Adalar Denizi'nde yeni maceralara başlıyor

DİZİ 30.09.2021, 13:04 30.09.2021, 17:29
Adalar Denizi'nde yeni maceralara başlıyor

TRT 1’in merakla beklenen ve büyük ilgiyle karşılanan dev projesi “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” 23 Eylül Perşembe yayınlanan 2. bölümüyle yine büyük beğeni topladı.

Dizi, Midilli Fatihi Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın acılarıyla tekrar yüzleşeceği ve yeni maceralara atılacağı üçüncü bölümle bu akşam ekranda olacak.  Düşmanlarını deryanın derin ve karanlık sularına gömen İshak; Baba Oruç ve İlyas’ın tüm ısrarlarına rağmen evine, Midilli’ye dönmeyi seçer. Fakat yaşadığı hadisenin etkisi hala üzerindendir ve Midilli’de onu büyük bir yüzleşme beklemektedir.

Pietro, peşinde olduğu demirciyi her yerde ararken, adım adım da sırra yaklaştığını düşünmektedir. Sırra ulaşmak uğruna eline geçen her fırsatı değerlendirmeyi de ihmal etmeyecektir.Baba Oruç’a destek olduğu için başı belaya giren İsabel kaldığı durumdan kurtulmak için planlar yaparken aynı anda babasıyla da karşı karşıya kalır.

Hızır ve sırrın peşinden gidenler, yeni soruların cevabını bulmak için oldukça çetin mücadelelerin içerisine girerler.

Yapımcılığını ES Film'in yaptığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, dizinin senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan’ın yazıyor, Başrollerinde ise; Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu yer alıyor. Çekimleri Antalya, Marmaris ve İstanbul’da devam eden Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı her perşembe 20.00’de TRT 1 ekranlarında!

Yorumlar (0)