"Kim vs. Kanye: The Divorce" BluTV’de yayına girdi

BELGESEL 07.08.2023, 09:39 07.08.2023, 13:31
"Kim vs. Kanye: The Divorce" BluTV’de yayına girdi

Dünyaca ünlü magazin yıldızı Kim Kardashian ve rapçi Kanye West’in boşanmasının perde arkasının anlatıldığı "Kim vs. Kanye: The Divorce", bugün itibariyle discovery+ ayrıcalığıyla BluTV’de yayına girdi.

Dünyaca ünlü iki isim Kim Kardashian ve Kanye West, evlilikleri boyunca haklarında en çok konuşulan çift oldu. İkilinin bomba etkisi yaratan boşanma haberleri sonrasında iki yıl devam eden hukuk savaşı, medyadaki etkisini hiç yitirmedi. Bu karmaşık ilişkinin ve boşanma sürecinin arka yüzünde yaşananlar, "Kim vs. Kanye: The Divorce” isimli iki bölümlük belgeselle izleyici karşısına çıkıyor.

"Kim vs. Kanye: The Divorce”, medyanın merceği altında yer alan Kim Kardashian ve Kanye West’in evliliklerinin, kariyerlerinin ve ailelerinin karmaşık yaşantısına farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Belgeselde; dünyanın en çok konuşulan kadınlarından biri olan Kim Kardashian, modern zamanların en büyük ama en tartışmalı müzisyenlerinden biri olan Kanye West ile olan sorunlu evliliğinden kurtulmaya çalışırken, Kanye West ise avukatları aracılığıyla ailesini bir arada tutmak için çaresiz bir savaş veriyor. Kim ve Kanye’nin hem bireysel hem çift olarak yaşadıkları zorluklar, bu zorlu dönemde başlarından geçen olaylar ve duygusal iniş çıkışları izleyicilerin empati kurabilecekleri şekilde ustalıkla ekrana geliyor.

Son yılların en ilginç boşanma hikayelerinden biri olan ve manşetlere konu olan bu ayrılıkta, kimin sorumlu olduğu ya da kimin haksızlığa uğradığı "Kim vs. Kanye: The Divorce” ile yanıt buluyor. "Kim vs. Kanye: The Divorce” discovery+ ayrıcalığıyla BluTV’de yayında.

Yorumlar (0)