"Liderlik Sırları" bugün BluTV'de başlıyor

BELGESEL 11.02.2022, 12:01 11.02.2022, 17:35
"Liderlik Sırları" bugün BluTV'de başlıyor

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin Türkiye’nin önde gelen iş insanları ve markalarının başındaki isimlerin tecrübelerine yer veren yeni programı ‘Liderlik Sırları’ bugün başlıyor.

BluTV’de başarılı iş insanlarının yol gösterici ilham hikayelerini aktaracağı yeni bir program başlıyor. Gazeteci Ceyhun Kuburlu’nun hazırladığı yönetmenliğini Abdullah Akçay’ın yaptığı, her hafta yeni bölümüyle platformda yer alacak beş bölümlük ‘Liderlik Sırları’nda ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atan iş insanları kendi hikayelerini anlatacak.

Farklı sektörlerden farklı tecrübeleri izleyicilerin karşısına çıkaracak programın konukları; Türkiye’nin en büyük çevrimiçi yemek siparişi portalı Yemeksepeti.com’un kurucu ortağı ve eski CEO’su Nevzat Aydın, Insider Kurucu Ortağı ve CEO’su Hande Çilingir, Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, TAV Havalimanları Holding'in ve TAV İnşaat'ın kurucu ortağı ve icra kurulu başkanı Sani Şener ve Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur olacak.

Çalışma hayatında karşılaşılacak zorlu süreçler, şirket yönetmenin sırları ve büyümeye giden yolda atılacak önemli adımların anlatıldığı belgesel tadındaki program, firma sahiplerine ve özellikle iş hayatına adım atacak gençlere ışık tutacak.
 

Yorumlar (0)