Akrep'te Sezen Aksu sürprizi

DİZİ 25.02.2021, 16:32 26.02.2021, 11:30
Akrep'te Sezen Aksu sürprizi

Yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği ‘Akrep’in perşembe akşamı ekrana gelecek bölümünde Sezen Aksu fırtınası esecek. Dizide Merve karakterini canlandıran genç oyuncu Müge Su Şahin, Akrep’in 12’nci bölümü için Sezen Aksu klasiği ‘Masum Değiliz’i yorumladı.

Dizinin sadık bir takipçisi ve aynı zamanda Demet Akbağ’ın yakın arkadaşı olan Aksu, şarkısının kullanılmak istendiğini de Akbağ’dan öğrendi ve çok mutlu oldu.

Oyunculuğun yanında profesyonel sahne ve müzik çalışmaları da bulunan ve Sezen Aksu’nun seslendirmesine izin vermesi ile stüdyoya girerek ‘Masum Değiliz’e farklı bir yorum getiren Müge Su Şahin, oyunculuktaki başarısıyla olduğu kadar sesiyle de adından söz ettirecek.

12’nci bölümde annesi Ferda’nın hapse girmesiyle büyük yıkım yaşayan ve anneannesi Perihan Emgen’in kol kanat gerip evine aldığı Merve, yaşadığı acıyı ‘Masum Değiliz’ şarkısıyla açığa vuracak.

İhanetin, aşkın ve anneliğin savaşı ile dolu bir akrep dövüşünde, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesi ‘Akrep’, her perşembe STAR TV’de.

Yorumlar (0)