"Al Sancak" ilk bölüm fragmanıyla a izleyicinin gönlünü fethetti

DİZİ 16.01.2023, 13:50 17.01.2023, 13:25
"Al Sancak" ilk bölüm fragmanıyla a izleyicinin gönlünü fethetti

TRT 1’in 19 Ocak Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelecek olan, güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve görkemli oyuncu kadrosu ile şimdiye kadar yayınlanan tanıtımları milyonlar tarafından izlenerek rekor izlenme elde eden iddialı dizisi ‘Al Sancak’ birinci bölüm fragmanıyla da izleyicinin gönlünü fethetti.

Birinci bölüm fragmanında Pençe Timi’nin Yüzbaşı Ali’si Uğur Güneş’in “Emredilen yerde savaşıp savaştığımız yerde kazanalım!” ve “Zor görevlerin güzel zaferleri olur.” sözleri dikkat çekerken, Yüzbaşı Atilla’nın şehit olduğu sahne izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Öte yandan Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı Nadia karakteri merak konusu oldu. Pençe Timi’nin “Bahçe Duvarından Aştım” türküsü eşliğinde halk oyunu oynadığı keyifli anlar ise seyircinin dikkatinden kaçmadı.

Tanıtım yayınlandıktan sonra, sosyal medyada büyük ilgi görürken ‘Al Sancak’ dizisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde bir araya geldiği dizide ayrıca; İdris Nebi Taşkan, Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan, Çağlar Sayın ve Ayşen Sezerel gibi başarılı isimler rol alıyor. Al Sancak dizisinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise M. Can Emre oturuyor. ‘Al Sancak’ 19 Ocak Perşembe günü TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.

Al Sancak; yıldıza hilal, bayrağa kan, toprağa can veren gizli kahramanların hikayesidir.

Enerji krizi, açlık ve terör gibi sorunlarla boğuşan dünya için başlayan yeni sürecin adı kaostur. Bu karanlık tablo içinde yüzüncü yılını idrak eden Türkiye Cumhuriyeti için sınırlarını korumak ve sınır ötesinde var olmak vazgeçilmez hale gelir.

Milli Teknoloji hamlesini gerçekleştiren Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), yeni döneme uygun çok daha etkin güvenlik stratejileri üretir. Bu doğrultuda TSK; özel kuvvetler bünyesinde yurt içi ve yurt dışında nokta atışı operasyonlar icra eden seçkin timler oluşturur. Bu timlerden biri de Pençe Timi’dir. Pençe Timi, Türkiye’ye yönelen tehditleri yok etmekle kalmaz; “Barışın güvercini, savaşın kartalı” olarak caydırıcılığıyla her alanda Türkiye’nin elini güçlendirir. Ülkesinin ve insanlığın selameti adına dünyanın farklı coğrafyalarında fedakarca mücadele eder. Al Sancak, uğruna gece gündüz demeden ateşin içine atılmaktan asla geri durmaz. Birbirine son derece bağlı olan Pençe Timi, takdir edilmeyi beklemeden ödülde en sonda, görevde ise en başta durur.

Sezonun en iddialı ve merakla beklenen dizisi ‘Al Sancak’ 19 Ocak Perşembe günü TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar (0)