Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 30.08.2021, 14:46 31.08.2021, 09:36
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

30 Ağustos – 5 Eylül haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, yakın çevrenizden alacağınız hızlı haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta meraklı yapınız ön planda olacak. Bu meraklı yapınızla yakın çevrenizde kim varsa onlarla beraber hem kısa vadeli işlerinizi toparlayacaksınız hem de önemli fikirlerinizi hayata koymak isteyeceksiniz.

İş hayatınızda ve gündelik hayatınızın düzeninde sağlıkla ilgili konularda lütfen dikkat edin çünkü salgın hastalıklara meyliniz olabilir. Aynı zamanda bağışıklık sisteminiz düşündüğünüz gibi çalışmayabilir, ilaç kullanıyorsanız, her zaman aldığınız ilaçlar varsa ya da bu dönem baş ağrılarınız, vücut ağrılarınız yüksekse lütfen dikkat edin.

İş hayatınızda gündelik koşturmalarınızda bir türlü istediğiniz o gücü üzerinizde hissetmeniz söz konusu olmayacak, hafta ortasında bu etkilere dikkat edin. Bir yere başvuracaksınız bir işe başlayacaksınız beraber çalıştığınız birileri varsa bu dönem bazı aldanmalara ve kandırılmalara açık olabilirsiniz o yüzden gördüğünüze hemen bir anlam yüklemeyin. Arkasında farklı nedenler ve farklı koşullar olabilir.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda güzel bir zaman dilimindesiniz. Sevdiğiniz insandan çok güzel destekler alacağınız bir dönem. Hafta sonuna doğru ilişki içerisinde olduğunuz kişiyle sosyal ortamlarda, arkadaş ortamlarınızda çok keyifli planlar içerisine gireceksiniz. Aynı zamanda ortaklı işleriniz varsa hafta sonu bu işlerinizde aradığınız tatmini bulmanız kolay olacak.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, haftaya parasal işleriniz ve bu alanda yapılması gerekenlerle başlıyorsunuz. Hareketli haftalardan bir tanesi ve bu hafta hem parasal işlerinizi halledeceksiniz hem de yakın çevrenizdeki insanlarla beraber yapacağınız işler devrede olacak.

Bu hafta en çok ikili ilişkiler ve özel hayat alanlarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer birinden hoşlanıyorsanız bu dönem bazı konularda hayal kırıklıkları devreye girebilir. Karşı tarafın bir hareketini görebilirsiniz. Bu hareketten kaynaklı olarak gördükleriniz hoşunuza gitmeyebilir ya da bu dönem karşı tarafı gözünüzde çok fazla büyütebilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve özel hayatınızda bazı konularda aldanmalara dikkat etmeniz gerekecek. Hem kendinizi kandırabilirsiniz hem de karşı tarafın sizi kandırması söz konusu olabilir. Bağışıklık sisteminiz çok iyi çalışmayacak. Duyduğunuz bazı konular, yaşadığınız bazı olaylar hemen sindirim sisteminize vurabilir. Bu alandan yana enerjinizi biraz düşük hissedebilirsiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız, dövizle bağlantılı bir işiniz, önemli ticari faaliyetleriniz varsa bu hafta riske girmemenizi tavsiye ederim.

Hafta sonuna doğru iş hayatınızda güzel birtakım haberler almanız söz konusu. Kafanızda planlar var şimdi bu planları inşa etme, bu planları insanlara gösterme zamanı. O yüzden söylediğiniz, yaptığınız ne varsa insanların dikkatini çekecek ve onlardan onay almasını bilecek, yolunuzda emin adımlarla ilerleyeceksiniz.

İkizler Burcu: 

İkizler ve yükselen İkizler, haftaya oldukça eğlenceli ve keyifli bir şekilde başlıyorsunuz. Bu hafta yerinizde duramayacaksınız. Önemli haberler bekliyorsanız işte bu haberler hafta başında karşınıza gelebilir. Aile ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir hafta olacak. Özellikle Perşembe günü sevdiklerinizle anlaşmak çok da kolay olmayabilir. Aile ortamlarınızda ufak bir sıkıntı ya da hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Evinizde koşturmanız gereken işleriniz varsa düşündüğünüz gibi hareketli olamayabilirsiniz, tembellik etkisi devrede olabilir. Evinizde ve ev ortamlarınızda sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Demek ki bu hafta ortasında vaktinizi daha fazla sağlığınıza ve evinize harcamanız gerekecek.

