Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 11.10.2021, 18:44 21.10.2021, 11:25
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

11 – 17 Ekim haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya kafanıza buyruk etkilerle başlayacaksınız. Özgürlük isteğiniz yüksek olabilir. Herhangi bir yerde çalışıyorsanız işlerinizi hemen halledip kendinizi dışarıya atmak isteyebilirsiniz. Uzak yerlerden gelecek önemli haberler varsa bu haberlerde bazı gecikmeler ya da bu haberlerin gelmemesi gibi durumlara karşı dikkatli olun. Çünkü tüm gün boyunca ay boşlukta olacak.

Bu pazartesi Satürn düzeliyor. Satürn sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızda gerilemekteydi ve organizasyona ya da takım çalışmalarına yönelik girişimleriniz, diğer insanlarla beraber yaptığınız işleriniz varsa işte bu işlerde zaman zaman zorlanmalar, olduysa şimdi Satürn düzelmesi ile beraber neler yapabileceğiniz çok daha net görebileceksiniz. Arkadaşlıklarınızı gözden geçirdiyseniz şimdi bu muhasebenin sonucunda artık kafanızdaki fikirleri, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız adına oturtacağınız ve çok daha sağlam adımlarla ilerleyeceğiniz bir döngüye gireceksiniz.

Çarşamba günü arkadaş çevrenizdeki insanlarla beraber girişeceğiniz herhangi bir işiniz, geleceğe yönelik atacağınız adımlar varsa bunlardan yana şansın kuvvetli olduğunu görebilirsiniz. Eğitim alanında şans sizin tarafınızda olacak. Yine eğitim alanında orada tanıştığınız ya da orada size faydalı olacak iletişim halinde olduğunuz bir insanla konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Seyahate, ticari faaliyetlere, medyaya dayalı işlerinizde ya da hukuki alanlarda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Cuma günü gökyüzü ilişkiler anlamında sizi destekleyecek. Hayatınızda bir insan yoksa daha önceden tanıdığınız bir insanla tanıştırılma seremonisi arkadaşlarınız tarafından düşünülüyorsa böyle bir şeye girişebilirsiniz. Sıfırdan bir insanı tanımak yerine daha önceden tanıdığınız bir insandan şans ve fayda görebilirsiniz. Sosyal çevrenizden faydalanın. Sevdiğiniz bir insan varsa onunla beraber kalabalık ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir. Önemli bazı iş konuşmaları, görüşmeleri Cuma günü devrede olacak. Kabul etmeden ya da bu işi başlatmadan önce Merkür’ün düzelmesini beklemeyi unutmayın.

Pazar gününe dikkat edin, kalabalık ortamlarda sevdiğinizi insanla anlaşmak çok da kolay olmayacak. Sevdiğiniz insan ailesinden bir haber alabilir. Hemen moralleri aşağıya çekmeyin doğru zamanda doğru şeyleri söylediğiniz müddetçe ikili ilişkilerde bu hafta destekli olacaksınız.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, bu hafta biraz kendi kafanıza göre davranmak isteyebilirsiniz. Ketum etkilerle haftanızı başlatacaksınız. Parasal işlerle daha fazla ilgili olacaksınız. Ama bu haftanın geneline bakıldığında Salı, Çarşamba günleri hayatınız hareketlenirken Perşembe ve Cuma günleri daha fazla iş konuları hayatınızda yer edecek. Gündelik hayatımızın ritminde hareketli ve kalabalık ortamlara girmek önemli olacak. Hafta sonu daha çok sosyal çevreniz hareketlenecek.

Pazartesi itibari ile Satürn düzeliyor. 2021’de Satürn size kariyer ve meslek alanınızda önemli sorumluluklar yüklemişti. Bu alanda zaman zaman zorlanmalarla karşılaşmış olabilirsiniz ama yaz döneminde aslında bu karşılaştığınız sıkıntıların sorunların temelini çok daha net görmüş olmanız gerekiyor. Özellikle bu hafta başı Satürn’ün düzelmesi ile beraber kariyerinizde neyi isteyip istemediğinizi, hangi noktalarda hata yaptığınızı ve bu hataları düzeltmek için ne gibi girişimlerde bulunmanız gerektiğiyle ilgili konuları daha doğru ve sağlam bir noktaya taşımak isteyeceksiniz. Hayat da sizi bu anlamda destekleyecek.

