Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 30.11.2020, 10:25 30.11.2020, 16:36
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

30 Kasım – 6 Aralık haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Haftanıza iletişimi hızlı bir şekilde başlayacaksınız sevgili Koçlar ve yükselen Koçlar. Bu Ay tutulmasında, yakın çevre alanlarınız tetikleniyor. Etrafınızdan bir sürü haber alabilirsiniz, telefon trafiğiniz durmayabilir. Tam da kendinizi kariyeriniz ve iş hayatınıza adamışken, yakın çevrenizde incir çekirdeğini doldurmayacak konu ve olaylar bu tutulmayla beraber gündeminize yerleşebilir ve sizi çok meşgul edebilir. Yine iç iletişim, iç turizm aynı zamanda satış, reklam, pazarlama, tasarımcılık, internet alanlarında işleriniz varsa bu alanlarda da hızlı gelişmeler bu tutulmayla beraber karşınıza gelebilir.

Akrabalar, kardeşler, kuzenler ve komşularınızın hayatındaki önemli konu ve olaylar bu tutulmayla beraber, hareketleniyor. Diğer taraftan parasal konularda bir takım planlarınız devrede olabilir.

Bu hafta Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle, daha fazla öğreneceğiniz, eğitimsel konuların üzerine düşeceğiniz ve yeni insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Önemli konuşmalar görüşmeler devreye girerken, işlerinizi kendi bildiğiniz usullerle halletmenin yolunu bulacaksınız.

Hafta sonuna doğru romantik etkiler devrede, sevdiğiniz insanla güzel etkiler altında olacaksınız. Sevdiğinize karşı hislerinizi tutkulu bir şekilde ortaya koyabilir ya da sevginizi besleyecek planlar içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz insana hediye almak isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu:

Haftanıza Ay tutulması etkisiyle başlıyorsunuz, sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bu Ay tutulması para alanlarınızda oluşuyor. Maddi konular, parasal işler ve finans alanları hızlanıp, bu tutulmayla beraber gündeminize yerleşecek. Beklediğiniz bir para varsa ya da borç ve ödemelerle uğraştığınız bir dönemdeyseniz, bu alanlarda konuların hızlandığını göreceksiniz. Cebinize bir para girebilir ya da parasal bir sorununuzu halletmenin yolunu bulabilirsiniz.

Diğer taraftan ikili ilişkilerde ve sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız kısa vadeli planlarda istediğiniz gibi ilerleyeceksiniz. Sevdiğiniz insanın kardeşleri, akrabaları onlarla olan bağlantılarınızda kuvvetli olabilir. Yine işle ilgili girişimleriniz, ortaklaşa atılacak adımlarınız varsa bu alanlarda da sağlam ve kalıcı adımlar atmasını bileceksiniz.

Çarşamba, perşembe günü yakın çevrenizle yapacağınız işler önem kazanırken. hareketli zamanlar geçireceksiniz. Pazar günü romantik etkiler devrede olacak. Sosyal ortamlarda, çevrelerde sevdiğiniz insanla bir arada olmak aşkı ve romantizmi paylaşmak sizi çok mutlu edebilir, karşı taraftan beklediğiniz teklifi alabilirsiniz.

İkizler Burcu:

Haftanıza sizin burcunuzda gerçekleşecek bir Ay tutulmasıyla başlıyorsunuz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Bu Ay tutulması kişisel alanınızda gerçekleşiyor. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda daha fazla zaman ayırdığınız bu dönemde, bu tutulmayla beraber kendinizi önemsemeniz gerektiğini, kendinizce kararlar almanız gerektiğini görecek ve öğreneceksiniz.

Eşinizin hayatında oluşan bir durum, kendi hayatınızda bir takım düzenlemeler yapmanıza neden olabilir. Burası sizin aynı zamanda sağlık ve fiziki görüntü alanınız olduğu için sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.

İş koşturmalarınızın yüksek olduğu bir dönem ve bu koşturmalarınızın karşılığını gayet net bir şekilde alacağınız bir süreç olacak. Maddi konularda bir işinizi kalıcı bir sonuca bağlamak için harekete geçeceksiniz.

