Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 08.11.2021, 11:14 09.11.2021, 10:11
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

08 – 14 Kasım haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım.

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar haftaya kariyer, işle ilgili konular ve bu alanda yapılması gerekenlerle başlıyorsunuz. Pazartesi itibariyle önemli insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Ama haftanın geneline baktığımızda kafanız bu aralar paraya çalışıyor. Yani alacak verecek dengesi, ödemeler, atılması gereken adımlar önemli. Belki kredilerle ilgili bir girişiminiz olabilir, bir borç almak ya da para durumunuzu toparlamak istiyor olabilirsiniz. Bunlarla ilgili konular bu hafta en sıkışacağınız alanlar. Beklediğiniz bir paranın gelmemesi, size söz verilen bir konuda yanlış yapılması cinlerinizi hemen tepenize çıkarabilir. Olayları ve durumları farklı gözlerle görmeniz gereken bir hafta olacak. Parasal konularda kimseyle takışmayın, ilişkilerinizi bozmayın, kavga etmeyin, her şey olacağına varır.

Sezgilerinizin ve yaratıcılığınızın çok kuvvetlendiği bu aralar düşündüğünüz her şey önünüze gelecek. Aynı zamanda rüyalarınız size yol gösterebilir. Geri planda durduğunuz, çalışmalar yaptığınız alanlarda güzel açılımlar yaşayacaksınız.

Bu aralar sevdiğiniz insanın ailesiyle daha fazla vakit geçirmek istediğini fark edebilirsiniz. Yine de göz önünde olacağınız ortamlarda ilişkinizde güzel sonuçlar elde etmeniz söz konusu olacak. Bu hafta cesaret, risk gerektiren işlere kalkışmayın, sakin durmaya özen gösterin.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, haftaya uzaklardan alınacak haberlerle başlıyorsunuz. Bu bir telefon olabilir, uzun zamandır beklediğiniz bir haberi içerebilir. Eğitim ayağında bu hafta başı kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Ticari faaliyetlerde, eğitimle ilgili konularda aynı zamanda seyahatlerde güzel açılımlar var.

Ortaklı bir işiniz varsa, iş birliği içerisindeyseniz, biriyle beraber bir iş yapmayı düşünüyorsanız bu dönem söylediklerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Ufak bir meseleyi gözünüzde büyütebilir ya da karşı tarafın büyüttüğünü görebilirsiniz. Bu konu iyice uzayabilir hatta restleşmelere gidebilir. O yüzden bu dönem tanımadığınız insanlarla güç çekişmelerine girmemeniz gerekiyor.

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın bazı noktalarda sizi anlamadığını, sizi desteklemediğini düşünüyor olabilirsiniz. Gökyüzünde biraz depresif etkiler var. Kariyer alanlarınızda, patronunuzun kariyerinde ya da patronunuzun iş hayatında bazı zorlanmalar oluşabilir. Bütün bunlar yaşayacaklarınız arasındaki olasılıklardan birkaçı. Diğer taraftan bu dönem kimseyle çekişmeyin, restleşmeyin. İftiralar devreye girebilir, en çok bu etkiye dikkat edin ve göz önünde olacağınız ortamlarda kimseyle kavga etmeyin. Sevdiğiniz insanla bu hafta buluşacaksınız bu planlarda bir ertelenme, bir sıkıntı oluştuysa şartları ve durumları zorlamayın.

