BluTV'den bakış açısı değiştiren bir belgesel: Yeni Nesil Ebeveynler

BELGESEL 16.06.2023, 17:15
BluTV'den bakış açısı değiştiren bir belgesel: Yeni Nesil Ebeveynler

BluTV, çocuk yetiştirmek ve ebeveynlik kavramlarını derinlemesine inceleyen, farklı bakış açılarını bir araya getirerek sorgulayan bir belgeseli kütüphanesine ekliyor. ‘Yeni Nesil Ebeveynler’, 18 Haziran Pazar - Babalar Günü beş bölümüyle birlikte yayına giriyor.

Yeni Nesil Ebeveynler’de dijitalleşme ve teknolojik gelişmeler ile değişen ebeveynlik kavramı yeni nesil bir anne ve moderatör olan Miray Öncü eşliğinde sorgulanıyor. Hamilelik haberinin alındığı ilk andan doğuma kadar uzanan bu yolculukta, doula, hamile meditasyonu, doğum eğitimi, ebeveynlik kaygıları ve daha birçok başlık uzmanlar, tanıdık simalar ve farklı jenerasyondan ebeveynler ile tartışılıyor.

Yapımcılığını Soon Medya ve Karaçelik Film’in, yapım sponsorluğunu ise Goon’un belgeselde günümüz ebeveyn adaylarının karşısına çıkan bir çok trend ve karar konusu bu süreci deneyimlemiş veya deneyimlemekte olan ünlüler, üst jenerasyondan ebeveynler ve alanında uzman kişilerle Miray Öncü moderatörlüğünde konuşuluyor.

Tanem Sivar, Özge Özpirinççi, Ceyda Düvenci, Merve Aydın Filiz, Ferhan Şensoy, Derya Baykal, Güler Joy, Cansu Dengey, İldem Aytar, Başak Aruca, Melise Çiçek, Tolga Öncü, Özgür Poyrazoğlu, Alp Aruca, Bülent Şakrak, Ufuk Çarşıbaşı, Oğuz Sever ise alanında uzman isimlerle birlikte hamilelik ve ebeveynlik sürecine dair görüşleriyle belgeselde yer alıyor.

‘Yeni Nesil Ebeveynler’ pazar günü BluTV’de yayında.

Yorumlar (0)