Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

ASTROLOJİ 31.01.2022, 11:22 01.02.2022, 11:56
Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları

31 Ocak – 06 Şubat haftalık burç yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldım. 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftanıza çalışma hayatınız ve iş düzeninizle ilgili konularla başlıyorsunuz. Pazartesi günü öğleden sonra saatleri ile beraber birkaç gün boyunca sosyal ortamlarda daha fazla bulunmak isteyebilirsiniz. Girişilecek önemli işleriniz varsa bu işleri ele almak önem kazanacak.

Salı günü oluşan Yeni Ay sosyal çevre, arkadaşlıklar, gelecek amaçları ve vizyon evinizde gerçekleşecek. İşten elde edilen gelirlerinizde önemli adımlar atmak, yenilikleri hayatınıza almak istiyorsanız bu Yeni Ay dan faydalanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla girişilecek önemli işler ya da aktiviteler, davetler, organizasyonlar varsa bu Yeni Ay 'la beraber 15 gün boyunca bu konuların hareketli olduğunu görebilirsiniz. Merkür henüz düzelmedi birkaç gün daha beklemenizi tavsiye edeceğim. 4 Şubat’ta Merkür düzelir düzelmez az önce saydığım alanlarda çok rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz.

Cuma günü itibariyle artık kafanızdaki planlarınızı hayata geçirme fırsatı bulacaksınız. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizdeki insanlar bu dönem zorlanabilir. Önemli yükümlülükler ve sorumluluklar çevrenizden gelecek olabilir aynı zamanda arkadaşlarınızın sağlığı ile ilgili konularda da zorlandıklarını görebilirsiniz. Merkür düzeldikten sonra hayat size daha güzel şanslar ve fırsatlar sunacak.

Cumartesi, pazar hayatınızın yönünü bulmakta rahat olacaksınız, hayat sizi hızlandırabilir çok gezebilirsiniz, dolaşabilirsiniz, yerinizde durmayabilirsiniz. Ama cumartesi pazardan önce perşembe ve cuma günleri biraz kendinize vakit ayırmayı, dinlenmeyi de ihmal etmeyin.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, Yeni Ay'ın etkisiyle haftanızı başlatıyorsunuz. Uzaklardan gelecek önemli haberlerle tamamlanması gereken planlarınız öğle saatlerine kadar halledilebilir, pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca kariyerinize, mesleğinize, yapılacaklara daha fazla odaklanabilirsiniz. Önemli sorumluluklar sizi sıkıştırılabilir.

Salı günü oluşacak Yeni Ay'la beraber kariyer hayatınızda önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Ama karar almak için 4 Şubat’ta Merkür’ün düzelmesini bekleyin. O zaman daha net kararlar alabilecek, önünüzü daha net görebilecek, planlarınızı da net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Ev ve aile hayatınızda sizi kısıtlayan ya da engelleyici bazı durumlar karşınıza gelebilir. İş hayatınızda patronlarınızın sizi kısıtladığını bazı noktalarda engellediğini düşünebilirsiniz. Bu dönem karşınıza ne gelirse gelsin sorumluluklarınızdan kaçmamaya özen gösterin. Sorumlulukları teker teker ele aldığınız müddetçe işlerinizde istediğiniz sonuçları da net bir şekilde yaratabileceksiniz. Büyüklerinizin,özellikle annenizin önümüzdeki dönemde sağlıkla ilgili konulara dikkat etmesi gerekebilir.

Hafta sonu biraz kendinize vakit ayıracaksınız. Yine cumartesi günü ve sonrası 10 gün boyunca 19 Kasım civarı yaşadığınız konular hareketlenebilir. Kişisel hayatınız, yapacaklarınız ve sağlığınızla ilgili konularda hayat size yol gösterici olabilir. Hafta sonuna doğru perşembe ve cuma günleri sosyal çevreniz aktif olacak, arkadaşlarınızdan alacağınız haberlerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, maddi konularda yapılması gerekenleri pazartesi günü öğle saatlerine kadar ele alacaksınız. Sonrasında ise birkaç gün boyunca ve Yeni Ay etkisiyle seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve hukuki alanlarınızda hızlı açılımlar elde edebilirsiniz çünkü Yeni Ay bu alanlarınızda gerçekleşecek. Ama bu Yeni Ay öyle kolay bir Yeni Ay olmayacak, aynı zamanda zorunluluklar ve sorumluluklarla da karşınıza gelebilir. Demek ki bir yandan kendi istekleriniz için harekete geçerken diğer yandan başka insanların sorumlulukları da kendinizi kısıtlamanıza ya da istediğiniz gibi davranamamanıza neden olabilir. İş hayatınızda, eğitim hayatınızda ekstra sorumluluklarla ilerlemek durumunda kalabilirsiniz. Eğitim hayatınızda önemli bir haber bu Yeni Ay zamanı devrede olabilir. Yenilik yapacaksanız 4 Şubat cuma günü Merkür’ün düzelmesini beklemeyi unutmayın. Merkür düzeldikten sonra daha net fikirlerle yolunuzda ilerleyeceksiniz.

