Akrep kadrosuna sürpriz isim

DİZİ 24.02.2021, 09:58 25.02.2021, 09:23
Akrep kadrosuna sürpriz isim

Star’ın sevilen dizisi Akrep’in oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Oyunculuğuyla olduğu kadar müzisyen kimliği ve şarkılarıyla da dikkat çeken Bertan Asllani, Akrep dizisinde ‘Efe’ karakterini canlandıracak. Bertan Asllani, canlandıracağı ‘Efe’ karakteri ile seyirciyi farklı bir serüvenin içine sokacak.

Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı ‘Akrep’’in oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Oyuncu ve müzisyen kimliği ile dikkat çeken Bertan Asllani, dizinin perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümüne ‘Efe’ karakteri ile dahil olacak.

Anne ve babasını kaybettikten sonra kardeşini okutabilmek için mahallesindeki ağabeylerinin etkisiyle mafya dünyasına giren Efe, Aras’ın cezaevindeki en büyük destekçisi olacak. Efe’nin iyi niyetini ve temiz kalbini gören Aras, cezaevinde yaşadıkları sıkıntılara karşı Efe’yle omuz omuza mücadele edecek.

Akrep’in, yapımını 1441 Production adına İrfan Şahin üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta otururken, senaryosunu Erkan Birgören kaleme alıyor.

‘Akrep’ her perşembe saat 20.00’de Star’da…

Yorumlar (0)