Parasal konularda eğer kafanızda bir fikir varsa ya da paraya yönelik adımlarınız varsa Çarşamba günü sağlam adımlar atılabilir. Birileriyle bir para meselesi konuşabilirsiniz ya da patronunuzdan para isteyebilirsiniz. İlişkilerde orta yolu bulmak ve biraz daha tutumlu olmak önem kazanacak.

Bu ara çok çalışıyor olabilirsiniz, iş hayatında haksızlıklara uğramış olabilirsiniz, sağlığınız ile ilgili konularla çok uğraşmış olabilirsiniz. Bu aralar her şey üstünüze üstünüze geliyor olabilir. Cuma günü bu noktalarda iş hayatınızda, hizmet sektöründe aynı zamanda sağlık ile ilgili konularda hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. Önünüzde güzel kapılar aralanabilir. Uzun zamandan sonra çalıştığınız için mutlu ve iyimser hissedebilirsiniz ve sağlığınızla ilgili güzel haberler ve güzel sonuçlar aldığınızı görebilirsiniz.

Hafta sonu duyacağınız bir haber sinirlerinizi çok çabuk gerebilir. Beraber çalıştığınız bir insanın aile hayatında biraz zorlanmaları olduğunu görebilirsiniz. Etrafınızda daha az tanıdığınız insanlarla çekişmeye girmemeye özen gösterin. Onun dışında doğru kelimelerle doğru ifadelerle özel hayatınızda sevdiğiniz insanın gönlünü almanız kolay olacak. Eğer hayatınızda bir insan yoksa hafta sonuna doğru yeni bir insanla tanışma olasılığınız da devrede olabilir. Merkür geriliyor dikkat edin. Umarım daha önce tanıdığınız bir insandır.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, ilişkiler odaklı bir hafta başlıyor. Sevdiğiniz insanla bir yerlere gitmek isteğiyle dolu olacaksınız. Özgürleşme isteğinizin ya da karşı tarafın özgürleşme arzusunun yoğun olduğunu fark edebilirsiniz. Bu hafta başında yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Sevdiğiniz, özel hayatınızı paylaştığınız insanla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Böyle biri yoksa bile partner olarak gördüğünüz, sizi mutlu eden bir arkadaşınızla vakit geçirme olasılığınız yüksek. Zaten Pazartesi günü tüm gün boyunca Ay Yay burcunda ve boşlukta olduğu için sizi rahatlatacak işlerin peşine düşebilirsiniz. Bu hafta başında beklediğiniz haberler varsa bu haberlerde gecikmeler devrede olabilir.

Pazartesi günü Satürn düzeliyor. Sizin eğitim, seyahat, ticari faaliyetler, hukuk alanlarınızda gerilemekteydi. 2021’de bu alanda çeşitli sorumluluklar üstlenmiş olabilirsiniz. Ama yaz ayları süresince karşınıza daha önceden çıkmış problemleri içselleştirmiş ve bu döneme kadar da bazı konuları çok net bir şekilde fark etmiş olabilirsiniz. Pazartesi Satürn’ün düzelmesiyle beraber eğitim hayatınızda, seyahatlerle ilgili konularda, ticari faaliyetlerinizde, medya alanlarınızda ya da hukuki alanda daha sağlam daha kararlı ve disiplinli olmak şartıyla hayat sizi destekleyecek ve karşınıza sorumluluklar getirecek.

Çarşamba günü çok sevdiğiniz insanla çok güzel bir şekilde anlaşacaksınız. Birbirinizi darlamayacaksınız. Daha özgürlükçü duygularla karşı tarafı düşünerek hareket edeceksiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda kalıcı bir şekilde kurulan köprüler ilişkilerinizi sağlamlaştırabilir.

Cuma günü eğitimle ilgili işlerde aynı zamanda büyük girişimlerde hayat sizi destekleyecek. Gerçekten şanslı olduğunuzu görecek ve hissedeceksiniz. Özel hayatınıza, sanata dair, kreatif alanlara dair konularda vermeniz gereken önemli kararlar varsa Cuma günü bu anlamda gayet güzel olacak.

