Ahmet Arıman, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de

DİZİ 26.10.2022, 10:51 27.10.2022, 11:05
Ahmet Arıman, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de

Show TV ekranında beğeniyle izlenen, yapımını BKM’nin üstlendiği ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ yayınlandığı her bölümüyle reyting listesinin üst sıralarında yer alırken karakterleri ve hikayesiyle büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait yapımın usta oyuncular ve genç yetenekleri buluşturan kadrosuna ‘Hababam Sınıfı’nın unutulmaz isimlerinden Ahmet Arıman dahil oldu.

Hayta İsmail rolüyle efsaneler arasına giren Arıman, dizide müzik öğretmeni Tayfun Hoca olarak seyirci karşısına çıkacak. Kendine has takıntılarıyla dikkat çeken Tayfun Hoca’nın Karabayır Lisesi’ne gelişi Melek’in hayatında önemli değişimler yaşanmasına neden olacak.

Show TV ekranında perşembe akşamlarına damgasını vuran ve sezonun en çok konuşulan dizisi haline gelen ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alırken, yönetmen koltuğunda koltuğunda Altan Dönmez oturuyor.

Yorumlar (0)