Sosyal çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz desteklerle hayatınızı güzelleştiren bir hafta olacak. Mesela kafanızda bir proje var, bunu arkadaşlarınıza anlatmaktan çekinmeyin. Aynı zamanda o insanların size ilişkiniz konusunda göstereceği bazı yollar çok önemli olacak. Kimseyi dinlememezlik etmeyin ve insanların size yol göstermesine, size destek olmasına izin verin, inatçılıklarınızı bir kenara bırakın. Eğer hayatınızda bir insan yoksa ve bu aralar gerçekten insanlarla iletişim kuramıyorsanız yine seyahat ve eğitim hayatınızda tanışacağınız aslında sizin yapınızdan uzak bir insanla tanışma ve ilişki yaşama ihtimaliniz de bu hafta yüksek olacak. Göz önünde bulunduğunuz yerlerde lütfen sağlığınıza da özen göstermeyin unutmayın.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, bu Pazartesi parasal işlerinizi çok rahat bir şekilde ele alabilirsiniz ve kafanızda bazı planlar varsa bunları hareketlendireceksiniz. Bu hafta başı keyifli etkilerle başlıyor. Ama öte yandan gündelik iş hayatınıza, çalışma düzeninize, hizmet alanlarınıza ve sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Bir iş seyahatinizde ertelenmeler oluşabilir. Aynı zamanda eğitim hayatınızda yaşayacağınız bazı olaylar sizi gerçekten etkileyebilir. Bir davanız sonuçlanabilir ama bu sonuçtan memnun olmayabilirsiniz. İş hayatınızda beraber çalıştığınız kişilere karşı çok sert konuşmalardan ve karşı tarafın canını acıtmaktan uzak durun.

Tüm hafta boyunca sinirli, agresif ve gergin olabilirsiniz. Baş ağrılarına dikkat etmeniz gerekebilir. Aynı zamanda üriner sistem, cinsel organ problemleri, hormonal dengesizlikler, şeker intoleranslarına da dikkat etmeniz gerekecek. Hem iş hem sağlıkla ilgili alanlarda beklenmedik durumlara açık olabilirsiniz. Mikrobik ve ateşli hastalıklara dikkat edin. Çünkü bu hafta zorlayıcı etkileri sağlık alanından alacaksınız.

Olumlu tarafa baktığımızda iş hayatınızda güzel gelişmeler de olacak. Tam olumsuzluklar yaşarken alacağınız güzel bir haber iyi hissetmenizi sağlayacak. Bu haberi de hafta sonuna doğru alabilirsiniz. Hafta içinde yaşayacaklarınızı unutturacak kadar kendinizi keyifli, mutlu ve enerjik göreceksiniz. Hafta sonu sosyal çevrenizle beraber yapacağınız kısa vadeli planlar yine günlerinizi güzel geçirmenizi sağlayacak.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, sevdiklerinizle beraber yapacağınız planlar bu hafta önemli olacak. Hafta başında beraber hareket etmekten mutluluk duyabilirsiniz ve sevdiğinizle aranızda mesafeli tatlı bir ilişki olsa bile ondan saygı görmesini başaracaksınız. Aynı şekilde onun da size saygı duyduğunu göreceksiniz.

Bu hafta spekülatif, riskli işlerden yana şansınız çok olmayacak. O yüzden yatırımlarınız konusunda kafanızda dönen, dolaşan bir sürü konu ve olayı toparlamak için acele etmeyin. Çocuğunuz varsa onun bu dönemki davranışları, çocuğunuzla olan bağlantılarınız ya da onun başına gelecek ufak bir olay sizi sinirli ve agresif kılabilir. Bu aralar sevdiklerinize karşı gergin etkilerle hareket edeceksiniz. Özellikle göz önünde olacağınız ortamlarda, sosyal çevrelerde, organizasyonlarda gerginlikler iyice ortaya çıkabilir. Sevdiğinize söyleyeceklerinizi döver gibi anlatmayın. Spor yapıyorsanız, hobilerinizle ilgileniyorsanız bu hafta dikkatli olmakta fayda olacak. Özel hayatınızda tutkularınız size yanlış yaptırabilir.

