7. Koğuştaki Mucize'den yurt dışı başarısı

DİZİ 10.03.2021, 09:33 11.03.2021, 09:10
7. Koğuştaki Mucize'den yurt dışı başarısı

Türk dağıtım ve yapım şirketi Inter Medya, 7. Koğuştaki Mucize'yi ABD Hispanik ve Porto Riko'da lisansladı. 

Inter Medya, daha önce filmin uluslararası satışları için 10'dan fazla ülke ile anlaşma imzaladıklarını açıklamıştı. 7. Koğuştaki Mucize Türkiye'de gişe rekoru kırdı. 5 milyon 300 bini aşkın sinemasever tarafından izlenen film, 2019'da sinemalarda en çok izlenen film oldu.

Film, gösterildiği her ülkede rekorlar kırmaya devam ediyor. Film 3,1 milyondan fazla izleyiciye ulaştı ve ulusal Free TV'de% 19 pazar payına ulaşarak Meksika'daki primetime listelerinde zirveye ulaştı. Şili'de de yayınlanan film, 2016'dan bu yana en yüksek oran olan% 11,6 oranında oy alarak kanalın en çok izlenen filmlerinden biri oldu. 

Üstelik popüler bir küresel platformda yayınlanan film, hizmetin en çok izlenen 10 filmi arasında bir numara oldu. diğer bölgeler arasında ABD, Kanada, Brezilya ve Fransa.

Inter Medya; “Sansasyonel filmimizin ABD Hispanik ve Porto Riko'ya gideceği için mutlu ve heyecanlıyız. 7. Koğuştaki Mucize, Türk uzun metrajlı filmlerinin Türk drama dizisinin izinden giden uluslararası izleyiciler arasında yer aldığını kanıtlıyor. İnşallah kısa süre içinde başka anlaşmaları da açıklayacağız." dedi.

Yorumlar (0)