Ebeveynlerinizin hayatında sağlıkla ilgili bir konu devrede olabilir. Diğer taraftan aşk alanlarınızın oldukça aktif olduğu bir dönem. Yaratıcılığa dair, sanatsal işlerde ve eğitim konularında kendinizi göstereceğiniz bir dönem. Hala tatil yapmamış, yaptıysanız da tatile doymamış olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru tatil planları devreye girerken kafanızda geleceğe yönelik, başarmak istediğiniz ne iş varsa işte bütün bunları hareketlendirmek isteyeceksiniz. Güzel planlar yapacaksınız ve bu planların hayatınızda hızlı bir şekilde ilerlediğini çok kısa bir zaman içerisinde fark edeceksiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, haftanıza geri planda durduğunuz enerjilerle başlıyorsunuz. Bu hafta büyük büyük işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz ve yeni haftaya adapte olmak çok da kolay olmayabilir. Eğer herhangi bir yerde çalışıyorsanız kendinizi soyutlamak, kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba sabah saatleri itibariyle ay sizin burcunuza geçecek. Bu da hızlı haberleri karşınıza getirebilir.

Pazartesi ve Salı’yı unutun, hayata dair çok da istekli olmayacaksınız. Yakın çevrenizde önemli girişimleriniz olabilir ve bu girişimler konusunda bu hafta çok da desteklenmeyeceksiniz. Uzak çevrenizdeki insanlar bazı noktalarda sizi yanıltabilirler, enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Enerjinizi eğitim işlerinde, yakın çevre alanlarında ve önemli girişimlerinizde kullanmakta zorlanacaksınız. Çabuk aldanabilirsiniz, çabuk aldatılabilirsiniz, sizi çok çabuk farklı yöne çekebilirler, farklı alanlara yönlendirebilirler. O yüzden bu hafta hemen her şeye anında karar vermeyin. Özellikle bazı fikir ve düşüncelerin sizi çok çabuk yanılttığını da görebilirsiniz. O yüzden tanıştığınız, bir arada olduğunuz insanlar ve fikirlerine de dikkat etmekte fayda olacak. Hele eğitimle ilgili konularda vermeniz gereken önemli kararlar varsa bu hafta önemli kararlar almayın.

Eviniz, aileniz, yuvanız sizin için çok önemli. Evinizde olmak aile büyüklerinizle konuşmak ve onlara daha fazla zaman ayırmak istiyor olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru bu alanlarınız gayet keyifli ve hareketli. Aynı zamanda sevdiklerinizle ve ailenize alacağınız birtakım hediyeler, eşyalar ya da onlar için yapacağınız harcamalar, alışverişler kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Ev hayatınızda güzel bir bütünlük yakalayacaksınız.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, arkadaşlarınızdan alacağınız güzel haberlerle, hareketli bir sosyal çevreyle haftanıza başlıyorsunuz. Bu hafta hareketli haftalardan bir tanesi. Ama hafta ortası itibariyle biraz yavaşlamak ve Cuma gününe kadar kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz Parasal işlerde gözünüzü dört açmanız gereken bir dönem çünkü bazı girişimleriniz, düşünceleriniz engellenebilir, sorunlar yaşayabilirsiniz. Ödemeler dengesinde kaoslar ve kargaşalar devreye girebilir. Bu aralar parasal konularda çabuk çözüldüğünüzü hissedebilirsiniz. İnternet üzerinden alışveriş yapıyorsanız ya da yatırımlarda bulunacaksanız bu dönem doğru bir dönem olmayacak. O yüzden Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri tüm hafta boyunca bu konulara dikkat etmeniz faydanıza olabilir.