Alacağınız haberlerle geleceğe yönelik adımlarınız, seyahatleriniz, eğitimle ilgili konularda hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. Cuma günü bu haberler karşınıza gelebilir ve en azından hafta içerisinde yaşadığınız olumsuzlukları daha rahat atlatmanıza yardımcı olabilir. Hafta sonu kalabalık ortamlarda olmak isteyeceksiniz. Çocuğunuzun, özel hayatınızdaki insanın sağlığı ile ilgili konularda çabuk sinirlenmeyin, tepkiler vermeyin ve onların da sağlığına gereken özeni gösterin.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, gündelik hayatınızın düzenini oturtacağınız, işlerinizi kolay toparlayacağınız, çalışmaktan da mutlu olacağınız haftalardan bir tanesi başlıyor. Ama bu hafta ev, aile, yuva alanlarınıza ve özel ilişkilerinize ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Ailenizdeki insanlara karşı sinirli, gergin ve agresif olabilirsiniz. Kafanızdaki düşünceleri herkesin onaylamasını isteyebilirsiniz. Onay gelmediği zaman da herkese savaş açabilirsiniz. Bu hafta ailenizdeki insanlarla, ebeveynlerinizle kavga eder gibi konuşmayın. Evinizde bir kavgaya şahit olabilirsiniz ya da söyleyeceğiniz bir söz küçücük bir olayın iyice büyüyerek kocaman bir kavgaya dönüştüğünü görebilirsiniz. Emlak, alım- satım, kiralama gibi işleriniz varsa bu dönem aceleye getirmemeye özen gösterin. Hayatınızda bir insan varsa, evliyseniz sevdiğiniz insanın kariyerinde bazı zorlanmalar devreye girebilir. Kariyerinde duyduğu bir şey size çok olumsuz bir şekilde yansıyabilir, yansıtılabilir. Diğer taraftan evinizdeki bu huzursuzluk, hareketlilik ve gerginlik iş ortamlarınıza da yansıyabilir.

Cuma, cumartesi günleri iş ortamlarınızda gerginliklerden, uç ve radikal düşüncelerden, kutuplaşmalardan uzak durun. Sinirinizi tanımadığınız insanlardan çıkarmaya çalışmayın. Bu haftanın en önemli konusu aslında evinize, ailenize, yuvanıza akan bolluk ve bereket olacak. Eviniz için yapacağınız harcamalar sizi mutlu edebilir. Bu aralara sezgileriniz çok kuvvetli, sezgilerinizin yolundan şaşmayın. Başkalarının söylediklerini değil, kendi söylediklerinizi ve kendi bildiklerinizi hayatınıza geçirin.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, keyifli etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Gündelik koşturmalarınız, yapılması gerekenler çocuğunuz varsa onunla ilgili konu ve olaylar hız kazanırken alışveriş yapmaktan tutun da kendi isteklerinize göre yapmak istedikleriniz ön planda olacak.

Aynı zamanda bu hafta tehlikeli haftalardan bir tanesi, yakın çevrenizle olan iletişiminize dikkat etmeniz gerekecek. Özellikle akrabalarınızla, yakın dostlarınızla bu hafta gerginlik yaşamamaya, tartışmalara girmemeye çalışın. Sosyal medyayı kullanıyorsanız dijital ortamlarda gördüğünüzü yazmak, istediğinizi satın almak ya da bazı insanlara bulaşmak isteyebilirsiniz. İşte bu noktalarda sıkıntı ve problemler oluşabilir. Beklenmedik insanlardan göreceğiniz tepkiler yüksek olabilir. Bu hafta en çok sağlığa dikkat edin. Çok geziyorsanız, dolaşıyorsanız bu aralar kalabalık ortamlara çok girip çıkıyorsanız özellikle bu noktada dikkatli olun. Çünkü yakınınızdaki bir insanın korona olduğunu öğrenebilirsiniz, irtibat halinde olduğunuz birinin sağlığı ile ilgili bir sıkıntısı olduğunu duyabilirsiniz, bu da üzerinizde gerginliklere neden olabilir. Yakın çevrenizden bir insanın sağlığı ile ilgili konu ve olaylar bu hafta uğraşacağınız konuların başında geliyor. Toplantılarınız, önemli görüşmeleriniz varsa sinirli ve gergin yapınızı birazcık daha aşağıya çekmeye özen gösterin. Biraz daha empatiyi ön plana çıkararak ve sevdiğiniz insanlardan destek alarak bunu yapabilirsiniz. Sinirlendiğinizde, gerildiğinizde, sevdiğiniz bir arkadaşınızı arayın ve ondan kendinize güç ve moral vermesini isteyin. Hafta sonu harcamalar gündeme gelebilir. Kafanızda bir plan varsa bunları hareketlendirip harcamalarınızı hızlandıracaksınız.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, bu hafta başında ailevi konularda keyfiniz yüksek olacak. Ailevi konularda sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz, neler yapılması gerekiyorsa işleri tek tek ele alacaksınız. Bu hafta para konularına dikkat etmeniz gerekecek. Alacak verecek dengesi çok ama çok önemli. Para kazançlarınızın hızlandığı aynı zamanda gelirlerinizi artırmak için harekete geçtiğiniz ve mücadele verdiğiniz bir dönem. Ama ticari girişimiz varsa, bir para bekliyorsanız, maddi konularda konuşmalarınızda biraz dilinizin kemiği olsun. Çünkü size verilen teklif ya da size söylenen sözlere çok çabuk tepkiler verebilirsiniz. Ya da bazı işlerinizin sonuçları çok hızlı bir şekilde görmek isteyebilirsiniz bu da sizi zorlayabilir.

