Ahmet Olgun Sünear: “Selçuk’u canlandırmak övünç kaynağı”

DİZİ 18.03.2023, 10:02 18.03.2023, 13:34
Ahmet Olgun Sünear: “Selçuk’u canlandırmak övünç kaynağı”

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan, sezonun ilgiyle izlenen yapımı ‘Al Sancak’ın oyuncularından dizinin Selçuk’u Ahmet Olgun Sünear açıklamalarda bulundu.

Dizide Piyade Uzman Çavuş Selçuk Türker’e hayat veren Ahmet Olgun Sünear, karakteri için “Takımın ağır makineli tüfek nişancısı. Dolayısıyla takımın atış ve kas gücünü temsil ediyor. Yüksek enerjisi nedeniyle genellikle çok acıkan ve çok yemek yiyen bir karakter. On senedir takımın bir parçası. Hayallerinden biri bir gün subay olabilmek.” dedi.

“Eğitim sürecimiz takım olma yolunda bize yardımcı oldu”

Askeriye yabancı olduğum bir ortam değildi. O yüzden askeri displini içimde bulmak çok zor olmadı. Yoğun teknik bir eğitim sürecimiz oldu. Bu hem operatör olarak silah kullanımı ve taktik bilgiler bakımından yüksek bir kaliteye ulaşmamızı sağladı. Uzun süreli yoğun eğitim sürecimiz ayrıca takım olma yolunda bize çok yardımcı oldu.

Emekli bir subayın evladı olarak, bir Türk Silahlı Kuvvetler mensubunu canlandırmak benim için yüksek bir övünç kaynağı.

Yorumlar (0)