"Aile" salı akşamları zirvedeki yerini kimseye bırakmıyor

DİZİ 05.04.2023, 12:37 05.04.2023, 15:43
"Aile" salı akşamları zirvedeki yerini kimseye bırakmıyor

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ salı akşamları zirvedeki yerini kimseye bırakmıyor. Çarpıcı senaryosu ve iddialı oyuncu kadrosuyla çok konuşulan dizi, dün akşam ekrana gelen 5. bölümüyle tüm kategorilerde adını birinciliğe yazdırdı. Temponun hiç düşmediği yeni bölüm gece boyunca övgü dolu yorumlar alırken, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Her bölümü soluksuz izlenen ‘Aile’nin dün akşam yayınlanan bölümü, AB’de 9.16 izlenme oranı (rating) 24.88 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 9.91 izlenme oranı (rating) 21.39 izlenme payı (share), Total’de ise 5.53 izlenme oranı (rating) 14.36 izlenme payı (share) elde ederek üç kategoride birinci oldu.

Milyonları ekran başına kilitleyen dizi reytinglerde elde ettiği başarının yanı sıra sosyal medyaya da damgasını vurdu. #Aile etiketi Twitter Türkiye’de 9 saat 20 dakika boyunca TT listesinde yer aldı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ile karakterlerinin isimleri de uzun saatler trend listelerinden inmedi.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Yorumlar (0)