Çarşamba ve perşembe günleri parasal konularda oldukça hareketli günler olacak. Bugünler içinde alacak, verecek dengenizi oturtabilirsiniz. Hafta sonu çok keyifli etkiler altındasınız. Ailevi ortamlarda, hem de özel hayatınızda yapılması gerekenleri kolaylıkla ele alacaksınız sevdiğiniz insanın gözüne bir kez daha gireceksiniz.


Yengeç Burcu:

Haftanıza kadersel alanınızda gerçekleşen bir ay tutulması ile başlıyorsunuz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu Ay tutulmasında olaylara ve hayatın akışına kendinizi bırakmanız gerektiğini göreceksiniz. Hayatınızın kontrolü elinizde olmayabilir. Bir olayın gizli bir iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Bu uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir konu ya da kafanızı kurcalayan bir olay olabilir, sonunu merak ettiğiniz ve kendinizce cevaplar almak istediğiniz sorular olabilir. İşte tüm bunlar hızlı bilgi akışıyla karşınıza gelebilir. İş ve sağlığınızla ilgili konular bu tutulma zamanı gerçekten önemli olacak. Aldığınız haberler karşısında sağlığınızı iyi korumaya özen göstermelisiniz.

Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa uzaklardan haberler bekliyorsanız haberler gelebilir veya anneniz ve anne tarafınızdan bir akrabanızın hayatıyla ilgili hareketlenmeler bu tutulmayla beraber hayatınızda hızlı akacak.

Salı günü Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle beraber, hayatı gözlemlemeyi seveceğiniz bir dönem başlıyor. Hayatın gündelik akışında hızlanacağı, gezmek, görmek, diğer insanlarla bir arada olmak isteyeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Önemli iş görüşmeleriniz varsa toplantılarınız artabilir, konuşmalar içine girebilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi bu dönemde yaptırabilirsiniz.

Çarşamba ve perşembe günleri kendi isteklerinize ve hayatınıza odaklanacaksınız. Duygusal olarak yerinizde duramayabilir, hızlı haberler alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru parasal konularla uğraşacaksınız. Pazar günü aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber kuracağınız bağların ne kadar kuvvetli olduğunu görecek ve sevdiğinizle birlikte vakit geçirmekten büyük mutluluk duyacaksınız.

Aslan Burcu:

Haftanıza sosyal çevreniz ve arkadaşlık evinizde oluşacak bir Ay tutulması ile başlıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizdeki insanların hayatında önemli olaylar oluşabilir ya da onlarla bir takım sorunlar yaşayabilir, duygusal bir sonuç almaya yatkın olabilirsiniz. Yine onların hayatında yaşayacağı olay sizin hayatınızı çok fazla ilgilendirebilir. Bu dönem özel hayatınıza odaklanmak istediğiniz, ilişkiniz varsa sevdiğinizle veya çocuğunuz varsa çocuğunuzla daha fazla vakit geçirmek istediğiniz bir dönem. Ancak sosyal çevrenizdeki ya da arkadaşlarınızın hayatındaki hareketlilik sizi ve algınızı o yöne doğru çevirebilir. Özel hayatınız ve sosyal hayatınızdaki dengeyi iyi korumalısınız. Ani kararlar almamaya gayret edin. Tutulma zamanı ani bir çevre değişimi, yeni bir ortama girme gibi konu ve olaylar hızlanırken, işle ilgili gelirlerinizde hızlı ani beklenmedik gelişmeler oluşabilir.

Salı günü Merkür’ün Yay burcuna girmesiyle beraber, ilişkilere önem vereceğiniz aynı zaman da varsa çocuğunuzla olan iletişiminizi de kuvvetlendirmek isteyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Sanatsal işleriniz, eğitim alanlarınız hızlanırken risk almayı sevecek, hobilerinize, spora hayatınızda daha fazla yer vereceksiniz.

Çarşamba ve perşembe günleri canınız çok önemli işlerle uğraşmak istemeyecek. Cuma günü itibarıyla hafta sonu da dahil olmak üzere ev, aile, yuva ortamlarınızda beraber bulunacağınız insanlarla keyifli mutlu, huzurlu, sağlıklı olacak, onlarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyacaksınız, onlara daha fazla vakit ayırmanız gerektiğini anlayacaksınız.