Cuma günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber 26 Ocak’tan bu yana mali konular, ödemeler ve borçlar dengesini daha rahat sağlayabilirsiniz. Bir para alacağınız sizi rahatlatabilir.

Cumartesi itibariyle 19 Kasım’daki tutulma noktası tetikleniyor. 19 Kasım’daki tutulma noktası sizin kadersel alanınızda oluşmuştu. 19 Kasım civarında yaşadıklarınızın hareketlenmesi hafta sonuna doğru devrede olabilir. Kendinizi biraz sakin tutmaya özen gösterin. Olaylar karşısında hemen kendinizi bırakmayın ya da kasmayın. Arkanızdan iş çeviren insanlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda çok ciddi sıkıntılarınız olmayacak ama eğitim, seyahat, geleceğe yönelik işlerde kısıtlayıcı etkilerle hareket etmek durumunda kalabilirsiniz.


Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları pazartesi günü öğle saatlerine kadar vaktinizi alacak. Ama sonrasında birkaç gün boyunca para ile ilgili konular önemli olabilir.

Salı günü bir Yeni Ay gerçekleşiyor siz bu Yeni Ay'ı ortak para alanlarınızda yaşayacaksınız. Demek ki para ile ilgili mevzularda almanız gereken önemli sorumluluklar ve kararlar var. Bu kararları nasıl alacaksınız, hangi yönde ilerlemelisiniz, neyi yaparsanız daha doğru olur gibi sorular yanıt bulabilir. Harekete geçmeyi düşünüyorsanız cuma gününe kadar bekleyin. Cuma günü Merkür düzeldikten sonra daha sağlıklı koşullarda yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Bir kredi altına girme, herhangi bir borcun ödemesini üstlenme, birine para verme gibi konular Yeni Ay'ın önemli konularından olacak. Bu dönem kredi, vergiler, masraflar, harcamalar, ödemeler, KDV’ler bunların hepsi üzerinizde bir yük oluşturabilir. Yaşam enerjinizin aşağıya çekildiğini hissedebilirsiniz ama kendinize dikkat edin. Herhangi bir sağlık sıkıntısı yaşamayacaksınız ama moralinizi de yüksek tutmaya özen gösterin. Merkür düzeldikten sonra ilişkilerden yana sıkıntı ve problemler geride kalmaya başlayacak.

Hafta sonu 19 Kasım’da yaşadıklarınıza benzer olaylar gündeme gelebilir çünkü Kuzey Güney Ay düğümleri o noktaya gelecek ve o dönem o tutulma zamanı yaşadıklarınızı yeniden karşınıza getirecek. O dönem bir şey yaşamadıysanız bu dönem sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ile ilgili konularda hayatınızın hızlı olaylara gebe olduğunu görebilirsiniz, kendinizi de olayların merkezinde bulabilirsiniz.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, gündelik hayatın ritmi ve koşturmalarla haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi sonrasında birkaç gün boyunca ikili ilişkiler, özel hayatınızın detayları, geleceğe yönelik ilişkilere dair verilmesi gereken önemli kararlar devreye girmeye başlıyor.

Salı günü ilişkiler alanınızda bir Yeni Ay yaşanacak. Bu Yeni Ay ile beraber bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenme ya da bir söz, nişan, evlilikle ilgili bir konuya adım atma, taşınma ile ilgili bir sorumluluğun devreye girmesi, davalarla ilgili önemli bir konunun devrede olması gibi olasılıklar karşınıza gelebilir. Burası karşı tarafın alanı olduğu için eşinizin, sevdiğiniz insanın hayatında bu dönem bazı zorlanmalar olduğunu görebilirsiniz. Özellikle bu zorlanmalar da sağlıkla ilgili konuları kapsayabilir. İlişkilere, ortaklı işlere dair bu kararlar devrede olabilir ama bir karar alacaksanız Cuma gününe kadar sabredin.

