirirsiniz.

Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle beraber iş ortamlarınızda patronlarınız ve üstlerinizle yapmak istediğiniz her tür konuşmayı hareketlendirebilirsiniz. Anne tarafı, annenizle olan iş birlikleri, annenizle olan bağlantılar bu dönem hayatınızda yer edebilir. Evliyseniz de eşinizin ailesi ile bu dönem iyi anlaşabilir, sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde her şeyin yoluna girdiğini görebilirsiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar hareketli haftalardan bir tanesi başlıyor sizin için. Kafanıza göre davranmak isteyecek, duygu iniş çıkışlarınızın çok yüksek olduğunu görecek, yerinizde duramayacak, hızlı planlar yapacak ve bir iki gün boyunca fazlasıyla yorulacaksınız. Bu hafta önemli çünkü salı günü para ile ilgili konularda yapmanız gereken anlaşmalar, konuşmalar, görüşmeler varsa bu konuşma ve görüşmelerde abartıdan ve tutamayacağınız sözler altına girmekten geri durun. Bu noktalarda zorlanabilirsiniz ya da bazı insanların para ile ilgili konularda bol keseden attığını, aslında sizi ikna etmek için böyle bir yol sergilediğini ya da böyle bir konunun içerisinde olduğunuzu fark etme olasılığınız da yüksek olabilir.

Çarşamba gününden sonra Merkür Oğlak burcuna geçiyor önünüzdeki 2 hafta boyunca seyahatler, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, hukuki faaliyetler ve ticari atılımlarınız önem kazanırken aynı zamanda bu alanlarda daha ölçülü daha mantıklı ve daha ekonomik davranışlar sergilemek isteyebilir, eğitimle ilgili konularda yapılması gerekenleri ele alabilirsiniz.

Diğer taraftan Perşembe günü oluşan dolunay para alanınızı tetikleyecek, maddi konular önemli olurken harcamalarınız yüksekse tam da bu Dolunay zamanı harcamalarınızın dengesi iyice şaşabilir. Kafanıza göre hızlı harcamalarda bulunabilir ya da daha önceden yapmış olduğunuz harcamaların sonuçlarını bu dolunay zamanı görebilirsiniz. Hırslı olacaksınız ve para ile ilgili konularda da ne söylenmesi gerekiyorsa dile getireceksiniz. Cebinize iyi paralar girebilir ama aynı zamanda bu paraları kontrol etmek durumunda kalabilirsiniz. Agresyonu aza indirmeye çalışın. Hayatınızın tadını tuzunu çıkartmak isterken bazı noktalarda zorlandığınızı görmek sizi biraz yıpratabilir.

Neyse ki cumartesi gününden sonra ilişkiler alanınız yani Venüs de Oğlak burcuna geçiyor, daha kalıcı daha sağlam ilerleyeceğiniz ilişkilerin peşinde koşmaya başlayacaksınız. Uzak çevreniz önem kazanırken farklı kültürdeki insanlarla bir araya gelmek, hem eğitim hem bu farklı kültürler hem öğrendiğiniz konuları kendi hayatınıza indirgemeniz de önemli olabilir. Önemli iş konuşmaları, anlaşmaları yapabilir ve işlerinizi sağlama alabilirsiniz. Hafta sonu daha heyecanlı biraz daha iletişimi kuvvetli olacak. Yakın çevrenizle beraber planlarınızı da devreye sokabilirsiniz.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, geri planda durmanız gereken haftalardan bir tanesi başlıyor. Pazartesi ve salı günleri isteksizliğiniz yüksek olabilir, geçmiş konu ve olaylarla çok ilgili olabilirsiniz ya da bir işin sonucuyla uğraşmak sizi fazlasıyla yorabilir.

Salı günü ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalarda tutamayacağınız sözler altına girmeyin. Abartılı, coşkulu, aşırı iyimser yapınızla ortağınız varsa ortağınızla, evliyseniz ya da partneriniz varsa partnerinizle ve eşinizle yaşayacağınız bazı gerginlikler bundan kaynaklı olabilir. Durumları ve olayları abartmadan kendi fikirlerinizi karşı tarafa sunarken karşı tarafın da fikirlerini alarak ilerlemeye özen gösterin.

Çarşamba günü Merkür Oğlak burcuna geçiyor, iletişim alanlarınızı para konularına kaydırmaya başlıyorsunuz. Ortak müşterek para konuları hayatınızda öne çıkabilir. Alacak verecek dengesi, banka hesapları, faturalar, ödemeler, stopajlar, vergiler ya da ortaya çıkacak bir borcun ya da ödemenin konuşulması bunun nasıl yapılacağına dair kafanızı çalıştırmanız önemli olacak. Eğer kendi şirketiniz varsa bu dönem sponsorluk anlaşmaları yapabilir ya da para tahsilatının peşine düşebilirsiniz. Vergi ile ilgili konuların üzerine düşebilir, stopajla alakalı ya da kredi ile alakalı bir konunuz varsa bu konularda da hızlı adımlar atabilirsiniz.