Başak Burcu:

Bu hafta parçalı Ay tutulmasının etkisi ile başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Siz bu tutulmayı kariyer ve iş alanlarınızdan alıyorsunuz. Aralık ayına da bu etki ile giriş yapıyorsunuz. Kariyeriniz ve iş alanlarınızda hızlı sonuçlar, duygusal meseleler önemli olaylar bu tutulmayla beraber karşınıza gelebilir. Bu dönemde evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla vakit harcamak isteseniz bile bu tutulmayla beraber işinizde oluşacak bir girişim ya da haber bütün algılarınızı kariyerinize ve işinize kaydırmanıza neden olacak. İletişim halinde olacağınız insanlarla çok güzel işler çıkartabilir ve kalıcı adımlar atabilirsiniz.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla birbirinize uzun vadeli, kalıcı sözler verebilirsiniz. İkili ilişkilerde bu hafta şansı yakalarken iş alanlarınızda da hızlı adımlar atacaksınız. Yine anne, babanız arasında çekişmeler ya da annenizin hayatındaki önemli olaylar bu tutulmayla beraber gündeminize yerleşebilir.

Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenize vakit ayıracaksınız. Arkadaşlarınızdan alacağınız hayatınızı ileriye taşıyacak bir sürü fikir olabilir. Cuma, cumartesi, pazar kendi alanınızda dinlenmek ve sevdiğiniz insanla baş başa ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizdeki insanlarla beraber yapacağınız güzel organizasyonlar devrede olacak ve ikili ilişkiler ve özel hayatınızda da romantizmi yakalayacaksınız.

Terazi Burcu:

Haftanıza Ay tutulmasının etkisiyle başlıyorsunuz sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler. Bu Ay tutulmasını seyahat, eğitim, hukuk, yurt dışı bağlantılı işler, yabancılarla atılacak adımlar ve ticari faaliyetler alanınız da yaşayacaksınız. Bu dönem eğitim ve akademik çalışmalar içindeyseniz bu konuların hızlandığını, öğrenciyseniz eğitime dair verilmesi gereken kararların karşınıza geldiğini ya da uzaktaki akrabalarınızdan gelecek bir haberin sizin hayatınıza yansımalarını görebilirsiniz. Bu dönem daha çok kendi içinizde olmak isteyeceğiniz ya da ailenize yakın çevrenize önem vermeniz gereken bir dönem ancak bu tutulmayla beraber hayat sizi daha büyük konuların içine atacak sizin dışınızda gelişen olayların daha büyüğüyle uğraşmak durumunda kalacaksınız. Bir eğitim fırsatı, seyahat seçeneği ya da uzaklardan gelecek ani bir haber sizi hareketlendirebilir.

Salı günü Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle beraber eğitim ve öğrenim alanlarınızda kendinizi gösterebileceğiniz, öğrenmekten büyük mutluluk duyacağınız, aynı zamanda yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminizi fazlasıyla kuvvetlendireceğiniz bir döngü içine giriyorsunuz. Maddi konularda yapılması gerekenleri bu hafta çok rahatlıkla ele alacaksınız.

Çarşamba ve perşembe günleri kariyer ve iş konularında hayat sizi hızlandırırken işinizle ilgili konularda kendinizi gösterebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kendinizi daha çok sosyal çevre ortamlarınızdan ya da arkadaşlarınızdan alacağınız haberlerle şekillendireceksiniz. Pazar günü maddi konularda kendinizi şanslı görecek ve hissedeceksiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda çok güzel bağlar kurulabilir uzun zamandan sonra romantizmin doruğuna çıkabilir sevdiğinizle bir arada olmaktan mutluluk duyabilirsiniz.

Akrep Burcu:

Ortak para alanlarınızda oluşan bir Ay tutulmasıyla haftaya başlıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Bu hafta parasal konuları karşınıza getiriyor. Para dengesi, ödemeleri, vergi, banka, faiz, borçlar ya da eşinizin, partnerinizin para alanında oluşacak bir takım olaylar ve durumlar ya da ortağınızın parasal durumları bu tutulmanın en önemli konularından biri olacak. Uzun zamandır uğraştığınız mirasla ilgili bir konu, dava bu dönem yeniden karşınıza gelebilir. Elinize bir para geçebilir ya da borçlarınızla ilgili yeniden yapılandırmaya girebilir, kredi alabilirsiniz. Bu ev aynı zamanda değiştirici ve dönüştürücü bir ev olduğu için bu dönem etrafınızda olup biten olaylar hayatı farklı bir şekilde algılamanıza neden olacak. Ruhsal ve mistik konulara ilginizi vereceksiniz. Hayatınızla ilgili önemli girişimler var ve bu girişimlere çevrenizdeki insanlar çok güzel destek verip, saygı gösterecekler. Bu hafta başı önemli işlerinizde çok kalıcı bağlantılar anlaşmalar yapma ihtimaliniz çok yüksek.