Cuma günü Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda düzeliyor. İş hayatınızda yaşadığınız iletişim sıkıntıları ve sorunlarını geride bırakmaya başlıyorsunuz. Sağlığınızda da birtakım zorlanmalar olduysa bütün bunlar geride kalacak. Kendinizi çok daha net bir şekilde ifade edecek hem işlerinizde hem özel hayatınızda atmak istediğiniz adımlarda daha hızlı yol alabileceksiniz.

19 Kasım’da bir tutulma vardı, bu tutulmayı siz kariyer ve iş alanlarınızdan aldınız. O dönem çok hızlı olaylarla uğraşmış olabilirsiniz. 19 Kasım’daki tutulma noktaları yeniden tetikleniyor. Cumartesi günü ve sonrası 10 gün boyunca o dönem yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar hayatınızda hızlanabilir ya da bu saydığım konularda bir şeyler yaşamadıysanız bu süreçte aslında o dönem hareketlenmesi ya da yaşanması gereken konuların hayatınızı kapladığını görebilirsiniz. Anne tarafı, annenizin konu ve olayları hafta sonuna doğru hızlanacak ve önemli olayları duygusal konuları karşınıza getirecek.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, gündelik hayatınıza, hobilerinize dair yapmanız gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Ama pazartesi günü öğleden sonra itibariyle ve birkaç gün boyunca iş hayatınız, gündelik hayatınızın düzeni, koşturmalarınız, angarya işler, sağlıkla ilgili konular hayatınızın merkezine yerleşecek. Kaldı ki burada bir Yeni Ay yaşayacaksınız İş mi değiştirmek istiyorsunuz, gündelik hayatınızı düzenlemek mi istiyorsunuz. İşte bu konularda önemli adımlar devreye girebilir. Bu dönemde bir sürü iş üzerinize üzerinize geliyor ve bu işlerde sadeleşmeye gitmeniz gerekiyor olabilir. Sağlığınızla ilgili almanız gereken önemli kararlar olabilir. Yeni Ay bu konuları hayatınızda hareketlendirecek. İş hayatınızda yapılması gerekenlere bu dönem sakın arkanızı dönmeyin ve her şeyi çok ciddi, planlı ve sorumlu bir şekilde ele almaya özen gösterin. Özellikle sağlığınızda harekete geçmeniz gereken bir konu varsa Merkür düzeldikten sonra gönül rahatlığıyla harekete geçebilirsiniz. Merkür sizin aşk evinizde gerilemekteydi. Aşk hayatınızda birtakım iletişim sıkıntıları yaşamış olabilirsiniz 4 Şubat’tan sonra artık hem aşkta hem çocuklarınızla olan ilişkilerinizde problemleri geride bırakmaya başlıyorsunuz.

19 Kasım’da bir tutulma vardı, siz bu tutulmayı seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler alanınızda yaşadınız. O dönem ne yaşadığınız çok önemliydi. Cumartesi günü 19 Kasım tutulma noktaları yeniden tetikleyecek. İşte bu tetiklenme ile beraber karşınıza aniden bir seyahat çıkabilir, eğitimle ilgili bir konuda kararlar almak durumunda kalabilirsiniz, uzaktaki akrabalarınızdan haberler gelebilir ya da medya, seyahat, ticaret gibi alanlarda önemli açılımlar yaşayabilirsiniz. 19 Kasım civarında neler yaşadığınıza bakın, cumartesi itibariyle bu yaşadıklarınıza benzer olaylar yeniden karşınıza geliyor.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, evinize, ailenize, yuvanıza yönelik önemli hareketler ya da yapılması gereken işlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi günü öğleden sonra ve birkaç gün boyunca aşk hayatınızın detayları ön planda olacak. Kaldı ki bu Yeni Ay'ı da özel hayatınızda yaşayacaksınız. Aşk hayatınızla ilgili almanız gereken önemli kararlar, sevdiğiniz insanla beraber yapacağız işler varsa, eğitim, sanatsal ya da kreatif işlerde önemli adımları devreye sokmak istiyorsanız, çocuk yapmak ya da çocuğunuzla ilgili birtakım kararlar almak istiyorsanız bu Yeni Ay'la beraber bu kararların hareketlendiğini görebilirsiniz. Bu kararlar yükümlülükler ve sorumluluklarla karşınıza gelebilir. O yüzden hayatı biraz daha ciddi algılayabilirsiniz. Spor yapmanız gerekiyorsa muhakkak spora yazılın. Hobilerinizi daha ciddi bir şekilde ele almanız gerekiyorsa bu konulara daha fazla yatırım yapın.