Perşembe günü sizin burcunuzda bir dolunay oluşacak. Agresif, kafanıza buyruk hırslı davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu da kazaları her tür kazaya sebebiyet verecek olasılıkları üzerinize çekebilir. Bu dönem grip, domuz gribi, Korona gibi hastalıklara ekstra dikkat etmeniz gerekecek. Hızlı hareket etmekten kaynaklı olarak eller, kollar, omuzlar, akciğerler, çift organlarınıza dikkat edin ve bu alanlarda ameliyatınız varsa yapabiliyorsanız başka bir zamana almak faydalı olabilir. Sevdiğiniz insana karşı çok çabuk tepki verebilirsiniz. Bu dönem hayatınızı yoluna koymaya çalışıyorsunuz ama bir yandan da hayatınızdaki insanın sizi anlamadığını düşünebilirsiniz bu da karşı karşıya gelmenize bir rekabet içerisine girmenize ve aranızdaki ilişkinin kalitesinin bozulmasına neden olabilir, bu etkiye dikkat edin. Ortaklıklarda, iş birliklerinde ve özel hayatınızda en çok bu noktalardan tokat yiyebilirsiniz.

Cumartesi günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle 3 hafta boyunca kafanız para ile ilgili konulara çalışacak. Bir yandan da burada güzel sonuçlar üretebilirsiniz. Kendi halinizde olmayı seveceksiniz, ketum yapınızla hareket edeceksiniz, etrafınızda olup biten olayları kimseyle paylaşmayacaksınız. Sıkıntı ve problemleriniz varsa çevrenizden fayda görmek, size yardım edecek insanların varlığının olduğunu fark etmek önemli olacak. Cumartesi gününden sonra biraz daha cinselliğe düşkünlüğünüz artabilir. Diğer taraftan para ile ilgili konularda her şeyi sağlama almak isteyebilirsiniz. Bu hafta sizin için gerçekten çok önemli o yüzden işinizi şansa bırakmayın, abartıdan mümkün olduğunca uzak durun ve sağlığınıza ekstra özen gösterin. İş birliklerinizi beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınızı lütfen zorlamayın.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler sosyal çevreden alacağınız haberler bu hafta etkili olacak. Arkadaşlarınızla olan konuşmalar, onlardan alacağınız haberler ya da tüm haftaya yayılacak bazı aktivitelerle ilgili olacaksınız. Sabit koşullar yok, arkadaşlarınızın hayatında önemli değişimler olabilir. Bu değişimler sizin hayatınıza da bir şekilde yansıyor ama bu yönden de kendinizi çok fazla güvende hissetmiyorsunuz. Bu hafta en çok çarşamba ve perşembe günlerine dikkat edin çünkü sağlıklı kararlar alamayabilir kendi içinize dönebilir geçmiş muhasebelerinizi hayatınızın merkezine alabilirsiniz. Salı günü iş ortamlarınızda bir konu konuşuluyorsa bu konu ile ilgili varacağınız kararlar abartılı olabilir, fazla coşkuyla davranıyor ve bazı konuları hesap etmiyor olabilirsiniz. O yüzden doğru ilerlemek istiyorsanız işinizi kontrol etmeyi ihmal etmeyin.

Çarşamba günü itibariyle ikili ilişkiler ve özel hayatınız önem kazanmaya başlayacak. Sosyalleşmek, ilişkilere, sevdiğiniz insana daha fazla vakit ayırıp ilişkinizden beklentilerinizi sorgulamak ya da konuşmak önemli olabilir. Popüler olmak, diğer insanlarla bir arada olup onlardan fikir alışverişleriyle yolunuzda ilerlemek de önemli olacak o yüzden sözleşmeler, anlaşmalar diğer insanlarla yapılacak her tür işbirlikleri için güzel bir dönem başlıyor.

