Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 24.01.2022, 12:57 25.01.2022, 10:45
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

24 – 30 Ocak haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Sevgili Koç ve yükselen Koçlar bu hafta ilişkiler haftası, ilişkiniz varsa ilişkinizde dengeye önem vermeniz gerekiyor. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağız planlar devrede olabilir aynı zamanda yalnız kalmak istemeyecek, tüm haftanızı diğer insanlarla iş birliklerine ayıracak ya da diğer insanlardan gelecek onaylara yer vermek isteyeceksiniz.

Pazartesi günü Mars Oğlak burcuna geçiyor, kariyer ve meslek hayatınızda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Mücadeleci birtakım koşulları karşınıza getirirken aynı zamanda kendinizi de göstereceğiniz gücünüzü ve kontrolünüzü doğru zamanda kararlı bir şekilde ortaya koyacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Çalışmayanlar, öğrenci olanlar ya da ailesiyle vakit geçirenlerse anne ve anne tarafıyla daha fazla bağlantılı olacak bu dönemde. Özel hayatınızda ailenizin sizi kontrol etmek istediğini düşünebilirsiniz.

Çarşamba günü Merkür Oğlak burcuna geçerek gerilemesine devam edecek. Kariyer ve meslek alanlarınızda, iletişim halinde olduğunuz insanlarla, patronlarınız, üstlerinizle olan bağlantılarınızda sıkıntı ve problemlere açık olacaksınız. 26 Ocak’tan 4 Şubat’a kadar iş hayatınızla ilgili önemli kararlar almamaya özen gösterin. Toplum önünde konuştuğunuz, kendinizi gösterdiniz bir işiniz varsa bu dönemde çeşitli aksamalar, aksaklıklar, engellerle de karşılaşma ihtimaliniz var.

Cumartesi günü Venüs düzeliyor en azından ilişkilerinizde, kariyer ve iş hayatınızda, ailevi konularda bir toparlanma yaşayacaksınız. Artık bu 40 günden beri kendi halinizde olduğunuz, zaman zaman sıkıntı çektiğiniz konu ve olayların geride kaldığını göreceksiniz.

Pazar günü dikkatli olmaya özen gösterin, sosyal ortamlarda, arkadaşlık ilişkilerinizde sıkıntı ve problemler karşınızda gelebilir. Para ile ilgili konularda çok çabuk köprüleri atabilirsiniz ya da paraya dayalı birtakım işleriniz varsa bu dönem bu işlerde istikrarı sağlamak sandığınızdan daha da zor olabilir. Riskli işlerden, adımlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, işiniz, gücünüz ve sağlığınızla ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Dengeyi sağlamak, iş hayatınızda biraz politika yapmak ya da arabuluculuk görevini üstlenmek bu hafta önemli olabilir. Birkaç gün boyunca daha çok işlerinize odaklı olacaksınız daha sonraki günler ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ön planda olabilir.

Mars Oğlak burcuna geçiyor, pazartesi günü itibariyle seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticaret aynı zamanda yabancı insanlarla yapılacak olan faaliyetlerinizde kendi gücünüzü ve kontrolünüzü ortaya koyacağınız bir döngü içerisinde giriyorsunuz. Önünüzdeki bir buçuk ay boyunca uğraşlarınız, mücadeleleriniz ve savaşlarınız, kontrol etme arzunuz, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, hukuki ve ticari alanlar, eşinizin ailesi ya da akrabaları ile ilgili konu ve olayları kapsayacak. Bu alanlarda kendinizi net bir şekilde ortaya koymak isteyecek hedef ve amaçlarınız için harekete geçeceksiniz. Diğer taraftan hayatı pozitif yönünden ele almaya özen gösterin. Özellikle derslerinize çok çalışıyorsanız, eğitimle ilgili konularda birtakım sıkıntılarınız varsa (Bunların da ortaya çıkması çok muhtemel çünkü çarşamba günü Merkür’de bu alanlarınızda gerileyecek.) Eski konu ve olaylar yeniden karşınıza gelebilir, çözmek durumunda kalabilirsiniz. İletişiminize her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gereken de bir dönem. 4 Şubat’a kadar seyahatlerinizde sıkıntı ve problemler oluşabilir. Ticari faaliyetlerinizde aksamalar, ertelenmeler, sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Eğitim hayatınızda kendinizi derslerinize vermek isterken bazı noktalarda bunu yapamadığınızı fark edebilirsiniz. İşte bütün bunlar Merkür gerilemesi sırasında yaşayacağınız olaylardan birkaçı.