Hafta sonuna dikkat edin, para harcamalarınız yüksek olabilir. Sevdiğiniz insanla harcamalarınız ya da parasal konular yüzünden çekişmeler yaşayabilirsiniz, güç savaşlarına girebilirsiniz. Ama isterseniz ağzınızdan bal damlayabilir. İşte böyle bal damlıyorsa sevdiğiniz insanı güzel sözcüklerle şımartmayı da ihmal etmeyin.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, haftanıza gündelik yapılması gereken işlerinizle başlıyorsunuz. Bu aralar hayatınızın merkezine yapılması gereken işler oturabilir. Ailevi konularda yapılması gerekenler fazlasıyla sizi meşgul ediyor hatta zorluyor olabilir. Bu Pazartesi önemli iş veya haberler bekliyorsanız istediğiniz sonuçları veya haberleri almanız gecikebilir. O yüzden biraz daha kendinizi rahat hissettirecek ortamlarda rahat işlerin peşine düşmeye özen gösterin. Tamamlanması gereken konuların üzerine eğilin. Büyük toplantılar önemli iş görüşmeleri vs. varsa çok da sonuç alamayabilirsiniz.

Pazartesi günü Satürn düzeliyor. Yaz boyunca sizin ortak ve müşterek para alanlarınızda gerilemekteydi. Yani eşinizin, partnerinizin, ailenizin, patronunuzun parasal konularında bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşmış olabilirsiniz. Pazartesi günü itibariyle Satürn düzelecek bu alanlarda daha organize ve daha disiplinli olmanız gerektiğini sizlere hatırlatacak ve çok daha sistemli bir şekilde yolunuzda ilerlemenizi sağlayacak. Satürn gerilerken bu alanlarda bazı konuları keşfetmeniz gerekiyordu. Neyi hatalı yaptınız, neden bazı noktalarda parasal dengeyi sağlayamıyorsunuz ya da neden bu iniş-çıkışları yaşıyorsunuz gibi önemli konuları fark etmenizi sağlamış olmalı. Şimdi bu fark ettiğiniz konulara göre hayatınıza bir çeki düzen vereceksiniz ve bu yolda ilerleyeceksiniz.

Çarşamba günü iş hayatınızda güzel birtakım adımlar devreye girebilir. Beraber çalıştığınız insanlarla bağlantılarınız kuvvetli olurken parasal konularda istediğiniz sonuçları da alabilirsiniz.

Cuma günü gökyüzünde çok şahane bir açı var, siz bu açıyı ailevi konularda yaşayacaksınız. Uzun zamandır aile ortamlarınızda sıkıntı ve problemler yaşadıysanız şimdi artık aile büyüklerinizle çok daha iyi anlaşabilir, daha iyimser adımlar atabilirsiniz. Evle, gayrimenkulle ilgili konularda istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

Hafta sonu sevdiğiniz insanın üzerinizde baskı kurması sonucunda çok çabuk ipleri atabilir ve birbirinize girebilirsiniz, ego sürtüşmeleri güç savaşları devreye girebilir. Ev ortamlarınızda bir eşyanızın bozulması söz konusu olabilir. Merkür’ün Venüs’le güzel oluşumu doğru zamanda doğru kelimeleri kullanarak durum ve olayları toparlayacağınızı çok net gösteriyor.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, aşka, keyfe, hobilere yönelik bir hafta başlıyor sizin için. Bu hafta spora, hobilerinize, çocuğunuza ya da kendi özel hayatınıza yönelik konu ve olayları başlatmak isteyebilirsiniz. Ama Pazartesi daha önceden planladığınız işlerde Ay boşlukta olduğu için istediğiniz sonuçları almak kolay olmayabilir. O yüzden büyük bir alışveriş yapmak, bir yere gidip yazılmak yerine arkadaşlarınızla bir araya gelin ya da hobilerinizin üzerine eğilin.

Salı, Çarşamba günleri gündelik hayatınızın ritminin hızlandığını görebilirsiniz, işleri iyi organize etmek isteyeceksiniz. Perşembe gününden sonraki dönem daha çok özel hayatınıza vakit ayıracağınız bir dönem olacak. Hafta sonu ise biraz daha özel konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Biraz romantizm, belki sevdiğiniz insanla baş başa geçirilecek vakitler önemli olabilir.

Satürn Pazartesi günü düzeliyor. Yaz boyunca sizin evlilik, ilişkiler alanınızda gerilemekteydi. 2021 yılı içerisinde ilişkilere bakış açınız fazlasıyla değişmiş olabilir. İlişkiden ne istediğiniz, ilişkilerden beklentiniz, alma-verme dengesindeki sorunlar, bunları gördüğünüzde bir süreç yaşadınız. Yaz döneminde bunu içselleştirmiş bununla ilgili konuları gözden geçirmiş olabilirsiniz. Pazartesi Satürn’ün düzelmesiyle beraber artık ilişkilere dair neyi istediğinizi ve nasıl hareket etmeniz gerektiğini de gayet net bileceksiniz. Hem ortaklaşa işlerde hem ilişkilerde hem taşınma ile ilgili konularda hem de hukuki meselelerde daha disipline daha organize olarak hareket edeceksiniz.