Çarşamba ve perşembe günleri daha çok dış ortamlarda olmak isteyebilir, sizin dışınızda gelişen olaylarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu toplumsal konularla ilgili olacak evde oturmak zorunda kalsanız bile canınız dışarı çıkmak isteyecek ve kalabalık ortamlar da yer almak isteyeceksiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda hafta sonu hayat sizi fazlasıyla destekleyecek. Sevdiğiniz insanla beraber romantik oluşumlar içine girecek ve onunla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunuzu göreceksiniz.

Yay Burcu:

İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ile haftanızı başlatıyorsunuz, sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Parçalı Ay tutulmasını ilişkiler alanından yaşayacaksınız. Bu tutulmada ikili ilişkiler ve her türlü ilişkileriniz için hızlı adımlar karşınıza gelecek. Hayatınızda bir insan yoksa bu dönem bir insanla tanışma ihtimaliniz çok yüksek. Hayatınızda bir insan varsa onun hayatında olup biten konu ve olaylarla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ya da onun hayatına göre bir takım kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla ilişkiniz konusunda bazı konuları dile getiremediyseniz, teklif edemediyseniz ya da teklif bekliyorsanız bu konuların çok hızlandığını göreceksiniz. Taşınma, ortaklı işler, yeni anlaşmalar bu tutulmanın önemli konularından biri olacak. Bir sonraki tutulmaya kadar konularınız ilişkiler olacak. Ayrıca bu tutulmayla beraber kimin dost, kimin düşmen olduğunu görebilirsiniz. Bir dava karşınıza gelebilir. Yine bu hafta başında parasal konularda hayatın sizi desteklediğini görebilir, kalıcı adımlar atabilir, koşturmalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

Salı günü Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle, kendinizi iyi hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Bolca konuşup insanlara kendinizi anlatmak isteyeceksiniz.

Çarşamba ve perşembe günü önemli bir para konusunu halletmek ön plana çıkabilir. Ödemeleriniz ve parasal işleriniz önem kazanırken, duygusal olarak kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri daha çok gezmek dolaşmak ya da temiz havada bulunmak sizin için önemli olacak. Hafta sonu hayatınızda bir insan varsa onunla birlikte hayatı paylaşmaktan mutluluk duyabilirsiniz.


Oğlak Burcu:

İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak bir Ay tutulmasıyla haftaya başlıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. İşinizle, hayatınızla ilgili konularda hızlı gelişmeler konu ve olaylar bu tutulmayla beraber karşınıza gelebilir. Beraber çalıştığınız ya da yanınızda çalıştırdığınız insanların hayatında bir takım konu ve olaylar sizin gündeminize bomba gibi düşebilir. Anlaşmazlıklar devreye girebilir ya da sağlığınızla ilgili konulara özen göstermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Oğlak burcu solunum yollarıyla bağlantılıdır, bu sebepten bol bol temiz hava alacağınız yerlerde olmaya özen gösterin. Bu dönem alerjileriniz artabilir, soğuk algınlıklarına çok rahat yakalanabilirsiniz, salgından kendinizi korumanız gerekebilir. Bağışıklığınızı kuvvetlendirmeyi ihmal etmeyin.

Bu dönem biraz geri planda olmak istediğiniz, nelerin olup bittiğini olayların içinden değil, dışından göreceğiniz bir dönem. İş hayatınızda hassas bir takım oluşumlar hızlı bir şekilde karşınıza gelebilir. İş değişikliği, yeni bir işe başvurma, yeni projeler ve olasılıklar bu tutulmayla beraber karşınıza gelecek.

Salı günü Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle beraber sosyalliğinizi geri plana çekebilirsiniz. Sanatsal, kreatif, yaratıcılığa dayanan bir işiniz varsa bu dönem bu çok işinize yarayabilir. Her şeyi içselleştirip, sezgilerinizle hareket ediyor olacaksınız. Bu hafta sosyal çevrenizden çok yüksek destekler alacaksınız. Hayatınızla ilgili girişimlerinizde, daha önceden konuşulmuş proje ve işin onaylandığını, kalıcı adımlara gittiğini görebilirsiniz.

