Ahmet Atalay, Börü 2039'u anlattı

DİZİ 03.03.2021, 11:23 04.03.2021, 09:22
Ahmet Atalay, Börü 2039'u anlattı

Dünyaca ünlü “Transformers”, “Mission Impossible” filmlerinin, “Call of Duty” oyununun fragman ve reklam kampanyalarının yaratıcısı, ödüllü yönetmen Ahmet Atalay sürpriz projelerini MAG okurları ile paylaştı. 
“Börü 2039” dizisi için hazırlıklara başladıklarını belirten başarılı yönetmen, “Dizinin kırk beş dakika ve altı bölümden oluşması planlanıyor. Serinin ilk dizisi Börü’nün başlangıç tarihinden 25 sene sonrasını anlatan “Börü 2039” dünyada karmaşanın yaşandığı bir dönemde Türkiye’ye odaklanıyor” diye konuştu.

Atalay şu ifadeleri kullandı; "Dizinin kırk beş dakika ve altı bölümden oluşması planlanıyor. Serinin ilk dizisi Börü’nün başlangıç tarihinden yirmi beş sene sonrasını anlatan Börü 2039, dünyanın çivisinin çıktığı bir gelecekte Türkiye’ye odaklanıyor. Dizi, düzenin ve sükûnetin darmadağın olduğu bıçak sırtında bir dünyada başlıyor.

İnsanlığın kontrolünden gitgide çıkan tehlikeli teknolojilerin güvenlik güçlerine ve topluma etkilerini ele alacak olan dizinin, teknik olarak dünya çapında bir kaliteye sahip olması proje olması için elimizden geleni yapacağız. 2021 Aralık ayında Blu TV’de yayına başlaması planlanıyor. Aksiyon konusunda The Cure ve Faster ile ortaya koyduğumuz çıtayı yakalayıp bilim kurgu ile yükseltecek bir proje ortaya çıkartacağımıza inanıyoruz."

"Yeni dizi projenizde hangi isimler ile beraber çalışıyorsunuz?" sorusuna ise yönetmen; "Alper Çağlar yapımcılığında, bölümler ilk sezonun başarılı yönetmenleri Can Emre, Emre Özüduru ve benim aramda paylaştırılacak. Börü’nün ilk sezonundan bazı karakterler geri gelecek. Ayrıca hem Türk hem de yurt dışından birçoğu kendini kanıtlamış, çok yetenekli oyuncular projemize dahil olmuş durumdalar. Şimdilik bu isimler sürpriz olarak kalsın fakat mükemmel bir ekip oluşturuyoruz." yanıyını verdi. 

Yorumlar (0)