Çarşamba günü çok keyifli. Özel hayatınızda kalıcı, güzel adımlar atabilir çocuğunuz varsa onun yakın çevresinden arkadaşları ya da sevdiği insanlarla vakit geçirmek sizin de hoşunuza gidebilir. Hobilerde hayatın sizi desteklediğini görebilirsiniz. Kreatif ve sanatsal işlerinizde güzel anlaşmalar karşınıza gelebilir.

Cuma günü sosyal ortamlarda, sosyal medyada iletişim işlerinizde hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. İkili ilişkilerden yana uzun zamandır yüzünüz gülmüyorsa Cuma günü yüzünüzün de güldüğünü göreceksiniz.

Hafta sonu yakın çevrenizden bir insanla aranızdaki gerilime dikkat edin, ego sürtüşmeleri ego savaşları devreye girebilir. Ama bu aralar her şeyin anahtarı doğru zamanda doğru şeyleri söylemek o yüzden bunu yaparsanız işte bu gerilimli ortamı yumuşatmasını da bilirsiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, eviniz, aileniz, yuvanız ve yerleşimle ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta daha çok evinize ve özelinize dair bir hafta olacak. Hem özel hayatınıza hem varsa çocuklarınızla ilgili konulara ya da gündelik hayatınızın ritmine daha fazla ağırlık vereceksiniz, ta ki hafta sonuna kadar. Hafta sonu ikili ilişkiler ve özel hayatınız zirve yapabilir. Sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirebilirsiniz ya da hayatınızda bir insanın olmasını can-ı gönülden isteyebilirsiniz. Hafta sonu yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Hayatınızda biri olmasa bile arkadaşlarınızı, sevdiklerinizi, eşinizi, dostunuzu arayıp onlarla daha fazla bir arada olmak isteyebilirsiniz. Pazartesi evle ilgili büyük alışverişler ya da kafanızda planladığınız programlar varsa bu programlarda, alışverişlerde hayat çok da rahat akmayabilir çünkü Ay boşlukta olacak.

Aynı zamanda pazartesi günü Satürn Kova burcunda düzeliyor. Sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekteydi. İşle ilgili neyi isteyip istemediğinizi, iş hayatınızda neyi gerçekten yapıp yapmak istemediğiniz konusunda 2021 yılında çok önemli dersler almış olmalısınız. Yaz döneminde aslında bazı konuları fark etmek anlamında da çok önemli bazı fırsatlarınız olmuş olabilir. Aynı zamanda sağlığınızla da ilgili değişmesi gereken konuları fark ettiniz. Pazartesi itibariyle Satürn’ün düzelmesiyle beraber artık hem işte hem hizmet alanlarınızda hem de sağlık konularınızda ne yapmanız gerektiğini çok net bir şekilde biliyor olacaksınız. Buna göre de organize olarak işlerinizi yoluna sokabilirsiniz.

Çarşamba günü aile ortamlarınızda yapılması gereken işleriniz varsa yakın çevrenizdeki insanları da işin içine katabilirsiniz ya da babanızın akrabalarıyla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Cuma günü parasal konularda çok şanslı olacaksınız, hayat size gülümseyecek. Beklediğiniz bir para karşınıza gelebilir ya da paraya dayalı bir işiniz onaylanabilir. Hayata karşı oldukça hevesli, coşkulu, iyimser olabilirsiniz ve işlerden yana gerçekten mutluluk duyabilirsiniz.

Hafta sonu harcamalara dikkat edin. Özellikle yeni gelecek hafta başında riskli yatırımlardan mümkün olduğunda kaçının. Aile büyüklerinizden biri ailenize gelecek bir insan size öyle güzel tavsiyelerde bulunacak ki bu tavsiyeleri hayatınıza geçirirseniz parasal yönden çok rahatlayacaksınız.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, iletişime dayalı bir hafta başlıyor. Bu hafta yerinizde duramayabilirsiniz ama Salı, Çarşamba günleri daha çok ailevi konularla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Tam da kendinize, kendi yapacaklarınıza odaklandığınız bu dönemde ailevi baskılar, aile ve ev hayatınız için yapılması gerekenler üzerinizde gerginlik yaratabilir.