Perşembe günü Ay Mars kavuşumlu bir dolunay gerçekleşiyor, bu dolunay sizin kadersel alanınızda oluşacak ve bu dolunayla beraber çok önemli bir mevzu kafanızda aydınlanabilir. Duyduğunuz haberler karşısında sinirli ve agresif olabilirsiniz. Belki de kariyeriniz ya da iş hayatınızda duyacağınız bir konuşma sizi fazlasıyla sinirlendirecek ya da annenizin akrabalarının söylediği bir laf ailede önemli olaylara sebebiyet verebilir ama genel itibariyle iş hayatınızda önemli bazı yüzleşmelerle karşılaşacaksınız bu yüzden sağlığınızı ve ruh sağlığınızı iyi korumanız gerekebilir, hele sinir sisteminizi sağlam tutun. Aynı zamanda bu dönem bağışıklık sisteminizde bir çöküş varsa, ateşiniz yükseliyorsa, sinirli tepkiler veriyorsanız da hayat aslında size bir şey anlatmaya çalışıyor. Biraz daha sakinlemeniz, biraz daha olayları gözlemlemeniz doğru olacaktır. İnsanın en büyük düşmanı aslında kendisi. Tam da bu hafta kendinizle düşman olmamaya özen gösterin çünkü duyduğunuz bazı şeyler sizi çok yorabilir, çok üzebilir arkanızdan bir sürü iş döndüğünü fark edebilirsiniz ya da iş hayatınızda beklediğiniz haberler gelmeyebilir ama bazı noktalarda kendi hayatınızı sabote edenin de siz olduğunuzu fark edeceksiniz.

Yurt dışı bağlantılı bir işinizde agresyon ya da tartışmalar, rekabetçi koşullar yüksek olabilir. Bir davanız varsa bu davanın sonucunda çok çabuk sinirlenebilirsiniz. Eğitim, dava ile ilgili konularda bir anda karar verebilirsiniz ama dolunay zamanı dengede olmak lazım. Hızlı kararlar almamak gerekiyor.

Cumartesi günü Venüs de Oğlak burcuna geçiyor, yapacağınız tek bir şey var ilişkilere, iş birliklerine odaklanın, insanlara kalbinizi gönlünüzü açın. Her şeyi kendi halinizde çözmek kendinize yüklenmek yerine karşı taraftan sevdiğinizden destek almak, ona fikrini sormak, onunla beraber ilerlemek sizi her tür kötü olasılıktan güzel bir şekilde koruyacak. İlişkiler önemli ve ilişkilere adım atacağınız bir hafta o yüzden iş hayatınızda ve etrafınızda olup biten konulara büyük tepkilerden mümkün olduğunca kaçının.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, kariyer ve iş ortamlarınızda alacağınız önemli haberler var bu hafta ama buralarda oynak da bir zemin olabilir. Hem bir taraftan işleri rayına oturttum her şey güzel gidiyor derken bir yandan alacağınız bir haber hızlı bir gelişme olayları başka bir seviyede taşıyabiliyor. Tam da 8 Kasım civarı oluşan olayların tetiklenmesi de devreye girebilir bu hafta başında. Diğer taraftan Merkür ve Jüpiter dik açısı salı günü devreye giriyor. Hayatınızdaki insanla parasal konularda bazı anlaşmazlıklar yaşama potansiyeliniz var. Konulara bulacağınız çözümler durumları fazla abartmanıza ve tutamayacağınız sözler vermenize neden olabilir. Çocuğunuz varsa ona vereceğiniz sözler ya da çocuğunuzun size vereceği sözler bu hafta önemli olacak ama çok da tutabileceğinizi zannetmiyorum.

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle beraber çok çalışacağınız bir dönem başlıyor. İş hayatınız, çalışma koşullarınız öne çıkarken aynı zamanda sağlığınızı da gözden geçireceksiniz. Çarşamba gününden sonra 15 gün boyunca kontrollerinizi yaptırmak, iş başvurularında bulunmak ya da iş hayatınızda beklediğiniz haberleri almak, projelerinizi geliştirmek anlamında hızlı bir dönem sizi bekliyor.

Perşembe günü İkizler burcunda bir dolunay var ki bu dolunay sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerçekleşiyor. Arkadaşlarınızla olan iletişiminize, ilişkilerinize ve iş birliklerine ekstra dikkat edin çünkü bazı arkadaşlarınızla aranızda oluşacak olaylar sizi çok sinirli ve gergin kılabilir. Hayatınızdaki sıkıntıyı problemi yaşadıklarınızın sonuçlarını arkadaşlarınızdan çıkarma potansiyeliniz var. Katılacağınız organizasyonlarda, davetlerde, aktivitelerde de sinirli ve gergin olabilir rekabetçi koşulların ön planda bulunduğunu fark edebilir ve buna göre hareket edebilirsiniz. O yüzden dikkatli olun dilinizin kemiği olsun, duygu durumunuz çok çabuk değişebilir, agresyondan ve rekabetten uzak durun. Özel hayatınıza odaklandığınız bu dönem içerisinde sosyal çevrenizdeki hareketlilik sizi ekstra gergin ve sinirli kılabilir. Bunu da yansıtacağınız alanlar arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizdeki insanlar olacak.

