“Beni Bir Şey Isırdı!”  National Geographic WILD’da

BELGESEL 04.04.2022, 09:21 04.04.2022, 11:51
“Beni Bir Şey Isırdı!”  National Geographic WILD’da

Acil servise götüren böcek ısırıkları, böcek sokmaları ve hayvan saldırılarının ardındaki gerçek hikayeler…  “Beni Bir Şey Isırdı!” ilk bölümü ile 6 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de National Geographic WILD Ekranlarında.

“Beni Bir Şey Isırdı!”, hayvanların sahip olduğu şaşırtıcı ve ölümcül güçleri gözler önüne sererken, bu saldırılardan korunmak için neler yapabileceğinizi de anlatıyor. Serinin her bölümünde şaşkınlık ve heyecan dolu hikayeler ve tıbbi gizemler sizleri bekliyor.

California Orange County'de dağ patikalarını takip eden zirve avcısının kurbanı bir kişisel antrenör; Kuzey Karolina’da Dünya'nın en eski ve en ölümcül deniz hayvanlarından birinin devriye gezdiği sularda kürek çeken bir grup sörfçü; Los Angeles’in kuzeyinde, San Gabriel Dağları'ndaki romantik gezileri umutsuz bir uzuv kurtarma mücadelesine dönüşen bir çift… Bunlar ve çok daha fazlasının yaşanmış hikayeleri, “Beni Bir Şey Isırdı!” belgesel serisi ile her çarşamba 20.00’de National Geographic WILD ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. 

Yorumlar (0)