Akrep'te dengeler bir kez daha değişti

DİZİ 19.03.2021, 13:32 20.03.2021, 09:43
Akrep'te dengeler bir kez daha değişti

Star TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi Akrep, 15’inci bölümüyle ekrana geldi.  Ferda serbest kalıp Ayşem’le birlikte eve döndüğü sırada kapıyı açık buldu. İçeri girdiklerinde evin yeni ev sahibiyle karşılaştılar. O sırada Ferda’yı ziyarete gelen Ahmet, adamın sözleri karşısında kendini tutamayıp saldırdı. Ayşem ise Ahmet’in yaptığına kayıtsız kalamadı ve onu polis çağırmakla tehdit etti.

Ayşem, Ferda’ya Ahmet’in kim olduğunu sorunca Ferda, Ahmet’in kuafördeki eşyalarına talip olduğunu yalanını söyledi ancak Ayşem buna ikna olmadı ve Ahmet’ten uzak durmasını söyledi. Böylelikle baba-kız, birbirlerinden habersiz tartışma yaşadılar. Ahmet ise Ferda’yı kenara çekip kızının yerini söylemesi karşılığında yirmi dört saat mühlet verdi. Bu sırada da Ferda’yı bir gün boyunca kumarhanede, yanında çalıştırdı.

Ahmet, sözü üzerine Ferda’yı kumarhaneye çağırdı. Ferda krupiyelik yaparken, Ahmet’in muhbirliğiyle Perihan da kumarhaneye gitti. Ahmet’i görmek için gelen Perihan, karşısında Ferda’yı gördü ve şüpheleri iyice arttı. Annesiyle bahse giren Ferda, o kazanırsa çekip gideceğini, kendisi kazanırsa Merve’yi geri alacağını söyledi. Ferda, oyunu kaybetti, Perihan ise Ahmet’e Gevher İlaç’ı ona asla bırakmayacağını söyledi.

Yorumlar (0)