Diğer taraftan cumartesi günü Venüs düzeliyor, en azından ilişkilerinizde yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin geride kaldığını görmeye başlayacaksınız. Kafanıza bazı olayları çok fazla takabilirsiniz ve aynı zamanda etrafınızda olup biten olaylara yaklaşımınızda da takıntılı davranıyor olabilirsiniz.

Pazar günü göz önünde olacağız ortamlarda, toplumsal alanlarda çok çabuk tepki vermeye meyilli olacaksınız. İsyankâr etkilerle etrafınızdaki insanları şaşırtabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin ailesiyle bu dönem çatışmalara girmemeye özen gösterin. Anneniz, annenizin ailesi onlarla olan bağlantılarınıza ekstra dikkat edin.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, keyifli etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konular ya da özel hayatınızdaki insanla geçirilecek güzel vakitler, sanatsal faaliyetler, kreatif işler haftanızı eğlenceli başlatacak.

Pazartesi günü Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle beraber para ile ilgili konularda daha kararlı, amaç ve hedeflerinize yönelik adımlar atacağınız bir dönem başlıyor. Ama diğer taraftan en çok mücadeleyi de bu alanlarda vereceksiniz. Sıkıntı ve problemleriniz varsa bu sıkıntı ve problemleri ele almak adına harekete geçmek arzunuzun yüksek olduğu bir süreç olacak. Ama bütün bunları ele alırken zaman zaman sıkıntı ve problemler de yakanızı bırakmayacak. Çünkü çarşamba günü Merkür de bu alanlarınıza geçerek gerilemeye devam edecek. 4 Şubat’a kadar para ile ilgili konularda dikkatli adımlar atmalısınız. Herhangi bir yerden kredi çekmeyin, kimseye borç vermeyin, kimseden borç almayın, kimseye kefil olmayın.

Cumartesi günü Venüs bu alanlarınızda düzeliyor, Venüs’ün düzelmesi ile beraber biraz daha rahat edeceğiniz, kendinize vakit ayıracağınız aynı zamanda kendi ruh halinizi biraz daha normalize edeceğiniz anlamına geliyor.

Ama pazar günü bulunacağınız ortamlarda, çevrelerde, uzak diyarlarda ani, hızlı, beklenmedik olaylar kapınızı çalabilir. Bir davanın sonucunu bekliyorsanız bu davanın sonucu ile ilgili konulara çok büyük tepkiler verebilirsiniz. Eğitim hayatınızda yaşanacak bir sıkıntı ya da problem bu dönem karşımıza gelebilir. Seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarında dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Ay sonu itibariyle hayatınızda, düşüncelerinizde, hareketlerinizde istikrarı sağlamak kolay olmayacak.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, evinize, yuvanıza, ailenize odaklanarak haftanıza giriş yapacaksınız. Ev ve aile hayatınızda dengeyi bulmanız, siyaset yapmanız, biraz daha dengeleyici ve biraz daha diğer insanların arasını bulacak özelliklerle hareket etmeniz pazartesi önemli olacak. Pazartesi gününden sonra ise daha keyif verici birkaç gün sizi bekliyor. Yaratıcılık ve sanata dayalı işleriniz varsa salı ve çarşamba günleri bu işlerinizi hızlandırabilirsiniz. Ondan sonraki günler daha çok sağlığınız ya da iş hayatınızın ritmi ile ilgili olacaksınız.

