“500 T – Kayıp Otobüs’’ün çekimleri bitti

DİZİ 30.09.2021, 15:44 01.10.2021, 12:20
“500 T – Kayıp Otobüs’’ün çekimleri bitti

GAİN’in esrarengiz hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek yepyeni projesi, “500 T – Kayıp Otobüs’’ ün çekimleri tamamlandı. Yönetmenliğini Murat Özsoy ve Sinan Yabgu Ünal’ın üstlendiği 7 bölümlük yapım, Türkiye’de çok alışkın olmadığımız bir türle izleyiciyi tanıştıracak. “Mockumentary”, türündeki dizide, efsane otobüs 500 T’nin içindeki tüm yolcularla beraber ortadan kaybolmasına dair birbirinden gizemli teoriler bir bir masaya yatırılacak. 500 T – Kayıp Otobüs çok yakında GAİN’de başlıyor.

“Tek bir sefer süresi 240 dakika olan Tuzla- Cevizlibağ hattında çalışan 500T numaralı belediye otobüsü; cuma akşamı berbat halde olan Levent trafiğine girmemek için ara sokaklardan kaçacak olur. Haluk K. yönetimindeki otobüs 4. Levent durağının hemen ilerisinden bir sokak arasına girer. Yaklaşık 200 metre ilerdeki büfenin önünden geçip sağa doğru kıvrılır... Ve bir daha kimse otobüsten haber alamaz. 500T otobüsü içindeki yolcularıyla beraber ortadan kaybolmuştur.”

Gerçek hayatın kıyısında dolaşan, kurmaca mı, değil mi diye düşündüren esrarengiz hikayesiyle “500 T – Kayıp Otobüs” çok yakında GAİN’de başlıyor! Yönetmenliğini Murat Özsoy ve Sinan Yabgu Ünal’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Özsoy’un yazdığı “mockumentary” türündeki yapım için çekimler geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 90 kişiye yakın oyuncu ekibiyle keyifli bir çekim dönemini geride bırakan 500 T – Kayıp Otobüs izleyicisi ile buluşmayı bekliyor. 

Yorumlar (0)