Cumartesi günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor Merkür de oraya geçmişti şimdi artık çalışmaktan, üretmekten ve gündelik hayatınızı iyi organize etmekten mutluluk duyacaksınız. Verimli olmak isteyeceksiniz bu dönem içerisinde kafanızdaki planları teker teker hayata geçirebilir sağlığınızda yaşadığınız sıkıntıları geri planda bırakabilirsiniz. Hafta sonu biraz dinlenmeye vakit ayırmanız gerekecek bu yüzden de kendi halinizde olacak çok göz önünde olmak istemeyeceksiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar bu hafta hızlı gelişmelere gebe olurken uzak yerlerden alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Kariyerle, iş hayatınızla ilgili konular öne geçerken hafta sonuna doğru arkadaşlarınızla daha etkin önemli planlar yapmak isteyeceksiniz. Evinize, ailenize, yuvanıza vakit ayırdığınız bir süreçtesiniz. Evinizde olmak evinizde yapılması gerekenleri ele almak sizi gerçekten mutlu ederken salı günü ailenizdeki insanlara, sevdiğiniz kişiye tutamayacağınız sözler vermeyin. Sevdiğiniz insanın bu dönemde özellikle kariyerinde bazı zorlanmaları olduğunu da fark edebilirsiniz. Aslında iyi niyetli olmasına rağmen çok çalışmasına rağmen bazı kararları hayata geçirmekte zorlanıyor olabilir.

Diğer taraftan çarşamba günü itibariyle aşka daha fazla yer vereceğiniz bir dönem başlıyor. Aşkı konuşacak aşkı hayatınızda ve ruhunuzda hissetmek isteyecek hayata aşkla bakacaksınız ve bu dönem çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminiz de hızlanabilir ya da çocuk yapmak istiyorsanız bu konuyu sevdiğiniz insanla konuşmak ya da bu konuda karar vermek üzere harekete geçebilirsiniz. Sanatsal ve kreatif işlerinizde daha temkinli daha pratik ve ayakları yere sağlam basan tavırlarla hareket edebilirsiniz.

Perşembe günü önemli çünkü İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Siz bu dolunayı kariyer ve iş alanlarında yaşıyorsunuz. Toplum önünde kariyerinizde hızlı olaylar karşınıza gelebilir. Patronunuzla yaşadığınız bir olay ya da para ile bir mevzu sinirlerinizi gergin kılabilir. Bir işin üzerinize kalması, beklediğiniz haberlerin gelmemesi, patronlarınızla yaşayacağınız bir tartışma ya da bir mevzu çok çabuk sinirlenmenize ve tepki vermenize neden olabilir. Annenizle bu dönem anlaşmak çok da kolay olmazken evliyseniz eşinizin ailesi ile de sıkıntı ve problemlere açık olabilirsiniz. Göz önünde olmanız, işinize gücünüze daha fazla vakit ayırmanız gerekiyor tam da bu dolunay zamanı. Ama gücünüz yok, ailevi konularla uğraşmak ve ailenizle olmak istiyorsunuz. O yüzden hayat sizi farklı bir alternatifle toplumun önüne atarken aslında hem rekabet gücünüz hem gerginlikleriniz yüksek olacak.

Cumartesi günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçişiyle keyfe aşka eğlenceye daha fazla yer vereceksiniz. Merkür buradaydı, belki aşkı konuşmanızı ya da birileriyle flörtleşmenize aracı olmuştu. Şimdi Venüs’ün kendisinin burada olması hem flörtleri seveceğinizi hem de hoşunuza giden insanla beraber geçirilecek güzel zamanları temsil ediyor. Sinemaya, tiyatroya gitmek ya da bazı hobilerin üzerine eğilmek anlamında da şanslı bir dönem. Kendinize bolca vakit ayırın ve ne kadar temkinli olursanız olun o aşkın kendisine arkanızı yaslayın çünkü sizi gergin etkilerden bu kurtaracak. Çocuğunuzla olan bağlantılar da kuvvetleniyor. Hafta sonu sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla geçirilecek güzel zamanlara doğru gidiyorsunuz.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler haftanıza maddi konular, ödenmesi gerekenlerle başlıyorsunuz. Bu aralar para girişleri çıkışları bunların kontrol edilmesi bu gibi olasılıklar hep kafanızı kurcalıyor, zaten tutulmaları da bu alanlardan yana alıyorsunuz. Bu haftaya da maddi konular ve sevdiğiniz insanla özel paylaşımlarınız damgasını vuracak. Salı günü önemli, beraber çalıştığınız insanlarla önemli iş anlaşmaları, görüşmeleri, toplantılar devreye girebilir. Ama yine de gözden kaçırdığınız detaylar varsa bu detayların ileride başınıza iş açmaması için bunları iyice gözden geçirin. Beraber çalıştığınız insanların bu dönem bazı şeyleri salladığını ve biraz da abartılı coşkuyla hareket ettiklerini görebilirsiniz. Biraz bol keseden atacaklar gibi görünüyor o yüzden her şeyi biraz daha planlayarak yapmaya ve kafanızdaki soruların cevaplarını da karşı taraftan almaya özen gösterin. O zaman istediğiniz o sonuçları rahat bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Çarşamba günü Merkür Oğlak burcuna geçiyor, ailenizdeki insanlarla iletişimi hızlandıracağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Önünüzdeki iki hafta boyunca aile büyüklerinizle bir araya gelmek, babanızla konuşmak, evinizde ailenizi, misafir ağırlamak, emlak alım satım kiralama gibi işler varsa bu işlerin peşine düşmek, evle alakalı yapılabilecek her tür konuyu konuşmak anlamında şahane.