Diğer taraftan iletişim konularında hızlı gelişmelerin olduğu bir hafta.  Yakın çevrenizle beraber hareket etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Aynı zamanda eğitim odaklı işlerinizin üzerine düşeceğiniz bu hafta içerisinde sevdiğiniz insanla beraber gelecek planları ya da seyahat planlarınızın devreye girdiğini de görebilirsiniz. Hafta sonu verilecek kararlar uzun soluklu kararlar olacak ve uzun vadede işinize yarayacak. İşleriniz ve ortaklıklarınız konusunda yeni gelen haftaya olumlu etkilerle başlayacaksınız.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, kariyer ve iş koşturmalarınızla haftanızı başlatıyorsunuz. Enerjinizi kendi işinize, gücünüze vermek istiyorsunuz ama ikili ilişkiler ve özel hayatınızdan yana aradığınızı çok fazla bulamayabilirsiniz. O yüzden hafta başı ilişkilerle çok dolu olacaksınız, hafta sonuna doğru biraz daha kendi halinizde olmak ve olayları değerlendirmek önem kazanacak. Bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda aldanmalara, aldatılmalara açık görünüyorsunuz. Bu yüzden karşı tarafın ya da sizin herhangi bir hareketiniz çok farklı algılanabilir. Önemli iş birliklerinde, girişimlerde, ortaklıklarda çok çabuk kanabilir, şartları kontrol etmeden adım atabilirsiniz. Burası sizin kendi sağlık alanınız olduğu için aldığınız haberlerin sizi hızlıca aşağıya çekmesi ve salgın hastalıkların devreye girmesi gibi etkilerde yaşanabilir. Bu hafta lütfen kalabalık yerlerden ve ortamlardan mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin ve sağlığınıza gereken yatırımı yapın.

Maddi konularda güzel bir dönem, kafanız çözüme yönelik çalışıyor. Asında başlattığınız işlerin karşılığını da alacağınız ya da almayı düşündüğünüz bir süreç içerisindesiniz. 2-3 hafta boyunca buralarda güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Özellikle hafta sonu yapılması gereken önemli işleriniz bir sonraki hafta görüşmeniz gereken insanlar varsa onları arayarak ya da bu işleri organize ederek hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Güzel haberler alacaksınız hafta sonu ve kendinizi de iyi hissedeceksiniz.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, eğitim işlerinize, seyahatlere, uzaklardan alınacak haberlere odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Bu hafta önemli haberler gelecek ve bu haberlerle beraber yolunuzda ilerleyeceksiniz. Hafta ortası kariyer ve iş konularınız ön plana çıkarken hafta sonu arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle yapacağınız planlara odaklı olacaksınız. Haftanız daha çok toplum önünde, kalabalık yerlerde, insanlarla beraber geçecek, yalnız kalmak istemeyeceksiniz.

Ama bu hafta dikkat etmeniz gereken konular da olacak. Bir kere bağışıklık sisteminiz doğru çalışmıyor. Aynı zamanda Mars sizin 12. Ev dediğimiz zor bir alanınızdan geçiyor. Neptün de sağlık alanından açılarını atıyor. Bu da şu anlama geliyor sağlığınızı çok fazla zorlamamanız gereken bir dönem. Bu hafta çok hızlı geçecek, çok kalabalık ortamlara girecekseniz değişik insanlarla bir araya geleceksiniz bütün bunları yaparken aslında sağlığınıza da gereken özeni göstermeniz gerekecek. Bağırsak sisteminize, sindirim sisteminize aynı zamanda sağlığınıza ve hijyeninize gereken özeni göstermeyi asla ihmal etmeyin. Bu dönem bağımlılıklarınız artabilir.

İşle ilgili girişimleriniz olabilir. Bu girişimlerde de gözünüzü dört açın. Şartların ve durumların aslında oturaklı olup olmadığını kontrol etmeniz gereken haftalardan bir tanesi olacak yoksa çok çabuk kapılıp gidebilirsiniz ama sonucunda bir şey elde edemeyebilirsiniz. Bu dönem hayatınızla, geleceğinizle ilgili çok önemli konuşmalar var. Sevdiğiniz insandan göreceğiniz desteklerle hafta sonu kendinizi çok şanslı, mutlu ve iyimser hissedebilirsiniz. Sanatsal ve kreatif işlerinizde girişime dayalı önemli işlerinizde kalıcı ve sağlam adımlarla ilerlemek size çok iyi gelecek ve bir sonraki haftayı da olumlu enerjilerle başlatacaksınız.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, parasal işleriniz bankalar, ödemeler dengesiyle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta hemen bu işleri hallettikten sonra Pazartesi ve Salı gününden sonra Çarşamba ve Perşembe günleri kendinizi dış ortamlara vurmak isteyeceksiniz. Gezmek, dolaşmak, değişik insanlarla bir arada olmak önem kazanacak. Daha çok temiz hava almak ve size yarayacak aktiviteler içerisinde bulunmak önemli olacak. Hafta sonu yine kalabalık ortamlar ön plana çıkıyor.

