"We Are: The Brooklyn Saints" belgeseli şimdi Netflix'te

BELGESEL 29.01.2021, 15:02
"We Are: The Brooklyn Saints" belgeseli şimdi Netflix'te

"We Are: The Brooklyn Saints" belgeseli bugün Netflix platformunda yerini aldı. Emmy ödüllü yönetmen Rudy Valdez'in ynetmen koltuğunda oturduğu, Imagine Documentaries ve Disarming Films imzalı "We Are: The Brooklyn Saints", Doğu New York, Brooklyn'in merkezinde, gençler ligindeki futbol programını konu alan dört bölümlük bir belgesel dizisi. 

7-13 yaş arası erkek çocuklarına yönelik Brooklyn Saints programı, aslında spordan çok daha fazlası. Bu programa katılanlar hem aile gibi oluyor hem de programı fırsatlara ulaşmakta bir araç olarak kullanıyor.

Dizi, son derece samimi ve gerçek çekimlerle bizi Brooklyn Saints futbol dünyasının ve topluluğunun içine alarak azimli genç sporcuların kişisel hikâyelerini, arkalarındaki koçlar ve ailelerden oluşan destek sistemiyle birlikte anlatıyor.

Bir sezon boyunca sporcular hem kişisel düzeydeki hem de takım düzeyindeki zaferlerini kutlayıp mağlubiyetlerin üstesinden gelmeye çalışırken Saints’in sahadaki ve saha dışındaki başarılarına yakından tanık oluyoruz. Genç erkeklerin kendilerine daha parlak bir gelecek kurmak için verdikleri mücadeleyi doğal ve sahici bir şekilde aktaran bu belgeselde, ergenliğin getirdiği baskılar da gerçek zamanlı olarak anlatılıyor.

We Are: The Brooklyn Saints, bir Imagine Documentaries ve Disarming Films Production yapımı. Belgeselin baş yapımcılığını Brian Grazer, Ron Howard, Amy Berg, Sara Bernstein ve Justin Wilkes üstleniyor. Yönetmen koltuğundaki Emmy ödüllü yönetmen Rudy Valdez, aynı zamanda baş yapımcı ve sinematograf olarak da karşımıza çıkıyor.

Yorumlar (0)