Perşembe günü bir dolunay gerçekleşiyor, bu dolunay seyahat, eğitim ve yabancı insanlar alanında gerçekleşecek. Ticari faaliyetleriniz, hukuki alanda karşınıza gelecek bir seçenek ya da bir durum olabilir. Hızlı, ani, beklenmedik olaylar devrede ve biraz sinirli ve agresif olma olasılığınız da yüksek. Mesela sosyal medyada kimseyle bu dönem tartışmamaya çalışın. Rekabetçi yönünüz ön planda olacak. Medyada, sosyal medyada, eğitim alanlarınızda, öğretmenlerinizle, öğrencilerle takışmamak önemli olsun. Seyahatlere gidiyorsanız seyahatlerinizde yaşanacak birtakım aksilik ve sıkıntılara karşı hazırlıklı olun, sinirli ve gergin olacaksınız ve sizi tanımayan insanlar bu sinirli ve gergin halinizden etkilenecekler. Huzursuzluk çıkarmayın kimseye dava açmayın bu dönem olayları ve durumları çok fazla büyütmeyin.

Cumartesi günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli olaylar ve burada yaşanacak güzel gelişmeleri karşınıza getirecek. Bir kere aile büyüklerinizin bir araya gelmesi, güzel sofralarda buluşma misafir ağırlama yine evde boya badana, tadilat tamirat gibi konulara kalkışmak anlamında şanslı bir dönem. Hem ekonomik davranacaksınız eve bir eşya alınacaksa hem de en güzeli ve en kalitelisini yapmak isteyeceksiniz.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler hayatınızdaki insandan gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Hayatınızda bir insan varsa bu iki gün boyunca o insanın verdiği kararlara göre hayatınızı yaşayacak ona göre hareket edeceksiniz. Hayatınızda bir insan yoksa bu dönem sosyalleşmek ve hayatınıza bir insanı almak isteyeceksiniz. Yalnız kalmak istemeyecek, bir sürü insanla bir arada olmak hoşunuza gidecek. Salı günü parayla ilgili konularda abartmayın, coşkuyla hareket etmeyin. Özellikle yatırım yapıyorsanız yatırımlarınızı değerlendiriyorsanız içinizden gelen o coşkuyla hareket etmeyin, sonrasında bazı tavizler vermeniz gerekebilir ya da düşündüğünüz gibi olmadığını görebilirsiniz. Bu dönem önemli iş konuşmaları ve anlaşmaları varsa bu iş konuşmaları ve anlaşmalarındaki detayları gözden kaçırmayın.

Çarşamba günü Merkür Oğlak burcuna geçiyor, iletişiminiz hızlanıyor hem yakın çevrenizle, akrabalarla, kardeşlerle hem de iletişimde yakın çevrenizle olan iş birliklerinin hızlandığını göreceksiniz. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, dijital alanlarda daha temkinli ama daha pratik ilerleyeceğiniz de bir dönem olabilir. Önemli konuşmalar anlaşmalar devletle yapılacak olan işler ya da finans ve ekonomi alanında yapılması gereken önemli işler devreye girecek. Bir işle ilgili bir konunuz yoksa yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminizin hızlandığını çok net görebilirsiniz.