Pazartesi günü sosyal medya üzerinden ya da iletişime dayalı işlerinizde önemli haberler bekliyorsanız bu haberleri almakta biraz gecikebilirsiniz ama bugünün bir özelliği daha var, Satürn düzeliyor. Satürn yaz boyunca sizin aşk evinizde çocuklar alanınızda, hobiler ve eğitim alanlarınızda gerilemekteydi. Bu alanlarda yavaşlamalar, gecikmeler, aksilikler, sıkıntılarla karşılaşmış olabilirsiniz. Pazartesi itibariyle bu alanlarda daha sağlam adımlarla ilerleyeceğiniz, kendinizi göstereceğiniz belki bir aşkın, bir çocuğun ya da belki de bir sanatsal projenin sorumluluğunu daha net bir şekilde ele alabileceğiniz bir dönem başlıyor.

Çarşamba günü yakın çevreniz konusunda çok desteklisiniz. Önemli insanlarla aranızdaki bağlantıları kuvvetlendireceksiniz. Sosyal medya alanlarınız fazlasıyla aktif olabilir ya da bilgisayara dayalı işleriniz varsa bu işlerde kalıcı bazı ilişkilerin hayatınıza yaradığını görebilirsiniz. Merkür hala geriliyor yeni biriyle tanışmaktan çok bir arkadaşınızın arkadaşı olabilir, daha önceden tanıdığınız ama aynı ortamda yeniden bulunduğunuz biri olabilir, bu hafta bu ilişkileri daha iyi bir noktaya taşıyabilirsiniz.

Cuma günü ise aşktan şansınız inanılmaz olacak. Hayatınızda bir insan varsa bu dönem onunla bir arada olmaktan mutluluk duyabilirsiniz, ondan güzel haberler alabilirsiniz, çocuğunuz varsa onun hayatında çok güzel olaylar devreye girebilir. Kendi işlerinizde hayatın sizi çok yukarılara taşıdığını ve hala bazı noktalarda umut olduğunu fark edebilirsiniz. Burası biraz spekülatif bir alandır. O yüzden borsada yatırım yapıyorsanız, döviz, bitcoin gibi alanlarda yatırımlarınız varsa bu alanlardan yana şans ve fırsatlar karşınıza gelecek. Yatırımlarınızı gerçeğe dönüştürmek ya da yatırımlarınızdan istediğiniz sonuçları almanız da mümkün görünüyor.

Hafta sonu dikkat edin, aile ortamlarınızda gerginlikler oluşabilir, bir eşyanız bozulabilir, çok ihtiyacınız olan bir eşyanızın çalışmadığını görebilirsiniz. Öte yandan sevdiklerinizle kavgalara girişmeyin. Bu aralar ağzınızdan bal akacak bu bal akmasını sadece sosyal ortamlarda, sosyal medya üzerinden göstermeyin. Sevdiklerinize, eşinize, dostunuza, yakınlarınıza dostlarınıza gösterin o zaman her sıkıntının çok güzel bir çözüme ulaştığını göreceksiniz.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, haftaya parasal konularla başlıyorsunuz. Önemli haberler bekliyorsanız, parayla ilgili bir meseleyi halletmek istiyorsanız ya da bir girişiminiz varsa bu haberlerde gecikmeler olabilir. Ama merak etmeyin Venüs bu alanlarda size çok güzel bir jest yapacak. 3 hafta boyunca güzel kazançlarınız olacak, geri planda durduğunuz işlerinizden istediğiniz sonuçları elde edeceksiniz. Bu hafta iletişimle ilgili işlerinizin de önem kazanacağı bir hafta olacak. Hafta sonuna doğru evinize, ailenize, aile ortamlarınızda yapılması gerekenlere odaklı olacaksınız. Yine hafta sonu çok keyifli etkiler var. Sevdiğiniz insanla gezebilirsiniz, spora vakit ayırabilirsiniz ya da romantik bir film izlemek bir araya gelmek ya da güzel böyle bir yemek yemek gibi etkiler devrede olacak. Olayları çok fazla kafanızda büyütmeyin çünkü bu hafta destekli bir hafta olacak aynı zamanda.

Tamam heyecanla biraz karmaşık anlatmış olabilirim Önce Satürn’le başlayalım. Bu pazartesi Satürn düzeliyor! Satürn gerilerken ev, aile, yuvanız alanlarında bazı sorumluluklarla yüzleşmek durumunda kaldınız. Birtakım planlar yaptınız. Bu planlar ev almakta, yer değiştirmekle, ailevi konularda verilecek önemli kararlarla ilgili olabilir. Pazartesi itibariyle bu alanlarda daha organize, daha sağlam, daha kalıcı bir şekilde yolunuza ilerleyebilirsiniz. Fark ettiğiniz sorunları ele alabilir, sorumluluklarınızın sizi büyüttüğünü görebilirsiniz. İşte böyle bir dönem başlıyor.