Pazartesi Mars Oğlak burcuna geçiyor ikili ilişkiler ve özel hayatınızda karşı tarafı kontrol etme isteğiniz ön plana çıkabilir ya da karşı tarafın sizin hayatınız üzerinde kontrolcü ve baskıcı bir yapı sergilediğini görebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla zaman zaman anlaşmazlıklar, inatlaşmalar bu dönemde karşınıza gelebilir. Ortaklı işlerinizde, taşınma gibi alanlarınızda ya da danışmanlık işlerinizde bu dönem mücadeleci koşullar ön planda olacak. Amaç ve hedeflerinizi doğru belirlediğiniz sürece bu alanda hızlı adımlarla ilerleme etkiniz var.

Çarşamba günü Merkür de bu alanlarınıza geçerek gerilemeye devam ediyor. Bu da şu anlama geliyor 4 Şubat’a kadar ikili ilişkilere dair evlilik, söz, nişan, yer değiştirme, ortaklı bir işe başlama bir projeye dahil olma imza atma anlamında şanslı bir süreç olmayacak. Daha önceden çalıştığınız ya da iş birliği içerisinde olduğunuz insanların bu dönem karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Ama sıfırdan bir işe başlamak ve adım atmak anlamında desteklenmeyeceksiniz.

Cumartesi günü Venüs bu alanlarınızda düzeliyor. Sevdiğiniz insanla yaşadığınız zorlanmalar artık geride kalmaya başlayacak. Ama diğer taraftan bu sefer de iletişim sıkıntılarına açık olacaksınız çünkü Merkür de orada geriliyor.

Pazar gününe geldiğimizde ise ani, hızlı, beklenmedik olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Para ile ilgili konularda ani tepkiler vermemeye özen gösterin. Bir kulübe, partiye, derneğe üye iseniz buralarda oluşacak bazı olumsuz durumlar, tartışmalar size de sirayet edebilir. Çok çabuk tepki verebilirsiniz. Parasal konularda kafanıza göre davranma isteğiniz de yüksek çalışabilir.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşleriniz ya da iletişim işlerinizdeki hızlı enerjilerle haftaya giriş yapıyorsunuz. Pazartesi günü iletişimsel işlerinizde dengeyi kurmak önemli olacak. Yakın çevrenizdeki insanları dengelemek isteyecek, onların hayatındaki durum ve olayları daha anlayışlı bir şekilde ele alacak, aynı zamanda kısa vadeli planlarınıza odaklanacaksınız. Salı ve çarşamba günleri eviniz, aileniz, yuvanız sizin için önemli olurken hafta sonuna doğru hayat sizi hızlandıracak ve hayattan aldığınız keyfin de arttığını göreceksiniz.

Pazartesi Mars Oğlak burcuna geçiyor ve sağlık ve iş alanlarınızda hareket etmeye başlayacak. Demek ki bu dönem mücadelenizi daha çok iş hayatınızda, gündelik hayatınızın ritminde ya da sağlıkla ilgili konularda vermeye başlayacaksınız. Bu alanlarda yaşadığınız sıkıntı ve problemler varsa bu dönem sonrası bu problemleri ele alma, gözden geçirmek ve harekete geçmek anlamında Mars sizi destekleyecek. Çalışmaktan mutluluk duyabilirsiniz. İşlerinizi iyi ayarladıktan, zamanı iyi kullandıktan, disipline olduktan sonra aslında bu dönemi etkin ve faydalı bir şekilde geçirebilirsiniz. Diğer taraftan Oğlak burcu astrolojide cildi, dizleri, dişleri aynı zamanda eklem yapısını, romatizma problemlerini ve kemik sorunlarını karşınıza getirebilir. Bu dönem en çok bu alanlardan yana problem yaşayabilirsiniz.

Çarşamba günü Merkür de bu alanlarınıza giriyor. 4 Şubat’a kadar işle ilgili konularda önemli kararlar almamanız gereken bir dönem bir kez daha altını çizeyim.. Beraber çalıştığınız ya da yanınızda çalıştırdığınız insanlarla bu dönemde iletişim sıkıntılarına açık olabilirsiniz. Her şeyi doğru bir şekilde ileterek, net ve açık olarak, içinizde biriktirmeden pesimist yaklaşmadan ele alırsanız bu dönemi sağlıklı bir şekilde geçirirsiniz.