Bu hafta sosyal çevre ilişkilerinize ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek. Bu alandan yana bazı hayal kırıklıkları, bazı sorunlar ve bazı sıkıntılara açık olabilirsiniz. Önemli girişimleriniz, organizasyon ya da aktivitelere dayalı birtakım işleriniz varsa bu işlerinizde çok kolay aşağıya çekilebilir ya da çok kolay kandırılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışıyorsanız sosyal çevre ortamlarınıza dikkat edin. Çünkü bu insan aslında sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir, sizin beklentilerinizi karşılamayabilir ya da o insana aşk-ı ilan edebilirsiniz. Ama karşınızdaki kişi aslında bunu yapmanız gereken son kişi olabilir. Bu etkiye de dikkat edin çünkü sosyal çevre ortamlarınızda enerjiniz doğru çalışmayacak. Büyük girişimlerden mümkün oldukça uzak durun, yatırımlarınız konusunda da dikkatli olun.

Hafta sonuna doğru güzel etkileşimler var. Geri planda durduğunuz işlerinizde güzel sonuçlar alacağınız bir döneme gidiyorsunuz. Aynı zamanda aile hayatınızdaki sorumluluklar iş hayatınızda da size yön verebilir. Bu dönem aileniz için bir şeyler yapmak istiyorsunuzdur bu alanda önemli sorumluluklar almak istiyorsunuzdur ya da işleriniz vardır işte bütün bunları yaparken evde olmanız iş ortamlarınıza olumlu enerjiler yansıtabilir. Yeni gelecek olan haftaya da bu etkilerle başlayacaksınız.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, bu hafta özel hayatınızın detaylarına daha fazla vakit ayıracaksınız. Yani yalnız olmak istemeyeceksiniz sevdiklerinizle vakit harcayacaksınız ortaklaşa işlerde bulunmakta önemli olacak. Bu haftayı iyi planlayın çünkü diğer insanlara bel bağlayacağınız bir hafta olacak. Yani kafanızda bazı planlar olabilir ama karşı tarafın planları buna uymayabilir o yüzden bazı hassaslıklar da yaşayabilirsiniz. Pazartesi ve Salı günleri biraz daha hareketli görünüyor.

Diğer taraftan Mars ve Neptün karşıtlığı devrede, aile hayatınızda bazı zorlanmalar devreye girebilir. Kariyer ve meslek yaşantınızda da enerjinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Aslında bütün bunlar aile hayatınızda yaşadıklarınızdan da kaynaklanıyor olabilir. Ailenizde çok sevdiğiniz çok güvendiğiniz üzerinizde etkisi olan bir insanın bazı hareketleri, tavırları sizi gerçekten üzebilir ya da hayal kırıklığına uğratabilir. Ailenizde yine iş hayatınıza dair beklentilerinizi bulmakta zorlanabilirsiniz. Ev ortamlarınızda ve meslek hayatınızda enerjinizi düzgün bir şekilde ortaya koymakta zorlanacağınız haftalardan bir tanesi. Sanatsal alanlarınız çok kuvvetli çalışacak ama hareket ve güç gerektiren işleriniz varsa bu noktalarda zorlanmalara açık olabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda sağlığınıza ekstra özen göstermeyi de unutmayın.

Sosyal çevreniz ve organizasyonlar önem kazanmaya başlıyor. Arkadaşlarınızla bazı konuşmalar hızlanıyor ve bu hafta sonunda onlarla önemli planlarda bulunabilirsiniz. Güzel haberler alabilirsiniz ve bu planları hayata geçirmenin de bir şekilde yolunu bulabilirsiniz. Bu güzel etkiler önümüzdeki hafta başına da yansıyacak.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, gündelik hayatınızın ritmi, iş hayatınız, hizmet alanlarınız ve sağlıkla ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu aralar çok koşturmanız gereken bir dönem ama diğer taraftan iş hayatınızda sistemli ilerlemeniz gereken de bir zaman dilimi olacak.

Kariyer fırsatlarınızın yukarıda olduğu bir hafta ve önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gerçekten hoşunuza gidecek. Hafta içerisinde görüştüğünüz, konuştuğunuz bir konu hafta sonu bir haber olarak karşınıza gelebilir. Hafta sonu kariyer ve iş hayatınızla alakalı çok güzel haberler alabilirsiniz. Ailenizdeki insanların da sizi desteklediğini göreceksiniz.