Çarşamba ve perşembe günleri özel hayatınızın detayları devrede olacak. Sevdiğiniz insanla iletişiminizin yükseldiğini göreceksiniz. Aranızda bazı atışmalar ve gerginlikler olsa bile sevdiğiniz insana yardım etmek ön plana geçebilir.

Hafta sonu daha çok parasal konular önemli olmaya başlıyor. Sosyal çevrelerde bulunacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla bir araya gelmek önemli olacak. kendinizi mutlu huzurlu hissedeceksiniz.

Kova Burcu:

Haftanıza aşk evinizde oluşan bir Ay tutulmasıyla başlıyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bu tutulma sizin aşk, çocuklar, eğitim, hobi, spor, sanatsal ve kreatif işlerinizi daha fazla hareketlendirebilir. Bu alanlarda hızlı ve olumlu gelişmeler altında olabilirsiniz. Kafanızdaki planları harekete geçirmek ve bu alanlarda verilmesi gereken önemli kararları uygulamak önemli olacak. Aşk hayatınızda dürüstlükten taviz vermeyin. Sevdiğiniz insanla konuşun, hislerinizi ona aktarın. Sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızın ön plana geçtiği bir zaman dilimindesiniz ama bu tutulmayla beraber kendinizi daha çok özel hayatınıza vereceksiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda güzel anlaşmalar, görüşmeler devrede olacak.

Salı günü Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte, yeni ortamlar, yeni çevreler, yeni tanışacağınız insanlar gelirlerinizde size önemli fırsatlar sunabilir. Önemli insanlardan değişik fırsatlar elde edebilir, gelir kapılarınızın çok daha büyük bir noktaya açıldığını görebilirsiniz.

Çarşamba ve perşembe günleri, gündelik hayatınızın ritmi önemli olacak tansiyon iniş çıkışlarınız yüksek olabilir, sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Cuma, cumartesi, pazar ikili ilişkilere hayatınızda daha fazla yer vermek isteyeceksiniz. Hafta sonu sevdiğiniz insanla olmak önemli olacak göz önünde olduğunuz ortamlarda onunla romantik güzel ve anlayışlı zamanlar geçirebilirsiniz.

Balık Burcu:

Haftanıza ev, aile ve yuva alanlarınızı tetikleyecek bir tutulma ile başlıyorsunuz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Eviniz, aileniz, yuvanız ve onlarla ilgili alınması gereken önemli kararlar ya da aile büyüklerinizin hayatında oluşacak bir olay karşınıza gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, emlak, alım, satım, kiralama gibi konu ve olaylar tutulmayla birlikte harekete geçecek. Baba ve baba tarafının konu ve olayları hayatınızda yer edebilir. Ya da anne ve babanızın arasında ki gerginlikler karşınıza gelebilir. Kariyerinize işinize odaklandığınız bu dönemde algınızı bu tutulmayla beraber aile ortamlarınıza çevirmek durumunda kalabilirsiniz. Aile hayatınız, kariyer ve iş hayatınızdaki dengeyi iyi sağlamalısınız.

Salı günü Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte, iş görüşmelerinizin hızlanacağı bir döngü içine giriyorsunuz. Toplumsal konularla daha fazla ilgili olacağınız, kendinizi gösterebileceğiniz, patronlarınızla konuşmalar yapabileceğiniz bir dönem başlıyor. Bu dönem patavatsızlıklarınızla işlerinizi zora sokmamaya çalışın.

Çarşamba ve perşembe günleri daha çok kendi halinizde olacaksınız. Hobilerinize, sportif faaliyetlere kendinizi verebilirsiniz. Cuma, cumartesi, pazar yapmanız gereken işleriniz öne çıkarken, her şeyi organize etmeye çalışmanız tansiyon sorunlarını karşınıza getirebilir. Sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Pazar günü dış ortamlardan alacağınız haberlerle güzel planlar yapabilirsiniz ve sevdiklerinizle bir arada olmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa onunla beraber yapacağınız planlar hayatınızı renklendirecek. Romantizmin rüzgarlarını üzerinizde hissedeceksiniz.

Yorumlar (0)