Cumartesi günü Venüs’ün düzelmesi ile beraber gündelik hayatınızın ritmi ve işinizle ilgili konularda biraz daha rahat nefes alacaksınız. Hafta sonu Güneş ve Uranüs karesi devreye giriyor ikili ilişkiler ve sevdiğiniz insanla anlaşmak çok da kolay olmayabilir. Bu dönem ilişkilere bakış açınız çok sınırlayıcı olabilir ya da sizi sınırladığını düşünebilirsiniz. Çabuk tepki verme, isyankâr etkiler altında olma, toplum önünde ani beklenmedik olaylarla karşılaşma ihtimaline karşı dikkat edin. Evliyseniz eşinizin ailesiyle arayı bulmaya çalışın. Gerek eşiniz gerek siz bu dönemde onlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, bu hafta para alanında dengeyi kurmanız gerekiyor. Alacak verecek dengesi, cebinize giren para, para ile ilgili konularda arabuluculuk görevini üstlenebilirsiniz. Ticari faaliyetleriniz varsa önemli bir işin ya da mevzunun karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Her tür anlaşmazlığı çözümlemek için olumlu bir hafta içerisinde olacaksınız. Salı ve çarşamba günleri iletişime, yakın çevrenizle yapacağınız işlere kendinizi verirken perşembe ve cuma günleri eviniz, yuvanız, aileniz mabediniz olacak. Dinlenmeye karar verebilirsiniz ya da işlerinizi evinizden yönetebilirsiniz.

Pazartesi itibariyle Mars Oğlak burcuna geçiyor, aşk evinizde hareket etmeye başlayacak. Aşk hayatınızda oldukça kararlı oldukça hareketli ve sizi de harekete geçiren bir dönem olabilir. Şimdiye kadar karar veremediğiniz konularda çok hızlı hareket etmek ve kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Çocuğunuz varsa onun hayatını kontrol etmek onun hayatı üzerine baskı kurmak bu dönemde ön plana geçebilir. Ama Mars özellikle Oğlak’ta disipline olmakla çok bağlantılı olduğu için aklınızda spora yazılmak, hobilerinize yönelmek varsa bu dönem bunları rahatlıkla hareketlendireceksiniz.

Çarşamba günü Merkür de aşk evinizde gerilemeye başlayacak, eski aşklar, eski konuşmalar yeniden gündeminize yerleşebilir. Geçmişi anacağınız, anlatacağınız kafanızda büyüteceğiz, bardağın biraz da boş tarafını göreceğiniz kendinizi de güvende hissetmeyeceğiniz bir dönem olabilir. 4 Şubat’a kadar çocuğunuzla ilgili verilecek kararlarda, aşk hayatınıza dair verilmesi gereken önemli kararlarda ya da sanatsal, kreatif işleriniz konusunda dikkatli adımlar atın. Yeniliklerden mümkün olduğunca uzak durun.

Şimdiye kadar sevginizi gösteremediyseniz ya da sevgi göremediyseniz cumartesi günü Venüs’ün düzelmesi ile beraber sevgiyi, aşkı daha rahat algılayacağınız bir döngü başlıyor. Kafanıza takılan bazı sorular hafta sonu sizi rahatsız ederken, pazar günü Güneş ve Uranüs arasındaki dik açının devreye girmesiyle gündelik hayatınızın ritminde hızlı birtakım aksiyonlar oluşabilir. Mesela sağlıkla ilgili konularda bu dönem ani kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız bir haber çok çabuk gemileri yakmanıza, çabuk kararlar almanıza ya da hiç düşünmeden hareket etmenize neden olabilir. İş hayatınızda, düzeninizde oluşacak ani, beklenmedik olaylara vereceğiniz tepkiler önemli olacak. Bu tepkilerin hayatınızı altüst etmesine izin vermeyin. Mümkün olduğunca sakin olmaya özen gösterin.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, sizin için oldukça dengeli, aktif ve sosyal haftalardan bir tanesi başlıyor. Haftaya sizin burcunuzdayken merhaba diyoruz. Demek ki bu hafta önemli haberler alacaksınız ve para ile ilgili konular salı ve çarşamba günleri hayatınızın merkezine yerleşecek. Perşembe ve cuma günleri daha kısa vadeli plan ve programlar, geziler, arkadaşlarla geçirilecek vakitler ya da yakın çevrenizin konu ve olayları hızlanırken hafta sonu eviniz, yuvanız, aileniz sizin için önemli olabilir.

