"Adım Farah"ın sosyal medya afişi yayınlandı

DİZİ 27.09.2023, 13:42 30.09.2023, 12:13
"Adım Farah"ın sosyal medya afişi yayınlandı

Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrollerinde buluştuğu, yeni sezonuyla 27 Eylül’de izleyiciyle buluşacak olan Adım Farah’ın sosyal medya afişi yayınlandı. Başarılı oyuncular Engin Akyürek, Demet Özdemir, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman’ın yer aldığı afiş, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu; Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un birlikte kaleme aldıkları dizi, güçlü hikayesiyle bu sezon da çarşamba günlerinin vazgeçilmezlerinden olacağının sinyalini verdi.

TAHİR, BAMBAŞKA BİR FARAH’LA KARŞILAŞIYOR

Geçtiğimiz sezon iddialı kadrosu ve heyecan dolu senaryosuyla adından söz ettiren dizi bu sezon da hikayesiyle nefes kesecek. Mehmet'in komaya girmesi sebebiyle hapise giren Tahir, özgürlüğüne kavuştuğunda bambaşka bir Farah'la karşılaşır. Behnam tarafından kıskıvrak yakalanan Farah, Behnam'dan ve yapabileceklerinden ölümüne korkarak Tahir'i boşanmak istediğine ikna etmeye çalışır. Çocukluğundan beri kendisine acımasız davranan, onu bir canavara çeviren hayat; Tahir için Farah ve oğlu sayesinde bir süreliğine iyi gitmiş, sanki bahtı yüzüne gülmüştür. Huzurlu bir evin, mutlu bir ailenin, kendisini seven bir kadının düşüdür bu. Şimdi bu düşün paramparça olmasına izin mi verecektir?

Engin Akyürek, Demet Özdemir, Fırat Tanış, Feyyaz Duman, Senan Kara, Lale Başar, Hatice Aslan, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, Rastin Pakhanad, Mert Doğan, Derya Pınar Ak, Kemal Burak Alper, Burcu Türünz ve Mustafa Avkıran gibi birbirinden güçlü isimlerin yer aldığı Adım Farah, 27 Eylül Çarşamba ve her Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.

Yorumlar (0)