Banka işleri, döviz, borsada yatırım yapmak konusunda bu hafta çok destekli olmayacaksınız. En ufak duyacağınız bir tüyo çok çabuk yelkenleri suya indirmenize neden olabilir. Harcamalarınız, faturalar konusunda çabuk demoralize olabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa o insanın düşüncesizce yaptığı bazı harcamalar, parasal konulardaki atılımlar sinirlerinizi çok çabuk tepenize çıkaracak. Büyük parasal girişimlerden uzak durun.

Bununla birlikte, cuma günü gökyüzünde çok da güzel bir etkileşim devrede olacak. Aynı zamanda karşınıza gelecek bir iş fırsatı yine paraya dönüşebilir ya da bir işinizde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu da ileriki dönemler için size yeşil ışık yakabilir. Bu aralar harcamalarınız çok yüksek de olsa başka insanlara da yardım etmek isteyeceksiniz. Yardım etmekten korkmayın. Siz elinizi, gönlünüzü karşı tarafa ne kadar rahat açarsanız, yardım da bulunursanız paranın da o kadar rahat bir şekilde geri geldiğini, hatta katlanarak geri geldiğini göreceksiniz. Hem duygusal olarak tatmin olacaksınız hem de maddi yönden istediklerinize kavuşacaksınız. Çocuğunuz varsa özellikle sağlığıyla ilgili konulara dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, iletişimle ilgili işlerinizde ve yakın çevrenizden alacağınız güzel haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Ay Venüs kavuşumuyla bu hafta başında güzel planlar yapacaksınız. Bu hafta ilişkilere dikkat etmeniz gerekiyor. Hayatınızla ilgili önemli kararlarınız var. Kendi bildiğinizi okumak, kendi kafanızın dikine gitmek istiyorsunuz. Aynı zamanda kendinize de yatırım yapmak istiyorsunuz. Biraz spor yapmak, belki kendi görüntünüzü değiştirmek, kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönem. İşte bu dönemde sevdiğiniz insanla anlaşmak çok da kolay olmayacak. Hırsınızı kendinizden çıkarmayın. Bu dönem çok hızlı hareket edebilir, çok hızlı konuşabilirsiniz ve sizinle aynı fikirde olmayan insanlara karşı karalama kampanyasına girebilirsiniz. Aynı zamanda bu dönem iftiralara, karalamalara da açık bir dönem olacak. Gereksiz yere insanların tepkilerini üzerinize çekerek düşmanlıklar kazanmamaya çalışın.

Aynı zamanda aile hayatınızda üzerinizde ekstra sorumluluklar var ve yine bu sorumlulukların zorunluluklara dönüşmesi ve sizi aşağıya çekmesi söz konusu olabilir. Belki ailenizden bir insanın paraya ihtiyacı olabilir. Bu parayı karşılama isteğinin yanı sıra sadece kendiniz için yapmak istediğiniz harcamalar arasında dengeyi iyi kurmaya çalışın. Evinizde, ailenizde, yuvanızda sağlığınıza gereken özeni gösterin. Mikrobik, ateşli hastalıklara yakalanma olasılığınız bu hafta yüksek. Çok dolaştığınız, çok gezmek istediğiniz için bu hafta en çok buna dikkat edin.