Pazartesi günü enerji gezegeni Mars Oğlak burcuna geçiyor. Ev, aile ve yuva alanlarınız hareketleniyor. Mars’ın buraya geçmesiyle beraber bunlarla ilgili konular hareketlenecek. Evinizle ilgili harekete geçmek istediğiniz ne varsa bu konularda daha odaklı, disiplinli ve kararlı hareket edeceğiniz bir dönem başlıyor. Ailenizdeki insanların sizin üzerinizde baskı kurması ya da sizin onların hayatına ya da yaşamlarına müdahale etmeniz gibi durumlar söz konusu olabilir. Zaman zaman sürtüşmeler, kavgalar biraz hayatı ciddi algılamanıza neden olacak.

Çarşamba günü Merkür bu alanlarınıza gerilemeye başlıyor. İletişim sıkıntıları ve problemleri devreye girerken özellikle gayrimenkule ya da evinize dair yapmak istediğiniz önemli işleriniz varsa 4 Şubat’a kadar büyük girişimlerden mümkün olduğunca uzak durun. Daha önceden başlattığınız, yarım kalmış işlerin üzerine düşmek çok daha doğru olacaktır. Aile büyüklerinizle aranızda 2015-2016 yıllarında buna benzer olaylar oluştuysa, bir tartışma ya da bir mevzu gündeme geldiyse işte bütün bunların çözümü için harekete geçebilirsiniz.

Cumartesi günü Venüs burada düzeliyor, Venüs sizin yönetici gezegeniz. Bu anlamda evinizde, yuvanızda daha huzur bulacağınız, çeşitli aksiliklerle karşılaşsanız bile hayata daha rahat tahammül edeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Cumartesi günü aile hayatımızda kafanıza bir mevzu takılabilir. Pazar günü para ile ilgili konular ya da eğlenceniz, hayatınız, çocuğunuz, aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi agresifleştirebilir. Alacağınız haberler doğrultusunda özel hayatınızda kafanıza buyruk davranabilirsiniz, beklenmedik ani, hızlı olaylara açık olmanız gerekebilir.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, geri planda durmanız gereken bir hafta başlıyor. Pazartesi günü biraz nane molla geçebilir, güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Ama salı ve çarşamba günleri çok daha rahat hareket edeceğiniz birkaç gün sizi bekliyor. Perşembe ve cuma günü para ile ilgili konulara kendinizi vereceksiniz.

Pazartesi Mars Oğlak burcuna geçiyor. İletişimsel alanında, satış, reklam, tanıtım, pazarlama ya da dijital platformlarda birtakım işleriniz varsa bu işlerinizde kendi gücünüzü, kararlı yapınızı ortaya koyacağınız bir zaman dilimi başlıyor. Kendi çevrenize gücünüzü göstermek isteyeceksiniz, insanlara ilham verebilirsiniz, birtakım projeler başlatmak isteyebilirsiniz. Şimdiye kadar harekete geçemediğiniz noktalarda hayatın sizi hızlandırdığını da göreceksiniz.