Perşembe günü İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Para alacak verecek dengesi bu alanlarda atılacak adımlar, ödemeler dengesi burada verilecek sinirli, agresif kararlar önemli olacak. Tepkilerinizi iyi kontrol etmeye çalışın. Bu durum aldığınız herhangi bir duyum ya da bir haberle de bağlantılı olabilir. Bu dönem hayatın tadını tuzunu çıkarmak çok da mümkün olmayacak sizin için. Harcamalarınızı kontrol altına tutun, parasal konularda kontrol edemediğiniz noktalar varsa bu noktaların sizi çok fazla agresif ve sinirli kılmasına izin vermeyin. Rekabetçi koşulların da hızlandığı bir süreç olabilir bu etkiye dikkat edin.

Cumartesi günü itibariyle yakın çevrenizle olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Akrabalar, kardeşler, komşular, yakın dostlar kim varsa etrafınızda o insanlarla daha fazla iş birliği içerisine girmek önem kazanırken satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarında, ulaşım, eğitim alanlarında işiniz varsa burada hem temkinli hem geleneksel hem de pratik adımlarla yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Hafta sonu gezeceğiniz dolaşacağınız yerler hayatınızı ufkunuzu açabilir.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, gündelik hayatınızın ritmi, koşturmalarınız ve sağlıkla ilgili konular haftanız bu gibi etkilerle başlıyor. Sağlık hayatınızda inişler çıkışlar olabilir ya da gündelik hayatınızda işleri sağlam tutmak isterken hiç de sağlam olmadığını görüyor olabilirsiniz. İnişleriniz çıkışlarınız yüksek görünüyor.

Salı günü hayatınızla ilgili vermek istediğiniz önemli kararlar, ev ve aile hayatınızı barındıran kararları içeriyor olabilir işte burada bazı anlaşmazlıklar bazı fikir ayrılıkları devreye girebilir ya da ev hayatınızda verilecek bir kararın sonradan hayatınıza uymadığını ya da burada aldığınız bazı kararların biraz coşku ve abartıyla alındığını fark edebilirsiniz. Şartları ve koşulları sağlama almadan ilerlemeyin özellikle evinizle ilgili alanlarda.

Çarşamba günü Merkür Oğlak burcuna geçecek ve para ile ilgili konuları konuşmaya başlayacaksınız. Maddi konular önem kazanırken burada neler yapabiliyorsunuz karşınıza ne gibi seçenekler geliyor iş hayatınızda para konuşmalarınız varsa bu konuların hızlanması önem kazanacak. Hatta güzel para anlaşmaları da devreye girebilir.

Perşembe günü İkizler burcunda bir dolunay var ki bu dolunay sizin ilişkiler alanınızda, bu da sevdiğiniz insanla aranızda gergin olayları karşınıza getirecek. Gezmeye, dolaşmaya biraz rahatlamaya ihtiyacınızın olduğu bu dönem sevdiğiniz insanın sinirli olması ya da aranızdaki meseleleri uzatması, beklentinizi karşılamaması rekabetçi koşullara agresyona tartışmalara ya da ilişkide birtakım gerilimlere neden olabilir. Ortaklı işlerinizde de aynı şey geçerli o yüzden ortaklarınıza karşı hırslı yapınızı biraz daha kontrol altına almaya özen gösterin. Bu hırs biraz parasal konuları da barındırıyor olacak. Bundan kaynaklı olarak para ile ilgili bir mevzu aranızda bir yol ayrımına neden olabilir. Ortaklı işler, iş birlikleri, hukuki konular ve özel hayatınız, sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınız bu dolunayda iyice mercek altında. Evlenmeye karar veriyorsanız, evlilikle ilgili adımlar atılacaksa ya da aileler tanışacaksa ilişkiye dair vermeniz gereken önemli kararlar varsa bu kararları gözünüz dönmeden agresif etkilerle değil dolunay geçtikten sonra almaya özen gösterin. Bazı iş birlikleriniz de bu dönem bozulabilir.

Cumartesi günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ile para ile ilgili konularda şans ve fırsatlarınızın arttığı bir sürece merhaba diyeceksiniz. 3 hafta boyunca kazançlarınız artacak cebinize giren para iyi olacak hem ekonomik davranacak hem de durum ve olayları toparlamasını bileceksiniz. Maddi konular, harcamalar hafta sonu yeniden devrede ama bu haftayı böyle tamamlayacaksınız.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar size şevk veren hayat veren konu ve olaylarla haftaya giriş yapıyorsunuz. Biraz daha istekli, keyifli, huzurlu, aşka yönelik adımlar devreye girebilir. İşinize aşkla bakıyor olabilirsiniz bu dönem ya da hayatı farklı gözlerle algılıyor ve bu alanda hareketleriniz tavırlarınız ya da davranışlarınız da değişmiş olabilir, bu olaylarla haftaya merhaba diyeceksiniz.