Bu dönem yapmamanız gereken tek bir şey var o da risk almak, riskli yatırımlarda bulunmak. Çünkü bu konularda çok destekli olmayacaksınız. Aynı zamanda cuma günü Merkür düzeliyor, o yüzden cuma gününe kadar önemli konularda beklemenizi tavsiye ederim. Cuma gününden sonra ev, aile ve yuvanızla ilgili alanlarda yaşadığınız problemler geride kalacak. Aile hayatınızda iletişim problemleri yaşadıysanız, sıkıntı ve dertlerle uğraştıysanız cuma gününden sonra bu sıkıntı ve dertlerin geride kaldığını göreceksiniz.

Diğer taraftan 19 Kasım’da bir tutulma vardı, siz bu tutulmayı ortak para alanlarınızda yaşadınız. O dönem eşinizin ya da partnerinizin para ile ilgili konu ve olayları çok hızlanmış olabilir ya da o dönem bir miras, bir ödeme ile uğraşmış olabilirsiniz. İşte bütün bunlar cumartesi günü itibariyle yeniden tetiklenmeye başlıyor ve on gün boyunca hayatınızda etkin olabilir. 19 Kasım nasıl geçmişti bir hatırlayın. O tutulma zamanları hayatınızda neler olmuştu? Bütün bunların yeniden hareketleneceği bir süreç başlıyor.

Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, toparlamanız gereken iletişimsel işlerinizi bu hafta başında hemen toparlayın. Sonrasında birkaç gün boyunca konunuz aile, yuva, eviniz olacak ve bu alanlarda önemli sorumluluklar alıp ve önemli kararlar vereceksiniz. Salı günü oluşacak Yeni Ay ile beraber ev hayatınızda almanız gereken önemli kararları devreye sokabilirsiniz, önünüzde 15 gününüz var. Aile büyüklerinizin hayatında önemli olaylar olabilir, onların sorumluluklarını üstlenebilirsiniz. Ev hayatınızda bazı sorumluluklar devreye girebilir. Yer değiştirmeyi başka bir yere taşınmayı düşünüyorsanız bununla ilgili zorunluluklar ve yükümlülüklerin devreye girdiğini görebilirsiniz. Bu Yeni Ay bu konuları barındırıyor olacak. Eğer tüm bunlardan birkaç tanesi karşınıza gelirse yapmak için cuma gününü bekleyin.

Çünkü cuma günü Merkür düzelecek, Merkür düzeldikten sonra gönül rahatlığı ile harekete geçebilirsiniz. Merkür 26 Ocak itibariyle sizin iletişim alanlarınızda gerilemeye başlamıştı. İletişimsel işlerinizde, yakın çevre bağlantılarınızda yaşadığınız iletişim sorunları ve sıkıntılarının Merkür’ün düzelmesiyle geride kalacak. Eğitim hayatınızda da rahatladığınız bir sürece gireceksiniz.

19 Kasım’daki Ay tutulmasının noktaları cumartesi günü tetikleniyor. Siz bu tutulmayı ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda yaşamıştınız. Ortaklaşa adımlar attığınız kişilerle ya da ilişki halinde olduğunuz insanlarla aranızda birtakım sıkıntı ve problemler oluşmuş olabilir. Şimdi bu konuların yeniden gündeme geldiğini görebilirsiniz. 19 Kasım’da hayatınızda neler yaşanmıştı hatırlayın. Bu cumartesi itibariyle hem ilişkiler hem de ortaklı atılacak adımlarla ilgili konuların yeniden karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, haftanıza parasal işlerinize başlıyorsunuz ama sabah saatlerinde toparlamanız, halletmeniz gereken önemli konuları ele alacaksınız. Öğleden sonra saatleri itibariyle birkaç gün boyunca iletişim eviniz aktif olacak. İletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, bilgisayar, dijital platformlar, eğitim, radyo, televizyon, medya alanlarınızda bir Yeni Ay yaşayacaksınız. Demek ki bu Yeni Ay'la beraber iletişime dair işler, yakın çevrenizi işin içerisine alacak konular önem kazanıyor.