Çarşamba günü parasal konularda istediğiniz bazı sonuçlar karşınıza gelecek. Doğru ilişkilerle neler yapılacağını göreceksiniz. Yine davranışlarınızla, tuttuğunuz sözlerle hem iş hem aile alanlarınızda takdir edilebilirsiniz.

Cuma günü gökyüzünden destekli olduğunuzu göreceksiniz. Ev, aile, yuva alanlarınızda çok büyük şanslar elde edebilirsiniz. Ailenizden bir insanın kariyerinde önemli bir olay oluşabilir. Kendinizi evinizde, yuvanızda veya emlakla ilgili işlerde fırsatlı bulacaksınız.

Hafta sonuna dikkat edin. Hafta sonu yakın çevrenizden bir insanın hayatınızın üzerinde çok büyük baskı uyguladığını ya da sizi bazı noktalarda zorladığını fark edebilirsiniz. Bu da çok çekişmelere girmenize neden olabilir. Yakın çevrenizden bir insanın kariyerinde bazı zorlanmaları olduğunu görebilirsiniz. Ama bu dönem insanları affetmek, şansınızı zorlamamak, doğru şekilde konuşmak ya da aklınızdan geçen güzel fikirleri etrafına yaymak bütün her şeyin ilacı olacak.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, Ay Yay burcundayken haftaya giriş yapıyorsunuz. Tüm gün boyunca Ay boşlukta olacak ama yine de gezmek, dolaşmak, alışveriş yapmak, sevdiğiniz insanlarla bir araya gelmek, güzelleşmek anlamında size böyle bir hareket verecek. Arkadaşlarınızdan ve iş yerinizden güzel haberler alabilirsiniz. Ama böyle çok büyük haberler bekliyorsanız bu haberlerde bazı aksamalar devreye girebilir. Yine de tüm hafta boyunca oldukça hareketli olacaksınız. Sağlığınıza gereken özeni gösterin. Salı ve Çarşamba günleri parasal konular ön planda olurken Perşembe ve Cuma günleri daha çok iletişimle ilgili konulara yöneleceksiniz ya da yakın çevrenizle yapmanız gereken programlar devreye girecek. Hafta sonu evinizde ve yuvanızda olmak size huzur verebilir. Evinizde bir misafir ağırlayabilirsiniz ya da vaktinizin çoğunu evde, sevdiklerinizle, ailenizle geçirmek isteyebilirsiniz.

Bu Pazartesi Satürn düzeliyor. Satürn iletişim ve yakın çevre alanlarınızda gerilemekteydi ve bu alanlarda yaşadığınız bazı sıkıntıları gözden geçirmenize ve önemli kararlarla yolunuzda devam etmenizi size göstermiş olabilir. Pazartesi itibariyle bu kararları uygulama zamanı. Özellikle sosyal medyada, iletişimsel işlerinizde daha disipline olacaksınız. İşleri organize olarak ele almak isteyeceksiniz. Eğer bu disiplini sağlayabilirseniz işlerinizin tıkır tıkır ilerlediğini çok net bir şekilde görebilirsiniz.

Çarşamba günü çok keyifli. Kişisel girişimleriniz adına önemli adımlar söz konusu olabilir ve kuracağınız güçlü bağlantılarla istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. En keyifli günlerden biri olan Cuma günü gökyüzü sizi destekleyecek. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizdeki insanlarla konuştuğunuz, daha önceden planladığınız geziler, işler anlamında Cuma günü harekete geçebilirsiniz.

Hafta sonu dikkat edin hafta sonu parasal konularda destekli olmayacaksınız. Bu da sizi gerginliklere sürükleyebilir. Ev hayatınızda huzuru yakalayacaksınız ama diğer taraftan parasal konulara kafanız çok takılacak. Sevdiğiniz, sizi arayan soran arkadaşlarınıza, ihtiyacı olan kişilere bu dönem kalbinizi, yüreğinizi ve fikirlerinizi açın. Onların hayatını düzelttikçe, onların hayatında bazı konuları yoluna koyduğunu gördükçe kendi hayatınızın da büyüdüğünü, güzelleştiğini fark edeceksiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, biraz isteksiz enerjilerle haftanız başlıyor. Geri planda durduğunuz işleriniz varsa bu işlerinizden bazı haberler bekliyorsanız, bu hafta başı bu haberler havada kalabilir.  Bu ara Merkür kariyer ve meslek alanlarınızda geriliyor, aynı zamanda sizi hırslı yapıyor. Bazı konuları yeni baştan ele almak durumunda kalabilirsiniz. Zaman zaman kızgınlıklarınız, öfkeniz olabilir. İş ortamınızda diplomasiyi, dengeyi sağlamayı zor hale getirmeyin.