Salı günü itibariyle geri planda yürüttüğünüz işlerinizde önemli anlaşmalar, iş birlikleri devreye girerken toplantılarda tutamayacağınız sözler altına girmeyin. Bu dönem konuşmalarınıza ekstra dikkat edin çünkü gözden kaçırdığınız bazı detaylar ileride sözleşmelerde ve anlaşmalarda başınıza iş açabilir. İyimser bir tavır içerisindesiniz, korunduğunuzu düşünüyorsunuz ama diğer taraftan ne kadar korunursanız korunun ya da olasılıklar ne kadar güzel olursa olsun bazı işleri de kontrol altında tutmanız gerektiğini hayat size hatırlatacak.

Çarşamba günü Merkür Oğlak burcuna geçiyor. Artık fikirlerinizi, düşüncelerinizi hayatla ilgili görüşlerinizi daha fazla etrafınıza yansıtacağınız bir döneme merhaba diyeceksiniz. Bu dönem konuşma ve görüşmeleriniz hızlanırken hayat sizin tarafınızda olacak, kendinize olan güveniniz gelecek ve bu güvenle beraber işlerinizi de çok rahat halledeceksiniz. Şartlar sizin tarafınıza dönmeye başlıyor ama unutmayın perşembe günü Marsiyen bir dolunay yaşayacaksınız. Bu dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşuyor. Çalışma ortamlarınızda agresif ve gergin tavırlar ön planda olabilir. Önemli bir iş yakalamış olabilirsiniz ama bu işi yakaladığınızı düşünürken arkanızdan dönen bazı olaylar bu işi son raddede kaçırmanıza ya da tam tersi tam kaçıracakken fark etmenize ve olaylara asılmanıza neden olabilir. Sinirli ve gergin haliniz beraber çalıştığınız insanlar tarafından yanlış anlaşılabilir. Rekabet ortamınızın da körükleneceği bir dönem ama diğer taraftan burası sağlık alanınız o yüzden ateşli ve salgın hastalıklara karşı dikkatli olun, alerjilerinizin de tetiklenmesi söz konusu o yüzden tam bu dolunay zamanı önemli işlerinize, görüştüğünüz insanlara karşı biraz dikkatli olmayı ihmal etmeyin.

Cumartesi gününden sonra Venüs de Oğlak burcuna geçiyor, görüntünüzü değiştirmenin zamanı gelmiş bulunuyor. Önünüzdeki 3 haftalık döngü içinde alışveriş yapacak, bolca kıyafet almak isteyecek, kendime nasıl yatırım yapabilirim nasıl görüntümü değiştirebilirim nasıl sosyalleşebilirim nasıl insanların ilgisini çekebilirim diyeceksiniz ve herkes sizi konuşacak. Girdiğiniz ortamlarda dikkatler çok rahatlıkla üzerinize çekilebilir. Hafta sonu ikili ilişkiler ve özel hayatınız ön planda olurken sevdiğiniz insanla güzel planlara dahil olabilirsiniz.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar ailevi koşullar, eviniz, yuvanız, aile hayatınızda yapılacaklar ya da ev ortamından yürütülecek işler haftanız bu planlarla başlıyor. Yine de hızlı planlara dahil olacaksınız bu hafta başında ama geneline baktığımızda sosyal çevreniz çok aktif, arkadaşlarınızla görüştüğünüz, organizasyonlar, aktiviteler ve davetlerde kendinizi gösterdiğiniz bir dönem. Diğer taraftan bu dolunay sizi özel hayatınızda test edecek. Dolunaya geçmeden önce salı günü Merkür Jüpiter dik açısıyla arkadaşlarınızla aranızdaki bir meselenin büyümesi ya da bir söz düellosu ya da beraber iş yaptığınız insanlarla bazı konularda abartılı tavrınız ön planda olurken, para kazançlarınız iyi olacak ve bu para kazançlarınız konusunda biraz fazla ısrarcı, fazla iyimser olabilirsiniz. Karşı tarafın aslında bu iyimserliğe sizin baktığınız gibi bakmadığını da fark edeceksiniz.

Diğer taraftan çarşamba günü Merkür Oğlak burcuna geçiyor, önünüzdeki 2 hafta boyunca arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar söz konusu olurken önemli planlarınızı ve sırlarınızı ulu orta insanlara anlatmayın. Bu dönem kendi halinizde olmak içinize çekilmek bazı planlar yapmak adına size güzel fırsatlar sunabilir ama kendinizi göstermek, önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapmak anlamında destekli olmayacaksınız.