Diğer taraftan çarşamba günü Merkür de bu alanlarınızda geriliyor. Demek ki 4 Şubat’a kadar büyük işlerden, ticari faaliyetlerden, girişimlerden mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin. Yine bu dönem iş hayatınızda bazı zorlanmalar devreye girebilir. Yakın çevrenizdeki insanlara kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Aynı zamanda geleneksel yapınızla düşündüğünüz noktalarda sizinle aynı hareket etmeyen ya da aynı şeyleri düşünmeyen insanlara karşı tepkileriniz yüksek olabilir. 4 Şubat’a kadar yakın çevrenizdeki ilişkileri iyi idare etmek durumunda kalabilirsiniz. Eski mevzular karşınıza gelecek. 2015-2016 yıllarında neler yaşadığınıza bir bakın. Buna benzer konu ve olaylarla uğraşmanız da söz konusu olabilir.

Cumartesi günü Venüs’ün düzelmesi ile beraber biraz daha ilişkilerinizi rayına oturtacağınız bir döngü içinde olacaksınız. İlişkiler raya otururken bu sefer iletişiminiz bozulabilir. Bir mevzu ya da bir konu hafta sonu kafanıza fazlasıyla takılabilir ve çevrenizdeki insanları bir konu yüzünden ikna etmek durumunda kalabilirsiniz.

Pazar günü ev ortamlarınızda, sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınız test edilecek. Ani, hızlı, beklenmedik olaylar devreye girerken sevdiğiniz insanı anlamak çok da kolay olmayacak. Aynı şekilde onun da sizi anlaması kolay olmayabilir. Birbirinizle olan iletişiminize mümkün olduğunca dikkat edin çünkü agresif, isyankâr, kafanıza buyruk davranma isteğiyle hareket edeceksiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, iletişimi kuvvetli haftalardan bir tanesi başlıyor. Sosyal çevrenizden alacağınız destekler gayet yerinde ve bu hafta arkadaşlarınız arasındaki dengeyi siz sağlayacaksınız. Bunlarla uğraşmak biraz sizi yorabilir salı ve çarşamba günü vaktinizi dinlenmeye ayıracaksınız. Ama perşembe ve cuma gününden sonra hayat sizi hızlı sulara atacak ve kendi hayatınıza, kendi isteklerinize göre hareketleneceksiniz.

Pazartesi günü Mars Oğlak burcuna geçiyor. Para ile ilgili konularda kararlı yapınızı ortaya koyacağınız bir dönem başlıyor. Parasal konularda, maddi durumumuzda, yatırımlarınızı ile ilgili alanlarda şimdiye kadar harekete geçemediğiniz, karar veremediğiniz noktalarda çok daha net kararlar alacağınız bir süreç sizi bekliyor. Aynı zamanda biraz daha dünyevi taraflarınız ortaya çıkabilir. İşinize, kurumsal alanlara daha fazla yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Ancak çarşamba günü Merkür'de para alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Merkür zaten geliyordu ama iletişim alanlarından çıkarak para alanlarınıza girecek ve gerilemesi burada devam edecek. 4 Şubat’a kadar ticari alanlarınızda önemli girişimler ve başlangıçlar konusunda destekli olmayacaksınız. Bu dönem daha önceden iş yaptığınız insanlar ve kurumlarla bağlantılarınız artabilir. Tanıyorsanız, iş yapmakta ya da para ile ilgili konuları konuşmakta, para ile ilgili konularda birtakım girişimlerde bulunmakta sıkıntı yok. Ama sıfırdan bir işe ele alacak ve paraya dayalı bir şeyler yapacaksınız bu noktalarda problemler karşınıza gelebilir.