Bu ara inanılmaz derecede kafanızda fikirler var ve bu fikirler öyle herkesin aklına gelen fikirler değil. Çok yaratıcı, sezgisel bu fikirleri hayata geçirecek ortamları da yaratacaksınız. Cuma günü güzel bir haber karşınıza gelebilir. Sevdiğiniz insanla beraber birbirinize destek olabilirsiniz ve hayatınızda önemli bir kapı aralanabilir. Bu hafta ilişkilere ve sağlığa özen gösterin.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, haftanıza parasal işlerinizi düzenleyerek başlayacaksanız. Bu hafta sağlığınıza ve işle ilgili konulara çok dikkat edin. Bu ara kızgınlıklarınız çok yüksek olabilir yapamadığınız işler, atağa kalkamadığınız konular ya da gözünüzde büyüttüğünüz olaylar için kızgınlıklarınızı kendinize çevirebilirsiniz. Yalnız başınıza kaldığınızda kendi kendinizle konuşabilirsiniz, hırsınızı kendinizden çıkarmak isteyebilirsiniz, bu aralar biraz kendi halinizde olmanız gerekiyor. İş hayatınızda bazı gelişmeler ani, hızlı, beklenmedik olaylar ya da sağlığınızdaki bu değişimler ruh halinizi olumsuz etkileyebilir.

En çok yakın çevrenizden etkileneceksiniz. Yakın çevrenizin size söyleyeceği bazı sözler, olumsuzluklar kafanıza fazlasıyla takılacak. Aynı zamanda insanlarla kavga eder gibi kendinizi savunmak isteyeceksiniz. O yüzden iftiralardan, kırgınlıklardan, kavgalardan uzak durun. Sağlıkla ilgili alacağınız haberler kendinizi çok çabuk aşağıya çekmenize neden olacaktır. Diğer taraftan evinizde, yuvanızda olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Ailenizdeki insanlardan destekleriniz yüksek olabilir.

Cuma günü evinizde güzel bir olay, bir buluşma, etkinlik devreye girebilir. İşte bu haftanın tüm yorgunluğunu sıkıntı ve problemlerini üzerinizden atmanızı sağlayacak. Hafta sonu oldukça keyifli, enerjik bir süreç siz bekliyor. Kendinizi eğlenceli yerlere atmak ya da eğlenceli insanlarla görüşmek isteyebilirsiniz. Yapılanları konuşmak ve sizin başınıza gelen olayları başka insanlara anlatmak önemli olacak. Bu hafta en çok iletişiminize dikkat edin. Doğru iletişimle yılanı bile deliğinden çıkarabilir bütün olumsuzlukları istediğiniz noktaya döndürebilirsiniz.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, kendinize değer vererek, kendiniz için yapmanız gerekenlere haftanızı başlatacaksınız. Bu hafta çokça gezebilir ve size keyif veren ortamlara girebilirsiniz. Sosyal çevre ve ortamlarda birbiriyle anlaşamayan insanlara denk gelebilirsiniz. Sosyal çevrelerde, kalabalık ortamlarda, organizasyona yönelik işlerde sinirinizi içinizde tutun. Sinirinize bu hafta hakim olun, ağzınızdan çıkmaması gereken sözler çıkmasın. Diğer taraftan oldukça hareketlendiğiniz, gelecek planlarınızı hızlandırdığınız bir süreç olacak. Yakın çevrenizdeki insanların da bu alandan yana size destekleri çok yüksek.

Cuma günü güzel etkileşimler devrede, güzel kapılar aralanabilir aynı zamanda istediğiniz bir işin sonucunun da karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Bu hafta parasal işlerinize de dikkat edin çünkü alacağınız, beklediğiniz bir para varsa bu paranın gecikmesi halinde konuşmalarınıza dikkat edin. Negatif etkiden uzak durmaya çalışın. Onun haricinde hayatınızda bir insan varsa onu bazı konularda ikna etmek kolay olmayabilir. Sosyal ortamlardaki bu hareketlilik özel hayatınıza olumsuz yansıyabilir. Ama siz olumlu noktalara odaklanın. Bu hafta yakın çevrenizden güzel şans ve fırsatlar da karşınıza gelecek.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, kendi halinizde olmaktan mutlu olacağınız haftalardan bir tanesi başlıyor. Bu aralar kendi içinize çekilmiş olabilirsiniz. Bazı planlarınızı gözden geçirmek ve bu planlara göre hareket etmek sizin için önemli olabilir. Bu hafta öyle çok kalabalık ortamlarda olmak istemeyeceksiniz ve bu size, ruhunuza iyi gelecek. Kariyer ve iş alanlarınızda sinirli, agresif ve gergin olabilirsiniz. Hızlı fikirleriniz olabilir ya da size yapılan bir hareketi sindirmekte zorlanabilirsiniz. Bu da dilinizin kemiği olmadan içinizde olan biteni karşı tarafa atmanıza neden olabilir. Özellikle patronlarınızla, üstlerinizle olan ilişkilerinize bağlantılarınıza bu hafta dikkat edin.