Perşembe günü Marsiyen bir dolunay var, bu dolunay sizin aşk evinizde gerçekleşiyor. Sevdiğiniz insana, aşık olduğunuz kişiye karşı agresif tartışmacı ve rekabetçi bir şekilde davranabilirsiniz. Arkadaş ortamlarınız ve özel hayatınızdaki dengesizlikler bu dolunaya damgasını vurabilir. Bazı arkadaşlarınızla sevdiğiniz insanın anlaşamadığını fark edebilir ya da arkadaş ortamlarınızda iki insanın arasında kalma potansiyelinizi görebilirsiniz. Bu da önemli kararlar almanıza, agresyonun ve hırsın artmasına neden olabilir. Çocuğunuz varsa bu dönem ona karşı anlayışı da lütfen elden bırakmayın. Spor yapıyorsanız ekstra dikkatli olun çünkü kas, kollar, liflerin atması, kolların ağrıması, dirsekler, eller, omuzlar, bacaklar buralarda yaşanacak birtakım arızalar ya da sıkıntılar sporda kendinizi çok fazla zorlamaktan kaynaklı olabilir.

Cumartesi günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ile beraber ilişkilerde de bazı konuları gözden geçireceğiniz ve anlamlandıracağınız bir dönem başlıyor. Diğer taraftan ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli kararlar almaya da yatkın olabilirsiniz. Yurt dışına gitmeyi düşünüyorsanız bu dönem yurtdışı alanlarınız aktif görünüyor. Hafta sonu çok çalışacak ve çalışmıyor olsanız bile gündelik hayatın akışına göre, yapılması gerekenlere göre hareket edeceksiniz. Hafta sonu midenize dikkat edin mide problemleri ile karşılaşma ihtimaliniz var.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, iletişimsel işleriniz yakın çevrenizden gelecek önemli bilgilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Salı günü kariyer alanınızda önemli bir iş görüşmesi konuşması devreye girebilir. Aldığınız bir haber sizi çok ama çok mutlu edebilir gerçekten hayatınızın fırsatını yakaladığınızı düşünebilirsiniz ama diğer taraftan Merkür’ün Jüpiter ile karesi bazı ayrıntıları atladığınız anlamına da gelebilir. İş hayatınızda zam terfi gibi beklentileriniz varsa bunlarla ilgili alanlarda abartılı bazı seçeneklerin önünüze serildiğini fark edebilirsiniz. Salı günü anlaşmalar, konuşmalar, görüşmeler açısından dikkatli adımlar atın.

Çarşamba günü Merkür Oğlak burcuna geçiyor sosyal çevre alanlarınız hareketlenmeye başlıyor, önünüzdeki dönem organizasyonlar, aktiviteler, davetler hayatınızda önemli olurken arkadaşlarınızla daha fazla iletişim halinde olmak ve onlarla beraber iş ve planlarınızı hareketlendirmek isteyebilirsiniz.

Perşembe günü İkizler burcunda Marsiyen bir dolunay gerçekleşecek bu dolunay ev, aile yuva alanlarınızda oluşacak. Aile ortamınızda gergin, kavgacı, mücadeleci, rekabetçi koşullar devreye girebilir, sevdiklerinizle bir olayın çok çabuk büyüdüğünü görebilirsiniz. Kariyerinizde hızlı gelişmeler olduğunu biliyorsunuz ama belki de sevdiğiniz insan ya da ailenizdeki insanlar bunu şu an anlayamıyorlar. Niye bu kadar göz önündesiniz ya da onları niye ihmal ediyorsunuz işte bu dolunay bu konuları karşınıza getirecek. Evli değilseniz, anne babanızla yaşıyorsanız anne babanız arasındaki gerginlikler sizin hayatınıza sirayet edebilir. Bu dönem ev ve iş hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlamanız gerekecek. Ev ortamlarında sinirli, agresif ve gergin olacaksınız. Hastalıklara karşı dikkat edin, ateşli hastalıklara yakalanma riskiniz var. Ev ortamlarınızda çok çabuk gerildiğiniz için sinirsel gerginliklere veya kazalara dikkat edi. Tartışmaları ve durumları çok fazla büyütmeyin sonrasında durum ve olayları toparlamak çok da kolay olmayacak. İş ve aile hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunları arkadaşlarınıza danışarak aşabilirsiniz.

Cumartesi günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ile beraber çok sevdiğiniz aklı başında düzgün bir arkadaşınız size güzel tavsiyeler verecek ve önünüzdeki 3 haftalık dönemde de bu tarz insanlarla çok güzel iş birlikleri içerisine gireceksiniz. İşten elde edilen gelirlerinizi de artıracaksınız. Hafta sonu güzel ve keyifli etkiler barındırıyor. Hem özel hayatınıza hem çocuğunuza, kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Hobilerinizin üzerine düşünün ve bu gerginliklerden hafta sonu rahatlıkla kurtulun.

Yorumlar (0)