Bu hafta yönetici gezegeniniz Satürn, Pazartesi itibariyle para alanlarınızda düzelecek. Parasal konularda neler yapıp yapamayacağınızı bu yaz döneminde Satürn geri giderken görmüş olmalısınız. Mayıs ayına kadar gayet güzel idare ediyor olabilirsiniz. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanın ne olduğunu gayet net bir şekilde fark etmiş olabilirsiniz. Yaz döneminde ipin ucu biraz kaçmış olabilir ya da beklediğiniz haberler gelmemiş, parasal konularda istediğiniz adımları atamamış olabilirsiniz. Neyi nerede, nasıl yaptığınızı gördünüz, hatalarınızı fark ettiniz.  Pazartesi günü itibariyle Satürn düzelecek, maddi konularda çok daha net adımlarla ilerleyeceksiniz ve istediğiniz sonuçları da alacaksınız. Organize, disipline olacaksınız, para ile ilgili sıkıntı ve problemlerin geride kaldığını göreceksiniz.

Çarşamba günü çok keyifli. Geri planda durduğunuz ve daha önceden görüşmelerinizi yaptığınız işlerinizde güzel haberler devreye girebilir.

Cuma gününü bir kenara not edin çünkü iş hayatınızda çok güzel bir fırsat karşınıza gelecek. Bu daha önceden konuşulmuş bir fırsat da olabilir. Kendinizi gayet şanslı, mutlu, iyimser görebilirsiniz.

Hafta sonu özellikle inatlaşmamaya dikkat edin. Toplum önünde, kalabalık ortamlarda ya da ilişkilerinizde güç çekişmeleri, inatçılık size çok yaramıyor. Bu inatçılığın hem özel hayatınıza hem iş alanlarınıza etki etmesine izin vermeyin. Doğru zamanda doğru cümleler kurmak, biraz daha hayatı akışına bırakmak size çok şey öğretecek ve işleri toparlamanızı sağlayacak.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, sosyal çevrenizden alacağınız haberlerle haftanız başlıyor. Bu haberlerle önünüzdeki günleri şekillendirmek isteyebilirsiniz ama yaptığınız planları uygulamaya geçirmek kolay olmayabilir. Salı ve Çarşamba günleri biraz daha kendi halinizde olmak isteyeceksiniz. Biraz daha yalnız kalmaya ve çalışmaya ihtiyacınız olabilir. Perşembe ve Cuma günleri çok hareketli günler, yerinizde duramayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda almanız gereken sorumluluklar devreye girebilir. Kendinize, sevdiğinize ve etrafınızdaki insanlara para harcamaktan mutluluk duyacağınız bir hafta sonu sizi bekliyor olacak.

Pazartesi günü Satürn düzeliyor. Satürn’ün düzelmesiyle beraber kendi gücünüzü ele aldığınız bir dönem başlıyor. Hem sağlığınız hem de hayatla ilgili konularda Satürn bir yıldan beri hayatınızı yapılandırıyor. Bu kolay bir şey değil, zaman zaman zorlanıyorsunuz zaman zaman bazı güzel etkilerle karşılaşıyorsunuz. Şimdi artık hayatınızla ilgili alanlarda organize olabilirseniz sağlığınızla ilgili konularda verdiğiniz kararları uygulayabilirseniz Satürn’ün düzelmesiyle beraber çok yol kat edeceğiniz şans ve fırsatları da hayatınıza geçireceğiniz bir dönem içerisinde olacaksınız.

Sosyal çevreniz çok kuvvetli, arkadaşlarınızdan göreceğiniz destek ve yardımlar bu hafta önemli olacak. Çarşamba günü önemli bir iş meselesi devrede olacak ve bu konuşmanın hayatınızda güzel alanlara açıldığını göreceksiniz. Aslında olması gereken bir konuşma ama diğer taraftan büyük olayları da tetikleyebilir. Yine sosyal çevrenizden bir insanla önemli bir bağ veya ilişki kurulabilir.