Kendi anneniz ya da eşinizin, partnerinizin ailesiyle olan konuşmalarınızda da dikkatli olmanız gerekiyor. Hayatınızda değişen çok şey var. Önemli sorumluluklar üstlendiğiniz bir dönem ve hayat sizi bazı noktalarda çok yormuş olabilir. İşte duyacağınız en ufak bir olumsuzluk karşısında yelkenleri suya indirmeye meyilli olacaksınız. Olumsuz düşüncelerden bu hafta uzak durun. Önemli işlerinizde, kariyerinizde, planlarınızda bazı engeller, gecikmeler ve sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Bütün bu sıkıntı ve problemleri ailenizden çıkarmamaya özen gösterin. Çünkü hafta sonuna doğru sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak ya da ailenizden bir insanla bazı konularda fikir ayrılıklarınızın çok uzadığını, büyüdüğünü fark edebilirsiniz.

Yaptığınız işlerin parasal olarak karşılığını göreceğiniz bir hafta olacak. Önemli yardımlar, güzel gelişmeler, haberler kariyerinizde güzel açılımları da karşınıza getirebilir. Hırslanmak, iş yapmak, hızlı adımlarla ilerlemek güzeldir ama hırslı yapınızı ortaya koyarken diğer insanları ezmemeye, bağlantılarınızı koparmamaya özen gösterin. Hafta sonu yakın çevrenizle beraber yapacağınız kısa vadeli planlara odaklanabilirsiniz. Kısa geziler, seyahatler ve iletişim trafiğinin aktif olması hayatı daha rahat algılamanızı sağlayabilir.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, sosyal çevrenizdeki insanlarla hafta başında güzel konuşmalar yapabilirsiniz. Önemli organizasyonlar ya da planlar varsa bu planlarınıza kendinizi vereceksiniz ve kendinizi ortaya koymak isteyeceksiniz. Bu hafta sizi bu yönden de destekleyecek.

Diğer taraftan tanımadığınız insanlarla, yabancı insanlarla olan iş birlikleri, konuşmalar ve iletişimde bu hafta gergin, sinirli ve agresif olmaya meyillisiniz. Mesela daha az tanıdığınız ve iş yapmak zorunda olduğunuz insanlarla konuşma ve görüşmeleriniz çok hızlı geçebilir, birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı işlerinizde de beklenmedik aksilikler ve gecikmeler oluşabilir. Özellikle bu işler eğitimi, seyahati, ticareti, hukuku kapsıyorsa bu noktalarda da negatif düşünebilir ve olumsuz etkiler altında olabilirsiniz.

Dışarıdan gelecek etkiler hayatınızda çok etkili olacak ve bu aralar gerginliklerinizi kontrol etmeniz çok da kolay olmayabilir. Yakın çevrenizdeki insanların hayatındaki değişimler de sizi etkileyecek ve bazı noktalarda aslında sevdiklerinizle ne kadar farklı noktalarda olduğunuzu fark edeceksiniz.

Aslında geleceğe dair çok da güzel fırsatlarınızın olduğu bir hafta sizi bekliyor. Arka arkaya yaşadığınız sorunlara farklı gözlerle bakmaya çalışın. Aslında bazı konuların neden olmadığını, hayatınızda neden işlemediğini karşınıza gelecek başka fırsatlarla çok net bir şekilde fark edeceksiniz.

Arkadaş ortamlarınızda sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmek size iyi gelebilir. Bir yerlere gidelim, tatil yapalım, ufak bir kaçamak halinde olalım gibi durumlara çok fazla girmeyin, bu hafta destekli değilsiniz. Öğrenciyseniz arkadaşlarınızla ve eğitmenlerinizle, öğretmenlerinizle olan bağlantılarınıza dikkat edin.

Yorumlar (0)