Senin burcunun rengi ne?

Renkler doğru burçlarla eşleştirildiğinde kişinin enerjisini ve motivasyonunu yükseltiyor. Peki, sizin doğru renginiz hangisi?

ASTROLOJİ 02.06.2020, 17:13 10.06.2020, 15:39
Senin burcunun rengi ne?

İşte burçlar ve favori renkleri:

Koç Burcu: Mars gezegeninin yönettiği koç burcunun rengi kırmızı. Kırmızı ve tonları koç burçlarının kendilerini daha iyi ifade etmelerinde önemli rol oynuyor.

Boğa Burcu:  Venüs gezegeninin temsil ettiği boğa burcunun doğal rengi yeşil. Yeşil tonlarında her türlü giysi boğa burçlarına uğur getiriyor.

İkizler Burcu:  Aklın gezegeni merkür ile temsil edilen ikizler burcu sarı renk ile öne çıkıyor. Sarı renk aksesuar ve kıyafetler bu burca yakışıyor.

Yengeç Burcu: Ay'ın temsil ettiği yengeç burcu kişilerin favori rengi beyaz ve gümüş gibi renkler. Bu renkleri aksesuarlarınızda, giysilerinizde ve ev dekorasyonunda bolca kullanabilirsiniz.

Aslan Burcu: Güneş'in yönettiği aslan burçları altın sarısı ile özdeşleştiriliyor. Altın sarısı her türlü obje ve aksesuar ile kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

Başak Burcu: Toprak elementinden bir burç olan başakları en iyi toprak tonları renginde kıyafetler ifade edebilir.

Terazi Burcu: Mavi, gri ve pastel tonları teraziler için en uygun renkte kıyafet renklerini oluşturuyor.

Akrep Burcu: Plüto gezegeninin temsil ettiği akrep burçları için kıyafetlerinde siyah ve kırmızı gibi renkleri kullanmaları öneriliyor.

Yay Burcu: Yay burçları turkuaz, mor ve leylak gibi özgürlüğü temsil eden renkler ile kendi modalarını yaratabilirler.

Oğlak Burcu: Koyu renk tonlarında seçilmiş gri ve maviler oğlaklara en yakışan renk seçenekleri arasında.

Kova Burcu: Uranüs'ün temsil ettiği kova burçları kendilerini metalik renklerin yanında elektrik mavisi ile ifade edebilir.

Balık Burcu: Romantik ve zarif balık burçları neptün gezegeninin etkisi altında. Soft mavi, uçuk yeşil ve beyazlar bu burca şans getirebilir.

Yorumlar (0)