Cumartesi günü Venüs bu alanlarınızda düzelecek. Parayı idare etme, hayatın tadını tuzunu çıkarma konusunda rahat bir döngü içerisine gireceksiniz. Cumartesi günü önemli bir para mevzusu hallolabilir. Kafanızda yaptığınız planları başka insanlara kabul ettirmek kolay olurken pazar günü yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Yakın çevrenizdeki insanların kendi aileleriyle aralarında yaşanacak birtakım sıkıntılar sizin de sinirlerinizi zıplatabilir. İletişimsel işlerinizde, konuştuğunuz, anlaşmaya çalıştığınız insanlarla bu dönem kolay anlaşamayacaksınız. Ani ve sürpriz olaylara da hazır olmanız gereken bir dönem olacak. Sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Bu süreçte araba kullanırken bu sıkılganlıklardan kaynaklı kaza riskine karşı dikkatli olun.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar kariyerinizde hızlı haftalardan bir tanesi başlıyor. Kariyerinize denge sağlamanız aynı zamanda idare etmeniz gerekiyor. Pazartesi günü bu etkilerle başlayacak. Pazartesi günü savaş gezegeni aynı zamanda enerji gezegeni Mars Oğlak burcuna, sizin burcunuza geçiyor. Hareketli bir dönem başlıyor. Birkaç aydan beri gideceğiniz yönü bulmakta ya da karar vermekte zorlanıyordunuz. Şimdi artık çok daha net olacak, kararlı yapınızla hayatınız için harekete geçirilmesi gereken konularda hızlı bir şekilde ilerleyeceksiniz. Mars size gereken dürtüyü, hareketi, istikrarı verecek. Güç ve kontrol bu dönemin önemli mottolarından. Diğer taraftan Merkür de Oğlak burcuna geçerek gerilemesine devam edecek. 4 Şubat’a kadar büyük anlaşmalardan, imzalardan, girişimlerden kaçınmanız gerekiyor. Daha önce yapmış olduğumuz işleri ele almak, sıkıntı ve sorunlarınıza çözüm üretmek gayet kolay olabilir.

Cumartesi günü Venüs de düzelecek ve kariyer hayatınızda, özel hayatınızda yaşadığınız problemlerin geride kaldığını göreceksiniz. Yine de 4 Şubat’a kadar dikkatli adımlar atmaya da özen gösterin. Çarşamba gününden sonra 4 Şubat’a kadarki süreçte gündelik iş hayatınızın düzeninde bozulmalar olabilir, sağlığınızda birtakım sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Alerji problemleri, nefes alma, omuzlar, kollar, ciğerlerle ilgili konu ve olaylar gündeminize yerleşebilir. Cumartesi Venüs’ün düzelmesiyle beraber rahatlıyorsunuz. Para ile ilgili önemli girişimlerimiz varsa Pazar günü ani kararlarla hareket etmeyin. Para harcamaya meyilli olacaksınız. Ayrıca para harcarken sıkılganlıklarınızı kontrol edin, kafanıza göre ihtiyacınız olmayan bir şeyi almayın.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, uzak yerlerden alınacak önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Dış ortamlar, seyahatle bağlı işler ya da eğitim hayatınız tarafından alacağınız haberlerle bu hafta hızlı akabilir. Yabancı insanlarla girişilecek işlerinizde güzel haberleri alma olasılığınız yüksek.

Salı ve çarşamba günleri kariyerinize odaklı birkaç gün geçireceksiniz ama hafta sonuna doğru sosyal çevreniz hareketli olacak. Arkadaşlarınızla görüşmeler, planlar hayatınızın merkezine yerleşebilir.

Mars Oğlak burcuna geçiyor, pazartesi gününden sonra dinlenip, kendinize vakit ayırmanız, plan yapmanız önemli olacak. Mars’ın Oğlak burcuna geçişiyle beraber 6 Mart’a kadar iletişimsel işlerinizde, kariyer hayatınızda geri çekilmeler yaşayabilirsiniz. Yönünüzü bulmakta zorlanabilirsiniz, bazı noktalarda önünüzü görmek, rahat hareket etmek mümkün olmayabilir. Bazı insanların arkanızdan iş çevirme olasılığı da artacak. O yüzden planlarınızdan kime bahsettiğinize, sırlarınızı kime açtığınıza dikkat edin. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, eşinizin iş hayatı ya da sağlığı ile ilgili konular mücadele alanlarınızı belirleyecek. Anne tarafınızın akrabaları ile ilgili konularda da mücadeleleriniz artabilir ama yönünüzü istediğiniz gibi belirlemek çok da kolay olmayacak.

