"Büyük Kediler Serisi" National Geographic WILD'da

BELGESEL 09.02.2022, 10:20 09.02.2022, 13:50
"Büyük Kediler Serisi" National Geographic WILD'da

“Büyük Kediler” serisi Şubat ayı boyunca her hafta sonu National Geographic WILD ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

12 Şubat Cumartesi “Büyük Düşmanlar”, 13 Şubat Pazar “Rusya’nın Vahşi Kaplanı” ve “Büyük Kedilerle Yaşamak”, 19 Şubat Cumartesi “Tayland’ın Vahşi Kedileri”, 20 Şubat Pazar “Leopar’ın Gözünden” belgeselleri National Geographic WILD ekranlarına geliyor.

Büyük Düşmanlar

Yakın zamanda yaşanan gizemli fil ölümleri dalgasının ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için, Afrika’nın vahşi doğasına doğru gizemli bir yolculuğa katılmaya hazır mısınız? Hayatta kalma mücadelesinin en çarpıcı anlarıyla ve nefes kesen görüntülerle, vahşi yaşamların zorlu hikayesini anlatan “Büyük Düşmanlar” 12 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de National Geographic WILD ekranlarında.

Rusya'nın Vahşi Kaplanı

Koruma altında doğmuş bir yavru kaplanın, Rusya'nın Uzak Doğu'suna tek başına yaptığı yolculuğun ardından, Sibirya kaplanlarının Rusya'nın vahşi manzaralarında yerlerini bulmak için nasıl mücadele ettiklerini konu alan “Rusya'nın Vahşi Kaplanı” belgeseli, 13 Şubat Pazar akşamı saat 20.00’de National Geographic WILD ekranlarında.

Büyük Kedilerle Yaşamak

Korumacılar ve ödüllü yapımcılar Dereck ve Beverly Joubert’ın, Büyük Kedilerin sevgisi kalplerine ilk düştüğü andan itibaren, bu ikonik yırtıcıları korumaya yönelik sınırsız bağlılıklarıyla ve tutkularıyla, büyük kedilerle geçen 30 yıllık inanılmaz yolculuklarını anlatan “Büyük Kedilerle Yaşamak” belgeseli, 13 Şubat Pazar akşamı saat 21.00’de National Geographic WILD ekranlarında.

Tayland'ın Vahşi Kedileri

Vahşi kedilerin son sığınağı olan Tayland'ın ormanlarında saklanan, bulutlu leoparın Asya balıkçı kedisinin ve güçlü kaplanın hayatta kalma mücadelelerini en nefes kesici görüntülerle ortaya koyan “Tayland'ın Vahşi Kedileri” 19 Şubat Cumartesi 20.00’de National Geographic WILD ekranlarında.

Leoparın Gözünden

Legadema isimli çita yavrusunun hayatta kalmak için yetenekli bir avcıya dönüşüm yolcuğuna tanıklık edeceğiniz “Leoparın Gözünden” 20 Şubat Pazar akşamı saat 20.00’de National Geographic WILD ekranlarında.

Yorumlar (0)