Downey's Dream Cars, yarından itibariyle BluTV’de yayında

BELGESEL 21.06.2023, 11:36 21.06.2023, 15:14
Downey's Dream Cars, yarından itibariyle BluTV’de yayında

BluTV, discovery+ ortaklığıyla Hollywood’un en ünlü isimlerinden biri olan Robert Downey Jr.’ın belgesel dizisini kullanıcılarıyla buluşturuyor. 22 Haziran itibariyle BluTV’de discovery+ üzerinden izlenebilecek belgeselde Downey Jr. ve uzmanlardan oluşan bir ekip, Downey Jr.’ın ödüllü klasik arabalarından altı tanesini daha çevre dostu hale getirmek için restore ediyor.

Downey Jr. belgesel boyunca mobilitenin geleceğini araştırıyor ve kişisel ulaşım ve otomotiv inovasyonunun bir sonraki çağını hayal etmek için bugün çalışan en parlak beyinlerden bazılarından rehberlik istiyor. Klasik arabaları restore etmeyi hobi haline getiren Downey Jr. kendini adadığı iklim değişikliğiyle mücadele için çok sevdiği eski arabalarını daha hızlı, daha güçlü ve daha verimli hale dönüştürüyor.

Robert Downey Jr. "Bence ne sürüyorsak oyuz. Ben de yıllar boyunca müthiş bir klasik otomobil koleksiyonu biriktirdiğim için benzin kusan bir pisliktim. Ayrıca ikiyüzlüydüm çünkü 2019'da iklim değişikliğinin etkilerini azaltan teknolojileri ölçeklendirmek için Footprint Coalition’u (Ayak İzi Koalisyonu) kurmuştum. İyi haber şu ki, ben biraz hayalperest biriyim. Son 3 yıl benim için bir umut deneyi gibi oldu çünkü yaratıcı problem çözmenin sınırsız potansiyelini gösterecek şekilde değerlendirmek, eğitmek, yükseltmek ve bu araçları karbondan arındırmak için en iyi ve en parlak beyinler ile birlikte çalıştım. Bu benim için büyük bir meydan okuma ve aydınlatıcı bir yolculuk oldu. Sonunda iyi bir iş ortaya çıkmasına katkı sağlayan çocuklarıma, eşim ve patronum Susan'a, Team Downey'e, Boat Rocker's Matador Content ve tabii ki Warner Bros. Discovery'ye teşekkür ederim. Bazen bulanık bir vizyon gibi görünse de sonunda el ele verip sürdürülebilir bir gelecek yaratabileceğimiz sayısız yolu ortaya koymamızı desteklediğiniz için teşekkürler” diyerek proje hakkındaki düşüncelerini paylaşıyor.

Downey's Dream Cars, 22 Haziran itibariyle BluTV’de yayında.

Yorumlar (0)