Akrep'te olduğum için çok şanslıyım

DİZİ 15.02.2021, 13:58 16.02.2021, 10:18
Akrep'te olduğum için çok şanslıyım

Yapımını 1441 Productions’ın gerçekleştirdiği Star TV’nin beğeni ile izlenen dizisi Akrep’te Ayşem karakterine hayat veren Beril Pozam, Women’s Shine dergisine samimi açıklamalarda bulundu.

Çekimleri tüm hızıyla devam eden Akrep’te usta isimlerle bir arada olan genç oyuncu “Ben gerçekten kendimi çok şanslı ve minnettar hissediyorum. Dizimizde oynayan herkes çok iyi insanlar, onlarla oynamak, vakit geçirmek, sohbet etmek çok keyifli. Demet Akbağ gibi usta bir oyuncuyla birlikte oynayabilmek ve onu yakından tanıma fırsatını bulmak ve Evrim Alasya’nın şahane oyunculuğu, güzel enerjisi ve kalbiyle tanışmak büyük mutluluk benim için” sözleriyle yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

“Kendini hangi konularda iyi ve farklı buluyorsun? Yıllar içinde hayatını şekillendiren dönüm noktaları var mı” sorusuna “Kendimi psikoloji konusunda iyi buluyorum, bu iyiliğin sağlamasını da çok meraklı olmamdan yapabiliyorum. İnsan psikolojisi beni büyülüyor, başlı başına sonsuz bir evren. Bu konuda yaptığım çözümlemeler ve bakış açımı farklı buluyorum.” şeklinde yanıt verdi.

Pozam, “Ben New York, Paris, Amsterdam gibi hem büyük hem de sanatın capcanlı olduğu, tartışmaların tükenmediği, üretimin hep devam ettiği ve hep yaşayan şehirlerden biri olmak isterdim” diyerek “Bir ülke/şehir olsaydın hangisi olurdun” sorusuna cevap verdi.

Tahammül sınırlarını neler zorlar sorusuna “Herkesin işinin gerektirdiğini yapmaması benim tahammül sınırımı zorluyor açıkçası. Bir de aptallıktan hoşlanmam ama zaten ondan kim hoşlanır ki? dedi.

Deniz, kedileri ve müziğin hayatında olmazsa olmazları olduğunu dile getiren genç oyuncu şu sıralar bilim dünyasının kendisini büyülediğini “Son bir yılda yaşadıklarımız ve bunun karşılığında bu kadar kısa bir sürede üretilen aşı gibi çözümler beni aşırı etkiliyor. İyi ki varlar!” dedi.

Akrep, heyecan dolu yeni bölümüyle perşembe saat 20.00’de Star TV’de...

Yorumlar (0)