Cuma günü çok şanslı, hem eğitimle ilgili konularda hem seyahat alanlarında ya da geleceği ilgilendirecek her tür işte hayat size güzel şans ve fırsatlar sunacak. Davalarla, girişimlerinizle, eğitimle alakalı önemli haberler gelebilir. Hayattan alacağınız keyfin çok yüksek olduğunu göreceksiniz ve geleceğe umutla bakacaksınız.

Hafta sonu tanımadığınız ortamlarda sizi daha az tanıyan insanların yanında güç çekişmelerinden uzak durun. İnsanlar durduk yere sizinle uğraşabilirler bunu fark edebilirsiniz ve bu bir haksızlık gibi gelebilir. Bunu yapmayın. Anneniz tarafından bir insanın hayatınıza baskı uyguladığını görebilirsiniz bu dönem içerisinde, bunları da çok fazla kaale almayın. Çünkü bu dönem ektiğinizi biçeceksiniz. Bu dönem sizin döneminiz. Satürn’ün düzelmesiyle beraber bir hafta sonra Jüpiter de yükselecek size çok büyük şans ve fırsatlar verecek o yüzden şimdi moralinizi yukarıya çıkarma ve bu hafta karşınıza gelecek fırsatları hayatınıza geçirme zamanı.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, iş hayatınız, mesleki koşturmalarınız, amaç ve hedefleriniz doğrultusunda yapmanız gerekenlerle haftanıza başlıyorsunuz. Bu aralar parasal konularla kafanız çok meşgul olabilir ya da bazı meseleleri çok fazla kafanıza takmış olabilirsiniz. Eşinizin parasal durumu ile ilgili alanlarda istediğiniz gibi rahatlayamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Merak etmeyin bu hafta bu alanlardan yana şansınız kuvvetli olacak. Perşembe ve Cuma günlerine dikkat. Bu günler biraz daha kendi içinizde olmak, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Diğer zamanlar daha çok sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla geçirilecek zamanlara işaret ederken hafta sonu oldukça hareketli olacak. Kendi gücünüzü yeniden hayatınızda kazandığınızı göreceksiniz. Hafta sonu sağlığınızla ilgili konu ve olaylar önemli olacak.

Bu pazartesi Satürn düzeliyor. Satürn özellikle yaz ayları döneminde maneviyatla, ruhsallıkla ilgili konularda sizi zorlamış olabilir. Eskisi gibi destek alamadığınızı düşünmüş olabilirsiniz ya da yaşadığınız olayları gözden geçirdiğinizde ne kadar zor bir yıl geçirdiğinizi fark etmiş olabilirsiniz. Her şeyle yüzleşecek gücünüzün olmadığını görmüş olabilirsiniz. Pazartesi itibariyle hayatınızı toparlayacak gücü kendi üzerinizde bulacaksınız. Ruhsal konularda daha disiplinli ve organize olarak yolunuzda devam edeceksiniz.

Çarşamba günü önemli insanlardan güzel haberleriniz var hatta patronlarınızla bir araya gelirseniz onların yakın çevresindeki insanlardan güzel övgüler alabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda iletişiminizi kuvvetli tutabilirsiniz. Patronlarınız ve üstlerinizle iletişiminiz gayet kuvvetli olabilir. Yine eşinizin ailesiyle olan bağlarda sağlam olabilir.

Cuma günü hayat sizi destekliyor, parasal konularda çok güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Yurtdışı bağlantılı işleriniz, bir yerden beklediğiniz bir para varsa bu paranın gelme olasılığı artacak. Hayata daha olumlu gözlerle baktığınız için parasal konuları artık çok fazla kendinize dert etmeyeceksiniz.

Hafta sonu dikkat edin sosyal çevrenizdeki insanlar ve arkadaşlarınızla aranızda ufak tefek çekişmeler olabilir. Arkadaşlarınızla para meselesinden kaynaklı olarak birbirinizi kırabilir, üzebilirsiniz.

Bu dönem kendinizi ruhsal yönden geliştirmekten mutlu olduğunuz bir dönem. Spritüel alan, astroloji ya da belki mitoloji gibi bazı alanların derinine inmeyi, kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlar öne çıkabilir. Hafta sonu ağzınızdan güzel sözler çıksın, güzel olumlamalarda bulunun, geleceğinizle ilgili konularda da asla karamsarlığa düşmeyin çünkü şansın ve fırsatların size aktığını da göreceksiniz.

Yorumlar (0)