33 ülkede dört gözle bekleniyorlar

DİZİ 08.10.2020, 12:19 09.10.2020, 09:20
33 ülkede dört gözle bekleniyorlar

5. sezonuyla 9 Ekim Cuma (yarın) yayına başlayacak olan TRT 1’in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid’in 33 ülkede oluşan fan grubu tarafından yapılan çağrıyla hem Payitaht’ı hem de yeni projesi Barbaros’u dört gözle beklediklerini dile getirdiler.

ABD, Avustralya, Kolombiya, Malezya, Peru, İngiltere, İspanya, Suriye, Mısır, Kanada, Katar, Finlandiya, Almanya, İtalya, Ürdün, Yemen, Eritre, Danimarka, Lübnan, BAE, Fransa, Rusya, Bangladeş, Pakistan, Kore, Fas, Afganistan, Meksika, Filipinler, Endonezya, İran, Güney Afrika ve Venezuela olmak üzere 33 ülkenin online izleyici fan platformu bir araya gelerek yapım şirketi ES Film’e ulaşıp Payitaht Abdülhamid başta olmak üzere TRT 1’in yeni projesi Barbaros’u dört gözle ve heyecanla beklediklerini belirttiler.

Filinta döneminden bu yana ekran başından ayrılmadan her hafta fan buluşmalarını gerçekleştirdiklerini belirten 33 ülkenin izleyicisi, TRT 1’de yayınlanan tarihi diziler için tek tek isimleriyle birlikte düşüncelerini ve hayranlıklarını dile getirdiler.

“Barbaros’u da dört gözle bekliyoruz”

TRT 1 dizilerinin uluslararası fan topluluğunun yaptığı çağrı şu şekilde: “Biz uluslararası bir izleyici fan grubuyuz. Filinta diziniz yayınlandığından ve alt yazı çevirileriyle bize ulaştığı andan itibaren adeta ekrana kilitlenerek muhteşem projelerinizi kaçırmadan takip ediyoruz. Alt yazı çevirileriyle farklı ülkelere satılan, zaman zaman yayın haftasında ekibimizin destekçisi olan Türkiye’den, Adana’dan Ordu’ya kadar bizim için çevirisini yapan çevirmen arkadaşlarımızın destekleri için onlara minnettarız.

Projelerinizin muhteşemliği ve uluslararası platformda izleyenleri birleştirici gücü için size teşekkürlerimizi sunuyoruz. Filinta muhteşem bir projeydi. Yine yeni sezonunuzu dört gözle beklediğimiz ve bitmesini hiç istemediğimiz ayrı bir dönem projesi olarak bizlere çok şey katan, ülkeleri birleştirici gücü yüksek olan harika bir proje. Takip ettiğimiz yeni hazırlıkları süren diziniz Barbaros’u da dört gözle bekliyoruz. Tüm uluslararası hayranlarınız olarak;

Angie (Avustralya), Heather (ABD), Poppy (ABD), Marianna (Kolombiya), Nur Azlia (Malezya), JoAnn (ABD), Marie (Peru), Khalida ( İngiltere), Talisa (İspanya), Meryl (Avustralya), Seema (İngiltere), Naomi (Avustralya), Razane (Suriye), Aliah (Mısır), Lori (ABD), Lisa (Kanada), Annette (Kanada), Reem ( Katar), Melissa (Finlandiya), Beth (Almanya), Shannyn (ABD), Donna (İtalya), Stephanie (ABD), Jumana (Ürdün), Kelly (Kanada), Rawan (Yemen), Sumeya (Eritre), Shonette ( ABD), Evy (Danimarka), Leah (İngiltere), Tracey (ABD), Kimberley (ABD), Nicole (Kanada), Patricia (ABD), Unaizah (ABD), Maiki (Almanya), Dana (Lübnan), Maha (BAE), Ashley (Kanada), Humera (İngiltere), Connie (Fransa), Gia (İtalya), Nezifeh (Rusya), Vikki (İtalya), Julia (ABD), Briggs (Almanya), Asma (Bangladeş), Kayla ( Kanada), Larica (ABD), Brooke (ABD), Ashra (Avustralya), Polly (ABD), Lana (İngiltere), Marisa (İspanya), Heba (Suriye), Patti (ABD), Sharon (Kanada), Natalie (ABD), Amina (Pakistan), Ja ckie (ABD), Sara (Avusturya), Evelyn (Kore), Krystle (Kanada), Daria (Rusya), Natasha (Rusya), Kulsum (Fas), Marwah (Afganistan), Teresa (Meksika), Ferdaus (Filipinler), Lauren (ABD), Veronica (ABD), Maya (Endonezya), Noora (İran), Juveriya (Afganistan), Fauzia (Güney Afrika), Ayesha (İngiltere), Nenitah (Filipinler), Lina (İngiltere), Andrea (Venezuela), Qanitah (Almanya), Trippie (ABD) ve Alison (ABD)

Sizlere selamlarımızı ve güzel dileklerimizi iletiyoruz.”

Yorumlar (0)