Hande Kazanova ve Aygül Aydın'dan deprem konusunda kritik tarihler

ASTROLOJİ 03.03.2023, 09:24 03.03.2023, 13:21
Hande Kazanova ve Aygül Aydın'dan deprem konusunda kritik tarihler

Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına depreme dair öngörüleriyle gündeme gelen ünlü astrologlar Hande Kazanova ve Aygül Aydın konuk oldu. Deprem, kuraklık ve dünya genelindeki öngörülerinde birbirlerini destekleyen açıklamalarda bulundular.

“Bütün ülkelerin haritalarında çok ciddi tetiklenmeler var. Mart, Nisan ve Mayıs aylarında üç aylık döngü çok önemli. 7 Mart Başak burcunda bir dolunay var. Başak burcu astrolojide yiyecek tedariki, sağlık, finans ve ekonomi alanlarını temsil eder. Ayrıca patlamalar, yangınlar ve bu gibi konuların biraz daha hızlanacağı sürece gidiyoruz”

“Elazığ, Tunceli, Bingöl bölgesine dikkat etmeliyiz. Bolu, Düzce ve Zonguldak o hattan ters ve zorlayıcı iki gezegenin hattı geçiyor. Madenlerle de ilgili konulara dikkat çekebiliriz burada, sadece deprem olarak beklemeyelim.”

Hande Kazanova, “Bolu - Düzce’nin hatları özellikle 7 Mart ve 21 Mart. Önümüzdeki dönemler daha gergin” derken Aygül Aydın ise “Ben Kıbrıs ve Hatay’ı gergin buluyorum” dedi.

Aygül Aydın sözlerine öngördüğü diğer şehirleri de ekledi; “Nisan ve Mayıs özellikle 5 Mayıs ve 6 Nisan tarihlerini çok önemsiyorum. Muğla, Manisa ve Kütahya’ya dikkat edilmeli. Çok uzun zamandır Balıkesir’i çok önemsiyorum haritasına şaşkınım, iyi enerji biriktirdi.” dedi. 

Hande Kazanova’nın İstanbul depremine ilişkin ise, “20 Nisan’daki tutulmanın hatları İstanbul’un üzerinden geçiyor. Hatlar İstanbul, İzmit ve Bursa’nın üzerinden geçiyor.” dedi.

Aygül Aydın ise “20 Nisan’da bir şeylerin tetikleneceği, korku vereceği fikrindeyim ama asıl 8 Nisan 2024. İstanbul’la alakalı deprem de olabilir,  farklı bir konu da olabilir. 20 Nisan’daki harita her şeyi belirleyecek” ifadelerini kullandı.

Dünya geneline baktıklarında yaptıkları öngörüler için ise  “Önümüzdeki günlerde çok kurak geçecek bir dönem bizi bekliyor ama bu sadece Türkiye için değil. Dünyayı ilgilendirecek olaylara doğru gidiyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar (0)