Ama maalesef bu hafta ortasında Mars ve Neptün karşı karşıya gelecek. Özellikle yakın çevrenizdeki insanların gelecek planlarınız ve gelecek işleriniz adına sizi yanıltması söz konusu olabilir. Bu dönem eğitim, seyahat ile ilgili konularda, ticari faaliyetlerde enerjinizi istediğiniz gibi kullanmakta zorlanabilirsiniz. Yakın ve uzak çevre alanlarınızdan yana aldanmalar, sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir. Bu aralar tanımadığınız ortamlarda kavgalara girişmeyin, önemli olaylara kalkışmayın. Skandal tarzı diyebileceğimiz olaylara açık olabilirsiniz. Bir yerden bir yere gidiyorsanız uçağa biniyorsanız, tatile çıkacaksanız bavulunuz kaybolabilir, cüzdanınızı evde unutabilirsiniz, telefonunuzu bir yerlerde bırakabilirsiniz. Bunlar gibi hayatınızda belirsizlik ve kaos yaratacak olaylara karşı dikkatli olmakta fayda olacak. Hafta sonuna doğru biraz daha parasal işler ön plana çıkabilir. Sevdiğiniz insanla bazı planlar yapabilirsiniz ve alışverişlerinizi devreye sokabilirsiniz.

Kova Burcu: 

Kova ve yükselen Kovalar, aşka, keyfe daha fazla yer vereceğiniz bir hafta başlıyor. Bu hafta başında hoşunuza gidecek size keyif verecek konu ve olaylarla ilgili olacaksınız. Birilerinden haber bekliyorsanız, sevdiğiniz insanla görüşecekseniz hayat sizi gayet güzel bir şekilde destekleyecek.

Bu hafta dikkat etmeniz gereken konuları para alanlarınızda yaşayacaksınız. Önemli bir parasal mevzu sizi yanıltabilir, beklediğiniz bir para gelmeyebilir. Bu dönem alacak verecek işlerinizde bazı sıkıntı ve sorunlara açık görünüyorsunuz. O yüzden yeni bir iş yapacaksanız, ticari birtakım girişimde bulunacaksanız, yatırım yapacaksınız bu hafta aldanma enerjisiyle yapmanız çok da doğru olmayabilir. Yapmak durumunda kalırsanız da muhakkak o işin içerisinde başka bir durumun ya da bir koşulun olduğunu da göz ardı etmeyin. Sağlığınızı lütfen yukarıya çekin, bol bol egzersiz yapın.

Diğer taraftan Perşembe ve Cuma günleri sağlığınıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Hafta sonu sevdiğiniz insanla beraber yapılacak planlar keyfinizi yerine getirecek.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, evinize, ailenize, yuvanıza yönelik adımlarla haftanız başlıyor. Bu hafta başına daha çok ev hayatınızın üzerine eğileceksiniz ya da ev ortamlarınızda bulunacaksınız. Aşka, keyfe hafta ortası itibariyle daha fazla yer verebilirsiniz. Hafta başı daha çok aile büyüklerinizle bir arada olmak ama hafta ortası itibariyle sevdiğiniz insanla buluşmak, ona önem vermek öne çıkabilir. Hafta sonuna doğruysa gündelik işlerinize ve sağlığınızla ilgili konulara odaklı olabilirsiniz.

Hafta sonu havalar çok sıcak olduğunda lütfen kalp ritminizi çok zorlamayın, tansiyon iniş-çıkışlarına da dikkat edin. İkili ilişkiler ve özel hayattan yana bu hafta biraz zorlanabilirsiniz. Bazı kararsızlıklarınız, bazı belirsiz durumlar ilişkilere yansıyacak ve ilişkilerdeki o olumlu havanın bu hafta biraz geri planda kaldığını göreceksiniz. Hayatınızda bir insan varsa o insanla bazı girişimleriniz ya da beraber yapılacak bazı işlerinizde, planlarınızda hayal kırıklıkları yaşama olasılığınız yüksek olacak. Taşınıyorsanız dikkat edin çünkü taşınmanızda bazı karmaşalar, kargaşalar, belirsizlikler ve ertelenmeler oluşabilir.

Hafta sonu doğru çok keyifli etkileşimler var. Kendinizi yenilemesini bileceksiniz aynı zamanda para harcamaya yatkın olacaksınız. Hiç beklenmedik yerlere yapacağınız harcamalar aslında size olumlu etki edecek. Yine geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde hafta başına olumlu enerjiler yansıyor önemli iş bağlantıları ve kalıcı adımlarda devreye girebilir.

Yorumlar (0)