Salı günü oluşacak Yeni Ay da sorumluluklarınızla ilerlemek durumunda kalacaksınız. Yakın çevrenizden bir insanın sağlığı veya işiyle ile ilgili konu ve olaylar önem kazanabilir. Yine yakın çevrenizden bir insanın hayati yükümlülüklerini üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem yakın çevrenizle çok fazla ilgili olmak istemeyebilirsiniz. Öğrenciyseniz derslerinizin ağırlığı bu dönem üzerinize baskı oluşturabilir. Her şeyi günü gününe yapmadıysanız, bazı şeyleri geciktirdiyseniz bu Yeni Ay ve sonrası her şey yükümlülükler ile üzerinize gelebilir. Eğitim hayatınızda da bazı kısıtlayıcı ya da engelleyici etkiler devrede olabilir.

Diğer taraftan para evinizde gerileyen Merkür, Cuma günü düzeliyor. 26 Ocak’tan bu yana parayla ilgili konularda sıkışmalar, ifade sorunları ya da kendinizde, ilişkilerde para ile ilgili sıkıntı ve problemler yaşamış olabilirsiniz. Merkür’ün düzelmesi ile beraber bu alanlarda daha rahat adımlar atacağınız, ticari faaliyetlerinizin hızlanacağı, para kazançlarınızın normalize olacağı bir döngüye merhaba diyorsunuz.

19 Kasım’da bir tutulma vardı ve sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı tetiklemekteydi. Hem 19 Kasım hem 10 Aralık civarı bu alanlarda hızlı gelişmeler yaşamış olabilirsiniz. Cumartesi itibariyle yeniden bu konuların karşınıza gelmesi söz konusu olacak. O yüzden hem sağlığınıza gereken özeni gösterin hem de iş hayatınızda herhangi bir olay yaşadıysanız bu olayla ilgili konu ve olaylar cumartesi günü ve sonrası 10 boyunca hayatınızda yer edebilir.


Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, bu hafta sizin için önemli haftalardan bir tanesi. Kendi istek ve beklentilerinizi daha fazla önemseyecek, kafanıza göre davranacak, önemli haberler alacak, hareketli bir hafta geçireceksiniz. Kaldı ki hemen Salı günü bir Yeni Ay gerçekleşiyor, siz bu Yeni Ay ı para alanlarınızda yaşıyorsunuz. Yani 15 gün boyunca para ile ilgili hareket etmek, başlatmak istediğiniz ne varsa bu konuların hızlandırılmış bir şekilde karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Ticari konularda vermeniz gereken önemli kararlar olabilir ya da alacaklarınız vardır, bu alacaklarınızın peşine düşmek istiyor olabilirsiniz. İşte bütün bunlar bu Yeni Ay ile beraber hareketleniyor. Hiç bunlara ilginiz olmasa bile önünüzdeki 15 gün boyunca para ile ilgili bir durum söz konusu olacak. Ya paranın üzerine düşecekseniz, bir yerden para gelecek, ya bir ödemeniz olacak. Öte yandan ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız, kemerleri biraz sıkmanız gerekecek. Zorunluluklar ve sorumluluklar da devrede olacak. Ya da parayla ilgili konularda biraz daha düşünceli ve ekonomik adım atmak durumunda kalabilirsiniz.

Cuma günü Merkür düzeliyor, 26 Ocak’tan bu yana Merkür sizin kişisel alanınızda gerilemekteydi. Önemli girişimler, kararlar, fikirler bunları ortaya koymak istiyorsanız Cuma günü Merkür düzeldikten sonra harekete geçmeye özen gösterin. Para ve özel hayatınızla ilgili konularda da önce Merkür düzelsin ondan sonra harekete geçin.

19 Kasım’daki tutulmayı aşk evinizde aldınız. Aşk hayatınız, hobileriniz, eğitimle ilgili işler, yatırımlarınız, kazançlarınız, çocuklarınızla ilgili konularda karşınıza hızlı gelişmelerle gelmiş olabilir. Riskli yatırımlar yapmış olabilirsiniz. Para ile ilgili konularda ne yapacağını bilememiş ve zorlanmış da olabilirsiniz. Cumartesi günü itibariyle bu noktalar yeniden tetiklenecek. 19 Kasım, 10 Aralık civarı yaşadıklarınıza benzer konu ve olayların cumartesi gününden sonra hızlandığını net bir şekilde görebilirsiniz. Bu sefer fırsatları doğru yakalamaya özen gösterin.

Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, haftaya biraz geri planda durarak başlıyorsunuz. Ama geri planda durmayın çünkü pazartesi öğleden sonra birkaç gün boyunca hayatınızda hızlı gelişmeler olabilir. Salı günü sizin burcunuzda bir Yeni Ay oluşacak ve önemli açılımları karşınıza getirecek. Ama diğer taraftan hayatınızın sorumluluklarını da üstlenmeniz gerekecek. Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor. Hayatın bu dönemde üstünüze geldiğini düşünebilirsiniz ama yeterli disiplini ya da odaklanmayı gösterirseniz, önceliklerinizi iyi belirlerseniz hayatınızda güzel açılımlar oluşabilir. Önemli girişimler, başlangıçlar da devreye girecek. Cuma gününe kadar büyük adımlardan büyük oluşumlardan mümkün olduğunca uzak durun.

Cuma gününden sonra Merkür düzelecek ama hala zor bir alanınızda bulunacak. İletişim sıkıntıları yaşadığınız alanlarda bir açılma ile karşılaşacaksınız ve kendinize geleceksiniz. Bu hafta sadece ve sadece sağlığınıza ve kişisel girişimlerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Para ile ilgili konularda güzel açılımlarınız devreye girebilir, cuma günü güzel haberler alacaksınız.

19 Kasım’da yaşanan tutulma sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda oluşmuştu. Bu dönem yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar cumartesi günü ve sonrası 10 gün boyunca hayatınızda yer edebilir. Evinizle, yerleşimle, gayrimenkul ile ilgili ya da ailenizde oluşacak bir olayla ilgili konular cumartesi günü ve sonrası hayatınızda hızlanacak. 1 Şubat’taki açılma ile beraber Şubat ayı sizin ayınız olacak ama bu hafta mümkün olduğunca her şeyi dikkatlice ele almaya özen gösterin. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda da sizin sözünüz geçecek.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, sosyal çevrenizden gelecek güzel haberlerle haftanız başlıyor, planlar yapabilirsiniz, hareketli olabilirsiniz ama bu uzun sürmeyecek çünkü birkaç gün boyunca kendi alanınızda olacaksınız. Yeni Ay sizin kadersel alanınızda oluşuyor, demek ki önemli konular için harekete geçmemeniz gereken bir dönem. Arkadaşlarınızın bazılarıyla bu dönemde aranız bozulabilir, bazı insanların sizi hak etmediğini düşünebilirsiniz ya da davranış şekilleri hoşunuza gitmeyebilir. Para ile ilgili bir konuda arkadaşlarınızla bu dönem zorlanabilirsiniz ya da gelecek planlarınız varsa, yurt dışından birtakım haberler bekliyorsanız bu dönem bu haberleri almak çok da kolay olmayacak. Biraz geciktirici ve engelleyici etkilerin devrede olduğu bir hafta ve bir Yeni Ay olabilir. Bu dönemde evinizde, yuvanızda kendi halinizde olmanız gerektiğine inanabilirsiniz. Danışmanlık almak, psikolojik yönden kendinizi rahatlatmak, kötü alışkanlıklarından kurtulmak anlamında bu Yeni Ay'ın etkisinden faydalanabilirsiniz.

Diğer taraftan cuma günü Merkür düzelecek, sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızda gerilemekteydi. Ocak sonu itibariyle eski arkadaşlarınızla bolca görüşmüş olabilirsiniz ya da onlardan haber almış, bazıları ile sıkıntı ve problemler yaşamış olabilirsiniz. Şimdi bütün bunların da geride kaldığı bir dönem olacak. Bazı iş konuşmaları ve görüşmeleriniz varsa cuma gününe denk getirmeye özen gösterin. Ama büyük girişimlerinizden şimdilik uzak durun.

19 Kasım’daki tutulma yakın çevre alanlarınızda oluşmuştu. Yakın çevrenizde aynı zamanda iletişimsel işlerinizde hızlı olaylar, duygusal kararlar almanız gerekmiş olabilir. Cumartesi günü itibariyle bu tutulma noktaları yeniden tetikleniyor ve bu tetiklenmeyle beraber kısa yolculuklar, kısa vadeli eğitim fırsatları gündeme gelebilir ya da yakın çevreniz akraba, kardeşler, komşular çok yakın dostlarınızın hayatında önemli olaylar olabilir. 19 Kasım civarı, 10 Aralık gibi hayatınızda neler olduğunu hatırlayın. İşte bunlara benzer konu ve olaylar hayatınızda hızlanacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda rahatlamayı cuma gününden sonra yaşayacaksınız. Cuma gününe kadar karşı tarafı zorlamamaya özen gösterin. Cuma gününden sonra ilişkiler hayatınızda daha da rahat olacak.

Yorumlar (0)