“Nat Geo’nun En İyileri” aralık ayı boyunca ekranda

BELGESEL 03.12.2021, 16:31
“Nat Geo’nun En İyileri” aralık ayı boyunca ekranda

Nefes kesen yapımların yer aldığı en iddialı içerikler “Nat Geo’nun En İyileri” başlığı altında, Aralık ayı boyunca National Geographic NOW ile evlerinize konuk oluyor.

National Geographic’in en iddialı yapımlarından Photo Ark, Kaliforniya Yangını, Sular Çekilince, Mars: Kızıl Gezegende Bir Gün ve Gordon Ramsay ile Rota Dışı aralık ayı boyunca National Geographic NOW’da izleyicilerle buluşuyor.

Photo Ark 

Dünyaca ünlü National Geographic fotoğrafısı Joel Sartore’nin vahşi hayatı ve yaşam alanlarını etkileyen konulara dair bir farkındalık yaratmak adına, geleceği tehlike altına girmiş hayvan türlerini fotoğraflayarak oluşturduğu fotoğraf koleksiyonu “Photo Ark” aralık ayı boyunca National Geographic NOW’da.

Kaliforniya Yangını

Oscar ödüllü yönetmen Ron Howard’ın imzasını taşıyan “Kaliforniya Yangını” ABD’de 100 yılın belki de en ölümcül doğal afetlerinden birini ekranlara taşıyor. Felaketle harap olmuş bir topluluğun yaralarını sarma sürecini ve yaşadıkları trajedi karşısında nasıl ayakta kalmaya çalıştıklarını konu alan “Kaliforniya Yangını” aralık ayı boyunca National Geographic NOW’da.

Sular Çekilince

Batık şehirleri, gemi enkazlarını ve okyanusun derinliklerindeki mucizeleri konu alan “Sular Çekilince” aralık ayı boyunca National Geographic NOW’da.

Mars: Kızıl Gezegende Bir Gün 

Şafaktan gün batımına kadar, yeni veriler eşliğinde Kızıl Gezegen’de destansı bir yolculuk ve sırlarla dolu bu gezegeni keşfetmeye hazır mısınız? Cevabını merak ettiğiniz tüm sorular ve daha fazlasını izleyeceğiniz “Mars: Kızıl Gezegende Bir Gün” aralık ayı boyunca National Geographic NOW’da.

Gordon Ramsay ile Rota Dışı 

Dünyaca ünlü şef Gordon Ramsay’nin seyahat etme tutkusunu mutfaktan aldığı ilhamla birleştirdiği, ekranların en farklı programı “Gordon Ramsay ile Rota Dışı” aralık ayında, tüm sezonlarıyla sadece National Geographic NOW’da.

Nefes kesen yapımların ve soluksuz izlenen belgeseller aralık ayında da Bein Connect ve KabloTVplatformları üzerinden erişilebilen National Geographic NOW seç-izle platformunda yerini alıyor.

Yorumlar (0)