Çarşamba günü Merkür de bu alanlarınızda geriliyor. 2015-2016 yıllarında neler yaşandığına bir bakın, kiminle zaman zaman sıkıntılar yaşadınız, para ile ilgili zorlanmalarınız oldu mu, aşk hayatınızda sizi zorlayan durumlar oldu mu? İşte bunları gözden geçirecek, eski meseleleri kökünden ele almak isteyeceksiniz. 4 Oğlak’ta yerleşen gezegen stelyumu 12. evinizde. Bu dönem geri planda durmalısınız.

Cumartesi günü Venüs’ün düzelmesiyle hayata bakış açınız biraz daha olumlu olabilir ama Merkür de hala geriliyor.

Pazar günü devreye giren Güneş Uranüs karesi ev, aile ve yuva alanlarınızda hırçın, agresif, isyankâr davranmanıza neden olabilir. Bu aralar her şeyi gözünüzde büyüttüğünüz bir dönem olacak ve en çok patladığınız insanlar da yakın çevreniz ve aileniz olacak. O yüzden ailenizdeki insanlarla olan bağlantılara dikkat edin. Sıkılganlıklarınız yüksek olabilir, küçücük bir tartışma büyük noktalara varabilir. O yüzden hafta sonu sevdiklerinizi üzmeyin, sevdiklerinizin de sizi üzmesine izin vermeyin. Bu dönem mümkün olduğunca kendinizle bağlantınızı koparmamanız gereken bir dönem olacak. Biraz dinlenin, kendi kendinizle kalın, planlar yapın. Bu dönemi böyle değerlendirin.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, bu hafta ödeme dengenize dikkat etmeniz gerekiyor. Yapmanız gerekenlerle ilgilendikten sonra salı ve çarşamba günü çok daha rahat bir enerji altında olacaksınız. Cuma günü ise toplum önünde olmak kalabalıklar arasında karışma ön planda olacak ve hafta sonu gayet hareketli ve eğlenceli akacak.

Pazartesi günü Mars Oğlak burcuna geçiyor, sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızda hareket edecek. 6 Mart’a kadar arkadaşlarınızı yönetmek, onlarla olan işlerinizi ya da iş birliklerinizi daha kararlı bir noktaya taşımak, planlarınızı hareketlendirmek üzere eyleme geçmek isteyeceksiniz. Disiplinli ve kontrol edici yanınızla etrafınızdaki insanları yönlendirmek isteyeceksiniz. Bu da zaman zaman bazı arkadaşlarınızla sürtüşmelere de neden olabilir. Çarşamba günü Merkür de bu noktanızda gerileyecek. Demek ki 4 Şubat’a kadar büyük girişimlerden, organizasyonlardan uzak durun. Daha önceden başlanmış, tamamlanmamış işleri ele almaya çalışın. Önemli kurumlarla çalışacaksınız onlardan beklediğiniz gelirler varsa bu dönem bunları almak çok kolay olmayabilir. Aksilikler, ertelemeler olabilir. Bunları da çok fazla kafanıza takmamanız gerekiyor. Bu dönem arkadaşlarınıza gereksiz yüklenmemeye çalışın.

Cumartesi günü bir konu gereğinden fazla uzayabilir ya da bazı fikirlerinizi arkadaşlarınız üzerinde uygulamak, onları ikna etmek isteyebilirsiniz. Onlardan da yeteri kadar destek göremeyebilirsiniz. Cumartesi gününden sonra ilişkilerinizi iyi bir noktaya taşıyacaksınız ama iletişimsel konularda istediğiniz sonuçları almaktan uzak olabilirsiniz.

Pazar günü Güneş ve Uranüs arasındaki dik açı iletişimsel işlerinizde, yakın çevre bağlantılarınızda hızlı ani ve beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında ufak bir olay, bir kaza ya da sıkıntı gündeme gelebilir ve siz de hiç beklemediğiniz konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Öğrenciyseniz eğitim hayatınızda bazı zorlanmalar devrede olacak. Sıkılganlıklar ve asi davranışlar yüksek olacak ama yine de kafanızın dikine gitmemeye özen gösterin. O zaman bu gergin etkileri çok daha rahat atlatabilirsiniz.

Yorumlar (0)